Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

etta..citeste si mai sus ce am primit eu pe mai..pe langa faptul de eclipsa de maine...care este adevarat am auzit si eu ..mai vin si alte evenimente...deci draga mea etta...nu te mai gandi la eclipsa sa nu te eclipsez eu...hai aici cu noi...si toti ce-i ce nu va simtiti bine....o cafeluta si gata...zau....
si ca sa va mai spun ca astazi este ultima zi cand va sunt alaturi aici....am sa dispar pentru vreo 5-6-10 zile ca magaru-n ceata..asa ca macar azi faceti un mic-mare efort....

oarese poate????

Postat pe 31 Iulie 2008 12:47
am citit soro !!!!......si vorbesc serios ca sunt meteo-dependenta !!!.......de cate ori este vreme urata afara sau eclipse ,sunt "ciufuta" !!!....asta e....o sa-mi treaca mie ........auzi ,da' unde o sa fugi???.....cine o sa ne mai distreze si o sa ne mai apere pe noi,p'acia ????.......

Postat pe 31 Iulie 2008 12:55
de mine nici nu scapa .. dar tu mafia nici atat...

Postat pe 31 Iulie 2008 12:59
apai etta...ptiuuu..luate-ar batu ce ma speriai..am zis ca intra-n vila mea un avion..ptiuuuuu....deci draga mea etta....cum spuneam si-mi pare rau ca nu mai sunt cu voi sa va apar...dar lasa ca nu aveti nevoie de apararea mea..stiti voi bine cum sa va aparati singurei asa..deci...cum spuneam...ca mafioata/ul vrea sa plece olecuta prin Suedia..Doamne fereste..pai ce-am sunt nebuna/n mai mult de atat NU....am sa plec pe la turci..si arabi... nu ..am sa plec....la mare distanta de casa...la niste cabane....peste strada..deci am sa ma distrez si eu..pai ce numai voi..hm...dar am sa revin cat se poate de repede..eu acum am sa iau si laptop-ul cu mine daca aia au internet..apai norocul meu..ca n-am calcat in el...ptiuuuu....deci mai vorbim....

Postat pe 31 Iulie 2008 13:04
De la: mafia_nr1, la data 2008-07-31 13:04:36apai etta...ptiuuu..luate-ar batu ce ma speriai..am zis ca intra-n vila mea un avion..ptiuuuuu....deci draga mea etta....cum spuneam si-mi pare rau ca nu mai sunt cu voi sa va apar...dar lasa ca nu aveti nevoie de apararea mea..stiti voi bine cum sa va aparati singurei asa..deci...cum spuneam...ca mafioata/ul vrea sa plece olecuta prin Suedia..Doamne fereste..pai ce-am sunt nebuna/n mai mult de atat NU....am sa plec pe la turci..si arabi... nu ..am sa plec....la mare distanta de casa...la niste cabane....peste strada..deci am sa ma distrez si eu..pai ce numai voi..hm...dar am sa revin cat se poate de repede..eu acum am sa iau si laptop-ul cu mine daca aia au internet..apai norocul meu..ca n-am calcat in el...ptiuuuu....deci mai vorbim....

PAI SI CU CENTURA CUM RAMANE...MAFIA?
MI-O LASI MIE?SI TOTI AIA CU OCHII ALBASTRII?UUUAAAAAUUUUUU
tya103
Postat pe 31 Iulie 2008 13:07
tya..o las pe mana ta ....pai te descurci tu..cand i-oi da vreo doua vorbe de la mine din satra..nu o mai spala nici troaca porcului....deci predau pozitia lui tya....vezi sa nu ma dezamagesti...

Postat pe 31 Iulie 2008 13:11

Postat pe 31 Iulie 2008 13:15
cand te-am dezamagit eu pe tine mafia?

chiar stateam si ma gandeam ca noi am jignit curvele ieftine cand am asemuit-o pe scroafa aia cu ele...
vorba unei prietene...si Centura are o traditie si un renume...asta nu merita nici macar ''capitza'' sau ''podul grajdului'' ce sa mai vb de centura...
la shantz cu ea!!!!!!
tya103
Postat pe 31 Iulie 2008 13:51
tya103
Postat pe 31 Iulie 2008 14:53
comanda serioasa,o cafea mare si tare pina imi iau alt expreso apoi dau inapoi cu dobinda,asa ca la banca ok zahar nu puneti,pun eu cit vreau am schimbat poza,da eu inca o vad aia,nu asta,of
mari58
Postat pe 31 Iulie 2008 15:02
si io o cafeluta mica si buna ziua

Postat pe 31 Iulie 2008 15:09
de ce nu se schimba oare
mari58
Postat pe 31 Iulie 2008 15:12
cica nu ai voie sa schimbi avatarul decat de trei ori...

Postat pe 31 Iulie 2008 15:19
si nici la mine?

Postat pe 31 Iulie 2008 15:19
ancutaaaaaaaaaaa...,te vreau aici cat mai repede !! nu uita ca eu unul si cu siguranta toti cei de aici,te iubim fata si te avem la sufletel !! poopici si pentru voi toate ,ce ati intrat mai tarziu !!

Postat pe 31 Iulie 2008 15:31
stef ce am pierdut? si pt tine!

Postat pe 31 Iulie 2008 15:34
mai fetele avatarul adica poza o puteti schimba si de 10 ori numa dupa ce ati dat incarca dati pe undeva pe acolo si salveaza...ca altfel e goala.....numa numele de user se poate schimba de 3 ori.... adica meeei dragele lu ema da-ti si voi acol pe semnul"+" si incarcati poza......pt lamuriri.... hai ca se poate

bine v-am regasit....ca maine plec iar....sultaneeeee luai mai dragule belet da trin.....

sa nu care cumva sa ma lasi semn in gara de nord ca jar manaci si fum....c..ci...
capisci???cum ar spune mafioso numero uno care a disparut in departari albastre...adica vine incoace......catre tar...cred
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Iulie 2008 15:36
nu ai pierdut nimik..!! inocica ,te rog sa te imbraci..

Postat pe 31 Iulie 2008 15:37
ma chinui de jumatate de ora...nu accepta

Postat pe 31 Iulie 2008 15:42
ai reusit..te poop ema si pe tine ,mult ,mult....!!

Postat pe 31 Iulie 2008 15:45
Natiune.............am venit!acum am ajuns dupa 18 ore de mers neagra ca un drac si distrata forte!va pup cu mult drag si as mintii daca as spune ca nu mi-ati lipsit!va poun poze sa va delectez cu ...........vedeti voi!AOLEU AM UITAT CAFELUTA ...........

Postat pe 31 Iulie 2008 15:53
vezi meeei inocica ...acu ai si tu pozna la avatar...uff ca aveam impresia ca vorbesc io si cu mine.... no amu va deosebesc si eu...meeeei tya stiu ca iti place pozna mea sa vedem de ti-o placea si in realitate moaca mea....

dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Iulie 2008 15:56
fraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnncccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ce faci feticaaaaaaa? in sfarsit venisi!! chef!!!!

Postat pe 31 Iulie 2008 15:58
bun venit francia! inocica, dupa ce schimbi avararul, trebuie sa iesi (logout) dupa care intri si se schimba si poza

Postat pe 31 Iulie 2008 15:58
nu merge... pe profil s-a schimbat. nu mai inteleg nimic...

Postat pe 31 Iulie 2008 16:09
as vrea sa mor intr-o secunda
mari58
Postat pe 31 Iulie 2008 16:12
mari o luasi razna????

Postat pe 31 Iulie 2008 16:20
dupa ce schimbati avataru, faceti logout, dupa aceea va logati din nou, nu se va scimba pana nu iesiti si intrati cu avatarul nou

Postat pe 31 Iulie 2008 16:22
io asa am procedat si sa schimbat

Postat pe 31 Iulie 2008 16:23
noooo pace buna si noroc...mergi la strand e unul pe langa tine daca nu te invit la mine ...ca io am cu ce deh....am si apa nu de alta....ce zici???aaa si apropo fain o fo' la baltoaca ai' mare ....adica ....deh ..las ca merem la sultan si ne spalam in lac....
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Iulie 2008 16:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PENTRU LAURA 29 De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 14:35
Cafeneaua BucuresiFun 7 De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42
loc de intalnire 24 De la: oana84onutza 26 Ianuarie 2010 20:05
intrebare 16 De la: Full_Metal_Jacket 12 Noiembrie 2009 13:49
Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure 2 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 09:59