Mai multe
De la: cookie-tatata, la data 2008-07-31 11:15:59De la: mafia_nr1, la data 2008-07-31 11:12:23De la: cookie-tatata, la data 2008-07-31 11:09:18Mai, esti cam baiat tu, nu? ai fugeat repede sa vezi ce sunt..si ce mai conteaza ce sunt....pai nu?? stii ce conteaza mai cookie...sufletul si inima mea arzante....
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:20 |
||
|---|---|---|
nu va mai strofocati, ca aici nu conteaza sexul
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:20 |
||
De la: bigbrother, la data 2008-07-31 11:20:57nu va mai strofocati, ca aici nu conteaza sexul bigbrother cata dreptate ai la ce sa ma strofloc atata pai nu??? doar tu esti bigbrother... si trebuie sa ascult la spusele tale |
||
|
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:25 |
||
hai mai bine sa gustam cafeaua astapt ca... ...upss, mi-a cazut capul pe birou
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:31 |
||
|
cafelutz?n-are nimeni cafelutz?] vreau si eu una...dar tare...si neagra...sa ma energizeze
|
||
|
tya103 Postat pe 31 Iulie 2008 11:34 |
||
| my brother ai o cafeluta mica..mica si tare ...sa ridici capul de pe birou .....ca mai stiu eu pe cineva a dormit cu capul pe birou si cand s-a treziy ..upppps..ce sa vezi .....avea stampila firmei pe obraz ira..las mai bine nu zic...deci my brother ai o cafeluta....tare.... | ||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:34 |
||
ETTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NU MAI BEI CAFEAUA CU NOI UNDE UMBLI MAI DRAGUTA......ETTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:40 |
||
| merci Mafia!...eu mai stiu unul care a plecat in chiloti si in camsa la serviciu...noroc ca batea vantul | ||
|
||
| merci Mafia!...eu mai stiu unul care a plecat in chiloti si in camsa la serviciu...noroc ca batea vantul | ||
|
||
pai ce a patit? o fi avut o noapte grea?...
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:42 |
||
vezi,din cauza asta este buna femeia!daca avea omul femeie,sigur nu pleca asa!
|
||
|
alone Postat pe 31 Iulie 2008 11:42 |
||
|
buna sa va fie inima !!!!......ce de lume noua pe aici !!!!......eeee....inseamna ca locul nostru de cafegeala este renumit !!!.....si dorit de multa lume !!!!........curaj,curaj,oameni buni ,ca nu mancam pe nimeni !!!.....doar dacaaaaaaa.........ne sunt calcate bataturile !!!......... eeee.....cine imi da si mie cafeluta aia a mea beton ????.......de fapt ca a Tyei....Tya,draga,da'cafeluta tre' sa fie si LUNGA,pe langa MARE SI NEAGRA !!!.... .....asta era reteta mea !!!......reteta fericirii !!!!.... pupici la toata lumea si o zi buna va doresc !!!!......
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:43 |
||
De la: bigbrother, la data 2008-07-31 11:40:30merci Mafia!...eu mai stiu unul care a plecat in chiloti si in camsa la serviciu...noroc ca batea vantul bate vantul frunza lui stef......ma alunga....caci la el nu ajung la Harem... |
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:43 |
||
am sosit soro !!!....da' trebuia "sa ma schimb si io la fata " !!!!.......ti pup muuuuuuuulllt,muuuuuuulttt di tat !!!!!.....
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:45 |
||
| ai dreptate Ancuta, imi plac degetele repezi de femeie pe gulerul camasii...te apara de vantul rece ce sufla la picioare | ||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:48 |
||
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.....ettaaaaaaaaaaaaaaaa......ce faci SORO........ mai stai si tu pe la noi ......ca prea ne rarisi...
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:49 |
||
ma,ce draq sa fac ,ii mai las si pe altii sa se evidentieze !!!.....ca sa nu mai fiu io mereu oaia neagra !!!..... ........si azi cred ca va mai raresc.....ca nu prea am dispozitia necesara .......nus' ce draq e cu mine......zici ca mi s-au incat toate corabiile........tot incerc sa-mi revin....da' nu prea-mi iese.......o fi ceva in aer !!!!!... ........ ........
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:53 |
||
| etta incearca un zambet interior:) | ||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:57 |
||
mda ..pi s stii ca ai dreptate etta... ca nici eu nu am dispozitia necesara dar uite sa va dau si voua sa vedeti ceva..si poate ceva pareri nu ar prinde rau......cat despre starea mea...dar cea de sanatate stau bine.......puupppiiiciiiii ca la nebunici.....
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:57 |
||
gainusa mea,gandeste la morcovelul tau si la intalnirea cu el si ceilalti !!!
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 11:59 |
||
ce naiba? si eu ma trezii cu nervi azi! hmmmmm! cred ca ne-au deochiat invidiosii!
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:00 |
||
|
uite asta am primit eu pe mail.....si nu de alta dr am citit si in ziar acum vreo doua zile precum soarele va fii la o distanta foarte aproape de pamant iar el nu va mai rasarii..oare cum vine asta..in fine ziceau ca revin cu stiri maine si am sa va arat si voua.... si mai jos este ce am primit...oare sa fie asa..pareri va rog.. 27 august 2008 si Marte Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65 milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spune si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru. |
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:01 |
||
neatza ...vreau si eu o cafea a la ettutza..k nu ma simt prea bine
|
||
|
criss_a Postat pe 31 Iulie 2008 12:02 |
||
pai ,mai Bigbrother,tocmai zambetul ala interior nu-mi iese !!!......ca de zambit "exterior" in oglinda pot....si incerc de vreo ora sa-l transform in zambet interior !!!........eeee......trebuia sa dorm pe spate,ca sa nu ma trezesc cu fata la cearceaf....da' ce sa-i faci daca mie imi placeeeeeee.......pe burta si cu dosu' sus ?????..... .....noroc ca exista smiley-i astia ca sa rada in locul meu !!!!.....
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:03 |
||
|
maaaa......cand va spui io ca pluteste ceva misterios in aer !!!.....sau v-am molipsit pe toti ????....... morcovelul meu dulce,acelasi lucru mi l-a zis si lionu' la telefon,cand i-am descris starea mea de spirit !!!!.......da' nus' ce am !!!....si ma enerveaza chestia astaaaaaa....de mor !!!!.....ca avem mult " de lucru" sambata si nu vreau sa nemultumesc "auditoriul !!!!.....o sa-mi dau toata silinta sa redevin PERVERSA !!!!!!......pup dulce .....
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:07 |
||
ok!...atunci, STOP!, reluam, toata lumea la patuturi si repetam faza cu trezirea si poate asa va prind cate un zambet, am sa aduc cafea la femei cu multa cofeina, iar la barbati ceai de tei fara teina
|
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:09 |
||
|
EIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...TREZIREAAAAAAAAAAA.....PAIIIIIII...STAREA ASTA DACA NU VA LASA SA VEZI CE-I FAC EU....STARE LASA-I CA DE NU TE TAI SI TE DAU LA PORCI...... O CAFEA PENTRU TOATA LUMEA...NEATA LUME BUNA.....SAU MAI BINE MAI MULTA CAFEA SA FIE PT TOATA LUMEA..... ASTA ESTE PENTRU BIGBROTHER SI STEF..... SPER SA VA REVENITI DUPA CAFEAUA MEA.... |
||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:15 |
||
mafia, si eu am primit ceva asemanator. mie mi se pare foarte tare. abia astept ziua de 27 august sa vad daca e pe bune sau nu si, daca va fi adevarat, iti dai seama la ce fenomen astrologic vom asista?!!!
|
||
|
corina_uta Postat pe 31 Iulie 2008 12:15 |
||
| pai sa aveti grija!!!cu starea asta!!!mai ales dc sunteti fecioare!!!nativii din aceasta zodie vor fi cei mai rau afectatzi de ECLIPSA TOTALA DE LUNA ce v-a fi vineri noaptea!!!! | ||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:25 |
||
| bonjurica,eleva mea preferata !!!.....ce z'sasi cu eclipsa aia ???.....cand e,maine seara ???.....pai cre' ca de-aia sunt io cu capsa pusa !!!!.....ca -s tare dependenta de evenimante de-astea !!!!!..... | ||
|
Postat pe 31 Iulie 2008 12:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CAFEA CU PARFUM DE FEMEIE))) | 61 | De la: _dulcik_ 4 Septembrie 2009 09:25 |
| Hipnoza | 15 | De la: miss_darine 26 Aprilie 2010 21:47 |
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
|
|
||
| roxana | 3 | De la: freakbabe 11 Decembrie 2009 19:17 |
| pitiriazis rozat gilbert!!!! | 1 | De la: kudika345628 29 Decembrie 2010 19:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.