Mai multe
amme,io sunt miha16 si te poop pufos
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 00:44 |
||
|---|---|---|
va fost dor de cafeaua lui cucu,nu vam dat,si,ce aud,obosite,nervoase,cu gura mare,uite e gata pe cind va treziti voi,azi e mare si tare,sa va puna cucu pe picioare
|
||
|
mari58 Postat pe 29 Iulie 2008 03:08 |
||
|
mari la mine meeere ca acu ma intorsai acasa....ce bine e in concediu ca nu tre sa ma gandesc la ziua de maine????? belferesc prin oras ca in tinereti..... iiiiha vreau si io o cafeluta ....sa ma stau otiricuta si cu voi la o bauta .... na ca am vb in versuri...ce face tequila din om???sau femeie...ee dreak mai stie ce-s la ora asta???cafeaua sa ma trezesc iute iute ..... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Iulie 2008 03:11 |
||
| Buna noaptea...fetelor am nevoie de ajutorul uneia dintre voi ca melinuta mea nu e la ora asta pe net, nici Stef:(( si nu am cu cine sa vorbesc. | ||
|
claudia_s Postat pe 29 Iulie 2008 03:34 |
||
|
O cafeluta pentru toata lumea si de la mine , e fierbinte si numai buna de baut ! Va pup cu drag si doresc distractie placuta petrecaretilor din weekend si nu numai. Ma cheama marea asa ca o tai
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 29 Iulie 2008 07:00 |
||
buna dimineata tuturor! afara e soare, cafeaua e pe masa...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 07:36 |
||
|
'neata!!!!!!!!! abia am ajuns la birou si a si inceput sefu' meu:''cafea n-avem?''as fi vrut eu sa-i zic vre-o doua dar....mintea mea diabolica mi-a dictat ceva...sa-i pregatesc sefului o cafea cu caimac ...productie proprie ...si ce o sa-i mai placa.... si mai zice lumea ca nu-mi iubesc sefu'
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 08:28 |
||
|
cata rautate!!! buna dimineata. cafea n-avem!!? si de ce n-avem? |
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 08:40 |
||
| 'neata! impart eu cafeaua mea daca ati ramas fara:P | ||
|
dienuta_nou Postat pe 29 Iulie 2008 09:05 |
||
|
tzuc degetelele ce imparte cafeaua! se anunta o zi torida si am nevoie de intaritor. mmmm! minunata! |
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 09:09 |
||
|
geo....sa-ti fie de bine! dar cand e caldura mai mare decat cafea, mai bine ceiut de menta caldut........ti-l trimit pe la amiaza?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 29 Iulie 2008 09:21 |
||
neata' o cafeluta si pt. mine....cu laptic....
|
||
|
alone Postat pe 29 Iulie 2008 09:25 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-07-29 09:21:15geo....sa-ti fie de bine! mmmm, ii simt deja mirosu-n nari! fremat tot!! |
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 09:32 |
||
se doarme inca ?? buna dimineata !! una mica si fierbinte va rog...
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 09:50 |
||
neataaa!! la mine o cafea tare si fierbinte va rog!
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 09:52 |
||
pentru tine nasa cum mot si vesela..
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 09:56 |
||
stef, de cafea cu mot am auzit, da' de cafea vesela..pace!!
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 10:03 |
||
multumesc fine! sa stii ca incepui ziua cu zambetul pe buze din cauza voastra!
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 10:06 |
||
salut geo..,mie unul imi place mica si fierbinte ..,iar nasei mele cu siguranta vesela si tare..
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 10:09 |
||
tare bine pusasi punctul pe I tyuta!! nu stiu voi cum va simtiti, dar eu vreau in concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! offff!! si colegii astia ai mei care asteapta sa le spun eu ce sa faca!!ce i-as bate!!deja incepui sa-i amenint! ce rea sint!!
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 10:40 |
||
doamne ce-mi place ca se mai molipsesc si altii de la mine!! da-i inainte cu tupeu onnyta!musca din ei!...fi rea!... eu sunt pusa pe harta si nu ma las pana nu cumpar tastatura noua ... si vreauuuuuuuu si eu in conceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeediuuuuuuuuuuuuuuuu! uite!irish s-a dus la mare fara noi...pai sa nu o certam?dar las' ca vine el taticu' vichend si sa vezi dezmat.ca doar suntem niste perverse si niste cotoharle.nu?
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 10:53 |
||
etta , france tot la fel de nebunatice, dar asta va face ata de dragute. o cafea cu lapte si frisca ar fi perfecta la ora asta. dar mi-au taiat astia apa ei lasa noi sa fim sanatosi mi-a fost dor de voi. va puuup
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 10:56 |
||
|
'neata...... imi da si mie care va o cafea cu sare????? sau mai bine zama de varza ca am auzit de la nea marin miliardar ca r face bine la amhmureala.... claudita...imi pare rau aseara am vazut ca strigai dupa ajutor da mi se incolaceau ochii ca la melc de somn si am tras pe dreapta ..... maritooooo unde esti meeeei belllo ca cerui si io o cafea asara si te sutisi fuguta.... sultane....pe unde mai umbli azi????? fetelor sa aveti o zi placuta ca ma duc sa ma trezesc din .....ma rog stiti voi cand se iese cu pitipoancele la oras cu ce se lasa????? cu tequila ..... si dansuri pe masa.... nope fara poze ca sunt probe de divort .... un pup mare la toata lumea si ne mai vedem noi pe dupa amiaza asa..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Iulie 2008 11:02 |
||
neata..sa va lumineze fata.... o cafeluta si pentru mine da cineva? inca mai dorm... va doresc o zi cat mai frumoasa
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 11:07 |
||
mai!s-au tampit femeile,insela si se amagesc,ca ele defapt iubesc 2 barbati..... au copii acasa,dar au si mancarimi......
|
||
|
alone Postat pe 29 Iulie 2008 11:12 |
||
|
ce zici tu acolo meeei ancuto???care iubeste 2 deodata???? ba ma lesi???? astea sunt prostioare mai mari ca noi....nu sa poa' d.p.d.v emotional ...sau daca vreti sa despicam firul in 4 si sa spunem si freudian..... este absolut imposibil sa simti acelasi lucru pt 2 barbati....... nu-i asa ca-i fain sa o iei pe aratura...marti dimineata?????? am iesit fetele ca azi am ceva treaba ..pupilici si la mai mare... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Iulie 2008 11:20 |
||
|
ancuta...de obicei pe alea cu mancarimi le potolesc barbatii cu cateva scatoalce in gura...dar e ciudat...sa iubesti doi barbati... dar ce ma mai mira!nu traim noi in Romania? cand vad cate taranci vin la emisiuni gen''din dragoste'',''iarta-ma'' mi se increteste parul instantaneu de la atata prostie. dar asta e Romaniuta noastra...
|
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 11:27 |
||
hai ca ai zis-o!bravo! sti ca ai dreptate? poi...pana o salta-o...mai vin o duzina de analfabeti care mai de care mai indragostiti. dar sa mor daca ii inteleg!!!! |
||
|
tya103 Postat pe 29 Iulie 2008 11:35 |
||
|
buna zaua la tot clanu'(ca dimineata fuse si se duse !) !!!!......ce faceti,iubitii mei ???......ganduri de concediu,vad io.......eeeee......ce misto e cand esti numa in concediu.....bine,cu mici exceptii cand am de calcat,spalat,curatenie,gatit......mmmmm.....cam multicele nu????....deci nu prea mai e concediu tot mereu !!!.....eeeee.....macar nu ma trezeste ceasul de dimineata !!!.....dovada ca beau cafeluta cu voi la pranz .......apai,atunci ,vreau si io cafeluta mea preferata: TARE,LUNGA SI NEAGRA !!!....... Anaphielle,te sarut ,iubita,si te astept mai des pe la noi !!!!....sultane,stii tu ce cadana buna ar fi Anaphielle ????.....si prospatura..... Tya,uite iti mai completez lista tarilor unde traiesc mancatoarele ,cu inca una :Bagadanca.....si uite la dam si niste paseri ,sa le cante toata ziua: putangatanu' si cantefacu'.......sa fie si ele satisfacute si sa ne lasa in pace !!!..... Ema ,draga,gata concedu'???.....aaaa....acu' te refaci pentru sambata.....sau te intretii,sa nu-ti pierzi antrenamentul ???....pup.... apai va doresc la toti o zi frumoasa si fara nervi !!!....I pup you.....
|
||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 11:36 |
||
| meeeei sexy mamma....nu ii gata concediu.... ma antrenez pt vineri sambata si duminica.... ca aseara am iesiti cu "pitipoancele" la oras, adica cu ce a mai ramas din gasca de muieri nebune si deocheate cu care ieseam inainte sa se marite ....sa faca copii si...bla bla bla.pe urma..... am avut o noapte zbuciumata....sufleteste nu altu'fel...dar.... dupa ce am mancat in fata calculatorului ca sa va pot urmari ...ma tirez din nou in impaienjenisul birocratiei pt ca din pacate mi-am pierdut certificatul de nastere sau mai bine spus nu am nici cea mai vaga idee ce a facut mama cu el(desi ea spune ca nu e asa) si tre sa imi scot un duplicat.....bleah si mai e si cald afara ..... no....sa aveti o zi placuta siplina de zambte fetele !!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Iulie 2008 11:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce melodii credeti ca sunt :dragutze, cool, funny si au un videoclip pe masura | 4 | De la: Adora_me 27 Iunie 2009 10:19 |
| Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? | 4 | De la: anageo25 3 August 2011 20:44 |
| 0 prietena | 21 | De la: rockk 23 Martie 2011 12:31 |
|
|
||
| cartea | 37 | De la: kentfarafiltru 7 Decembrie 2009 18:50 |
| paypal | 3 | De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.