Mai multe
noapte buna HAREM !! maine va fi mai frumos cu siguranta... noapte buna ancuta !! si deschide maine ochii bine,citeste pagina asta si vei vedea ca nu esti singura... vise placute puricii sa va sarute !!
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 23:35 |
||
|---|---|---|
| va urez si io noapte buna !!!!.....mi-a luat locul la calculator lionu' si nu am mai putut fi cu voi !!!!....pupici..... | ||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 23:37 |
||
|
mafia este trista...sunt trist si cand sunt trist sunt foarte trist..de ce sunt trist ca sunt trist..inima plange...sufletul plange...ochii plang..sunt trist si foarte trist....mai trist ca nici nu am fost trist....daca sunt trist ..asta stiu numai eu de ce..dar sunt trist ..si inca foarte trist.... o seara palcuta si noapte buna la toata lumea.... si totusi sunt trist....va pup...pe toti.... |
||
|
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 00:15 |
||
mafia te culci o data cu gainile,francia tucuti eu gurita ta,ca dor mia fost de ea,ancuuuuuuuuuu,nu glumesc,daca nu vb cu mine pina la ora 12,vin la tm pun lacatul inchid caputu si drum bun mmafia tucuti mintea ta,mai facut sa rid,tris,trist....,pai fruncea sus banatanco,pai eu cum fac
|
||
|
mari58 Postat pe 1 August 2008 01:52 |
||
ancuuuu iti cint ceva vreiiii tinar in putere mam jucat cu anii,vremea nu te iarta,nu iti poarta de grija,nu se mai intoarce,hai cinta cu cucu,sau vr de la manastire hai ca stiu iti cint,incotro sa apuc eu oare,cind mie sufletul zdrobit,nam la cine,nam la cine sa ma duc,numai tie,numai tie Domnul meu,pot sa-ti spun cit sufar eu,numai tie,numai tie Domnul meu,pot sa-ti spun cit sufar eu!ancu stii ca la mari,vorba e vorba,asa ca astept sa ma suni,nu intreb nimic,vreau sa te aud doar,ai inteles?
|
||
|
mari58 Postat pe 1 August 2008 01:59 |
||
buna dimineata! e soare afara.cafeaua e servita.o noua zi de munca sau de concediu e pe cale sa inceapa...fruntea sus, necazurile la gunoi. o zi cum va doriti sa aveti.
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 07:11 |
||
uite alta harnica,inocica,mrss pt cafea,fetele supliment va dau eu ANCU,iti cinta cucu la cafea,cinta si tu cu mine,hai:Doamne,scapama de orice rau,Doamne,tu esti Dumnezeul meu,Doamne,scapama si de vrajmasi,caci numaiTU poti!o zi bina sa aveti
|
||
|
mari58 Postat pe 1 August 2008 07:57 |
||
|
'neata!fetelor, vreau si eu o cafea lunga si neagra. fara zahar.......multumesc ancu..........sa ne spui repede repede ca esti bine!!! |
||
|
dienuta_nou Postat pe 1 August 2008 08:04 |
||
|
vreau cafea!!!! neatza! ma enervai pe discutia cu videochatul in dimineata asta.ce au frate cu femeile care isi aleg singure ce sa faca? e una lydeea care se pare ca se contrazice singura.acum ea uraste videochatul...acum imi propune sa-mi dea o proba prin aceeasi metoda. DAR EU NU SUNT PE INVERS!!!!!!!!!
|
||
|
tya103 Postat pe 1 August 2008 08:50 |
||
NEATZA !! cafeluta e servita pentru azi e doar virtuala,pentru maine va fi una reala draga mea..
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 08:54 |
||
|
sigur.., un mesaj care m-a impresionat profund si cred ca si pe voi..: De la: ancuta240783 la 1 August 2008, 08:55 Pentru : stef80 Subiect: o noua zi! Mesaj: iti multumesc ca m-ai ascultat!ma simt mai usurata si mai puternica(sper ca suvitele blonde sa nu imi elimine dorinta de am merge mai departe..:)).cat de mult conteaza sa vorbesti cu cineva!iar plang,dar plang pentru ca am citit ceea ca s-a scris,si chiar daca langa mine nu este nimeni,va am pe voi!:X:X:X |
||
|
Postat pe 1 August 2008 09:23 |
||
|
De la: ancuta240783 la 1 August 2008, 09:10 Pentru : stef80 Subiect: Re: [fara subiect] Mesaj: nu ma supar,ma descurc eu cumva....ce am eu mai mare nevoie....este sa ma asculte cineva....si tu m-ai ascultat....si pentru asa....nu am cuvinte...sa ii spui copilasului tau,din partea mea,ca este norocos! |
||
|
Postat pe 1 August 2008 09:28 |
||
ma bucur pentru faptul ca ai vazut ca nu esti singura !! Haremul asta.., e prea unit si prea frumos si nu va accepta ca cineva sa sufere de unul singur !! multumesc si eu de apreciere si sa nu te superi ca am pus mesajele tale aici pe topic,erau prea venite din sufletelul tau,sa nu se bucure toti de ele !! eu acum am sa plec ,trebuie sa o primesc deja pe ema iordanescu ,incepe nebunia..
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 09:33 |
||
DA' CE-AI PATIT ANCUTZA... cu ce te putem ajuta?m-ai facut si pe mine sa plang... daca te-a suparat cineva da-l pe mana mea si a mafiei ca iese dezastru... daca te pup dulce ...dulce mai trece?noi te iubim mult...si suntem langa tine chiar daca nu ne vezi.sincer...eu de cand am intrat in aceasta mare familie ma simt ca un copil rasfatat.nu mai plange...va iesi soarele pe strada fiecaruia...poop fata dulce ca sa-i treca.
|
||
|
tya103 Postat pe 1 August 2008 09:55 |
||
o cafeluta?? cine da??
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 11:11 |
||
| NU.. | ||
|
Postat pe 1 August 2008 11:30 |
||
ceeeeee????? auzi fine de cand imi zici tu ca NU?? aaaaaaaaa??dupa ce ca nici plocon nu ti-am cerut... si nu vrei sa dai o cafea??? da o cafea acum ca altfel..
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 11:36 |
||
|
Neata lumeeee , cafeaua mea s-a evaporat care esti mai citit sa-mi zici ce s-a intamplat ca e prima data cand imi face figuri filtru de cafea Am pus doua cani jumate de apa si au iesit doar una si un pic ....cam arsa si cu un gust ciudat Deci ? vrea cineva o cafea de la mine ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 August 2008 11:43 |
||
imi pare rau nasa..,dar am hotarat sa nu mai ofer cafele, decat reale si in cortul meu ,celor care azi maine si poimaine vor fi prezenti..,altfel voi deveni falit asa ca ..: melinduta,ema iordanescu,mari58, tya103, iris, etta70, lion king,relu,mic negru si urat si pui mic ,vor servi cafelutele cu Sultanul..
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 11:50 |
||
NESUFERITOOOOOOOOOOOOO...........!!am cea mai nesuferita nasa !!
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 11:54 |
||
ZGARCITULEEEEEEEE!! NESUFERITULEEEEEEEEE!! VA URASC BAAAA!! voi o sa beti cafeluta fara mine!!!
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 11:58 |
||
buna dimineata.. ce se intampla mai oameni buni cu voi??? ancuta este suparata....mari58 plange....etta nu este bine dispusa.....mafia trista ....si plange.....ce-ati patit mai???? o cafeluta beau si eu cu voi si am plecat. sa aveti un week-end placut... |
||
|
Postat pe 1 August 2008 12:03 |
||
neatzaaaa
|
||
|
criss_a Postat pe 1 August 2008 12:03 |
||
la mine stef...o sa fie o cafelutza cam tarzie dar o sa fie doamne si ce o sa mai buricesc.... si sa vezi ce surpriza ti-am pregatit...ca Doamne,ce-mi mai debiteaza mintea...ca doar sunt odoru'lu' mama etta...nu? de n-o sa-ti placa sa nu-mi mai spui tu mie...cadana!
|
||
|
tya103 Postat pe 1 August 2008 12:04 |
||
cea mai frumasa surpriza ,ramane faptul ca va pot vedea,ca am sa va strang in brate si am sa va poop cu atata drag.,incat nu pot descrie aici bucuria ce o traiesc...
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 12:16 |
||
stef,sa pupi fetele si pt. mine
|
||
|
alone Postat pe 1 August 2008 13:24 |
||
mai intai am sa te poop pe tine... si sigur ca am sa le poop si din partea ta..
|
||
|
Postat pe 1 August 2008 13:26 |
||
| toata dragostea tuturor celor care se vor intalni in cortul marelui sultan! sa va distrati bine si pentru noi, cei ce nu ajungem !!!beti o cafea, un pahar de vin sau lapte si pentru noi !va sarut pe toti , pe rand si la gramada si astept vesti si poze! | ||
|
olga43 Postat pe 1 August 2008 13:26 |
||
De la: olga43, la data 2008-08-01 13:26:32toata dragostea tuturor celor care se vor intalni in cortul marelui sultan! sa va distrati bine si pentru noi, cei ce nu ajungem !!!beti o cafea, un pahar de vin sau lapte si pentru noi !va sarut pe toti , pe rand si la gramada si astept vesti si poze! olga...da' tu de ce nu ai veni?cortul sultanului e deschis pt toata lumea!
|
||
|
tya103 Postat pe 1 August 2008 13:47 |
||
cine bea o cafeluta cu mine?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 1 August 2008 16:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mary kay | 2 | De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58 |
| FATIMA | 220 | De la: contesina 15 Iulie 2011 14:23 |
| The truth about Schmidt | 9 | De la: Keith_David_1 11 Mai 2014 10:49 |
|
|
||
| Campusul liceului | 1 | De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:48 |
| buna dimineatza | 17 | De la: Ame_ly 25 Februarie 2011 21:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.