Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

ooooffff, iris ne bate "metaforic,figurat"

Postat pe 31 Iulie 2008 18:51
iris ..,nu ai citit toate posturile de mai sus,era vorba doar de ancuta,care m-a suparat tare rau azi..!!si pe care o poop si acum.!! si pitin pe miha16 care-i tare curioasa....

Postat pe 31 Iulie 2008 18:58
De la: stef80, la data 2008-07-31 18:30:09locul 1 - mafia - cea mai TRAZNITA SI NEBUNA FEMEIE DIN HAREM... LOCUL 2-iris 4 ever,tya103,miha16,inocica,robertina,olga43,dienuta si poate mai imi scapa vreuna..,toate nebune ,frumoase capabile si devotate HAREMULUI !! france ..,tin sa te anunt ca astea intrec si pe dreaq..

STEF ma plec in fata ta....ca tare reclama ai facut la mafiot...multam

Postat pe 31 Iulie 2008 19:11
sunt om in toata firea si nu am crezut vreodata, ca citind un topic am sa ma pun pe plans,stef si asta numai din cauza ta, nu sunt curioasa, dar imi place ancu si am crezut ca pot sa ajut macar cu o vorba.

Postat pe 31 Iulie 2008 19:13
bine, traiasca MAFIOT

Postat pe 31 Iulie 2008 19:18
mihai pai cum adica sa plangi???? ce inseamna asta esti om in toata firea..nu???
]

stef ce zicei tu acolo??? la ce sa bati pe mihai...haide mai stef..chiar asa????

Postat pe 31 Iulie 2008 19:19
Am prins metafora,nu prinsesem motivul bataii
citeam despre francia ....ce ma enerveaza ca am fost plecata doua zile si am de citit gramezi de pagini

iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 19:22
miha ,crede-ma nimeni nu stie si nu va sti decat daca va hotara ea si nu cred ca se va intampla asta !! dar daca tine la noi si m-a ascultat,totul va fi bine,sper!!te iubim ancuta..!! nu fi blonda..PENTRU mafia: daca dispari si nu vb inainte cu mine ,TE SPARG SA MOARA MAMA...!!!

Postat pe 31 Iulie 2008 19:23
mai stef tocmai asta este motivul pentru care nu am disparut.... nu vorbisem cu Sultanul...rusine sa-mi fie 5 minute...

Postat pe 31 Iulie 2008 19:25
francia....unde esti draguta..ca nu prea te zarii la culoare.....te-ai bronzat????

Postat pe 31 Iulie 2008 19:27
Credeam ca sunt singura care se enerveaza pe forum dar vad ca am intrat in haremul potrivit
iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 19:28
MAFIOT mic, stef nu a facut decat sa ma impresioneze pt giia lui fata de ancu, acesta era motivu meu de plans, cat despre oameni in toata firea, mai planga si ei cateodata pt tine mafoit mic

Postat pe 31 Iulie 2008 19:30
iris pe tine cine te-a mai iritat??????? offfffff oare ce-o fii azi cu toata lumea....??????

iris ce ai draguta cine te-a suparat pe forum?????

Postat pe 31 Iulie 2008 19:30
va si va doresc o seara placuta, am terminat pe ziua de azi, a duc acasa, pe toata lumea

Postat pe 31 Iulie 2008 19:40
mihai sa ai o seara placuta....

si sa nu mai plangi ca o sa fac ceea ce ti-a facut stef...

Postat pe 31 Iulie 2008 19:42
am reusit in sfarsit sa-mi schimb avatarul. in sfarsit ma simt desteapta. buna seara tuturor. ce mai faceti, ce mai spuneti de bine? s-au mai risipit norii de suparare? hai, ca viata e frumoasa

Postat pe 31 Iulie 2008 19:46
frumos spus inocica "hai ca viata e frumoasa"...ancutaaaa ..,asculta de cadana inocica.. cum sa nu fie frumoasa...????? tocmai acum am terminat de vorbit la tel cu scumpika de iris..,e pentru prima data !! sunt impresionat de ea pana la.. te poopik si pe tine dragutza miha.. vai....,vreau sa am cel mai mare suflet..,sa va pastrez acolo asa cum sunteti pe toate !! france..,nu stiu daca te-am poopacit indeajuns..,o fac acum suflete drag,tu m-ai introdus in lumea asta MINUNATA,tie iti datorez mai mult decat oricui..!!! BIEN VENUE...!!!

Postat pe 31 Iulie 2008 20:11
mersi, Sultane pentru vorbele frumoase. ce spuneti de pozele mele? daca va plac, va mai dau...

Postat pe 31 Iulie 2008 20:17
Viata este frumoasa daca stii sa o apreciezi ,daca esti tuta si nu vezi un metru mai incolo de nas atunci sigur ca nu iti dai seama ce dar frumos ai de la d-zeu

De unde pana mea mi-a venit sa spun asta nu stiu , poate din cauza inocicai ca a tinut sa ne aminteasca de asta si cum mie tre doar sa-mi fileze o lampa .....
Mi-am amintit , am vazut un accident pe strada , masinile care erau distruse si niste urme de sange proaspat pe sosea.....nu stiu ce a fost in capul meu ca in momentul respectiv nu m-am gandit la victima deloc , m-am gandit la parintii ei/lui,la prieteni, la iubitul/iubita sau nu stiu .....

Ocazie cu care ii repet ancutei ce am spus si mai devreme....orice se poate rezolva pe lumea asta mai putin moartea asa ca ...capul sus fato si pune mana si cauta o rezolvare la problema ta.
Daca te-ai certat cu iubi al tau il bagi la categoria barbatii sunt porci si cauti unul mai putin porc,daca ai picat licenta stai linistita ca o mai dai odata si atunci vei fi pregatita , daca esti insarcinata exista leac si pentru asta.....

Am inceput sa vb aiurea pentru ca mie nu-mi place sa stiu pe cineva suparat :(
Nu va cunosc pe toti dar imi placeti cu totii , sunteti niste oameni frumosi si ideea de a stii ca unul dintre voi este amarat imi rupe inima :(

Gata,ma duc la dush !
iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 20:29
nu stiu cine si ce mai ar avea de spus aici..!! asta e iris..,ultima cucerire a Sultanului vostru si am vrut cu tot dinadinsul sa se bucure intregul Harem de ea.!!draguta,poimaine am sa te albesc..:)

Postat pe 31 Iulie 2008 21:13
iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 22:00
buna seara !!!!.....ma mai primiti si pe mine printre voi ????......Ancule,dragule,nu stiu ce ai patit,dar vreau si eu ,alaturi de ceilalti,si putin mai tardiv,sa-ti spun asa : TE IUBIM CU TOTII SI DACA AI NEVOIE VOM FI MEREU ALATURI DE TINE !!!!......CHIAR DACA SI VIRTUAL.....UNEORI O VORBA BUNA FACE MINUNI !!!!......SI MAI ALES CAND VINE DIN SUFLET SI DE LA PRIETENI ADEVARATI !!!!.........SI,CUM TI-AU MAI SPUS SI ALTII,DACA NU E VORBA DE MOARTEA CUIVA DRAG,RESTUL SE REZOLVA........TIMPUL ESTE PRIETENUL NOSTRU !!!!!.....SI CHIAR SI MOARTEA TREBUIE TRECUTA CU TARIE SI RESEMNARE !!!!!........ASA A FOST SA FIE SI NOI NU PUTEMM SCHIMBA NIMIC !!!!.......TREBUIE PASTRAT DOAR CE AFOST FRUMOS SI TREBUIE MERS INAINTE !!!!!.....CHIAR DACA E GREU !!!!!.......TE PUPIK DULCE SI DE MILIOANE DE ORI !!!!....... .........

Cucule,tie ti-a mai trecut supararea ?????/.....ca am citit ca si tu ai plans azinoapte !~!!!!.....pupa Perversa si trece .......

Inocica,frumoase poze .....imi aduc aminte de vremea cand faceam si eu corturi peste tot.....in casa,pe sala blocului,pe afara.....si ma jucam de-a mama si de-a tata......eram perspicaca de pe atunci........si io eram tata!!!!.......si ma chitam cu onoare de datoria de tata !!!!..... .........

pupici la toata lumeaaaaaaaa !!!!!......

Postat pe 31 Iulie 2008 22:21

aaaaaaaaa........am uitat........BINE AI VENIT ,FRANCEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!.........NE-A FOST DOR DE TINEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!...........TE PUPACESC DE TE ALBESC !!!......

Postat pe 31 Iulie 2008 22:24
te pup si eu si te salut. mi-era dor de tine si de tonusul tau in ultima vreme toata lumea pare asa mohorata.. dar sper in vremuri mai bune

Postat pe 31 Iulie 2008 22:26
cred ca e de la eclipsa de maine seara !!!!!......ca n-am avut chef de nimic toata ziua !!!!.....m-am ingropat in treburi casnice ,ca sa uit de starea asta proasta !!!....ca astea merg asa,mai robotic !!!......

Postat pe 31 Iulie 2008 22:40
ancuuuuuuuu,NU MA FA CA VIN MINE LA TM,primu drum a fost mai greu,asa ca astept sa vb cu mine,daca pina miine la ora 12 nu ma suni,nu vb cu mine,timisoara ma cheama,ai inteles eu vr sa mor si nu am loc de tine ma ancu,da am cazut,ma ridic,pling asa cum nam plins in viata mea,da ONYTA,cred ca am luato raznaaaaaaaaaaaa
mari58
Postat pe 31 Iulie 2008 22:42
da' , ma rog mari, ce te-a apucat bocetul? Ai uitat ce am spus? NIMIC NU MERITA. Strici ochii de pomana.
Anca, valabil si pt tine.
amme22
Postat pe 31 Iulie 2008 22:44
ancuta..........imi pare rau ca ai patit ceva ,,,,,ca ai o suparare......dar vezi ca oamenii astia minunati sunt alaturi de tine......si se bazeaza ca o sa le areti cum stie un capsor blond sa ridice fruntea si sa mearga mai departe.......sa auzim de mai bine!!!

francia bine ai venit si din partea mea. asteptam vsti despre bebel...

dragilor o seara placuta si somnic pufos la toata lumea
dienuta_nou
Postat pe 31 Iulie 2008 22:46
Azi e zi de bocit si noi nu stim ?
Capul sus fetelor , ia uitati ce stele frumoase-s pe cer ca luna probabil e bagata dupa blocuri la mine :)
Somn usor fetelor
iris_4_ever
Postat pe 31 Iulie 2008 23:29
somn usor si fie ca maine sa apara soarele si pe strada voastra. tot au anuntat astia canicula.si capul sus..

Postat pe 31 Iulie 2008 23:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
Sondaj - ce fel de cumparator sunt? 11 De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii 124 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09