Setari Cookie-uri

am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul

bai fata pe tine nu te jigneste nimeni pentru faptu ca ei fi tu impotriva crimei....te jigneste lumea pentru simplul fapt ca injuri si tu ca la usa cortului, te jigneste pentru ca te dai mare credincioasa cand de fapt nici nu sti ce vorbesti acolo cand vari sub nas omului credinta ta, te jigneste pentru ca incerci sa-i faci pe altii sa gandeaca la fel ca tine in privinta avortului, dar tu nici macar habar nu ai despre ce vrbesti...nu ai o astfel de experienta ca sa poti sa zici ca vorbesti in cunostinta de cauza, te jigneste lumea pentru ca te apuci sa arunci cu pietre in fiecare persoana care nu este de acord cu tine si te apuci sa judeci in stanga si in dreapta cand tu nu ai absolut niciun drept sa faci chestia asta.....
Ti-ai spus parerea in legatura cu topicul, am inteles-o, acum fa bine si termina odata cu injuratu si judecatul pentru ca nu ai niciun drept. Ti-ai [pus tot forumul in cap pentru ca nu sti tu sa vorbesti nu pentru ca sunt ei de acord cu avortul sau nu.....fiecare are dreptul la parerea si decizia lui. Tu ti-ai spus parerea acum gata, termina odata cu aberatiile
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:17
De la: lourdess, la data 2009-04-21 11:07:21mai FRANNNCE care este problema ta?de unde pana unde ti-a venit tie ideea ca eu port ura sau ranchiuna Fa TU CHIAR TE PLICTISESTI si incerci sa scoti lumea din minti dar cu mine TI-AI GASIT NASUL
P.S AI MARE GRIJA
ura ,ranchiuna si nefericirea reies din toate posturile tale! asta reprezinta viata de familie implinita pe care o ai! bietul copilul tau(sincer il compatimesc cu una ca tine care sta pe forum sa injure si sa blesteme in loc sa ii dea sa manince,s-au sa-i schimbe scutecele)cine stie cum va creste saracu cu o nebuna habotnica ca mama! eu sincer sint convinsa ca ai suferit o trauma grava in copilarie si nefiind tratata ai ajuns sa te comporti asa!este modul tau de ati striga suferinta interioara!poate ca mai ai o sclipire in mintea ta diabolica si te gindesti ca poti face rau multoir persoane cu posturile tale! nu te-as fi atacat daca unei fete insarcinate de pe forum nu i s-ar fi facut rau vazind cretinitatile afisate de tine! faptul ca ma ameninti .........au inceput sa imi tremure chilotii de frica!
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:17
De la: just_heaven, la data 2009-04-21 11:11:26
De la: lourdess, la data 2009-04-21 11:07:21mai FRANNNCE care este problema ta?de unde pana unde ti-a venit tie ideea ca eu port ura sau ranchiuna Fa TU CHIAR TE PLICTISESTI si incerci sa scoti lumea din minti dar cu mine TI-AI GASIT NASUL
P.S AI MARE GRIJA

unde reiese din vocabularul tau ca esti o crestina convinsa si cu frica de CEL DE SUS?
eu ,din cate am citit ,am obs ca doar pe cel cu coarne il folosesti...........
ce inseamna pt tine DUMNEZEU?.....VORBELE LUI?
SFANTA TREIME?
sunt simple intrebari la care poti raspunde..........am o rugaminte fara jigniri.......doar un raspuns

TU dupa ce scoti omul din minti mai ai si tupeul scarbos sa intrebi asa ceva dar duceti-va... CA ORICUM ORICE AI SPUNE RAU DE MINE TU SI RESTUL CA TINE nu are nici o valoare
orice om are dreptul sa isi dea cu parerea si nu trebuie sa fie jignit pentru asta dar nici nu ma mir ca mi-au sarit in cap doar ca am spus ca nu sunt de acord cu crima
sa inteleg ca ele sunt si nu suntem pe aceeasi lungime de unda de aceea se baga in seama jignind in stanga si in dreapta
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:19
Scorpiutsa Hristos a inviat maiii :) da ata incerc si eu sa spun scorpie da na , pe stanga intra si dreapta iese
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:21
De la: lourdess, la data 2009-04-21 11:14:33
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 11:04:47
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:54:00
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:49:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 10:43:01
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:35:56
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 02:04:12am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar?

nu, normal ca nu suport poza imi da lacrimile de cate ori vad aceste poze, MI SE RUPE SUFLETUL MIE care nu le-am facut asta dar trebuia sa se gandeasca acele femei care i-au omorat inainte de a o face si acum aceste poze nu ar mai fi existat iar acesti copii ar fi fost si ei oameni alaturi de famillile loru aruncati la gunoi

ti se rupe sufletu pe dracu.....
sa-mi fie iertata iesirea dar muierea asta ar scoate din pepeni si un sfant.
nu sunt crimele tale, nu tie iti apartin acele pacate ,nu esti tu cea care a facut avort, dar continui sa te eijezi in purtatoare de cuvant a unora care nu ti-au cerut sa fii
daca nu ai facut un avort cum iti permiti mai femeie fara minte sa vorbesti macar despre asta????
daca experienta ta de viata nu iti permite sa sti ce inseamna un avort cum poti tu sa iti permiti sa condamni sau sa judeci pe cineva pt ce a facut????
unde e mai biblia aia sa iti dau cu ea in capul ala sec?????
ca ma enervezi deja
ce vina are mai Biblia ca e asta cretina? tu crezi ca a citit macar vreun pasaj? cine stie ce secte frecventeaza si cica e credincioasa! vax albina ca e precum picapu cind se zgirie placa!

cine esti tu jegoasa penala SA MA CRITICI PE MINE vezi-ti obosit-o de lungul nasulu iCIUMA HOLERA CARE ESTI
auzi maiculita ............sa terminat postul si tu tot nefu.tata ramasesi?alltfel nu imi explic de la ce ti se trage atita ura si ranchiuna.........fugi si rezolva problema cu lipsa! la gara si SICTIR(marca inregistrata kathara)

FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI
P.S.PAREREA MEA DESPRE TINE ESTE CA ESTI O FUSTRATA GRASA,URATA,SINGURA SI FARA LIPSA DE OCUPATIE IAR SINGURA TA OCUPATIE ESTE SA JIGNESTI PE ALTII
ai vazut ca am identificat cauza? fugi iute si rezolva problema................ITI FACUSI SI CARACTERIZAREA? of daia nu te tute nimeni.............
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:22
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 11:17:29
P.S AI MARE GRIJA
ura ,ranchiuna si nefericirea reies din toate posturile tale! asta reprezinta viata de familie implinita pe care o ai! bietul copilul tau(sincer il compatimesc cu una ca tine care sta pe forum sa injure si sa blesteme in loc sa ii dea sa manince,s-au sa-i schimbe scutecele)cine stie cum va creste saracu cu o nebuna habotnica ca mama! eu sincer sint convinsa ca ai suferit o trauma grava in copilarie si nefiind tratata ai ajuns sa te comporti asa!este modul tau de ati striga suferinta interioara!poate ca mai ai o sclipire in mintea ta diabolica si te gindesti ca poti face rau multoir persoane cu posturile tale! nu te-as fi atacat daca unei fete insarcinate de pe forum nu i s-ar fi facut rau vazind cretinitatile afisate de tine! faptul ca ma ameninti .........au inceput sa imi tremure chilotii de frica!

OBOSIT-O eu am nascut acum trei luni si am vazut aceste poze groaznice tocmai ca exista femei ca tine inca din perioada sarcinii si iti mai repet o data
NU AI NICI UN DREPT SA VORBESTI INDIFERENT CUM DE COPILUL MEU nu amesteca discutiile tale tampite si faptul ca te bagi cu japca in seama cu un bebelus de 3 luni nevinovat ca TE DISTRUG pentru copilul meu sunt in stare de orice
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:22
Doamne se prea poate sa termina-ti odata cu chestiile astea ?
totusi se poate pune pauza si sa reveni-ti maine ?
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:24
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 11:21:31Scorpiutsa Hristos a inviat maiii :) da ata incerc si eu sa spun scorpie da na , pe stanga intra si dreapta iese

Blue....Adevarat a inviat! pe stanga intra si dreapta iese....intrebarea de baraj este daca are unde sa ramana....ca poate sa tot intre daca intre stanga si dreapta nu are nimic...gol. Degeaba incerci la astfel de specimene
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:25
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 11:16:06miss alexa , citeste de la pe la pagina 5 si intelege , pai asta incerc si eu sa spun ca e a 3 zi de pasti
da na

buna scorpioane! imi pare rau dar nu am nici rabdarea si nici cheful sa citesc niste bazaconii tocmai azi! iubiti-va mult!
missalexandra
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:26
da scorpi dar totusi . come on fac si eu apel la spiritul uman sa nu mai adrese injurii mai ales ca nu il stii pe celalalt , totusi ,
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:27
asa alexa:) pupici multi :)
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:27
nu are rost sa punem pauza......
e singura mea zi libera di an....ce fac singura?????
sa vorbim civilizat.....nu?
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:28
De la: missalexandra, la data 2009-04-21 11:26:14
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 11:16:06miss alexa , citeste de la pe la pagina 5 si intelege , pai asta incerc si eu sa spun ca e a 3 zi de pasti
da na

buna scorpioane! imi pare rau dar nu am nici rabdarea si nici cheful sa citesc niste bazaconii tocmai azi! iubiti-va mult!

blue...ce zici de urarea domnisoarei pe care o si pup ....ce-ar fi sa ne iubim mult in loc sa ne mai batem capul cu cazuri pierdute?
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:28
De la: ScorpiutsA, la data 2009-04-21 11:17:25bai fata pe tine nu te jigneste nimeni pentru faptu ca ei fi tu impotriva crimei....te jigneste lumea pentru simplul fapt ca injuri si tu ca la usa cortului, te jigneste pentru ca te dai mare credincioasa cand de fapt nici nu sti ce vorbesti acolo cand vari sub nas omului credinta ta, te jigneste pentru ca incerci sa-i faci pe altii sa gandeaca la fel ca tine in privinta avortului, dar tu nici macar habar nu ai despre ce vrbesti...nu ai o astfel de experienta ca sa poti sa zici ca vorbesti in cunostinta de cauza, te jigneste lumea pentru ca te apuci sa arunci cu pietre in fiecare persoana care nu este de acord cu tine si te apuci sa judeci in stanga si in dreapta cand tu nu ai absolut niciun drept sa faci chestia asta.....
Ti-ai spus parerea in legatura cu topicul, am inteles-o, acum fa bine si termina odata cu injuratu si judecatul pentru ca nu ai niciun drept. Ti-ai [pus tot forumul in cap pentru ca nu sti tu sa vorbesti nu pentru ca sunt ei de acord cu avortul sau nu.....fiecare are dreptul la parerea si decizia lui. Tu ti-ai spus parerea acum gata, termina odata cu aberatiile

vezi?tocmai asta este problema femei ca tine care se baga cu japca in seama tu cine mai esti??????????si care e problema TA? eu nu am jignit pana nu am fost jignita dar gata pana aici m-am saturat de jegoase care nu isi vad de viata lor si se baga in seama fara a fi intrebate
NU AM SPUS NICIODATA CA SUNT ATAT DE CREDINCIOASA DAR SUNT DACA TE INTERESEAZA SI NU AS FACE IN VECI un AVORT - O CRIMA INDIFERENT DE SITUATIE,PT A-L SUPARA PE DUMNEZEU dar nici nu m-ar lasa sufletul ca sa las un strain sa imi cioparteasca copilul eu sunt MAMA LUI DECI TREBUIE SA IL APAR U SA IL OMOR
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:29
normal :) asa sa fie :)
si pt lourdness , heavn a zis ca sa poate vbi si frumos si ti a adus versete din biblie :) nu te a injurat sau cine stie ce , si daca nu o cunosti tine-ti remarcile pt tien ea doar a demonstrat prin biblie cu versete
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:30
eu sunt de acord......
sa ne iubim mult...dar nu pot face asta singura ca e pacat...!!!
asa ca vorbesc cu voi!!!!!!
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:32
ce ziceti dragii mei....cine se baga sa facem praf topicul asta?....dintrun topic plin de ura si injuraturi sa-l transformam intrun topic pliiiiiiiin de iubire(intre noi ).......Cine se baga cu mine la iubit? S-o lasam pe donsoara sa-si descarce nervii in alta parte

si asa ca de inceput va pupicesc dulce dulce pe toti
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:32
buna teo , da scorpi prob e ca daca ramane pe undeva , da man ce saii faci ::) me
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:33
scorpi ma primesti ?:D
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:34
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 11:22:22
De la: lourdess, la data 2009-04-21 11:14:33
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 11:04:47
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:54:00
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:49:45
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 10:43:01
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:35:56
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 02:04:12am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar?

nu, normal ca nu suport poza imi da lacrimile de cate ori vad aceste poze, MI SE RUPE SUFLETUL MIE care nu le-am facut asta dar trebuia sa se gandeasca acele femei care i-au omorat inainte de a o face si acum aceste poze nu ar mai fi existat iar acesti copii ar fi fost si ei oameni alaturi de famillile loru aruncati la gunoi

ti se rupe sufletu pe dracu.....
sa-mi fie iertata iesirea dar muierea asta ar scoate din pepeni si un sfant.
nu sunt crimele tale, nu tie iti apartin acele pacate ,nu esti tu cea care a facut avort, dar continui sa te eijezi in purtatoare de cuvant a unora care nu ti-au cerut sa fii
daca nu ai facut un avort cum iti permiti mai femeie fara minte sa vorbesti macar despre asta????
daca experienta ta de viata nu iti permite sa sti ce inseamna un avort cum poti tu sa iti permiti sa condamni sau sa judeci pe cineva pt ce a facut????
unde e mai biblia aia sa iti dau cu ea in capul ala sec?????
ca ma enervezi deja
ce vina are mai Biblia ca e asta cretina? tu crezi ca a citit macar vreun pasaj? cine stie ce secte frecventeaza si cica e credincioasa! vax albina ca e precum picapu cind se zgirie placa!

cine esti tu jegoasa penala SA MA CRITICI PE MINE vezi-ti obosit-o de lungul nasulu iCIUMA HOLERA CARE ESTI
auzi maiculita ............sa terminat postul si tu tot nefu.tata ramasesi?alltfel nu imi explic de la ce ti se trage atita ura si ranchiuna.........fugi si rezolva problema cu lipsa! la gara si SICTIR(marca inregistrata kathara)

FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI
P.S.PAREREA MEA DESPRE TINE ESTE CA ESTI O FUSTRATA GRASA,URATA,SINGURA SI FARA LIPSA DE OCUPATIE IAR SINGURA TA OCUPATIE ESTE SA JIGNESTI PE ALTII
ai vazut ca am identificat cauza? fugi iute si rezolva problema................ITI FACUSI SI CARACTERIZAREA? of daia nu te tute nimeni.............

fa gunoi dar bolnava pshihic mai esti acum te crezi si clarvazatoare
DRAGA TAMPA pentru cultura ta generala aia vai de ea sa stii ca am un sot minunat un copil minunat o familie MINUNATA dar astea sunt lucruri personale pe care o nebuna ca tine care se baga cu japca in seama nu trebuie sa le stie
TE LAS SA TRAIESI IN MIZERIA TA,IN RAUTATEA IN CARE TE SCUFUNZI JIGNIND OAMENI PE CARE NU II CUNOSTI
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:35
ma bag si eu scorpiuta.......
e mai usor sa iubesti........chiar si fara speranta!!!
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:36
nice to meet u teo :) 33 :)
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:38
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 11:34:21scorpi ma primesti ?:D

te primesc pe tine si toti cei care sunt dornici sa scapam de injuraturile si ideile fixiste de pe topicul asta si sa le schimbam in pupici multi si dragoste multa.....chematii pe toti aici .....
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:38

TU dupa ce scoti omul din minti mai ai si tupeul scarbos sa intrebi asa ceva dar duceti-va... CA ORICUM ORICE AI SPUNE RAU DE MINE TU SI RESTUL CA TINE nu are nici o valoare
orice om are dreptul sa isi dea cu parerea si nu trebuie sa fie jignit pentru asta dar nici nu ma mir ca mi-au sarit in cap doar ca am spus ca nu sunt de acord cu crima
sa inteleg ca ele sunt si nu suntem pe aceeasi lungime de unda de aceea se baga in seama jignind in stanga si in dreapta [/quote]

care dintre noi a jignit?
cu toate ca te-am rugat sa nu o faci.........ai noroc ,ca suntem inca in sarbatoare........si ma abtin de la injurii..............nu am spus nimik rau de tine si doar am parafrazat din biblie............dar mi-ai demonstrat ca habar nu ai despre ce am scris........
mai femeie ...nimeni de aici nu a afirmat ca ar fi de acord cu crima...........asta a dedus capsorul tau.....
ti s-au adus argumente la ceea ce tu spui...............
orice pacat e iertat de Dumnezeu.....atata timp cat te caiesti...........
ce ai inteles din asta?
nici nu trebuie sa imi spui.............normal ca ai inteles ca sunt de acord cu avortul.............
singura care a inceput cu jignirile esti TU.......restul doar au contraatacat la ce tu debitezi pe acest topic..........
iti mai dau inca o data fraza"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau, si nu te uiti cu bagare de seama la bârna din ochiul tau ?"
iar te intreb :Ce crezi ca inseamna fraza de mai sus?
just_heaven
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:41
De la: ScorpiutsA, la data 2009-04-21 11:32:41ce ziceti dragii mei....cine se baga sa facem praf topicul asta?....dintrun topic plin de ura si injuraturi sa-l transformam intrun topic pliiiiiiiin de iubire(intre noi ).......Cine se baga cu mine la iubit? S-o lasam pe donsoara sa-si descarce nervii in alta parte

make love not war! parca asa era nu?
ma bag si eu!
missalexandra
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:42
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 11:30:48normal :) asa sa fie :)
si pt lourdness , heavn a zis ca sa poate vbi si frumos si ti a adus versete din biblie :) nu te a injurat sau cine stie ce , si daca nu o cunosti tine-ti remarcile pt tien ea doar a demonstrat prin biblie cu versete

just_heaven
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:42

nice to meet you too
so.......what will be next?
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:43
De la: just_heaven, la data 2009-04-21 11:41:14
sa inteleg ca ele sunt si nu suntem pe aceeasi lungime de unda de aceea se baga in seama jignind in stanga si in dreapta

care dintre noi a jignit?
cu toate ca te-am rugat sa nu o faci.........ai noroc ,ca suntem inca in sarbatoare........si ma abtin de la injurii..............nu am spus nimik rau de tine si doar am parafrazat din biblie............dar mi-ai demonstrat ca habar nu ai despre ce am scris........
mai femeie ...nimeni de aici nu a afirmat ca ar fi de acord cu crima...........asta a dedus capsorul tau.....
ti s-au adus argumente la ceea ce tu spui...............
orice pacat e iertat de Dumnezeu.....atata timp cat te caiesti...........
ce ai inteles din asta?
nici nu trebuie sa imi spui.............normal ca ai inteles ca sunt de acord cu avortul.............
singura care a inceput cu jignirile esti TU.......restul doar au contraatacat la ce tu debitezi pe acest topic..........
iti mai dau inca o data fraza"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau, si nu te uiti cu bagare de seama la bârna din ochiul tau ?"
iar te intreb :Ce crezi ca inseamna fraza de mai sus?[/quote]

just_heaven mama nu vrei sa te alaturi si tu cauzei noatre nobile?
ScorpiutsA
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:44
Bau!...
laurabalaura
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:45
De la: missalexandra, la data 2009-04-21 11:42:05
De la: ScorpiutsA, la data 2009-04-21 11:32:41ce ziceti dragii mei....cine se baga sa facem praf topicul asta?....dintrun topic plin de ura si injuraturi sa-l transformam intrun topic pliiiiiiiin de iubire(intre noi ).......Cine se baga cu mine la iubit? S-o lasam pe donsoara sa-si descarce nervii in alta parte

make love not war! parca asa era nu?
ma bag si eu!

mie imi plac pupãturile.....
sa facem un club ?de pupicei???????????ce zici miss?
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Avortul...ce si cum? 60 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25
avort 2 De la: kudika_25462 9 Ianuarie 2013 09:57
avortul.care ar fi decizia ta? 533 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:38
operatii ilegale de intrerupere a sarcinii 29 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 16:59
Urgenta avort! 46 De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25