Mai multe
lasa mihaita ca trece repejor....
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 19:30 |
||
|---|---|---|
salutare Harem !!! bucurie mare sa va citesc poastarile..,dar si mai mare cad vad ca noile mele cadane, au fost primite cu bratele deschise de catre voi.. ,PERVERSELE ASTEA BATRANE !! Aduc la cunostinta celor ce inca nu stiu,ca PROSPATURILE :iris 4 ever,inocica,tya 103 au fost verificate si trecute prin "sita" sultanului,unele chiar si telefonic..:) RASPUNS pentru miha 16 : de ce nu am avatar ?? il gasesti la noul meu status !! e o forma de protest impotriva deciziilor administratiiei KUDIKA !! pentru iris 4 ever,iti voi raspunde in privat peste cateva zile..:) pentru Ingerul real al Sultanului si Raza lui de soare : nu numai tu stii cat te iubeste Sultanul..,stie tot Haremul...!! pentru io me sicumine: treci imediat la numele tau real,ema iordanescu..,de vrei sa te mai iubeasca Sultanul.pentru nasa onnyta : esti tare nesuferita pentru gainusa mea etta70:te iubeste mult morcovelul tau... si pentru toate cadanele si cotoharlele mele...flori si poopici ...
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 19:40 |
||
si pentru mine nimic???????????????????????????????????????????????
|
||
|
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 19:43 |
||
Sultane Stef ma primesti si pe mine in HAREMUL tau????
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 19:53 |
||
|
pupa ema pe mafioso numero uno...... meeeei sultane asta e dovada de egoism nu vezi ce nume mi-am tras??? adica io me si cu mine???? ,ai dreptate miha ce bine e cu diploma ca stiu acu ce nasol e fara sau cu diploma gresita... un exemplu??? atestat de programator, facultate de mate fizica si lucrez in vanzari....deci... sultane mai lasa-ma vreo 2 zile asa sa imi revin din afuriseala si pe urma ma schimb la loc,oki? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Iulie 2008 19:55 |
||
| mu mai palnge stef ca si io mi-am schimbat avataru, pup mult si pufos, plec acasa | ||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:02 |
||
tu esti ema iordanescu si PUNCT !! iar cu NEBUNELE si MAFIA...,nu stau de vorba..,mi-e teama sa nu ma molipsesc... pooooooooooooooooop mihaaaaaaaa...!!! de ce pleci....
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:05 |
||
mda..las ca gasesc eu o usa deschisa si sa vezi ce ma strecor eu in Haremul tau de vrei nu vrei....
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:10 |
||
cred ca la ora asta merge un 3 in 1 cu frisca multa. Ia uite la fetele astea, si-au schimbat numele, era sa nu la mai recunosc
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:29 |
||
| oricum suna bine. Inca nu stiu cine e miha16 | ||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:30 |
||
miha16... ,deja e ruginita in Harem,prima mea...:))
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:35 |
||
da mai, da' nu stiu cine e. Oooofff... stef, iar ma pui sa gandesc si nu pot sa ma concentrez de oboseala. Te rrrog, spune-mi cine e
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:40 |
||
doar stii ca nu am rabdare sa citesc tot sa-mi dau seama.
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:41 |
||
pisicuta..pis..pis..pis..aveai aripi...chiar in vis...te jucai..le injurai....si lapticul tot ..il..beai.... |
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:43 |
||
aa... amm... stai sa ma uit in urma, poate imi amintesc; poza sigur o stiu
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:45 |
||
la munca ..,cotoharla lenesa !! :)
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:45 |
||
mai, am uitat ca numele se schimba si pt pozele din urma. Acum in mod sigur stiu cine e (pisica aceea faina, gri fond albastru) numai ca nu imi amintesc primul nume. Offf. prea mult serviciu vad ca strica.
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:47 |
||
mai, am uitat ca numele se schimba si pt pozele din urma. Acum in mod sigur stiu cine e (pisica aceea faina, gri fond albastru) numai ca nu imi amintesc primul nume. Offf. prea mult serviciu vad ca strica. Da' poza ta unde e stef? Ma obisnuisem cu ea. asa parca esti un strain |
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:47 |
||
|
numele ea n-a schimbat ci doar poza se da drept baiat intelegi tu aore acum ce vrea mafia sa spun??
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 20:50 |
||
aha, greu, da' am inteles Frumoase rime Mary. Felicitari! |
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 20:59 |
||
|
amme rime multe iti mai spun ca-mi esti draga zau acum si multam de-a ta urare deci acum ai inteles tu oare cine este mihai cel mare? sa continui eu acuma caci cafeaua vreau s-o dau si cu zahar fara zahar este dulce ca-i de drag data...
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 21:27 |
||
ce pot eu sa mai spun acum... m-ai lasat masca. Un simplu "multumesc pt cafeluta" pare tern pe langa vorbele tale
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 21:32 |
||
heiiii cadanelor...!! prea multi poopici...,dati de banuit.. ma simt deja cu pistolul la tampla..
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 21:40 |
||
gelos sultane? Ori mai degraba pofticios?
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 21:42 |
||
ei uite ca ba..!! ca tot eu o voi inaintea ta real..,peste cateva zile in cortul meu...!!!
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 22:00 |
||
afurisitule Las' ca-i bun asa. Bravo voua
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 22:06 |
||
Fratilor , eu va anunt ca de maine ma puteti gasi pe malul marii sau la una din gramezile de terase dotate cu bere rece |
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Iulie 2008 22:30 |
||
minunat... numai eu nu ma mai oopresc din munca
|
||
|
amme22 Postat pe 28 Iulie 2008 22:35 |
||
buna seara! sau noapte buna tuturor... se pare ca ati avut ceva activitate in ultima vreme...interesanta. sa aveti ganduri bune si zile insorite...
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2008 23:28 |
||
De la: amme22, la data 2008-07-28 22:35:52minunat... numai eu nu ma mai oopresc din munca Asa ai merita sa fii saltata pe sus direct din birou,dusa si aruncata in valurile marii sau lasata pe vreun varf de munte :) Mai lasa munca si ai grija de tine un pic ! Acum 3 ani mi s-a intamplat asta ,prietenii ma tot invitau la mare , munte,petreceri si eu eram intotdeauna ocupata.Cand am ratat ziua unuia dintre cei mai buni prieteni s-a umplut paharul si m-am trezit luata pe sus din birou , bagata in masina cu destinatia costinesti :) Am facut scandal vreo ora dar dupa aceea cand am fost sunata de sef ca sa-mi ureze distractie placuta m-am linistit. |
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Iulie 2008 23:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| motanel gri tigrat mic pentru adoptie | 1 | De la: ralsera 11 Aprilie 2010 14:57 |
| important !!! | 2 | De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19 |
| Relatie toxica ! | 38 | De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20 |
|
|
||
| sa vb despre operatii | 5 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49 |
| Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure | 8 | De la: azalis 4 Iunie 2009 09:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.