Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

hmmm ce tare!! mai vrem, mai spune-ne
Charlotte_Ayiline
Postat pe 12 August 2010 09:45
UNA fetelor foarte tare, mi-a placut rau de tot. in mare parte adevarat dar depinde si de voi ca firi cum sunte-ti si cat de mult va doriti un astfel de barbat langa voi.... Eu am cunoscut acest baiat balanta in urma cu un an intamplaor in anturajul nostru de prieteni vreau sa va zic ca nici macar o secunda nu m-am gandit ca voi avea o relatie cu acest baiat....eu eram o fata mai nebuna de viata caterinka eu sunt zodia pesti eu nu prea am suferit in dragoste pt ca majoritatea m-au iubit dar nici nu mi-am batut jok...pt ca roata se poate intoarce...initial m-i sa parut un baiat misterios..... care ascunde multe si am zis sa incerc .....de cate ori ne vedem in grupul de prieteni comuni ne salutam si atat....nik mai mult pana intr-o seara cand ma invitat la dans..... si am acceptat am dansat este un dansator de exceptie......mentionez.... :d si mi-a cerut numarul si l-am dat la sfarsit cand sa plec acasa m-am intalnit pe holul restaurantului si m-a sarutat ..... si asa a inceput totul... sa va zik mai pe scurt el era o fire rece..dura inchisa mi-a luat mult sa-l fac omul cald si iubitor care e acum...pt ca a suferit foarte mult in trecut din mai multe motive....si a unor femei ...si a situatiei materiale.....a inselat dar a si fost inselat o balanta inselata... greu iubeste din nou...greu mai e omul care era odata..eu va zik asta pt ca mi-a luat 6 luni sa ajung sa-l fac pers care e acum el a si fost primul barbat din viata mea care mi-am si inceput viata sexuala ce nu au reusit alti a reusit el in numai 3 luni de zile.....nus cum a reusit dar a reusit eu am 25 de ani eu la fel... luna asta am facut un an de cand suntem impreuna am trecut prin rele si bune dar ce pot spune e ca eu am tras mult am luptat foarte mult ca sa ajung sa ma iubeasca pe mine....nus cred ca toti sunt la fel dar eu stiu ca el nu ar insela atata timp cat are o relatie stabila....eu consider ca depinde foarte mult de partenera....cat de mult doreste ia sa il aive...pt ca il poate avea.....partea proasta e ca de fiecare data eu cedez prima...si l-am invatat asa.... eu i-am oferit de la inceput totul din toate pct de vedere am vrut sa il pot oferii atat cat pot ceea ce poate si-a dorit si nu a avut.....iar acum ma vede sotia lui isi doreste o familie cu mine.....l-am facut si l-am ajutat sa aive acum ceea ce inainte nu avea si poate singur nu ar fi reusit ....nu sunt niste firi care sa iti spuna prin cuvinte ce simt ...prefera gesturile....conteaza mult mai mult pt ei.... mi-a spus te iubesc si crede-ti-ma ka nu l-am crezut dupa 6 luni mi-a zis asta cand eu nu eram in tara eram departe.....si ce credeti pt ca nu l-am crezut nu mi-a mai spus pana acum de curand de la ultima cearta...ne certam din prosti minore..e posesiv...orgolios....cam zgarcit dar nu mereu.depinde....eu sunt independenta nu depind de el material......problema este ca asa cum il inveti asa il ai.....iar acum poate regret unele lucruri ca nu trebuia sa fiu chiar asa .....sunt foarte curiosi....si trebuie sa stie ei tot.....daca ai mintit cu ceva....greu i-si recastiga incredere in tine....eu am patit-o si chiar si dupa atatea luni el tot mai are uneori momente de neincredere....sunt niste copii....dulci atenti....nu da voie nimanui sa se atinga de ce este al lor....e greu fetelor recunosc...dar cand ai si satisfactia de al vedea ca un copil....si ca e tot ce ti-ai dorit....uiti tot....am incercat de nenumarate ori sa renunt....pt ca am simtit ca nu mai pot....am si plans mult.....dar m-am intors...niciodata nu a fugit....isi asuma riscurile si responsabilitatiile ...trebuie sa sti sa te modelezi dupa ei...sa le gasesti punctele slabe....daca le-ai gasit ..atunci poti spune ca esti fericita pe deplin...pt mn a renuntat la tot si mereu imi spune ca langa mn e fericit si linistit si ca nu o p....a ii aduce fericirea ci caldura ...liniste intelegere si sprijin..sunt dificili dar minunati in acelasi timp.....daca vreti cu adevarat pute-ti....desi uneori l-as omora:)))))) trebuie sa sti sa-i asculti ..si cand sa o faci.....nu sa le ceri asta....lasa-i pe ei sa aleaga momentul...el si acum mai are momente de zoro dar sunt sigura ca daca eu as renunta si as pleca ar fi un om pustiu fara rost.... acum 2 sapt am decis sa luam o pauza pt ca ne certam des din nimicuri eu crezand ca e gata sfarsitul si ce crede-ti strangeam hainele pt ca eu m-am mutat la el in urma cu 4 luni de zile si plangeam si expresia fetei ii spune nu o lasa sa plece ia-o in brate....dar nu a facut asta .....am plecat 3 zile atat:)))) pt ca ne-am impacat porma stiti ce mi-a zis ka ma iubeste si ca din secunda in care m-am ridicat de langa el nu aia de cand am plecat se gandea ce face acum pe ce drum o ia.... ce face el fara mine ca nu mai are nici un rost..... m-a uimit chiar si pe mine pt ca nu ma asteptam sa spuna asta pt ca este foarte orgolios....greseala mea e ca mereu fac primul pas eu....dar asa l-am invatat eu...dar de lasat lasam amandoi ca sa fie bine....am luptat mult amandoi...eu un pic mai mult ca sa fim unde suntem acum ....dar si el pt ca , daca el nu-si dorea nu se schimba.....si are pretenti ff mari de la persoana de langa el....este un barbat ingrijit..manierat....destept......caterincos....are parti bune dar si rele....eu eram o fata care arunca cu bani stanga dreapta fara sa ma uit la bani.... dar de cand sunt cu el nu mai sunt asa....vad ce e mai important in viata...ma facut sa vad altfel viata.....si nu regret....foarte pretentios cu persoana lui....dar si cu persoana de langa el....deci se poate traii cu o balanta chiar si in casa....chiar daca certuri exista....sunt persoane dificile rau....dar se poate..daca vrei cu adevarat....Si credeti-ma pe cuvant ca compatibilitatea dintre zodiile noaste este foarte mica......din ce am citit....dar nu e deloc asa in realitate.....si mai tine si de soarta fiecaruia.....ce ti-e scris in frunte ti-e pus....parerea mea numai Dumnezeu stie.....daca vom fi sau nu mereu impreuna....am scris repede si in mare....pt ca sunt la munca:))) dar mi-a placut foarte mult parerile voaste dupa forum si am zis ca poate va ajut umpic va pup o zi minunata
mykass
Postat pe 29 August 2010 15:01
UNA fetelor foarte tare, mi-a placut rau de tot. in mare parte adevarat dar depinde si de voi ca firi cum sunte-ti si cat de mult va doriti un astfel de barbat langa voi.... Eu am cunoscut acest baiat balanta in urma cu un an intamplaor in anturajul nostru de prieteni vreau sa va zic ca nici macar o secunda nu m-am gandit ca voi avea o relatie cu acest baiat....eu eram o fata mai nebuna de viata caterinka eu sunt zodia pesti eu nu prea am suferit in dragoste pt ca majoritatea m-au iubit dar nici nu mi-am batut jok...pt ca roata se poate intoarce...initial m-i sa parut un baiat misterios..... care ascunde multe si am zis sa incerc .....de cate ori ne vedem in grupul de prieteni comuni ne salutam si atat....nik mai mult pana intr-o seara cand ma invitat la dans..... si am acceptat am dansat este un dansator de exceptie......mentionez.... :d si mi-a cerut numarul si l-am dat la sfarsit cand sa plec acasa m-am intalnit pe holul restaurantului si m-a sarutat ..... si asa a inceput totul... sa va zik mai pe scurt el era o fire rece..dura inchisa mi-a luat mult sa-l fac omul cald si iubitor care e acum...pt ca a suferit foarte mult in trecut din mai multe motive....si a unor femei ...si a situatiei materiale.....a inselat dar a si fost inselat o balanta inselata... greu iubeste din nou...greu mai e omul care era odata..eu va zik asta pt ca mi-a luat 6 luni sa ajung sa-l fac pers care e acum el a si fost primul barbat din viata mea care mi-am si inceput viata sexuala ce nu au reusit alti a reusit el in numai 3 luni de zile.....nus cum a reusit dar a reusit eu am 25 de ani eu la fel... luna asta am facut un an de cand suntem impreuna am trecut prin rele si bune dar ce pot spune e ca eu am tras mult am luptat foarte mult ca sa ajung sa ma iubeasca pe mine....nus cred ca toti sunt la fel dar eu stiu ca el nu ar insela atata timp cat are o relatie stabila....eu consider ca depinde foarte mult de partenera....cat de mult doreste ia sa il aive...pt ca il poate avea.....partea proasta e ca de fiecare data eu cedez prima...si l-am invatat asa.... eu i-am oferit de la inceput totul din toate pct de vedere am vrut sa il pot oferii atat cat pot ceea ce poate si-a dorit si nu a avut.....iar acum ma vede sotia lui isi doreste o familie cu mine.....l-am facut si l-am ajutat sa aive acum ceea ce inainte nu avea si poate singur nu ar fi reusit ....nu sunt niste firi care sa iti spuna prin cuvinte ce simt ...prefera gesturile....conteaza mult mai mult pt ei.... mi-a spus te iubesc si crede-ti-ma ka nu l-am crezut dupa 6 luni mi-a zis asta cand eu nu eram in tara eram departe.....si ce credeti pt ca nu l-am crezut nu mi-a mai spus pana acum de curand de la ultima cearta...ne certam din prosti minore..e posesiv...orgolios....cam zgarcit dar nu mereu.depinde....eu sunt independenta nu depind de el material......problema este ca asa cum il inveti asa il ai.....iar acum poate regret unele lucruri ca nu trebuia sa fiu chiar asa .....sunt foarte curiosi....si trebuie sa stie ei tot.....daca ai mintit cu ceva....greu i-si recastiga incredere in tine....eu am patit-o si chiar si dupa atatea luni el tot mai are uneori momente de neincredere....sunt niste copii....dulci atenti....nu da voie nimanui sa se atinga de ce este al lor....e greu fetelor recunosc...dar cand ai si satisfactia de al vedea ca un copil....si ca e tot ce ti-ai dorit....uiti tot....am incercat de nenumarate ori sa renunt....pt ca am simtit ca nu mai pot....am si plans mult.....dar m-am intors...niciodata nu a fugit....isi asuma riscurile si responsabilitatiile ...trebuie sa sti sa te modelezi dupa ei...sa le gasesti punctele slabe....daca le-ai gasit ..atunci poti spune ca esti fericita pe deplin...pt mn a renuntat la tot si mereu imi spune ca langa mn e fericit si linistit si ca nu o p....a ii aduce fericirea ci caldura ...liniste intelegere si sprijin..sunt dificili dar minunati in acelasi timp.....daca vreti cu adevarat pute-ti....desi uneori l-as omora:)))))) trebuie sa sti sa-i asculti ..si cand sa o faci.....nu sa le ceri asta....lasa-i pe ei sa aleaga momentul...el si acum mai are momente de zoro dar sunt sigura ca daca eu as renunta si as pleca ar fi un om pustiu fara rost.... acum 2 sapt am decis sa luam o pauza pt ca ne certam des din nimicuri eu crezand ca e gata sfarsitul si ce crede-ti strangeam hainele pt ca eu m-am mutat la el in urma cu 4 luni de zile si plangeam si expresia fetei ii spune nu o lasa sa plece ia-o in brate....dar nu a facut asta .....am plecat 3 zile atat:)))) pt ca ne-am impacat porma stiti ce mi-a zis ka ma iubeste si ca din secunda in care m-am ridicat de langa el nu aia de cand am plecat se gandea ce face acum pe ce drum o ia.... ce face el fara mine ca nu mai are nici un rost..... m-a uimit chiar si pe mine pt ca nu ma asteptam sa spuna asta pt ca este foarte orgolios....greseala mea e ca mereu fac primul pas eu....dar asa l-am invatat eu...dar de lasat lasam amandoi ca sa fie bine....am luptat mult amandoi...eu un pic mai mult ca sa fim unde suntem acum ....dar si el pt ca , daca el nu-si dorea nu se schimba.....si are pretenti ff mari de la persoana de langa el....este un barbat ingrijit..manierat....destept......caterincos....are parti bune dar si rele....eu eram o fata care arunca cu bani stanga dreapta fara sa ma uit la bani.... dar de cand sunt cu el nu mai sunt asa....vad ce e mai important in viata...ma facut sa vad altfel viata.....si nu regret....foarte pretentios cu persoana lui....dar si cu persoana de langa el....deci se poate traii cu o balanta chiar si in casa....chiar daca certuri exista....sunt persoane dificile rau....dar se poate..daca vrei cu adevarat....Si credeti-ma pe cuvant ca compatibilitatea dintre zodiile noaste este foarte mica......din ce am citit....dar nu e deloc asa in realitate.....si mai tine si de soarta fiecaruia.....ce ti-e scris in frunte ti-e pus....parerea mea numai Dumnezeu stie.....daca vom fi sau nu mereu impreuna....am scris repede si in mare....pt ca sunt la munca:))) dar mi-a placut foarte mult parerile voaste dupa forum si am zis ca poate va ajut umpic va pup o zi minunata
mykass
Postat pe 29 August 2010 15:03
dragi doamne si domnisoare parasite de barbatii balanta
nu incercati sa intelegeti aceasta zodie pt ca balantele traiesc o lume a lor si da poate au mai multe defecte decat calitati dar aratati mi zodia perfecta.....si de ce sa nu recunoastem ca e mai usor sa vedem praful altora si nu ceea ce se intampla in jurul nostru. starea barbatului balanta depinde de absolut tot ce il inconjoara dragele mele dak u esti suparata asa va fi si el. va doresc un an nou mai bun.
kudika346367
Postat pe 31 Decembrie 2010 15:04
esti balanta ?:)
make_up
Postat pe 31 Decembrie 2010 15:57
buna,
cel mai frumos, interesant si adevarat articol pe care l am citit pe acest site. este exact cum spui tu o_mona_oarecare. am observat ca articolul este scris cu cativa ani in urma. si eu am dat peste un asemenea individ...cel mai se regaseste in aceasta descriere a ta!merci pentru tot...acum cred ca stiu ce trebuie sa fac!!!
sandrab
Postat pe 10 Februarie 2011 08:16
buna,
cel mai frumos, interesant si adevarat articol pe care l am citit pe acest site. este exact cum spui tu o_mona_oarecare. am observat ca articolul este scris cu cativa ani in urma. si eu am dat peste un asemenea individ...cel mai se regaseste in aceasta descriere a ta!merci pentru tot...acum cred ca stiu ce trebuie sa fac!!!
Publicitate
Postat foarte recent

REDUCERE 80% - Doar 50 RON in loc de 250 RON pentru o testare computerizata efectuata cu diagnoza Bosch KTS 540 si o inspectie totala la rampa a autoturismului tau la service-ul Kit Xenon TuningPromotia zilei pe Kuponiada.ro
REDUCERE 80% - Doar 50 RON in loc de 250 RON pentru o testare computerizata efectuata cu diagnoza Bosch KTS 540 si o inspectie totala la rampa a autoturismului tau la service-ul Kit Xenon Tuning
Urmareste topicul 'barbatul din zodia balanta'
Esti abonat la acest subiect.
Dezabonare
Pagini:
sandrab
Postat pe 10 Februarie 2011 08:19
buna la toate cititoarele kudika,
hmmm...barbatul balanta...ne-am intalnit intamplator intr-un pub...el a facut prima miscare:a venit la mine, am socializat putin dupa care mi-a cerut nr. de telefon.in saptamanile care au urmat ne-am intalnit: va spun sincer ca este cel mai galant baiat pe care l-am intalnit!atent, glumet, doritor...la inceput. cu timpul...hmmm...nu stiu cum sa va explic...s-a decuplat...ceva s-a rupt...exact cum ati spus multe dintre voi mai sus...azi eram OK, maine nici nu mai eram impreuna!:)). eu sunt o geamana incapatanata, care imi place ca tot sa iasa ca mine...eu nu accept jumatati de masura. cele care sunteti gemeni stiti ca la noi e alba sau neagra! nu stiu in ce moment a ajuns sa-mi intre pe sub piele(sau poate ca in primul moment cand mi-a adresat primul cuvant- cu fata lui angelica). Ei bine, timpul a trecut...nu mult si balanta mea e tare capricioasa, nehotarata...as ramane cu tine, dar nu prea!!!:)). el imi spune ca l-am speriat cu sentimentele mele, ca l-am sufocat...ei bine...nu i-am cerut luna de pe cer, am cerut doar putina atentie! daca l-am sufocat cu o zi pe saptamana si cateva esaje zilnice si unul sau doua telefoane cand are el timp!!! ma tin de capul lui si sunt constienta ca m-am umilit mult!sunt furioasa pe mine ca nu il pot lasa in pace!vreau si nu imi iese...nu cred ca as putea sa va dau sfaturi pentru ca nici eu nu stiu cum sa procedez in relatia aceasta...timpul va decide-asta e clar!!!dar va pot spune ca MERITA. cand sunt cu el simt ca traiesc viata la intensitate maxima...fiecare clipa e o noua provocare...si cine mai bine decat un geamana sa inteleaga o provocare?!
mult succes tuturor care aveti balante prin preajma!
sandrab
Postat pe 10 Februarie 2011 11:12
CORECT!Ai descris barbatul balanta cel mai bine!!!!scurt si la obiect!am trecut si eu prin o astfel de relatie,dar vb aia:"nu mor caii cand vor cainii!am avut puterea sa s o inchei atunci cand el se astepta mai putin,dupa ce ii rabdasem o gramada...de la zgarcenii-la inselat!a avut impresia ca nu mi dau seama,iar cand i am dat papucii,a inceput s o faca pe victima!too late!acum eu sunt fff bine...mi am gasit un barbat dupa inima mea,iar el isi linge si acum ranile pe la prietenii mei,ca m ar vrea inapoi!
kudika065639
Postat pe 11 Februarie 2011 10:47
De la: kudika065639, la data 2011-02-11 10:47:11 CORECT!Ai descris barbatul balanta cel mai bine!!!!scurt si la obiect!am trecut si eu prin o astfel de relatie,dar vb aia:"nu mor caii cand vor cainii!am avut puterea sa s o inchei atunci cand el se astepta mai putin,dupa ce ii rabdasem o gramada...de la zgarcenii-la inselat!a avut impresia ca nu mi dau seama,iar cand i am dat papucii,a inceput s o faca pe victima!too late!acum eu sunt fff bine...mi am gasit un barbat dupa inima mea,iar el isi linge si acum ranile pe la prietenii mei,ca m ar vrea inapoi!
kudika065639
Postat pe 11 Februarie 2011 10:52
De la: pretty_me, la data 2008-07-23 00:23:28fostul meu prieten->balanta->o javra de om.
kudika065639
Postat pe 11 Februarie 2011 10:53
am raspuns doamnei care a postat acest mesaj!sunt de acord 100% !
kudika065639
Postat pe 11 Februarie 2011 10:54
De la: kudika065639, la data 2011-02-11 10:53:41
De la: pretty_me, la data 2008-07-23 00:23:28fostul meu prieten->balanta->o javra de om.
asa e....am avut si eu un sef...
denis_roxana
Postat pe 11 Februarie 2011 10:56
Buna tuturor,

citind mesajele vs despre barbatu Balanta, am fost uimita sa constat cat de mult se aseamana sit vs cu a mea.
Am 3 Balante in familie (2 frati si o sora) si ma impac ffff bine cu ei. Ne certam fff rar si e mereu deoarece ei is fff incapatanati!!
Acum 8 ani am cunoscut un barbat Balanta, un om absolut minunat, exact cum vreau io!! a fost dragoste la prima vedere...la prima secunda de vedere!!!minunat, extraordinar, perfect pt mine!!
Dragut, fermecator, ochi frumosi, comportament de gentleman, ma facea sa ma simt singura din tot univ pt el, sensibil, asculta abs tot ce ii ziceam si mereu isi aducea aminte exact lucrurile kr stia ca is importante pt mine.
ne-am cunoscut in strainatate, la o petrecere la niste prieteni si imediat dupa petrecere, am facut niste 'sapaturi' pe langa niste prieteni si am aflat k d cativa ani are deja p cineva in viata lui.
Deci nah....mi s-au inecat corabiile!!
nu am vrut niciodata sa il pun sa aleaga sau chiar mai rau sa ii fac scene de gelozie. insa urmatoarea data cd am vb amandoi, ne-am marturisit k nu ne suntem indiferent unu altuia insa am adus in disc faptu k el nu e singur iar io nu as putea sa ma arunc cu capu inainte in ceva in kr nu is sigura k va merge.
mi-a tot zis k tipa aia nu conteaza pt el insa niciodata nu a facut nimica sa o taie cu ea....mereu ma ducea cu presu...
si era cu atat mai greu d acceptat mai ales pt k cd eram amandoi totu era perfect!!!
nu as fi putut sa ii cer mai mult...insa se pare k el nu a inteles niciodata k io nu-mi impart partenerii in acelasi timp cu alte nu stiu cate femei!!
si m-a dus cu zaharelu ani intregi!!!
niciodata n-a incheiat-o cu alte femei cat s-a 'considerat' cu mine!! mereu eram io cea kr isi imagina lucruri, niciodata nu mi-a dat explic d c se comporta asa..
mereu aparea exact la momentu cel mai nepotrivit cu putinta!!!mereu facea promisiuni p kr in veci nu si le tinea...
cd m-am intors in tara resp sa il vad nici nu a venit sa ma vada!!!
si am zis gata nenea...pai c crezi k stau dupa fundu tau?!
si evident k la cateva zile iar mesaje, apeluri....
si acu aflu recent exact in alta faza a lui d genu: 't iubesc insa accepta-ma si cu alte zeci d femei in viata mea'...cd imi jura iubire fierbinte, k are deja un copil cu alta!!!
deci...asta mi-a pus capac...c as mai fi putut spune??
deci barbatu balanta are muuulte calitati, se potriv fff bn cu femeile varsator (io is varsareata!!) si gemeni insa se hotarasc ffff greu sau chiar niciodata....
astept pareri, opinii, comentarii!
Va pup!
kudika059912
Postat pe 21 Februarie 2011 12:09
Balanta?

Cititi mai jos telenovela de barbat balanta...
Adica... ne cunosteam de ceva vreme si inevitabil m-am apropiat de el. Stiti si voi deja din cauza caror calitati. Intr-o seara da sa ma sarute si evit sub gandul 'hai sa-l cunosc mai bine'. Miscarea asta m-a salvat. Pentru ca in saptamana ce a urmat am aflat despre viata lui amoroasa tot ce a fost mai important. Si a fost ceva de genul:
Miercuri viseaza la una din exe.
Joi suparat foc pe femei.
Vineri a vrut sa ma sarute.
Sambata se bucura de libertatea de a fi celibatar.
Duminica isi aduce aminte ca e indragostit de exa manipulatoare.
Luni o trimite in origini pentru ca e manipulatoare.
Marti primeste veste ca prima lui iubire vine in oras sa ii faca o vizita.
Miercuri il suna manipulatoarea si il anunta ca desi e in alt oras,ea stie cu cine umbla, iar balanta noastra se topeste de atentia primita.
Joi o trimite in origini pe manipulatoare din nou.
Vineri suna prima iubire sa ii faca scene de gelozie ca umbla cu manipulatoarea, si balanta noastra se topeste din nou, insa pentru prima iubire. La 2 ore dupa topirea dupa prima iubire, este in tren, in drum catre manipulatoare.
Sambata revine cu o falca in cer si una in pamant urland de durere si injurandu-le pe amandoua.
Duminica "da-le-n colo pe amandoua, ca s-asa am pus ochii pe altcineva".
Miercuri anunta faptul ca momentan e cu bagajele facute. In 2 zile se muta cu manipulatoare in alt oras, in conditiile in care prima iubire vine in vizita la cateva zile dupa ce se muta.
Mi-e frica sa mai intreb cine e acea altcineva si ce se va intampla cu ea...

Am fost al naibii de inspirata ca mi-am luat timp sa il cunosc inainte de ma incurca cu el. M/am ferit de un glonte urat. Sa nu credeti ca ii sunt indiferenta. El e la fel ca la inceput. Eu nu il mai sun, nu il mai caut, nu ii mai acord atentie. Si Doamne bine mi-e de atunci...
kudika380044
Postat pe 31 Martie 2011 01:57
buna ! eu am avut o relatie de 3 ani cu un baiat din aceasta zodie dar credeti-ma ca a fost ceva teribil. nu inteleg nici eu cum am putut sa fiu atata timp cu un animal ca el ca numai asa poti sal numesti.. ne-am despartit acum 4 luni si mam decis sa-i spun totul ce ma apasat si pana acuma nam avut curajul sai spun. am fost foarte directa cu el si iam zis verde in fata, lam jignit recunosc dar la meritat. si ce credeti k a facut?? m-a amenintat ca o sami para rau k am venit pe lume si ca eu o sa sufar nu el... desi eu nam nicio vina pt cele intamplate el se infurie ca un bou si parca vrea sa ma omoare, doar pt ca iam zis adevarul in fata. buuun, deci cred k nativul despre care am vb mai sus nu se incadreaza deloc in zodia lui. nu e romantic deloc, nu stie sa faca fericita o femeie, s-o pretuiasca asa cum merita ea, nu stie ce inseamna o relatie serioasa si se crede cel mai tare din parcare doar pt ca e puternic ... deci va dati seama... bine, sincera sa fiu de aia am scris toate astea ca sa stiti ca mai exista si "balante" din astea si feriti-va de ei ca de dracu si desi el mia facut mult rau si nici nu isi da seama, eu no sa ma dau batuta astai clar.
kudika380240
Postat pe 31 Martie 2011 13:55
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu suntem impreuna dar din pacate sunt indragostita de o balanta...
Nu-l mai suport. Nu ma pot baza pe el pentru nimic, pentru nici un moment important din viata mea, ca e bun, ca e rau. Apare cand are chef, se poarta de parca toata ii apartin, dupa care uita ca mai exist. Acum zice ceva, si fara sa exagerez, dupa 20 de minute zice altceva, gandeste altceva, face altceva. Instabilitate emotionala, financiara, psihica, mentala si de care mai vreti voi.
Eu una, chiar daca mi se topesc picioarele dupa el, stau cat mai departe de el pentru ca altfel cred ca as inebuni.
kudika380044
Postat pe 4 Aprilie 2011 21:18
Sunt cu o balanta de vreo 3 saptamani...eu sunt pesti..m-am cam speriat de ce scrie pe aici.Pare atat de perfect nu ne-am certat deloc e foarte dulce si atent.Sper sa nu se schimbe in rau.Mi se pare in schimb cam materialist.Nu stiu cum sa-l iau si cum sa ma port cu el sa nu se transforme
ada22
Postat pe 19 Aprilie 2011 02:03
balantele sunt ghei.
rockk
Postat pe 19 Aprilie 2011 06:46
Nu recomand nici unei femei barbatul balanta. E un om atat de inselator, care nu stie sa iubeasca, nu stie sa fie langa o femeie cand ii este greu, este egoist, narcisist, de o lene iesita din comun, fara putere de decizie si un om pe care nu te poti baza. Eu am fost 3 ani jumate cu un barbat balanta si l-am iubit enorm, relatia cu el m-a lasat goala sufleteshte fara putere si curaj sa mai iubesc vreodata. Mi-am revenit cu un barbat capricorn din punct de vedere psihic si a trebuit sa lupte destul. Acum daca ar fi sa aleg sa ma intorc in trecut l-as ocoli si as fugi cat ma tin picioarele....
BadSonya
Postat pe 7 Mai 2011 00:22
buna la toata lumea de pe forum....am citit foarte atent postarile voastre pe acest subiect al barbatului balanta

Eu sunt mihai,sunt nascut in zodia balanta;pot spune ca in general nu cred in caracteristicile zodiilor,dar sunt aici unele care ma caracterizeaza.Am avut o relatie de 9 ani cu o fata scorpion(este o zodie foarte potrivita din toate punctele de vedere mai ales al sexului) dar totusi ne am despartit din alte considerente nu cele specifice zodie.
Nu bagati toate balantele in acest tipar,mizati mai mult pe principiile formari unei relatii,daca stii sa-l intelegi pe cel de langa tine comunicand mai mult cu el este un pas foarte mare.

Mizati mai mult pe formula"accepta asa cum este aceea persoana si nu incerca sa schimbi" asta daca are calitati bune.

parere personala.
malakay
Postat pe 27 Mai 2011 13:14
nu ma injurati...sunt UN balanta...sfatul meu este sa fugiti cat de repede puteti de balante sau sa acceptati orice pentru a sta langa
o_balanta
Postat pe 30 Iunie 2011 22:20
De la: rockk, la data 2011-04-19 06:46:30balantele sunt ghei.

da...si tu sigur un PROST ca generalizezi!
kudika330098
Postat pe 30 Iunie 2011 22:26
Barbatul din zodia balanta este: EXCEPTIONAL!
kudika330098
Postat pe 30 Iunie 2011 22:28
... iar topic de handi ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:32
De la: marco918, la data 2011-06-30 22:32:10... iar topic de handi ...

..ca majoritatatea de pe kudika de altfel...
kudika330098
Postat pe 30 Iunie 2011 22:35
De la: kudika330098, la data 2011-06-30 22:35:42
De la: marco918, la data 2011-06-30 22:32:10... iar topic de handi ...

..ca majoritatatea de pe kudika de altfel...

... corect ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:38
marco918......esti nefericit?...sigur da. nu te obosi cu raspunsul
o_balanta
Postat pe 1 Iulie 2011 01:46
Buna!
Hmm...Barbatul balanta?? Tare ciudatel!!
Iubirea vietii mele a fost balanta...l-am cun intr-o imprejurare in care ma ast la orice dar in nici un caz sa-mi gas marea iubire...Am simtit ca ne potrivim din prima secunda cd ne-am privit...Ne-am apropiat unu d altu exact in acelasi ritm, aveam aceleasi gusturi si hobbyuri, avea un anume talent de a-mi ghici toanele si dispozitiile si gandurile....nu stiu cum facea dar mereu stia c gand si mai ales in ceea ce-l priveste p el...il simteam de la departare cd venea sa ne intalnim...chiar dc aparea anuntat sau neanuntat...pana acu totu bn si frumos...pana am aflat k are deja pe altcineva in viata lui...cele 5luni p kr le-am petrecut cu el au fost in acelasi timp si cele mai romantice, dulci, incredibile si frumoase luni din viata mea dar si cele mai dureroase...pt k stiam k mereu se duce la aialalta...ne-am desp la un moment dat si timp d 8ani a tot plecat si a tot revenit la mine pana mi-a venit rau.
prin urmare barbatu balanta poate fi fff sarmant, elegant, dragut, galant, saritor, exact barb kr te face sa t simti cea mai femeie d p planeta insa ceea c ii lipseste cu desavarsire e curajul...e mereu las, oscileaza mereu fie intr-o 2 femei, 2 decizii, 2 situatii etc....asta al meu in 8ani d zile mi-a promis luna si stelele si d fapt nu o facut nimica...
dc esti dispusa sa traiesti niste clipe fierbinti el e cel kr iti tb dar nu cred k esti pregatita sa il imparti si cu alte femei pt k barb balanta e mereu cu ochii dupa altele si nu pt k asa vrea ci pur si simplu oscileaza intre mai multe femei....pt el femeile is femei si tb tratate toate in mod egal...cd ii esti doar prietena sau l-ai vazut pt prima oara te atinge la coarda sensibila si t simti speciala insa cd ai deja o rel cu el si vezi k se uita si dupa altele parca nu mai e la fel d amuzant...
parerea mea...
va pup si noroc!
Tea!

p.s. cu al meu nu am avut noroc asa k macar altele sa reuseasca sa ii desluseasca p barb balanta...:)
kudika381260
Postat pe 18 August 2011 14:22
Buna,ieu sunt barbat balanta ,iel la ce vede se gandeste la un lucru de mult ori ,in final iei decid daca ie bn,faceti pe barbati balanta sa se simta barbati, si sai suprindeti cu cv nou in toata ziua. ma bucur ca vam putut ajuta
kudika511938
Postat pe 26 Februarie 2012 03:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor..sa ma spal cu sampon de catei??? 29 De la: JustMe05 9 Septembrie 2011 16:07
Ce "pasarele" au nativii din zodii:P 12 De la: kudika026889 7 Iunie 2009 11:17
Au pestoaicele noroc in dragoste? 50 De la: dabijp 30 Noiembrie 2009 15:21
buna 4 De la: greierash_is_back 22 Noiembrie 2009 06:39
ce se poate face pt k " pestisoarele"s iubeasca mai mult? 10 De la: andreea121 11 Septembrie 2009 13:36