Mai multe
nu-i nimic,se accepta
|
||
|
Postat pe 5 August 2008 23:58 |
||
|---|---|---|
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 00:04 |
||
, multam
|
||
|
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 00:07 |
||
razboi.... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18668/Este-un-criminal-egal-din-punct-de-vedere-uman-cu-victima-lui-/1.html
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 00:28 |
||
| sultane.. ce razboi? nu merita sa-l mai aduci in discutie, cred eu.. sau? fa cum crezi tu ca e mai bine.. eu mai citesc acolo, dar am promis ca nu mai postez. | ||
|
Postat pe 6 August 2008 00:37 |
||
oauuuu,buna inghetata sultane,mrss,te tuc de nu te vezi
|
||
|
mari58 Postat pe 6 August 2008 01:05 |
||
| a mai ramas si pentru mine? | ||
|
Postat pe 6 August 2008 01:07 |
||
eeeeee....se facu dimineata si nu pregateste nimeni cafeluta !!!!......numa' inghetata......vaz treaba ca va cam fac io ,in ultimul timp,cafeluta, de cu seara!!!....s-o aveti gata la prima ora ......caci cucu e cam ocupata dupa cate se vede......deci,cafeluta e gata:TARE ,LUNGA SI NEAGRA.....cum ii place PERVERSEI.....s-aveti pofta !!!!....si cine vrea "s-o guste" si acuuuumm......nu-i bai.....ca ora-i buna ......ce sa guste???.....cafeluta.....ce altceva ????......perversilor.....eeeeeee.....
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:07 |
||
gusta tu...,PERVERSOOO ,VA IUBESC MULT.., NEBUNELE MELE CADANE !!! pe toate si va doresc NOAPTE BUNA TUTUROR !!! Sunt mandru ca am asa prieteni..
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:13 |
||
noapte usoara tuturor
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:14 |
||
si vise frumoase...
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:15 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-06 00:37:23sultane.. ce razboi? nu merita sa-l mai aduci in discutie, cred eu.. sau? fa cum crezi tu ca e mai bine.. eu mai citesc acolo, dar am promis ca nu mai postez.oana..,tu nu ma vei opri..!! iar wolfy..,va trebui sa discute cu Sultanu'.. noapte buna oana !!
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:16 |
||
tu stii mai bine si eu am incredere in judecata ta.. noapte buna si tie sultane.. si tuturor
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:26 |
||
aaaaaaaaa.....mai fratilor,voi stiti ca azi avem eveniment mare ???????.........E ZIUA MAFIOATEEEEEEIIIII !!!!!!.......SI IO O SA FIU PRIMA CARE II UREAZA : LA MULTI ANI ,IUBITA MEA, MAFIOATA !!!!!......SA-TI DEA D-ZEU MULTA SANATATE,ACUM CA-TI TREBUIE !!!.......SI FIE CA VIATA TA SA FIE LUMINATA DE CELE MAI CALDE RAZE DE SOARE SI DE DRAGOSTE ,IAR SUFLETUL SA-TI FIE ALINAT DE CELE MAI FRUMOASE SI MAI GINGASE CUVINTE !!!!....TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI ABAIA ASTEPT SA TE STRANG IN BRATE !!!!....... MULTI ANI TRAIASCAAAAAA......MULTI ANI TRAIASCAAAAA......LAAAAAA MUUUULTIII AAAANIII......CINE SA TRAIASCAAAAA.....CINE SA TRAISCAAAAAA......LAAAA MUUUULTIII AAAANIIII.......MAFIOATA SA TRAIASCAAAAAA.....MAFIOATA SA TRAIASCAAAAA......LAAAAA MUUULTIII AAAANIII !!!!!......... Azi e zi de sarbatoare!!... Musafiri Mafia are Sa-i ureze doar de bine C-a-ei zi este pe "vine"..... Mafia ,sa ne traiesti Sa ai spor si sa-nfloresti, Ca o floare-n miezu' verii, Ca iubirea primaverii !!... Sa fii vesnic sanatoasa Si puternica...vartoasa, Grijile sa poti infrange Nimenea sa nu te-alunge !!!.... Si sa ai mereu in viata Doar iubire..... si povata Ce drumul sa-ti netezeasca De necazuri sa-l fereasca !!!.... Si mereu sa fii de-a noastra Pana-n zarea cea albastra !!!... Vesela si bucuroasa Sa poti dantui` pe masa.... Si cu pusca pregatita... Sa ne aperi de "ispita" Si de toti aceia care Loc de noi p-acia n-are !!! Iara noi te vom iubi Si mereu iti vom dori Sa ai spor mereu in toate..... LA MULTI ANI CU SANATATE !!!!...... |
||
|
Postat pe 6 August 2008 01:46 |
||
PERVERSOO,POI..,TU SCRII POEZII !! DAR DE UNDE DREAQ STII TU TOT..???? mafiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.., LA MULTI ANI, NEBUNA SULTANULUI..!!!!! povesti nu am sa-ti scriu ,nici poezii ca etta..,.iti spun doar ca ..,abia astept sa te vad in Cortul Sultanului peste cateva zile..!!! si pt tine etta DUMNEZEU SA FIE LANGA VOI mafia..!! iar el ,sa ramana asa cum e,bun ..,prietenos si comunicativ..!! de pasti ,ii voi trimite mielul... iar pt tine..,milioane de
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 02:10 |
||
PERVERSA STIE TOT SI FACE DE TOATE !!!....ca de-aia e perversa ......sac,sultane,sac.....
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 02:15 |
||
va rog o cafeluta, cred ca si-a facut marinela porcu cont nou
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 08:39 |
||
|
'neata! ]mafia.............la multi multi ani cu sanatate si bucurie..... azi nu stau cu voi la cafeluta ca lucrez peste program sa pot fugii maine in concediu............finally! abia astept..........dar tre sa-mi termin treaba la servici.........apoi bagaje, apoi curatenie........si apoi ....apoi........odihna, plaja, familie, bucurie, lene si alte alea alea....... o zi superba la toti. |
||
|
dienuta_nou Postat pe 6 August 2008 09:28 |
||
concediu placut si lenevie multa
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 09:34 |
||
| mafioata noastra:"cind inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene,vibrind melodios,Priveste cu mindrie,gindind neincetat,la restul de petale ce nu s-au scuturat!"Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te supara,iarta si uita,zimbeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi un sincer "LA MULTI ANI!" | ||
|
Postat pe 6 August 2008 09:55 |
||
| LA MULTI ANI! | ||
|
Postat pe 6 August 2008 09:58 |
||
|
LA MULTI ANI MAFIA, SANATATE ( CA-I MAI BUNA CA TOATE ) SI TOT CEEA CE ITI DORESTI IN VIATA Si 'neata tuturor, si vreau cafeaaaaaaa , imi cad ochii in gura de somn. Nu's ce naibii e cu mine, de la un timp nu ma mai pot trezii. Cred ca trebuie sa mai imi iau un concediu. Pupici la toata lumea
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 6 August 2008 10:07 |
||
ddddaaaaaaaaa concediu, cea mai buna alegere, vine cafeaua
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 10:10 |
||
la multi ani mafia!.te pupacesc..sa ai parte de tot ce e mai bun si frumospe lume
|
||
|
criss_a Postat pe 6 August 2008 10:11 |
||
| vreau si eu o cafeluta..k sunt mocofana rau..mai am un pic si pun capu pe birou si ma apuc sa jelesc... | ||
|
criss_a Postat pe 6 August 2008 10:11 |
||
daca nu faci mofturi o trimit io, dar s-ar putea sa mai curga putin din ea, nu te mai vazusem de mult criss, sa ai o zii frumoasa
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 10:13 |
||
LA MULTI ANI !!!MAFIA!!!multa sanatate si fericire,si sa ne dai si noua din tort la multi ani!!!
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 10:14 |
||
pentru mafioata noastra!La multi ani! Vrea sa iti multumesc,caci ne-ai facut de atatea ori,zilele mai bune!
|
||
|
alone Postat pe 6 August 2008 10:30 |
||
si nu numai zilele, ai reusit sa aduci zambete pe buzele tuturor,LA MULTI ANI
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 10:35 |
||
|
la multi ani mafioatoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa ne traiesti 1000 de ani.................... la multi ani cu sanatate... sa va dea domnul tot ce doriti.... zile senine si fericire.... la multi ani sa traiti!!!!!!!!!! |
||
|
tya103 Postat pe 6 August 2008 11:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
| Asta sau Asta? | 332 | De la: sirghea 7 Octombrie 2010 13:14 |
| CAFENEA!!! | 1123 | De la: raluki_rtz 3 Decembrie 2008 11:34 |
|
|
||
| buna | 2 | De la: _Cryssa_ 4 Martie 2011 08:54 |
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.