Mai multe
Asta e un cuvant nou in limba romana presupun ca nu seamana cu chineza mea
|
||
|
Aylin33 Postat pe 30 Martie 2013 10:20 |
||
|---|---|---|
| vorbeste frumos chinezoaico de zana mea | ||
|
carel1 Postat pe 30 Martie 2013 10:35 |
||
SI EU TE PUP FRANCESKO UITE,PENTRU TINE... IA-O DE AICI FRANCESKO: LALEA NEAGRA,INCHISA SI VESTEJITA CA SUFLETUL TAU: http://photouploads.com/images/franciskal.jpg
|
||
|
|
||
|
EXCELENTUL__ Postat pe 30 Martie 2013 16:23 |
||
Ce ma distreaza replicile tale
|
||
|
Aylin33 Postat pe 30 Martie 2013 19:41 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 19:41:27Ce ma distreaza replicile tale |
||
|
carel1 Postat pe 30 Martie 2013 19:46 |
||
ATENTIE, ATENTIE `! PENTRU TOATE FETELE DISPERATE DUPA BALANTELE LOR, VIN CU INFORMATII SPIONATE ASTA-SEARA !!! Am interogheat o balanta asta-seara , i-am pus toate intrebarile posibile ca sa aglu raspunsurile la tot ce ma interesa despre ei si despre reactiile lor ! Ei bine, barbatul balanta ACCEPTA ORICE !!! Am ramas uimita cu cata usurinta ei pot accepta impacarea, dar stiti cum ? Mergeti direct la tinta ! Cautati-i personal, nu mesaje sau telefonic ! Faceti-le o surpriza prin aparitia voastra minunata cum o percep ei ! Imbracat-va sexy ( le placla nebunie ) si vor fi irezistibili la un zambet ferm si o aparitie fermecatoare a voastra mai ales daca te apropii de el si vreai sa il saruti ! In momentul ala va uita tot ce a facut inainte sau ce ai gresit tu si isi calca orgoliul ca doar si tu l-ai incalcat , nu ? Ce a mai zis tipul asta , de ce reactioneaza ei asa ? pentru ca EI VAD ASTA CU SENS, CA SE INTORC AMBII LA SENS !!! la fericire si iubire si o balanta asta isi doreste , sa fie iubit si sa fie mandru de tine si de el ! A mai spus ca le plac cadourile , fie el si un tort trimis la birou de ziua lui, ei apreciaza tot ce vine din dragoste si arata dragoste ! Am vorbit cu tipul asta ffff multe , abia acum am reusit sa inteleg balantele si pe cea de care imi e dor (balanta mea ). E clar ca toti au aceleasi trasaturi puternice de zodie . Vorbeam cu el si parca as fi vorbit cu celalalt de care imi e dor , exact acelas stil si gandire. La inceput si celalalt a fost deschis la fel ca si acesta. Nu ma gandesc la nimic cu acest om , am vorbit doar, e departe de mine , eu in nord , el in sud, dar am scos de la el tot ce ma interesa si ca sa vedeti ce dulci sunt balantele, nici macar nu l-a interesat de ce il intreb toate astea sau pe cine vreau sa testez ? Ca de fapt prin el, eu am vrut sa il inteleg pe cel de care imi e dor.. balanta mea pe care abia astept sa o vad si sa pun in practica aceste idei caci merita ! De ce pleaca balanta ? Raspuns de la acest tip : ori te iubeste prea mult si e speriat sa se implice sau nu intelege de ce e asa tulburat si are nevoie de timp , ori a gresit cu ceva si stie ca te-a ranit si ei nu suporta asta si considera ca scuzele sunt inutile atunci si ca timpul trece peste toate si cand se simte eliberat de ce a facut, te cauta din nou ; ori l-ai ranit tu ( el oricum cam in orice situatie se simte victima si deci orice victima are nevoie de alinare si sprijin si sa-i arati iubire ca sa aiba cu ce se hrani din nou si sa prinda curaj in fata ta . Asa ca incercati fetelor ! Cele care sunteti curajoase, normal ! Incercati orice cu dragoste si ve-ti vedea ce apreciate sunteti , chiar daca va incalcati orgoliul, dar balanta nu tine cont cand e totul cu dragoste !
|
||
|
Aylin33 Postat pe 30 Martie 2013 20:03 |
||
ailino,,culcate poate ti revii dimineata
|
||
|
carel1 Postat pe 30 Martie 2013 20:18 |
||
Cine a mai intalnit o balanta ??? Ce ati mai patit ? V-am dat raspunsul la intrebarile voatre mai sus ! Asta e barbatul balanta :
|
||
|
Aylin33 Postat pe 31 Martie 2013 08:56 |
||
De la: carel1, la data 2013-03-30 20:18:56ailino,,culcate poate ti revii dimineata O viata am si pe aia sa o dorm ??? No way ! Mai bine mai lucrez la un plan cum sa imi seduc Balanta si dupa 1 Mai ma vezi asa si te pun si nas daca vrei dar nu te sponsorizez pentru bilet de avion
|
||
|
Aylin33 Postat pe 31 Martie 2013 09:04 |
||
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-30 09:25:15De la: carel1, la data 2013-03-30 09:21:37De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:19:32Viorica, sau care e numele tau real.. Nu ma impresionezi deloc sa stii cu judecata ta, chiar ma distreaza ce spui ! Cred ca o spui tipic pentru ca ceva te oftica, poate faptul ca sunt o femeie extrem de puternica si ca sunt si extrem de independenta ! Dar nu ma afecteaza ceea ce spui pentru ca nu ma cobor la nivelul oamenilor slabi ca tine care doar se complac cu situatia ! eu una lupt si asta simt sa fac si cred ca multe din fete imi dau dreptate aici ! Nu uita ca eu il joc pe el, nu el pe mine cum spui tu, eu am fost cea care a plecat , nu el ! E normal sa nu mai dea un semn acum ca e orgolios ca orice barbat , indiferent de zodie, dar la orice barbat daca stii cum sa-l iei si ce sa-i oferi, se intoarce ! Cred ca mai ai multe de invatat inainte de a-i judeca gresit pe altii si nici nu ai nici un drept sa jignesti , caci in cazul asta tu esti cea naiva, nu eu. Nu cred ca aici e vreo fata care a jignit , ci din contra ne spunem povestea. Cine vrea sa lupte, sa lupte pentru iubire si o va avea ! Cine se complace sa stea comod si sa zica ": aaaa nu merita" , atunci nu vei merita sa fii cu nici unul, sa fii convinsa ! Si niciunul nu te merita pentru ca tu insuti ai atitutidinea asta in fata vietii si a deciziilor ! Iar id de mess, nu l-am lasat aici pentru "indivizi" cum spui tu, ci pentru fetele carora le-am citit si eu la randul meu povestea ! Am tot dreptul sa ignor pe cineva daca nu imi convine sa il adaug in lista ,nu ? Nu accept orice individ naiv asa cum crezi tu.vb frumos cu viorica ca e amanta mea *nici macar nu e inca 1 aprilie! |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:04 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:31:26Simplu, il iubesc, Si nici nu mi-ai inteles mesajele , e usor sa critici, dar e greu sa intelegi pe cineva .... Normal ca nu sunt casatorita, altfel nu as mai vrea alt barbat ! Eu sunt in China draga mea, unde orgoliul la o femeie nu exista daca pot zice asta, aici si femeia si barbatul sunt egali ! Deci tu nu cunosti cultura chineza ca sa poti intelege cum stau lucrurile. El nu a mintit ca a vrut . A trebuit sa minta , stiu ca nu ai cum sa intelegi asta ! Nici eu nu intelegeam acum 7 ani cand am venit aici , dar cultura chineza e extrem de complicata ! Eu lupt, din fire sunt asa si daca nu luptam sa imi fac un vis din copilarie real, adica sa fiu aici unde sunt acum, eram tot in Romania si acum, dar am luptat si tocmai asta m-a facut sa vad ca se poate sa obtii ce vrei daca stii cum. Mai citeste despre barbatii balanta si vezi ce le place si ce ii atrage . Poate intelegi latura asta. Bafta oricum ! "A trebuit sa minta" - iti place rolul de victima se pare din moment ce-i gasesti scuze dupa ce te-a folosit dupa bunul lui plac. Iar faptul ca de 7 ani locuiesti intr-o alta tara, nu te face sa cunosti perfect mentalitatea poporului care te-a primit in randurile sale. Parerea mea este ca nu esti o luptatoare, ci doar o persoana care se minte pe sine, si inca foarte mult. Iar faptul ca tot caracterizezi oamenii dupa zodii, denota ca esti o persoana superficiala si cu foarte multe prejudecati. |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:08 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:37:17Mamaaaaa ce te mai oftici !!! Esti tot in Romanica la cratita aia veche si te oftici ca eu sunt independenta si puternica si stiu ce vreau si pe cine si probabil ai o viata ratata de vorbesti asa si te oftici la maxim asa N-am pe cine sa ma oftic! Cum as putea sa ma oftic dupa o disperata care trage de barbati sa se culce cu ea, iar tipii aia dupa ce-si fac de cap cu ea o arunca ca pe-o masea stricata si o ignora? E ceva de invidiat aici? Esti doar de compatimit, cucoana, ca ai ajuns in halul asta de disperata incat te agati cu disperare de primul fraier care-ti da un pic de atentie. Si nu-mi duce mie grija, caci mie mi-e bine acolo unde sunt si cu cine sunt!
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:12 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:40:29Salut ! te compatimesc daca e amanta ta.... Chiar te cobori la nivelul pesimistic si negativ si fara cultura de gandire al acestei femei care critica si daca vede o pasare ca zboara ??? Se spune ca umorul e apanajul oamenilor inteligenti si cum tu nu ai umor, nu ma mir ca n-ai priceput ca acel coleg de forum a facut o gluma. Si mai doresc sa-ti spun ceva: la tine naivitatea nu e sinonima cu inocenta, ci cu prostia crasa, caci la 33 de ani cati ai tu, sa pui botul la minciunile unui neica nimeni doar ca sa aiba cine sa te reguleze o singura data, denota prostie la patrat.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:16 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 10:18:24Mi-am dat seama, ca doar cu "el" gandeste cand vorbeste Esti atat de stupida cum putini oameni sunt! Esti una dintre cele mai stupide persoane pe care le-am cunoscut vreodata in mediul online si in viata reala! Du-te sa mai tragi de chinezul tau, poate se mai indura sa te lase sa i-o rontai! Spor la ros ...un os!
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:20 |
||
De la: carel1, la data 2013-03-30 09:41:08De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:37:17Mamaaaaa ce te mai oftici !!! Esti tot in Romanica la cratita aia veche si te oftici ca eu sunt independenta si puternica si stiu ce vreau si pe cine si probabil ai o viata ratata de vorbesti asa si te oftici la maxim asalasa mi amanta in pace derbedoaico Inceteaza cu minciunile tale! |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:21 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 19:41:27Ce ma distreaza replicile tale Prost la prost nu scoate ochii, de aia te distreaza replicile tampitului aluia.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:22 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-31 09:04:12De la: carel1, la data 2013-03-30 20:18:56ailino,,culcate poate ti revii dimineata Ce sa seduci, fata, unul care nu te-a vrut si care te ignora? Nu vezi cat de stupida si penibila esti. Cat de disperata esti incat te tavalesti in noroi in fata unuia care nu te-a vrut si nu te vrea si nu o sa te vrea niciodata, pentru ca barbatilor nu le plac disperatele ca tine, fara pic de mandrie si respect de sine. Proasta mai esti.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:25 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 20:03:05ATENTIE, ATENTIE `! PENTRU TOATE FETELE DISPERATE DUPA BALANTELE LOR, VIN CU INFORMATII SPIONATE ASTA-SEARA !!! Lasa-l in pace pe amaratul ala, obsedato! Accepta ca ti-a dat cu flit si a vrut doar sa te reguleze o singura data, in lipsa de ceva mai bun! Nici macar nu ai reusit sa fii convingatoare pentru el, din moment ce te-a ignorat si te ignora in continuare! Disperatele ca tine, pline de prostie crasa, merita sa fie tepuite. Nici la batranete n-o sa-ti vina mintea la cap!
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:28 |
||
|
||
|
criszoe Postat pe 31 Martie 2013 09:32 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-31 08:56:44 Parca ai fi gasit cheia nemuririi, asa te lauzi! Pe pariu ca acel chinez o sa te ignore in continuare, in ciuda eforturilor tale de a-i atrage atentia asupra ta? Si nici macar n-o sa fie nici primul si nici ultimul barbat de pe lumea asta, care o sa-ti dea cu flit.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:32 |
||
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:22:27De la: Aylin33, la data 2013-03-30 19:41:27Ce ma distreaza replicile tale |
||
|
carel1 Postat pe 31 Martie 2013 09:41 |
||
De la: carel1, la data 2013-03-31 09:41:08De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:22:27De la: Aylin33, la data 2013-03-30 19:41:27Ce ma distreaza replicile tale |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 09:45 |
||
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:45:59De la: carel1, la data 2013-03-31 09:41:08De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:22:27De la: Aylin33, la data 2013-03-30 19:41:27Ce ma distreaza replicile tale |
||
|
carel1 Postat pe 31 Martie 2013 09:51 |
||
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:08:23De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:31:26Simplu, il iubesc, Si nici nu mi-ai inteles mesajele , e usor sa critici, dar e greu sa intelegi pe cineva .... Normal ca nu sunt casatorita, altfel nu as mai vrea alt barbat ! Eu sunt in China draga mea, unde orgoliul la o femeie nu exista daca pot zice asta, aici si femeia si barbatul sunt egali ! Deci tu nu cunosti cultura chineza ca sa poti intelege cum stau lucrurile. El nu a mintit ca a vrut . A trebuit sa minta , stiu ca nu ai cum sa intelegi asta ! Nici eu nu intelegeam acum 7 ani cand am venit aici , dar cultura chineza e extrem de complicata ! Eu lupt, din fire sunt asa si daca nu luptam sa imi fac un vis din copilarie real, adica sa fiu aici unde sunt acum, eram tot in Romania si acum, dar am luptat si tocmai asta m-a facut sa vad ca se poate sa obtii ce vrei daca stii cum. Mai citeste despre barbatii balanta si vezi ce le place si ce ii atrage . Poate intelegi latura asta. Bafta oricum ! Moaaaama, iar s-a trezit asta cu fata la cearsaf , hahahhaa , nu m-as pune la mintea ta creata si la subnivelul tau de gandire si cultura nici sa mor ! Iti meriti soarta sa stai la cratita in Romanica Si oricum cu gandirea ta de minte inchisa si gaina care sta pe clocitoare si nu misca nici macar o gheruta ca sa obtina ceva in viata, nu ai sa ajungi decat tot la cratita aia veche si cu smaltul sarit !!! Mama, frate ce te mai oftici !!!! Uite ca eu nu ma las si am sa am si am sa obtin ceea ce vreau si ma plimb si am bani si ma distrez si fac ce vor muschii mei, na, esti multumita ? Yuhuuuuu, viata e asa frumoasa daca stii sa o traiesti si mai ales unde Daca nu ai idee de cultura in general, nu numai de cultura Chineza despre care vorbeam eu, atunci TAAAACI ca esti dusa rau cvu capul ! Deja mi-am gasit nas pentru nunta si daca vrei ,m te invit si pe tine , iti fac pomana cu un bilet de avion sa mai iesi si tu in lume sa te cultivi
|
||
|
Aylin33 Postat pe 31 Martie 2013 09:54 |
||
De la: Aylin33, la data 2013-03-31 09:54:24De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:08:23De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:31:26Simplu, il iubesc, Si nici nu mi-ai inteles mesajele , e usor sa critici, dar e greu sa intelegi pe cineva .... Normal ca nu sunt casatorita, altfel nu as mai vrea alt barbat ! Eu sunt in China draga mea, unde orgoliul la o femeie nu exista daca pot zice asta, aici si femeia si barbatul sunt egali ! Deci tu nu cunosti cultura chineza ca sa poti intelege cum stau lucrurile. El nu a mintit ca a vrut . A trebuit sa minta , stiu ca nu ai cum sa intelegi asta ! Nici eu nu intelegeam acum 7 ani cand am venit aici , dar cultura chineza e extrem de complicata ! Eu lupt, din fire sunt asa si daca nu luptam sa imi fac un vis din copilarie real, adica sa fiu aici unde sunt acum, eram tot in Romania si acum, dar am luptat si tocmai asta m-a facut sa vad ca se poate sa obtii ce vrei daca stii cum. Mai citeste despre barbatii balanta si vezi ce le place si ce ii atrage . Poate intelegi latura asta. Bafta oricum ! Acum se pune nas dupa ce te-a regulat unul un pic? Stupida esti! Si nu-mi duce tu grija, fraiero, pentru ca-ti repet, mie imi este bine acolo unde sunt si cu cine sunt! Si mai vreau sa-ti spun ceva, stupido, ca sa cunosti mentalitatea unui popor in profunzime ai nevoie sa studiezi sociologie, dar cum tu nu ai nici macar 4 clase primare, n-o sa ajungi in vecii vecilor nici macar coerent sa te exprimi, ofticoaso, darama sa studiezi sociologia! Viseaza in continuare ca o sa te bage chinezul ala in seama!
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 10:07 |
||
De la: carel1, la data 2013-03-31 09:51:14De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:45:59De la: carel1, la data 2013-03-31 09:41:08De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:22:27De la: Aylin33, la data 2013-03-30 19:41:27Ce ma distreaza replicile tale |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 10:07 |
||
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 10:07:00De la: Aylin33, la data 2013-03-31 09:54:24De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 09:08:23De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:31:26Simplu, il iubesc, Si nici nu mi-ai inteles mesajele , e usor sa critici, dar e greu sa intelegi pe cineva .... Normal ca nu sunt casatorita, altfel nu as mai vrea alt barbat ! Eu sunt in China draga mea, unde orgoliul la o femeie nu exista daca pot zice asta, aici si femeia si barbatul sunt egali ! Deci tu nu cunosti cultura chineza ca sa poti intelege cum stau lucrurile. El nu a mintit ca a vrut . A trebuit sa minta , stiu ca nu ai cum sa intelegi asta ! Nici eu nu intelegeam acum 7 ani cand am venit aici , dar cultura chineza e extrem de complicata ! Eu lupt, din fire sunt asa si daca nu luptam sa imi fac un vis din copilarie real, adica sa fiu aici unde sunt acum, eram tot in Romania si acum, dar am luptat si tocmai asta m-a facut sa vad ca se poate sa obtii ce vrei daca stii cum. Mai citeste despre barbatii balanta si vezi ce le place si ce ii atrage . Poate intelegi latura asta. Bafta oricum !daca nu va bateti tot degeaba va certati |
||
|
Vyioleta Postat pe 31 Martie 2013 10:08 |
||
si, aylin, o sa-ti spun de acum incolo ioonut, e bine? hai, du-te sa-l bombardezi pe amaratul ala de chinez cu mesaje umilitoare.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 10:08 |
||
| cata rautate ai francisco | ||
|
Vyioleta Postat pe 31 Martie 2013 10:09 |
||
De la: Ioonut, la data 2013-03-31 10:09:46cata rautate ai francisco Bine ca esti tu bun!
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 31 Martie 2013 10:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu Fecioara, eu Capricorn | 3 | De la: claudia_kady 8 Iunie 2009 02:18 |
| Rac - Berbec | 20 | De la: MyBlueLight 24 Octombrie 2010 04:33 |
| Buna | 3 | De la: Katte02 27 Decembrie 2009 17:42 |
|
|
||
| site cizme gen UGG fabricate in Austalia, marca Shoorepublic | 15 | De la: iza17 6 Ianuarie 2011 14:07 |
| compatibilitate femeia tau si barbatul balanta | 9 | De la: kudika448924 9 Octombrie 2011 10:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.