Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

doar fu schimbarea la fata si ma si botezai.....

Postat pe 28 Iulie 2008 13:31
Am apucat sa citesc despre poza cu probleme ,cred ca am vazut si poza ( cea in care ema eclipseaza apusul de soare ) ce nu inteleg , daca este vorba de poza respectiva : care e problema ?

Nu este indecenta deloc,ba chiar este unde dintre cele mai reusite poze de pe site,cine,ce are cu poza respectiva ?
iris_4_ever
Postat pe 28 Iulie 2008 13:42
da,KUDIKA s-a trezit...Au reinstalat poza in albumul meu,si comentariile ..Se pare ca vocile voastre au fost auzite si se facu dreptate.Ema iordanescu ,are cele mai vizualizate poze si cele mai comentate... Se poate si asa..,multumim KUDIKA..!! si acum la munca... Va salut ,pe toate aici..!!

Postat pe 28 Iulie 2008 13:57
ar fi si culmea! ce crezi ma sultane ca ei nu stiu ce e bine pt. buzunarele lor? din asta traiesc! si sa zica oricine orice dar.. GRUPUL ASTA TINE TREAZ ACEST SITE!!...asa ca aveti grija de noi kudicistilor....

Postat pe 28 Iulie 2008 14:04
UITE FRATE..,CA AU SCOS-O IAR... tocmai ce pleca de la mine uratul nostru mic,al Haremului...,stilistul

Postat pe 28 Iulie 2008 14:11
uite ca au pus-o iar... paaaaaaaaa...,o zi frumoasa in continuare !!

Postat pe 28 Iulie 2008 14:15
hai noroc!

Postat pe 28 Iulie 2008 14:16
salutare la toata lumea !!!!......si la mine a aparut o poza care fusese stearsa di albumul cu ziua Lionului,dar au disparut pozele cu Ema !!!!.....insa am pus altele cu ea,din nou !!!!......va pupik pe toti si inca o data IMI CER SCUZE PENTRU REPLICILE SI CUVINTELE FOLOSITE AZINOAPTE !!!!......va dati seama ce nervi aveam ????.....ca doar` stiti ca io mi-s O DOAMNA in rest !!!.....:)))))......pupici.....

Postat pe 28 Iulie 2008 14:17
norocel si la mai mare...cafeluta mea unde-i oare...?????

Postat pe 28 Iulie 2008 14:31
buna ziua la toata suflarea din harem...........
ma bucur ca s-au mai calmat spiritele pe aici
au sters poza si de la mine din profil......am pus-o inapoi, impreuna cu comentariile care le aveam salvate.
din pacate lipseste ultimul.....cel al emei, postat aseara

da-ti si la mine o cafeluta??? daca va rog mumos.......

etta..........inca tot mai vreau sa-mi faci protectia muncii........sa nu uiti de mine

dienuta_nou
Postat pe 28 Iulie 2008 14:38
Dau eu o cafeluta daca-mi spune cineva ce trebuie sa fac atunci cand apare tipa aia cu dushul sa nu-mi mai inchida pagina de net.

Am mozilla , am deschise vreo 7 tab-uri , cum apare dushul imi inchide tot !
iris_4_ever
Postat pe 28 Iulie 2008 14:45
pai da ca s-a molipsit si ea de la rubrica cu dusul norocel ca mie nu-mi apare...da hai lasa da o cafeluta iris....

Postat pe 28 Iulie 2008 14:50
Dau cafeluta la toti doritorii dar mai am o nelamurire si vaz nimeni nu vrea sa ma scoata din ceata

DE CE SE FACE ATATA CAZ PE O POZA ?
iris_4_ever
Postat pe 28 Iulie 2008 15:30
buna ziua, o cafea mai tarzie va rog. EMA da-i naiba ca poate atunci ramane poza. stef de ce iti lua-si fata.

Postat pe 28 Iulie 2008 15:50
buna ziua la toata lumea cafeaua de dupa amiaza o dau eu... primesc comenzi pana la ora 16

Postat pe 28 Iulie 2008 15:58
16:23, io prima ...........comanda te rog

Postat pe 28 Iulie 2008 16:20
vineeeee! cu lapte, cu frisca, cu dragoste...dupa dorinta

Postat pe 28 Iulie 2008 16:25
cred ca vreau cu..............de toate

Postat pe 28 Iulie 2008 16:36
AMR: 5!!!!!!!!! Dragii mei, am intrat p ultima suta d metrii:ultima saptamana de munca!!!!si peste doar 5 zile voi fi si eu in curtea sultanului!!!! yyuuuppyyy!!!huuurraaa!!!!hip-hip-horeiii!!!hip-hip-hurei!!!!

Postat pe 28 Iulie 2008 16:37
bravooo!! ma bucur pt. tine!pe mine sa ma iertati de data asta, dar nu am cum sa vin! dar, promit sa ma revansez!

Postat pe 28 Iulie 2008 16:39
De la: miha16, la data 2008-07-28 16:36:32cred ca vreau cu..............de toate

cu de tote dam. si in plus multa prietenie..

Postat pe 28 Iulie 2008 16:46
asa eeeeeee....eleva mea dulceeee......si sa vezi paranghelie ce va fi !!!!.....chiar ca o sa moara de ciuda toti dusmanii !!!!!!.......sa mor de n-o pun de-un streeptease cu Mary , sa aiba astia motiv sa mai zica de noi ca suntem batrane,grase si urate !!!!......sa ma pupe !!!!.......te tucalesc,iubito......

si voua ,prietenii mei,multumesc pentru incurajari.....si mai ales celor mai "noi", Tya,Inocica, Miha,Iris si alti cativa ,care ma apreciati doar din "scrisele " mele...si poate din veselia mea pe care o "afisez" in poze.......va pup si ma simt onorata sa fiu considerata prietena voastra !!!......

Postat pe 28 Iulie 2008 16:46
si eu mama Etta. ce mai spui? cu ce ma mai educi?

Postat pe 28 Iulie 2008 16:53
etta respectele mele, oricand e nevoie , ador pozele voastre si va simpatoizez pe toti , mai ales poza cu LIONU.... TARE DE TOT

Postat pe 28 Iulie 2008 17:08
pai...nu esti tu mama noastra?
pe cine sa iubim mai mult daca nu pe tine...si sa nu-l uitam pe Sultanul nostru scump
mai dai in...colo(injuram dar mi s-a atras atentia ca sunt cam spurcata la gura )
te iubim muuuuuuuuuult si te adoram si mai muuuuuuuuuuult si mai lasa prostii ca tare muuuuuuuuuuuuuuuult sunt batuti in cap.poop eu sa treaca etta...da?
tya103
Postat pe 28 Iulie 2008 17:13
da si mie cineva o cafea???m-am intors de la facultate...unde mi-au cerut astia frate si pe mama ...daca puteam sa le-o dau..... acte ...2 gramezi de la medic certificat de nastere bolentin diploma de bac.... atestat si o gramade de tampenii....am uitat ce mare e birocratia la noi.mai frate la ce dracu le-o fii trebuind si certificatul meu de nastere daca au buletinul nu stiu...aaa si vor copie legalizata nu asa...doar o simpla copie...si poze de buletin unde dracu se mai fac poze de buletin in epoca aparatelor digitale si a memory stickurilor si a cd-urilor....etc????
aaaa nu mai spun ca am platit taxa de inscriere dar acu le trebuie si o cerere ca cum am sa platesc taxa scolara la timp.... valeu soarta mea mi-a trebuit scoala la treis' de ani....
rabdare lapte si tutun ca maine tre sa merg la medicul de famelie sa imi iau adeverinta de acolo la ce dracu mi-au acceptat dosarul daca nu era complet prima oara????
ma calca pe bombeuri astia....
da si la mine careva o irish cofee????? mai mult wisky decat cafea sa ma trotilesc otirica poate imi trec nevii pe birocratie...
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Iulie 2008 18:44
Vine cafeaua, da ma ema da si dupa sa vezi ce bine e cu diploma

Postat pe 28 Iulie 2008 18:51
onnyta, tare asi fii vrut sa vii si tu...... drumul lung ..omatul mare.... cai in ham nu prea poa sa trege.... dar la iarna cine stie poate dam la o pescuiala la copca la snagov...ce zic????
sultane mamma da si tu lamuriri in legatura cu pozna aia ca e fetele noi in ceata rau de tot....iris cred ca inca nu a inteles care era faza cu pozna....
melinduta..... mai pui mic....o sa fie gasca mare la snagov cu siguranta dormim in cort deci ia-ti sacul de dormit cu tine....
pupilici meeei dragilor
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Iulie 2008 18:55
asa..gata munca..ajuns si acasa..deci o cafeluta este bine venita...

Postat pe 28 Iulie 2008 19:20
esti o fericita, io mai am de stat

Postat pe 28 Iulie 2008 19:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 2 De la: _Cryssa_ 4 Martie 2011 08:54
Craciunul!!! 4 De la: adaeva 19 Decembrie 2009 14:37
ana 3 De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41
http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=mihaela88&id_user=5350 da-ti un vot 4 De la: kudika365993 11 Februarie 2011 00:19
de ce mint barbatii si nu isi recunosc greselile? 39 De la: Ame_ly 18 Mai 2011 14:43