Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

salutari Haremului si MULTI ANI TRAIASCA mafia !!!

Postat pe 6 August 2008 11:20
tyaaaaaa, te omor, unde ai fost ieri? ai fugit de bere?

mii de salve sultane, nu stiu daca mai ajung azi, mi-au dat astia planurile peste cap
vb mai tarziu la tel

_fantoma_
Postat pe 6 August 2008 11:27

neata dragii mei....in primul rand tin sa va multumesc pentru urarile de bine ce mi le-ati facut. ETTA.. capul rautatilor..prin frumoasa ta poezie..te iubesc si pupic dulce ..Sultane...mersi mult esti un dragut si finut iconcica, ancuta, luna,mihai,vas,tya, francia,criss...va multumesc de urarile facute si va doresc la randul meu multa sanatate ca-i mai buna decat toate.. sunt usor emotionata sa vad ca am in jurul meu asa prieteni... si uite ca asa am mai urcat o treapta in floarea vitii...va iubesc pe toti si sper sa ne vedem cat mai curand....

si cum se cuvine am sa impart tortul cu voi..cu cei mai buni si frumosi prieteni pe cre am putut sa-i am vreodata....Va multumesc.....

Postat pe 6 August 2008 11:43
SA NE TRAIESTI mafia..!!!!! LA MULTI ANI !!!

Postat pe 6 August 2008 11:49
mafioato ma emotionasi fato!si v reu sa stii ca :"de ziua ta,o lume ne desparte,insa te simt aici,chiar daca esti departe!"

Postat pe 6 August 2008 11:51
LA MULTI ANI!!sanatate ca-i mai buna decit toate si fericire multa multa !!poop mafia

Postat pe 6 August 2008 11:56
mersi stef .. ..desi ieri mi-am petrecut ziua in spital..oauuu ce distractie nu?....si astazi urma sa fiu tot acolo..dar se pare ca cele spuse de tine stef cand m-ai primit in Harem..mi le-au spus si cei de la spital....pai cum spanacul meu sa stau eu acolo..urasc spitalele..si bine ca mi-au dat ceva pastile de m-au calmat de tot..adica m-a luat somnul obligat fortat...si uite ca ma trezii dimineata si cand ma vad tot in spital..bai frate nu stiu ce pastile mi-or fi dat ca de obicei eu ma mai trezesc noaptea....si uite asa mi-am luat eu frumos hainele si am tulit-o afara..azi va trebui sa ma duc s-mi iau actele....dar multam Domnului ca ma simt mai bine....pupici la toata lumea

Postat pe 6 August 2008 11:57
multa sanatate si curaji

Postat pe 6 August 2008 12:12
salutare la toata lumea !!!!......sper ca v-a placut cafeluta facuta de mine azinoapte !!!!.....ca am ajuns mai rau ca cucu.....m-am culcat la 4,00 AM.......nu stiu ce draq se intampla de nu mi-e somn.....si ce e nasol este ca nu ma mai pot trezi decat pe la 11,00.....eeeee......bine totusi ca n-am servici !!!.....

deeeecii.....MAFIOATA MEA DRAGA SI SCUMPA,ITI MAI UREZ SI ACUM ,PE LUMINA,UN SINCER "LA MULTI ANI!".......SI SA DEA DOMNUL CA TOT CEEA CE ACUM SUNT VISURILE TALE SA DEVINA REALITATE !!!.......IAR DRUMUL VIETII SA-TI FIE PRESARAT NUMAI CU PETALE DE TRANDAFIRI SI REUSITE !!!.....TE IUBESC MULT SI TE PUP DE MILIOANE DE ORI ......

Postat pe 6 August 2008 12:27
tin sa-i multumesc lui Etta pentru incurajarile de ieri facute pe privat si pe forum.....in legatura cu sanatatea mea..ca ai fost alaturi de mine cu sufletul....soroooo te iubesc mult si cum spuneai tu Mafia e ca un nu se lasa nici de-al draq.....pupici multi...

va iubesc pe toti dragii mei..sunteti niste prieteni adevarati...cine spunea ca in ziua de azi nu mai exista prieteni sa vina la Mafia si am sa-i explic cum sta treaba in Harem..sunteti niste oameni de milioane....

Postat pe 6 August 2008 12:31
mafia..,azi va trebui sa raspunzi la telefon !!

Postat pe 6 August 2008 13:22
mafiooosoooo mio caro ma che cavolo succedde?????
scz.... meeei mafia la multi ani cu sanatate!!!! happy birthday!!! buon cumpleanno!!!! etc etc etc
multa fericire iti doresc si zile pline de zambete,multi ani alaturi de cei dragi si mai presus de toate multa sanatate sa te bucuri de toate!!!!
scuze pt intarziere dar...de data asta a fost munca nu lenea!!!!
si acu...daca tot sunt pe traiectorie...da si mie careva o cafeluta???
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 August 2008 13:25
ei acu ca ai impartit si tortu,ia zi ce planuri ai pt azi?petrecere ceva? te am pupat ca de,azi e ziua ta!

Postat pe 6 August 2008 13:42
mafia de ce ai fost in spital?iti doresc multa sanatate,ca e cea mai buna..hai,fa te bine ca azi e ziua ta,si bea aici o cafeluta cu noi.eu mi am pus o

Postat pe 6 August 2008 13:46
De la: vas25, la data 2008-08-06 11:27:29tyaaaaaa, te omor, unde ai fost ieri? ai fugit de bere?

mii de salve sultane, nu stiu daca mai ajung azi, mi-au dat astia planurile peste cap
vb mai tarziu la tel

mi-a fost f rau...si nu m-am mishcat din pat.cred ca la mine e cu efect intarziat....dar mi-am revenit un pic si las berea pe alta data ...te pupa tya dulce ...ce te mai gandesti si la ea...
tya103
Postat pe 6 August 2008 13:49
pare rau sa aud asta tya. sper ca esti bine acum
_fantoma_
Postat pe 6 August 2008 13:59
ziua buna dragii mei

ce spuneti de o cafelutza.....eu as avea pofta de una dar nu singura, mai vine cineva?
mirela_busteni
Postat pe 6 August 2008 14:02
daca mafia nu mai este..,voi veni eu !! sa o bei cu placere mirela..

Postat pe 6 August 2008 14:05
mirela_busteni
Postat pe 6 August 2008 14:08
aici,niciodata nu esti singura !! iar eu ,nu sunt nimeni..

Postat pe 6 August 2008 14:09
De la: vas25, la data 2008-08-06 13:59:23pare rau sa aud asta tya. sper ca esti bine acum

dargii mei prieteni...sunt bine acum.numai gandul ca va ganditi la mine ma face sa ma simt mult mai bine.
mii de pupicei tuturor!!!!!!!
tya103
Postat pe 6 August 2008 14:13
asa e morcovelule,aici suntem toti pentru unu' si unu' pentru toti !!!......si s-a demonstrat asta ......si bineinteles ca tu esti "valoarea" noastra.......

Postat pe 6 August 2008 14:15
aaaa....Tyaaaaa....iubita mea copila .....ce patisi???....ti-a suflat iubitelul in gura ???.....si ai vizitat si tu fundu' gradinii ???...... ........las' ca -ti revii tu.....cu atatia prieteni care se gandesc la tineeee........si vorba ceea :n-am vazut io mort!!....asa caaaaa.......insanatosire grabnica .....pup.....

adevarul e ca si io am cam vazut lupu' de ieri....ca am o voceeee.....zici ca urla lupu' la luna !!!.......

Postat pe 6 August 2008 14:19
pt sultanul
app mai dulce, mai amara, cu sau fara lapte?
mirela_busteni
Postat pe 6 August 2008 14:38
de suflat mi-a suflat bine de nu m-am mai putut mishca de rau...la un moment dat am crezut ca vecinu' face jmecherii cu tavanu' ca prea se invartea si-l tot ''rugam'' pe iubitu' meu sa nu mai mishte patu' ca spanzur de c--ie,dar uite ca sunt bine si vorba ta mam'etta ...daca nu se vazu' drac mort nici cu mine nu aveti sanse...as fi vizitat eu fundul parcului de la Sala Olimpia...dar nu eram in stare sa merg decat atarnata de pereti...si probabil vecina de sub mine a avut coshmaruri ieri noapte ca a tot auzit zgomote ''sinistre'' spune ea....dar eu doar vomitam....
asa ca acum sunt ceva mai bine...si sunt fericita ca va ganditi si la mine...poop pe toti
tya103
Postat pe 6 August 2008 14:50
ufff..insanatosire grabnica fetelor...pup mare la voi..miha msk de cafeluta
criss_a
Postat pe 6 August 2008 14:58
Buna lume :) vreau si eu o cafeluta ca imi bubuie capu.. poate mai trece
Insanatosire grabnica Tya
sheeva
Postat pe 6 August 2008 15:03
multumesc mult fetelor!!!!!!
fac miscare sa ma fac bine!!!!!!!
tya103
Postat pe 6 August 2008 15:11
ti-l trimit pe lionu' sa te-ajute la miscare ???....... .......ai vrea tu !!!!..... ....pup.....

Postat pe 6 August 2008 15:13
cat de nesimtita-s, acum am observat...
nu am zis si eu, un "se poate?", un "va rog", un multumesc ...
sheeva
Postat pe 6 August 2008 15:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
LA MULTI ANI MITURAAAAA!!!!!! 45 De la: Calandrinon 23 Ianuarie 2010 15:05
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 64 De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58
mai este cineva pe aici? 10 De la: pamela_1 12 Iunie 2009 14:38
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54