Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

ema, la ce strand ai fost? la cel d-aci?
corina_uta
Postat pe 31 Iulie 2008 16:38
franciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bine ai revenit in satra...nu adica am vrut sa spun in HAREM.....

Postat pe 31 Iulie 2008 16:42
sufletul meu plange...incerc sa ma bucur de venirea voasra cadanele mele dragi,france si iris..dar nu pot desi as vrea !!pentru ca iubesc acum mai mult ca niciodata pe ancuta,mai mult decat pe voi toate !!IERTATI-MA !! dar asta simt acum..AS VREA SA FITI SINCERE,SA SPUNETI FIECARE PAREREA AICI,DACA SI CAT TINETI LA EA..eu unul te consider FATA MEA blondo si te iubesc ca atare... AI INCREDERE IN MINE SI-N HAREM !!

Postat pe 31 Iulie 2008 16:45
stef esti de speriat, dar cred ca toate o iubim pe ancuta,i-sa intamplat ceva? io un sincer o plac fff mult.

Postat pe 31 Iulie 2008 16:48
TE IUBESC ancuta,sufletul meu trist e langa tine..!! si nu uita ,viata poate fi frumoasa si sigur este...SUNTEM MULTI SI PUTERNICI !!

Postat pe 31 Iulie 2008 16:49
SULTANEEEEEEE ,,,,,,, acum vreau sa-mi spui ce a patit ANCUTA...dar acum........ANCUTA TE IUBESTE MAFIA MULLLLLLLLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT......vreau sa stiu daca ceva s-a intamplat cu ancuta si ce????????????????????????????

ancuta

Postat pe 31 Iulie 2008 16:50
NU VREAU SA DISCUTAM PROBLEMA ASTA..,VREAU DOAR SA SPUNETI DACA O IUBITI SAU NU SI CAT DE MULT !! SA FITI SINCERE VA ROG...VA ROG SA NU-I PUNETI INTREBARI SI NICI MACAR MIE..imi pare rau ,nu va pot raspunde...

Postat pe 31 Iulie 2008 16:51
ancuta eu MAFIOT al Haremului JUR CU MANA PE INIMA CA TE IUBESC SI TE ADOR.....( pe toti ) dar azi zic numai de ANCUTA....si vreau sa vii aici si sa bei o cafeluta cu MAFIA si tot haremul.....

Postat pe 31 Iulie 2008 16:56
capu sus ancule, te iubesc din tot sufletul si sunt alaturi de tine si tine minte viata e o c...a

Postat pe 31 Iulie 2008 16:59
ancuta...... valeu mamma nu am habar ce sa iti spun daca plangi te tin in bratepana iti trece altceva nu ma pricep,cand vad pe cineva ca plange ma apuca si pe mine plansul..... asa ca am fii 2 "pisa ochii" daca vrei tu sa te tin in brate te tin daca nu.... eeee oricum sa sti ca sunt cu tine orice ar fii...un milion de pupilici de la mine.
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Iulie 2008 17:03
uite iti dau ursuletul meu vreeeeei te las si pe tine sa te joci cu el....ca sa nu mai fii trista e moale si pufos si tine de cald.....mie da si tie....vreeeei?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Iulie 2008 17:04
sa moara trei vecini de-ai mei daca nu fac prapad...

cine a suparat pe ancu sa-mi spuna acum......si ancuta te vreau aici l cafea....

ca sa vezi.ce sa mai vezi ca m intrat in actiune...

Postat pe 31 Iulie 2008 17:09
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

nu vrei sa bei o cafea cu

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Postat pe 31 Iulie 2008 17:15
dragii mei pai eu v-am lasat....sa fiti cuminti si voinici...ancuta fara suparari ca ma supar deci ne vedem cand ne-ntalnim

pupici la toata lumea........

Postat pe 31 Iulie 2008 17:20
sa nu fiti suparate,va rog sa intelegeti ,ca eu chiar nu pot vorbi !! te poopacim mafia ..,draga noastra, sa ai grija de tine si de prietenul meu !!

Postat pe 31 Iulie 2008 17:30
este mai greu,dar trece....
ce pot sa va spun....este ca va multumesc...din sufletul meu...ala blondut....pt. tot.....
alone
Postat pe 31 Iulie 2008 17:57

astea sint pt. tine ancuta! mama, mama, sa vezi cand o sa vin acolo ce cafeleli o sa mai tragem!

Postat pe 31 Iulie 2008 17:59
alone
Postat pe 31 Iulie 2008 18:00
ancule nu fi suparata, te rog mult, toate greutatiile trec si te pup pana te zapacesc

Postat pe 31 Iulie 2008 18:04
sa-ti fie rusinica,ai suparat Sultanelul!! dar acum te iert,si te poate nu ma asculti,sa vezi bataita dracului ce-ti trag ,la funduletul gol,in fata la toate cadanele...

Postat pe 31 Iulie 2008 18:08
bai va faceti de cap!identificarea ca ma doare capul de ce gasesc aici!ancule...........capul sus si pieptul inainte!viata e prea scurta ca sa o mai si jelim!!!!!!!!!vezi cita lume te iubeste!

Postat pe 31 Iulie 2008 18:11
Ancule , daca nu a murit nimeni din familie sau dintre cei dragi atunci pot sa-ti spun ca NU TREBUIE SA FII SUPARATA, orice alta problema se poate rezolva.

Iti trimit hamsterul meu care tocmai si=a umflat falcutele , sigur iti trece supararea daca-l vezi.

P.S. unde ziceai ca stai bre cu dushul ala ca la lighean cu apa plata sigur nu ma spal
iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 18:14
france ai ramas cu stirile in urma!!pai de...ai avut treaba pe insule exotice! unde e nepotu meu?? zii repede? cat mai astept? tocmai eu, moasa bebelului sa nu stiu nimic de el?

Postat pe 31 Iulie 2008 18:15
stef pe cine ai de gand sa bati in halu asta , da poate n-o faci online

Postat pe 31 Iulie 2008 18:20
bebelul...????vreau sa stiu pigmentul pielii..??? treci la raport france..IAR DE CUNOSTINTELE NOI AM SA MA OCUP TOT EU !!

Postat pe 31 Iulie 2008 18:20
De la: miha16, la data 2008-07-31 18:20:02stef pe cine ai de gand sa bati in halu asta , da poate n-o faci online

Postat pe 31 Iulie 2008 18:27
locul 1 - mafia - cea mai TRAZNITA SI NEBUNA FEMEIE DIN HAREM... LOCUL 2-iris 4 ever,tya103,miha16,inocica,robertina,olga43,dienuta si poate mai imi scapa vreuna..,toate nebune ,frumoase capabile si devotate HAREMULUI !! france ..,tin sa te anunt ca astea intrec si pe dreaq..

Postat pe 31 Iulie 2008 18:30
pe miha16... ,la funduletul gol

Postat pe 31 Iulie 2008 18:31
nu am nici un maimutoi care face plecaciuni, te rog MAFIOT SA BAGI TU pt stef, cu stima si respect, numai prietenii adevarati ar fi capabili de atata loialitate , ma faci sa plang......

Postat pe 31 Iulie 2008 18:35
eu nu am inteles de ce tre sa ne bata
iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 18:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rugaminte !!! 4 De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26
La cafea. Loc de pripas si hoinareala! 4001 De la: geo_refinantat 31 Martie 2012 09:10
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06
Polemici fel de fel... 9 De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53
Insomnia 53 De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16