Mai multe
sa va sparga etta la bot,de nu stergeti tot...:)) si morcovelul ei...=)) |
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 01:29 |
||
|---|---|---|
|
'neataaaa!!!1 azi io dau cafeaua..... se pare ca m-am obisnuit sa ma trezesc in zori de zi sa dau fuguta la micul dejun...si acu ca sunt acasa ....nu mai mananc in sunet de valuri sparte de tarm si privind pescarii cum scot pestii din apa........aaaaaaaaa vreau inapooooooiiiiii... auzi sultane daca nu ma duci la pescuit cand vin ma zburlesc la tine .....ca de iesit pe lac am tot iesit dar o pescuiala .....nimic nimic.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 07:41 |
||
'neata!o cafeluta si pt. mine..... stef am pozele.....
|
||
|
|
||
|
alone Postat pe 28 Iulie 2008 09:37 |
||
buna dimineata dragilor prieteni! va pupacesc pe toti de nu va vedeti! iar pentru invidiosi o cafea cu cianura din partea mea!
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 09:38 |
||
|
'neata! pofta tuturor la cfea........nu stiu ce se intampla azi noapte pe acilea, dar nu tare imi suna a bine. vad ca stef nu mai are avatarul de sultan, ca au jignit-o pe etta foarte rau si destul de gratuit, ca din pacate nici etta nu si-a infranat putintel limbutza...macar acolo asa....cat pentru o lady ce stim ca este........oare ce s-o mai fi intamplat? si tot nu inteleg ce au oamenii astia cu pozele unei comunitati de pe site. acuma nu am vreme sa stau sa disec.............voi reveni de la servici, si sa de-a domnul sa ii dam de cap si sa facem pace, ca prea ne consumam cu totiii pentru niste poze, fie ele si cu personalitate, vorba emei. o zi buna la toti......si calm, etta, calm.......cu rabdare treci marea. va pup |
||
|
dienuta_nou Postat pe 28 Iulie 2008 09:39 |
||
frate,de ce nu suntem lasati in pace????? |
||
|
alone Postat pe 28 Iulie 2008 09:44 |
||
|
pt ca.....exista zombie care se reancarneaza si fac cioace prin harem..... a tot incercat sa imi dau seama cine poate sa fie obsedatul sau obsedata care raporteaza poza....in toate albumele de la toti userii care au postat poza aia a fost raportata si apoi stearsa din cateva..... administratia site-ului doarme in papuci si pe cuvantul meu daca pe mine nu ma amuza pana la isterie prostia si incapacitatea unora de a intelege ca astfel de manifestari nu fac decat sa.....ne uneasca si mai mult.E O SIMPLA POZA TAMPITULE!!! SAU TAMPITO!!!! P EMINE NU MA POTI STERGE NICI DIN SUFLETUL PRIETENILOR MEI SI NICI NU IMI POTI STERGE CELE MAI FRUMOASE MOMENTE PE CARE LE-AM TRAIT ALATURI DE EI!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 09:50 |
||
ancuta, stai linistita!vrei sa faci riduri iubita? hai la o cafeluta pana se trezeste si restul haremului..
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 09:51 |
||
deiuta,mari....am pus pozele cu noi.....
|
||
|
alone Postat pe 28 Iulie 2008 09:52 |
||
le vazui si le comentai si io....faine pozne...vreau si io pupici pls pls pls.....si pe mine si pe mine ca sunt mic si n-are cine.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 10:02 |
||
ema...
|
||
|
alone Postat pe 28 Iulie 2008 10:18 |
||
| NEATZA..!!EU AM SA VA PARASESC...,MERGETI URGENT AICI !!! http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19102/RAPORTAREA-POZELOR-.html/#post-143244 sa aveti o zi frumoasa !!! | ||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 10:19 |
||
|
||
|
alone Postat pe 28 Iulie 2008 10:26 |
||
neatza!ce naibii s-a intamplat pe aici?!iar apar frustrati din negura care fac pe desteptii?!azi dau eu cafeluta..si os a o fac dulce dulce k sa a treaca supararea
|
||
|
criss_a Postat pe 28 Iulie 2008 10:27 |
||
vreauuuuuuuuu,cafeaaaaaa,mica si tare,sa stea lingura in eaaaaaa,zahar nu puneti
|
||
|
mari58 Postat pe 28 Iulie 2008 10:39 |
||
buna dimineata. vreau si eu o cafeluta, se poate sa beau impreuna cu voi?
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 10:43 |
||
acum vine si cafelutza voastra..
|
||
|
criss_a Postat pe 28 Iulie 2008 10:44 |
||
| beui cafeau atare...dar ma merge una micuta si mai"moale asa" ca deh nu vreau sa mi se urce la cap ,pfui da greu mai e sa tot incarc la poznele alea...deja mi s-a facut lene....dar continui nu ma las pana nu le pun pe toate....nu chiar ca am facut vreo 600si ceva d epoza in concediul asta si nu prea ma tin nervii sa le pun pe toate pe site...dar...ma inarmez cu rabdare si incerc sa le pun pe cele mai importante....pup fetele si nu uitati de cafeluta mica si dulcica.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 10:46 |
||
e gat papusel..mica si dulcica,sa-ti meraga la inima si sa prinzi forte sa incarci toate poznele k sa oftici invidiosii
|
||
|
criss_a Postat pe 28 Iulie 2008 10:53 |
||
emaaaaa,nu mio place dulcee,dau tie zaharul,si eu beau cafeaua ok,te tuc de nu te vezi ai spus ca vrei nu
|
||
|
mari58 Postat pe 28 Iulie 2008 10:58 |
||
|
daaaa am o intrebare totusi....s-o fii updatat site-ul pt ca la linkul aceste :http://www.kudika.ro/comunitate/photos.html reapare poza care era pe profilul lui stef a....si e in top.... Doamne mare e gradina ta si multi prosti sar gardul.... daca vede asta stef face infarct de bucurie ca a invins sitemul....apropo nu mai e raportata....????? meeei ce iti e si cu internetul asta.... ce va spusai io...e doar o amarata de poza .....si pana la urma asta ramane doar o poza. meeei ingerasiii mei pazitori ... mai bem otitrica de cafeluta??? asa gen irish coffee...cu putintel de wisky in ea sa fie cu gust....aaaaa ce ziceti???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 11:32 |
||
hai luati si voi o pauza..si ajutati-ma si pe mine...in oct ma duc la o nuntasi tre sa arat impecabil,irezistibil,divin ..vreo idee de rochita de seara asa mai deosebita?
|
||
|
criss_a Postat pe 28 Iulie 2008 11:40 |
||
eu= bruneta,cam 1,75...slabuta,sani mari...
|
||
|
criss_a Postat pe 28 Iulie 2008 11:41 |
||
|
am in minte un model de rochita pe care vreau sa o croiesc pt mine... imi plac rochitele mai vaporoase gen baby doll care scot bustul in evidenta si picioarele de asemenea daca se alege lungimea potrivita.ar merge cu un sal pe umeri avand in vedere ca septembrie e totusi racoros... si eu tre sa merg la nunta in septembrieeee.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 11:45 |
||
| aaa apropo...culoarea sa fie un crem deschis pt ca sper sa imi tina bronzul capatat la mare pana atunci daca nu....solar....sa mentinem culoarea sa dea bine cu rochita..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 11:47 |
||
|
neata....cafeluta mea unde este??? aaa?? pupici la toata lumea si dau eu o cafeluta... o cafeluta micuta si tareeee... criss iubita hm..chiar nu stiai ca esti vecina de strada cu o nebuna a HAREMULUI?? eeeee uite ca-ti spun eu si o sa ne vedem cat de curand nu la cafea virtuala ci la o cafeluata naturala...pooop
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 11:51 |
||
Sa-mi bag piciorul in ea de reclama ca dau cu monitorul de pereti din cauza ei Incerc de juma de ora sa va citesc si la 2 minute apare porcaria de reclama cu dushul care-mi inchide fereastra cu totul. Neata all |
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Iulie 2008 13:02 |
||
| mi-a facut figuri si mie de dimineata...dar acu i-o trecut nu mai apare.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 13:05 |
||
cafeluta..dragutele...unde este???? nu mai da nimeni cafeluta azi???hmmmmmmmm
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 13:27 |
||
maryam ce facusi fetica? te schimbasi...la fata?
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 13:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Relatie toxica ! | 38 | De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20 |
| "BAR DE NEGRI" | 101 | De la: broscoiu 19 Decembrie 2011 12:02 |
| Craciunul!!! | 4 | De la: adaeva 19 Decembrie 2009 14:37 |
|
|
||
| vine maju meu! | 11 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57 |
| va rog frumos dati mi un vot | 1 | De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.