Mai multe
tya!
|
||
|
alone Postat pe 29 Iulie 2008 11:47 |
||
|---|---|---|
mai io...me..sicumine..nu vezi ce zambet am pe fata??? mai mult de atat nici nu se poate....o zi frumoasa.....plina de dragoste si iubire.....va doresc...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 11:49 |
||
s-o fi intamplat ceva cu sultanul nostru? pe unde o fi?iar nu bea cafeaua cu noi!
|
||
|
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 11:51 |
||
mafioata mea,scumpa!sa nu te superi pe noi si sa scoti sabia ninja....
|
||
|
alone Postat pe 29 Iulie 2008 11:51 |
||
tya,tya.."pey" nu vine din Belgia !!garantat..iar de iubit mai multe persoane in egala masura,va asigur ca unii chiar pot...!! mafia- tya... iar pe celelalte ,la fel...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 11:53 |
||
Snagov..,capitala capitalei Romaniei...,o ora fara energie electrica,mama lor de dobitoci...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 11:58 |
||
mai sultane...eu sunt cam nedusa la biserica si nu am de unde sa stiu atatea lucruri...dar ma inveti tu.da? o imbulinasem...ca am crezut ca ni te-au furat alte cadane...dar nu indrazneste nimeni sa te fure ca punem mafia pe ei si din gura ettei sigur nu mai scapa nimeni nevatamat...iar daca ne mai punem si noi,restul...sigur a dat de dracu.
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 11:58 |
||
asa e mai Tya,copila lu'mama.....ce draq sa fac daca io facui facultatea vietii !!!!.......si te-nvat-acolo ,tataaaa......ce vrei .....si ce nu vrei......da' vezi ca io mai si transmit invataturile mai departe....nu ca altii....le tin pentru ei si nu ajuta civilizatia sa inainteze !!!!.... salve,sora mea !!!....mafioato !!!!.....esti tot timpu' pe metereze !!!......las' ca-ti dau io pupikul ala mare cand ne-om vedea !!!....abia astept.....te pupik..... ....Ancutico,draguta mea,da' tu esti o copila tare dulce!!!!.....si tinerica rau de tot !!!......io te vedeam mai "batraiora" in pozele celelalte.....pana le-ai pus pe cele cu Deiuta si Cucu......esti o dulcica mica si frumoasa !!!....pup si pe tine .....
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:00 |
||
mama lor,ii RUPE gainusa mea PERVERSA...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:01 |
||
|
||
|
alone Postat pe 29 Iulie 2008 12:02 |
||
neata' morcovelul meu dulce !!!!.....ai ramas fara curent???....de ce n-ai sunat repede la mine,sa "tragem un fir intins" pan' la Snagov ????......pup dulce....si pe Tantica si pe bebelu' Albinelu'.... nasaaaaaaaa,un pupik si pentru tine....de la mine pentru tineeee/ numa' cer si ape liiineeee .......
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:04 |
||
baaaa,voi ce faceti aici ???.......vreti sa ma provocati sa invoc iara "vocabularu" meu de doamna calcata pe bataturi ????.....tata,cine nu stie ca IO-S GEAMANA GET BEGET,CU 2 PERSONALITATI SI CU 2 CARACTERE, sa afle acu' !!!!....am un caracter de lady de societate si unu' de jegoasa de ultima speta..... pe cel din urma il aplic fooooarte rar !!!....da' si cand il apliiiicc.....scot parleala si din urma !!!!........aviz amatorilor !!!......
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:08 |
||
IL TRAGEM SAMBATA ,GAINUSA MEA DRAGA SI SCUMPA.... cu RAZA MEA DE SOARE,cu CEA MAI SEXI CADANA si restul MINUNILOR HAREMULUI...!! si va pregateste Sultanul surprize...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:09 |
||
etta..usurel cu mobila ca-i luata-n rate..... mafia te urmareste din umbra si cum te supara cineva....hoooop l-am si taiat.... Sulatneeeee...neata....cafeluta ai savurat-o.....????? dau eu o cafeluta....si miiii de pupaciosi la toata lumea...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:12 |
||
neatza..imi face si mie cineva o cafeluta..copilu e deprimat rau azi
|
||
|
criss_a Postat pe 29 Iulie 2008 12:16 |
||
| criss,accepti o cafeluta de la PERVERSA ????....uite una lunga ,tare si negra sa-ti treaca depresia........am pus si aspirina O-zone,ca acu' am din plin .......pup..... | ||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:21 |
||
Tya,asta e mesaj barbatesc!!!...... ca le e lene sa ridica capacu'......cu periaaaaa......nus' ce sa zic .......probabil o folosesc pe post de microfon,sa auda toata lumea dorintele lor !!!....
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:23 |
||
|
mama etta....eu am nevoie de un extraveral ca ma termina astia de tot! cu ce am gresit eu oare? mi se limba plimba-n gura de la cat am tipat!dar nici un rezultat...toata lumea moarta pentru patria muma si pentru pamantul sfant. |
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 12:24 |
||
ms etta..esti o dulce ...
|
||
|
criss_a Postat pe 29 Iulie 2008 12:24 |
||
criss...soarele lui de deprimat daca nu te lasa... sa vezi ce tai eu deprimatul asta.... ai o cafeluta draga criss...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:26 |
||
in mesaj spune sa nu fie deranjat colacu...nu stiu ce sa mai cred ...dar nu mai conteaza...cred ca la perie ai nimerit-o ma duc sa-mi fac o cafea...asta daca nu cumva au pus lacat la filtru...ca si-asa bem prea multa cafea.
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 12:27 |
||
Tya,uite un pupik mare de tot de la mine !!!.... ......sper sa fie mai eficac' decat extraveralu'......si alaturi de pusca lu Mafioataaaa.......precis iti revii.......
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:31 |
||
|
o s-o rog pe mafioata sa-mi imprumute si mei pusca ei sa impusc toti prostii ca m-au zapacit de cap... a fost dumnezeiesc pupicelul tau.m-a pus pe piciare scumpa mea etta. ce m-as face eu fara voi?
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 12:35 |
||
uff..daca n-ar exista atatia prosti pe pamantul asta...ce bine ar fii...de ce nu poate sa inteleaga un om ca nu-l mai suport,k vreau sa ma lase in pace..cand cantam si eu victorie k am scapat din el..a aparut magaru din ceata
|
||
|
criss_a Postat pe 29 Iulie 2008 12:41 |
||
| *de el | ||
|
criss_a Postat pe 29 Iulie 2008 12:41 |
||
|
cine te supara ca la ce bine dispusa sunt...mi-e ca ma aliez cu mafioata si ii exterminam pe toti! daca nu stie cu frumosu'...spune-i cu uratu'. |
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 12:44 |
||
daca ai nevoie,criss,de un "vocabular elevat ",da-mi bip !!!!.....ca cand l-oi scoate io din geanta,fuga si (adica draq-u draq-ului !!).....
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:47 |
||
|
criss sa-mi bag banii la CEC...sa-i scot si sa vad daca sunt toti, sa-i depun iar daca nu-l impusc pe cel ce nu te lasa ....magar..cum zici tu trage mafia un glont in cap si sa vezi cum cade precum puiul... nu uita ca mafia este cu voi si la bine si la rau...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 12:50 |
||
daca mafioata il impusca..eu il spanzur!
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 13:04 |
||
si eu il "iubaresc"... doamne ,se prostii imi pot trece prin cap..
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 13:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| topicul 'insomniacilor' | 30 | De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 13:29 |
| The truth about Schmidt | 9 | De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49 |
| Ce parere aveti despre...? | 2 | De la: this_is_JC 10 Iulie 2009 15:51 |
|
|
||
| Forumuri cafenele etc | 3 | De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54 |
| La cafea. Loc de pripas si hoinareala! | 4001 | De la: geo_refinantat 31 Martie 2012 09:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.