Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 10:11:34
De la: Ioonut, la data 2013-03-31 10:09:46cata rautate ai francisco

Bine ca esti tu bun!
ce bine de mine
Vyioleta
Postat pe 31 Martie 2013 10:12
Taci draqu fai ratato in totul !!! Esti o ratata in viata si in tot, de aia si gandesti asa !!! Du-te la un psihiatru !!!! Dar e tarziu deja.... Si nu mai critica pe toata lumea, ca problema esti doar TUUUU , pentru tine toti sunt idioti , ai mai criticat un baiat care e un finut, dar tu nu ai simturi, esti un animal ratat si atat !!! Tu seduce-te singura, ca de fapt asta meriti si cand ai tu nu ai sa inveti sa seduci un barbat nici in viata viitoare !!! Doamne, nu am vazut in viata mea UN ASA GUNOI CA TINE CARE PUTE SI VEDE VIATA IN NEGRU IN TOTUL !!! ESTI O RATATA , INCHIDE DRAQU GURA AIA CA PUTI !!! DE PROSTIE !
Aylin33
Postat pe 31 Martie 2013 11:06
De la: Aylin33, la data 2013-03-31 11:06:23Taci draqu fai ratato in totul !!! Esti o ratata in viata si in tot, de aia si gandesti asa !!! Du-te la un psihiatru !!!! Dar e tarziu deja.... Si nu mai critica pe toata lumea, ca problema esti doar TUUUU , pentru tine toti sunt idioti , ai mai criticat un baiat care e un finut, dar tu nu ai simturi, esti un animal ratat si atat !!! Tu seduce-te singura, ca de fapt asta meriti si cand ai tu nu ai sa inveti sa seduci un barbat nici in viata viitoare !!! Doamne, nu am vazut in viata mea UN ASA GUNOI CA TINE CARE PUTE SI VEDE VIATA IN NEGRU IN TOTUL !!! ESTI O RATATA , INCHIDE DRAQU GURA AIA CA PUTI !!! DE PROSTIE !

Stii care-i treaba, stupido, ca eu nu ma bat cu pumnii in piept cu realizarile mele. N-am nevoie sa ma laud in fata nimanuia cu astfel de lucruri, pentru ca eu imi cunosc valoarea, stupido!

Si o sa te mai critic atata timp cat am ce critica la tine, stupido!

Tot asa te ignora chinezul ala care ti-a dat sa-i rozi osul?

Te oftici, ca nu te mai baga in seama, asa-i? E bine ca te-a gasit pe tine ca nu mai trebuie sa dea bani la femei usoare, deoarece te are pe tine.

Viorica_Franziska
Postat pe 31 Martie 2013 11:13
De la: Aylin33, la data 2013-03-31 11:06:23Taci draqu fai ratato in totul !!! Esti o ratata in viata si in tot, de aia si gandesti asa !!! Du-te la un psihiatru !!!! Dar e tarziu deja.... Si nu mai critica pe toata lumea, ca problema esti doar TUUUU , pentru tine toti sunt idioti , ai mai criticat un baiat care e un finut, dar tu nu ai simturi, esti un animal ratat si atat !!! Tu seduce-te singura, ca de fapt asta meriti si cand ai tu nu ai sa inveti sa seduci un barbat nici in viata viitoare !!! Doamne, nu am vazut in viata mea UN ASA GUNOI CA TINE CARE PUTE SI VEDE VIATA IN NEGRU IN TOTUL !!! ESTI O RATATA , INCHIDE DRAQU GURA AIA CA PUTI !!! DE PROSTIE !

Disperato! Stupido! Credulo! Individa fara scoala!

Viorica_Franziska
Postat pe 31 Martie 2013 11:16
IN SFARSIT, BINE CA SI-A DEZACTIVAT PROFILUL BOLNAVA AIA PSIHIC !!! E CLAR CA NU MAI POATE FI SALVATA NICI DE DUMNEZEU , CE SA MAI ZIC DE UN MEDIC PSIHIATRU CARE AR PUTEA FI SI PROFESOR DOCTOR PSIHIATRU, DAR TOT DEGEABA CA NU AR REUSI SA O SALVEZE PE BOLNAVA ASTA PSIHIC .. DOAMNE FERESTE ! BINE CA A VAZUT SINGURA CAT E DE PROASTA SI CA ARE O VIATA RATATA !
CITEAM UNDEVA PE ACEST SITE CA CINEVA CUNOSTEA PE CINEVA CARE ERA BOLNAVA PSIHIC DIN CAUZA UNUI BARBAT CA PARASIT-O , PROBABIL CA EA ERA PERSOANA IN CAUZA ...
ORICUM ARE O VIATA RATATA IN TOTUL , ASTA DENOTA DE CE CRITICA PE TOATA LUMEA DE PE ACEST SITE SI VORBESTE CA PE CENTURA, PROBABIL CA ACOLO SI-A DISTRUS PSIHICUL SARACUTA...SI SINGURA VA FI TOATA VIATA EI LA CATA RAUTATE ARE IN EA SI CUM GANDESTE, DAR E DE SCUZAT CA E BOLNAVA PSIHIC , CE SA II MAI CERI?
NU O BAGATI IN SEAMA , LASATI-O CA MAI AU ASTIA LOCURI LA SPITALUL NR 9 DIN BUCURESTI DESTULE CHIAR. SAU MAI BINE LA BALACEANCA CA ACOLO E DE EA .
Aylin33
Postat pe 2 Aprilie 2013 09:16
De la: Aylin33, la data 2013-04-02 09:16:35IN SFARSIT, BINE CA SI-A DEZACTIVAT PROFILUL BOLNAVA AIA PSIHIC !!! E CLAR CA NU MAI POATE FI SALVATA NICI DE DUMNEZEU , CE SA MAI ZIC DE UN MEDIC PSIHIATRU CARE AR PUTEA FI SI PROFESOR DOCTOR PSIHIATRU, DAR TOT DEGEABA CA NU AR REUSI SA O SALVEZE PE BOLNAVA ASTA PSIHIC .. DOAMNE FERESTE ! BINE CA A VAZUT SINGURA CAT E DE PROASTA SI CA ARE O VIATA RATATA !
CITEAM UNDEVA PE ACEST SITE CA CINEVA CUNOSTEA PE CINEVA CARE ERA BOLNAVA PSIHIC DIN CAUZA UNUI BARBAT CA PARASIT-O , PROBABIL CA EA ERA PERSOANA IN CAUZA ...
ORICUM ARE O VIATA RATATA IN TOTUL , ASTA DENOTA DE CE CRITICA PE TOATA LUMEA DE PE ACEST SITE SI VORBESTE CA PE CENTURA, PROBABIL CA ACOLO SI-A DISTRUS PSIHICUL SARACUTA...SI SINGURA VA FI TOATA VIATA EI LA CATA RAUTATE ARE IN EA SI CUM GANDESTE, DAR E DE SCUZAT CA E BOLNAVA PSIHIC , CE SA II MAI CERI?
NU O BAGATI IN SEAMA , LASATI-O CA MAI AU ASTIA LOCURI LA SPITALUL NR 9 DIN BUCURESTI DESTULE CHIAR. SAU MAI BINE LA BALACEANCA CA ACOLO E DE EA .

Profilul a fost reactivat, fii pe pace! Iar daca vorbim de medici psihiatri, iti recomand sa te duci tu insati la psihiatrie pentru ca nu este normal sa-ti inchipui ca ai o relatie cu un barbat care te-a vrut doar pentru o noapte.

Iar daca e sa comparam cine mai vorbeste mai urat dintre noi doua, tu esti campioana.

Si stai linistita, indivizii ca tine o sa-i critic cat oi trai, pentru ca meritati sa va mai toarne cineva, din cand in cand, si o caldare cu apa rece, desi sansele de a va trezi din prostie sunt minime.

PS: Iti recomand sa pui mana sa vezi ce inseamna critica constructiva. Eu am incercat sa te ajut, dar nu esti prea inteligenta, ca sa-ti dai seama de lucrul asta.
kudika_32792
Postat pe 2 Aprilie 2013 09:26
De la: kudika_32792, la data 2013-04-02 09:26:46
De la: Aylin33, la data 2013-04-02 09:16:35IN SFARSIT, BINE CA SI-A DEZACTIVAT PROFILUL BOLNAVA AIA PSIHIC !!! E CLAR CA NU MAI POATE FI SALVATA NICI DE DUMNEZEU , CE SA MAI ZIC DE UN MEDIC PSIHIATRU CARE AR PUTEA FI SI PROFESOR DOCTOR PSIHIATRU, DAR TOT DEGEABA CA NU AR REUSI SA O SALVEZE PE BOLNAVA ASTA PSIHIC .. DOAMNE FERESTE ! BINE CA A VAZUT SINGURA CAT E DE PROASTA SI CA ARE O VIATA RATATA !

Profilul a fost reactivat, fii pe pace! Iar daca vorbim de medici psihiatri, iti recomand sa te duci tu insati la psihiatrie pentru ca nu este normal sa-ti inchipui ca ai o relatie cu un barbat care te-a vrut doar pentru o noapte.

Iar daca e sa comparam cine mai vorbeste mai urat dintre noi doua, tu esti campioana.

Si stai linistita, indivizii ca tine o sa-i critic cat oi trai, pentru ca meritati sa va mai toarne cineva, din cand in cand, si o caldare cu apa rece, desi sansele de a va trezi din prostie sunt minime.

PS: Iti recomand sa pui mana sa vezi ce inseamna critica constructiva. Eu am incercat sa te ajut, dar nu esti prea inteligenta, ca sa-ti dai seama de lucrul asta.

Se vede ca esti nefututa faaaaaaaa zdreantoooo Baga-ti dragu un cocean in pizda ca se vede ca esti nefututa rau si esti bolnava psihic !!!!! La 9 cu tine !!! La Balaceancaaaaa !!!
Ti-ai facut alt profil pentru ca esti bolnava psihic, nu ai nici o preocupare decat sa stai pe forum sa barfesti , la Balaceanca au aia loc si pentru tine , ca esti dusa, zdreanto.... Esti o zdreantaaaa
Aylin33
Postat pe 2 Aprilie 2013 19:07
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 11:13:00

Stii care-i treaba, stupido, ca eu nu ma bat cu pumnii in piept cu realizarile mele. N-am nevoie sa ma laud in fata nimanuia cu astfel de lucruri, pentru ca eu imi cunosc valoarea, stupido!

Te oftici, ca nu te mai baga in seama, asa-i? E bine ca te-a gasit pe tine ca nu mai trebuie sa dea bani la femei usoare, deoarece te are pe tine.

Pai ce draqu realizari ai tu zdreantooo ???? Realizarile de pe Centura poate ca cu alea ai ramas si la cratita aia cu smaltul sarit din Romanica ! Cu ce sa te lauzi tu ???? Aaaa, imda, am uitat, cu o viata ratata te poti lauda si tu !
Si nu ma oftica zdreanto, nu am de ce, ca vine week-endul asta la mine frumosul meu balanta , asa ca tu poate te oftici ca nu ai stiut cum sa ii vorbesti unui barbat ca sa se reintoarca la tine Asa ca o sa te invit si la nunta , iti fac pomana cu un bilet de avion asa cum ti-am zis , ca sa mai scoti si tu capul ala pprost in lume , dar numai ca nu te primesc aia in avion ca esti bolnava psihic si deranjezi lumea ! ITi iau bilet de avion sa vii aici , nu la nunta la noi, ci sa te bag draqu la un spital de nebuni mai bun ca in Romanica nu ai sanse ca te dau si aia afara si de acolo , poti sa te duci tu si cu flori la medic ca nu deschide usa la cabinet ca se sperie omul de tine
Si sa ma lingi si sa ma pupi in cele 3 litere ! ca te oftici ca esti SINGURA ai mai esti si nebuna din cauza esecurilor si ca te-au parasit toti ca la cat de proasta esti, nici sa seduci si sa tii un barbat in viata ta nu esti in stare ! Esti o zdreanta imputita si nespalata ,ca puti de la distamta, si pe net puti de prostie mai mult decat de jeg !
Sper ca ti-ai gasit loc la Balaceanca , daca nu , sa ma anunti sa iti fac rezervare de bilet aici
Si.. apropo, sa ne pupi in cur pe mine si pe Balanta mea frumos ! 舔我们的屁股 !!!
Aylin33
Postat pe 2 Aprilie 2013 20:43
Uite, asta iti transmitem noi din China : 操你妈!你是一个该死的婊子!来这里舔我们的屁股, 张开你的嘴,我将把我的屎进去! 你感觉好吗?来这里,我们会把屎放进你的嘴里,你舔我们的屁股在我们使用厕所,
Aylin33
Postat pe 2 Aprilie 2013 20:54
De la: Aylin33, la data 2013-04-02 19:07:23
De la: kudika_32792, la data 2013-04-02 09:26:46

Se vede ca esti nefututa faaaaaaaa zdreantoooo Baga-ti dragu un cocean in pizda ca se vede ca esti nefututa rau si esti bolnava psihic !!!!! La 9 cu tine !!! La Balaceancaaaaa !!!
Ti-ai facut alt profil pentru ca esti bolnava psihic, nu ai nici o preocupare decat sa stai pe forum sa barfesti , la Balaceanca au aia loc si pentru tine , ca esti dusa, zdreanto.... Esti o zdreantaaaa

De ce faci ca trenul in gara ai uitat sa-ti iei calmantele? :)

Ti-am mai zis: mie imi este bine cu cine sunt, acolo unde sunt, nu-mi duce tu grija. Mai bine ti-ai duce tie grija, caci nu eu sunt aia care trage de un barbat sa se culce cu ea, ci tu esti.

Si apropos, randurile pe care mi le scrii, descriu experientele tale personale, nu-i asa? Sa ai spor la coceni si alte cele, daca la barbati nu ai noroc.
kudika_32792
Postat pe 3 Aprilie 2013 10:14
De la: Aylin33, la data 2013-04-02 20:43:18
De la: Viorica_Franziska, la data 2013-03-31 11:13:00

Pai ce draqu realizari ai tu zdreantooo ???? Realizarile de pe Centura poate ca cu alea ai ramas si la cratita aia cu smaltul sarit din Romanica ! Cu ce sa te lauzi tu ???? Aaaa, imda, am uitat, cu o viata ratata te poti lauda si tu !
Si nu ma oftica zdreanto, nu am de ce, ca vine week-endul asta la mine frumosul meu balanta , asa ca tu poate te oftici ca nu ai stiut cum sa ii vorbesti unui barbat ca sa se reintoarca la tine Asa ca o sa te invit si la nunta , iti fac pomana cu un bilet de avion asa cum ti-am zis , ca sa mai scoti si tu capul ala pprost in lume , dar numai ca nu te primesc aia in avion ca esti bolnava psihic si deranjezi lumea ! ITi iau bilet de avion sa vii aici , nu la nunta la noi, ci sa te bag draqu la un spital de nebuni mai bun ca in Romanica nu ai sanse ca te dau si aia afara si de acolo , poti sa te duci tu si cu flori la medic ca nu deschide usa la cabinet ca se sperie omul de tine
Si sa ma lingi si sa ma pupi in cele 3 litere ! ca te oftici ca esti SINGURA ai mai esti si nebuna din cauza esecurilor si ca te-au parasit toti ca la cat de proasta esti, nici sa seduci si sa tii un barbat in viata ta nu esti in stare ! Esti o zdreanta imputita si nespalata ,ca puti de la distamta, si pe net puti de prostie mai mult decat de jeg !
Sper ca ti-ai gasit loc la Balaceanca , daca nu , sa ma anunti sa iti fac rezervare de bilet aici
Si.. apropo, sa ne pupi in cur pe mine si pe Balanta mea frumos ! 舔我们的屁股 !!!

Camasa de forta scrie pe tine!

Urat mai faci cand uiti sa-ti iei calmantele!

PS: nu-i asa ca acel chinez iti da in continuare cu flit? Sa-i spui din partea mea ca e un baiat destept. Mai bine o face cu o gonflabila decat cu o ciufuta isterica ca tine.
kudika_32792
Postat pe 3 Aprilie 2013 10:16
De la: Aylin33, la data 2013-04-02 20:54:08Uite, asta iti transmitem noi din China : 操你妈!你是一个该死的婊子!来这里舔我们的屁股, 张开你的嘴,我将把我的屎进去! 你感觉好吗?来这里,我们会把屎放进你的嘴里,你舔我们的屁股在我们使用厕所,

Deci lucrurile astea ti s-au intamplat, draga aylin, chiar tie cu chinezul ala? Fata, imi pare rau pentru tine.

kudika_32792
Postat pe 3 Aprilie 2013 10:19
buna fetelor....sunt cu un barbat balanta de 4 ani,si inca nu reusesc sa aud din gura lui adevarul adica sentimentele sale...imi spune ca ma iubeste dar tot timpul parca lipseste ceva....am ajuns la concluzia ca un barbat balanta nu iubeste in profunzime,doar la suprafata....
kudika_37202
Postat pe 22 Iunie 2013 02:33
buna, si daca doresti, evident, asculta sfatul unui barbat balanta.
nu te pripi in decizii, iar daca tu ai de gand sa iei o hotarare importanta nu te lua dupa niste ganduri puse aici. decide-te tu insati, gandeste-te bine, si orice ai de gand sa faci sa fii pregatita - asuma-ti, adica. in orice caz, sper sa faci bine ceea ce ai de gand sa faci.
Andyyyboy
Postat pe 21 Iulie 2013 16:25
Buna,
Eu sunt tot in zodia balanta si tot ce pot sa iti spun e ca asa o sa ti se para totdeauna. Chiar daca el iti spune din dragoste asa e felul zodiei..in timp ce iti spune ca te iubeste el se gandeste la multe alte probleme ce nu au o importanta in momentul de fata.
Eu sunt cu o fata rac de 4 ani si o iubesc enorm insa si ea are aceiasi impresie ca si tine cand vine vorba despre acele cuvinte...

Cu privire la faptul ca suntem zgarcite nu pot sa spun decat ca pe mine ma preocupa sa imi ajunga banii pe toata luna (in cazul de fata) nu vreau sa ma apu de imprumutat bani cand imi ajung banii castigati. am facut si un mic experiment ca sa il numim asa cu prietena si i-am dat toti banii pentru a avea grija de cheltuieli si mancare (si ce o mai fi ) pentru o luna (suma ar fi cam 3500 RON) si dupa 9 zile ea nu mai avea bani:) ....
Daca asta inseamna a fi zgarcit atunci asa o fi:)
kudika093834
Postat pe 29 August 2013 20:39
Buna. Eu sunt cu un barbat balanta de 6 luni. Totul a inceput foarte clar si simplu si frumos. Din fericire citesc ce scrieti si nu are nici o legatura cu el . Intradevar sunt mai reci cateodata dar fiecare om are zile bune si rele. Ei barbatii in general nu pot fi ca noi. Noi nu intelegem faptul ca nu putem cere ceea ce dam pentru ca dam in alta masura si avem personalitati diferite. Noi ne intelegem bine pentru ca si eu si el facem un efort in care sa ne intelegem. Daca va fi sa nu mai fie la un moment dat eu sunt fericita pentru ca a fost o experienta foarte frumoasa! fiecare in viata isi doreste sa fie fericit si nu stiu daca neaparat zodia face difernta cat face caracterul omului si puterea lui de acceptare!
kudyyy
Postat pe 15 Ianuarie 2014 16:22
Barbatii Balanta... Doar cand intalnesti unul simti ca iubesti cu adevarat. Parerea mea. Daca si el te iubeste cu aceasi intensitate, asta este alta poveste.

Am ceva experienta cu barbatii din aceasta zodie. Prima mea dragoste a fost Balanta. L-am iubit din prima clipa in care l-am vazut si am stiut ca o sa il iubesc toata viata. Totul era perfect, el era perfect. Am simtit ca pot sa ii acord toata increderea mea, ca nu ma va dezamagi niciodata. Totul era minunat cand eram impreuna, dar aveam un sentiment ciudat, ca nu trebuie sa scormonesc prea mult in viata lui, ca sa nu am surprize. Si nu am scormonit. Mi-era si frica sa nu aflu ceva. Dupa un timp am inceput sa aflu lucruri fara nici un efort din partea mea. Imi povesteau altii, pt ca le era mila de mine. Saraca fata, il iubeste ca nebuna si el...

Pot fi cei mai minunati oameni,se muleaza dupa om. Iti spun ceea ce vrei sa auzi. Sunt duplicitari, se pot intalni cu mai multe fete in acelasi timp. Le place sa aiba nevasta (sau iubita oficiala), dar pastreaza relatii si cu alte fete. Chiar daca nu se intalnesc constant, tin relatia calduta. Pentru ca la prima cearta cu tine sa aiba unde sa fuga. Te poti trezi ca te desparti de el si a doua zi el se afiseaza cu altcineva. Si acea altcineva e iubita lui de ceva timp.

Maestri la driblat femei. Asa cum s-a mai spus,, relatia cu ei este ca un montagne rousse. Azi e bine,esti dragostea vietii lui, puneti nume copiilor ce urmeaza sa vina, iar maine te te certi cu el si iti scoate si numarul din telefon.

Din fericire poti sa te impaci cu ei, chiar daca ai comis-o grav. Te iarta si daca il inseli. Mai ales daca recunosti. dar trebuie sa iti ceri iertare.

Iubeste minunat, dar nu stiu cat de intens.
Pentru ca dupa ce te iubeste pe tine de innebuneste, la cateva luni dupa despartire, iubeste pe alta la fel de intens.

Femeile se bat pe ei. Daca il vrei, trebuie sa ai nervi de otel. Si sa inghiti multe.
Viata ta se transforma intr-o telenovela cand esti cu el, iar tu ai rolul principal. Pasiune, nebunie, romantism, dar si suferinta, manipulare, minciuni, teama de a-l pierde.
Au capacitatea de a te face dependenti de dragostea lor.

Eu am fost ceruta de 3 ori de sotie de acest barbat (in decursul a 16 ani). Am avut relatii cu el, l-am iubit nebuneste. Dar l-am refuzat de fiecare de data. Nu am avut curaj sa fac pasul cu el. Am preferat sa imi intemeiez o familie cu un barbat linistit.

Parerea mea este ca orice femeie ar trebui sa aiba o relatie cu un astfel de barbat. macar o data in viata. Ca sa stii ca ai trait pasiunea.
Cred ca mai bine il ai de amant. Macar atunci nu ai pretentii. Dar nu cred ca as avea nervii necesari sa ii fiu sotie.

Cand isi doresc o femeie fac orice sa o cucereasca, sa ii demonstreze ca este barbatul potrivit pentru ea. Mesaje,discutiii nterminabile la telefon, surprize romantice, etc. Nu cred ca poate cineva sa reziste.
Cred ca sunt predispusi divorturilor. Nu sunt genul de barbati care sa stea langa o femeie daca nu le mai place, nici macar de dragul copiilor. Se indragostesc din nou si o iau de la capat cu entuziasm. Fiecare femeie din viata lui poate avea impresia ca este dragostea vietii lui. :)

Cred ca sunt genul de barbati pe care ii iubesti, dar cu care nu poti trai.

Mai exista o tipologie de barbat Balanta.Il stiu si pe acela. Sotul perfect. Calm, corect, sincer, muncitor, cu caracter, genul de barbat pe care te poti baza. Dar mult mai plicticos decat primul tip.

Acum, fetelor, succes!
Sa intalniti primul tip cu care sa aveti o relatie furtunoasa, pasionala, patimasa, cu gelozii si nebunii. Iar apoi sa intalniti cel de-al doilea tip cu care sa va casatoriti.

kudika_954119
Postat pe 4 Februarie 2014 19:24
Da, siguuur ca da, doar daca l-ai intalnit pe barbatul balanta simti ca iubesti cu adevarat, ce sa spun...

Prejudecati de doi bani.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 5 Februarie 2014 08:20
:) m-ati facut sa zambesc,

Si daca sunt balanta cu ascendent in balanta :) ce sanse am sa ma trezesc din vis ?
kudika_975764
Postat pe 31 Octombrie 2014 22:59
De la: kudika_954119, la data 2014-02-04 19:24:25Barbatii Balanta... Doar cand intalnesti unul simti ca iubesti cu adevarat. Parerea mea. Daca si el te iubeste cu aceasi intensitate, asta este alta poveste.

Am ceva experienta cu barbatii din aceasta zodie. Prima mea dragoste a fost Balanta. L-am iubit din prima clipa in care l-am vazut si am stiut ca o sa il iubesc toata viata. Totul era perfect, el era perfect. Am simtit ca pot sa ii acord toata increderea mea, ca nu ma va dezamagi niciodata. Totul era minunat cand eram impreuna, dar aveam un sentiment ciudat, ca nu trebuie sa scormonesc prea mult in viata lui, ca sa nu am surprize. Si nu am scormonit. Mi-era si frica sa nu aflu ceva. Dupa un timp am inceput sa aflu lucruri fara nici un efort din partea mea. Imi povesteau altii, pt ca le era mila de mine. Saraca fata, il iubeste ca nebuna si el...

Pot fi cei mai minunati oameni,se muleaza dupa om. Iti spun ceea ce vrei sa auzi. Sunt duplicitari, se pot intalni cu mai multe fete in acelasi timp. Le place sa aiba nevasta (sau iubita oficiala), dar pastreaza relatii si cu alte fete. Chiar daca nu se intalnesc constant, tin relatia calduta. Pentru ca la prima cearta cu tine sa aiba unde sa fuga. Te poti trezi ca te desparti de el si a doua zi el se afiseaza cu altcineva. Si acea altcineva e iubita lui de ceva timp.

Maestri la driblat femei. Asa cum s-a mai spus,, relatia cu ei este ca un montagne rousse. Azi e bine,esti dragostea vietii lui, puneti nume copiilor ce urmeaza sa vina, iar maine te te certi cu el si iti scoate si numarul din telefon.

Din fericire poti sa te impaci cu ei, chiar daca ai comis-o grav. Te iarta si daca il inseli. Mai ales daca recunosti. dar trebuie sa iti ceri iertare.

Iubeste minunat, dar nu stiu cat de intens.
Pentru ca dupa ce te iubeste pe tine de innebuneste, la cateva luni dupa despartire, iubeste pe alta la fel de intens.

Femeile se bat pe ei. Daca il vrei, trebuie sa ai nervi de otel. Si sa inghiti multe.
Viata ta se transforma intr-o telenovela cand esti cu el, iar tu ai rolul principal. Pasiune, nebunie, romantism, dar si suferinta, manipulare, minciuni, teama de a-l pierde.
Au capacitatea de a te face dependenti de dragostea lor.

Eu am fost ceruta de 3 ori de sotie de acest barbat (in decursul a 16 ani). Am avut relatii cu el, l-am iubit nebuneste. Dar l-am refuzat de fiecare de data. Nu am avut curaj sa fac pasul cu el. Am preferat sa imi intemeiez o familie cu un barbat linistit.

Parerea mea este ca orice femeie ar trebui sa aiba o relatie cu un astfel de barbat. macar o data in viata. Ca sa stii ca ai trait pasiunea.
Cred ca mai bine il ai de amant. Macar atunci nu ai pretentii. Dar nu cred ca as avea nervii necesari sa ii fiu sotie.

Cand isi doresc o femeie fac orice sa o cucereasca, sa ii demonstreze ca este barbatul potrivit pentru ea. Mesaje,discutiii nterminabile la telefon, surprize romantice, etc. Nu cred ca poate cineva sa reziste.
Cred ca sunt predispusi divorturilor. Nu sunt genul de barbati care sa stea langa o femeie daca nu le mai place, nici macar de dragul copiilor. Se indragostesc din nou si o iau de la capat cu entuziasm. Fiecare femeie din viata lui poate avea impresia ca este dragostea vietii lui. :)

Cred ca sunt genul de barbati pe care ii iubesti, dar cu care nu poti trai.

Mai exista o tipologie de barbat Balanta.Il stiu si pe acela. Sotul perfect. Calm, corect, sincer, muncitor, cu caracter, genul de barbat pe care te poti baza. Dar mult mai plicticos decat primul tip.

Acum, fetelor, succes!
Sa intalniti primul tip cu care sa aveti o relatie furtunoasa, pasionala, patimasa, cu gelozii si nebunii. Iar apoi sa intalniti cel de-al doilea tip cu care sa va casatoriti.

I love smartness! Sunt sapiosexual. Ai tras concluzii extrem de corecte.
kudika_985219
Postat pe 8 Aprilie 2015 01:28
Buna! Greu cu balantele astea...am citit tot forumul de curiozitate. Mi-a luat ceva timp dar a fost interesant.
Am avut si eu balanta mea care mi-a aratat ambele fetze. Chipes, plin de farmec, te face sa te simti cea mai importanta fiinta de pe pamant, acorda atentie si celor mai mici detalii ca sa te multumeasca pe deplin; dupa aceia urmeaza ignoranta, minciuna, evitarea, nehotararea. E o persoana care se plictiseste cu aceeasi viteza cu care se inflacareaza. Acum e in al noua-lea cer...peste 5 minute nu stie nici el ce vrea si este intr-o continua cautare de extaz. Nu ca ar fi ceva rau in a dori starea de emotie mereu dar mi se pare normal sa si te lupti sa il mentii mai ales cand e vorba de o relatie.
Balanta pleaca cu toate armele la atac si nu se lasa pana nu vrajeste si cea mai dura domnitza si dupa aceea? Nu mai stie nici ce vrea, nici daca o mai vrea si nici nu stie ce sa faca...sa o mai tina...sa o lase...asa ca incepe faza cu ignoratul ducandu-se chiar pana la masuri extreme ca blocatul telefonului sau alte retele de socializare. Dupa asa masuri de securizare a propriei persoane a-i zice ca ai facut cel mai rau lucru de pe pamant..dar nu e asa. El te lasa sa te perpelesti la foc mic,stie ca suferi si stie ca esti nervoasa dar nu-i pasa caci asta este si scopul, iar el isi vede linistit de alte domnite.
Daca te pune naiba si incerci sa dai de el prin orice mijloace se incatraneste si mai tare si isi savureaza laurii victoriei.
Daca iti vezi linistita de viata iar el stie asta...te cauta din nou, bineinteles cand are el chef, cu scuze jalnice de mai bine nu intrebi motivul pentru care a disparut din viata ta cu ceva timp in urma.
Ma rog...din pacate s-a nimerit ca si al meu cavaler sa fie in balanta si ce-i drept se potriveste al naibii de bine cu multe din postarile de aici dar vreau sa cred ca nu toti sunt la fel asa cum cred ca mai sunt exemplare de acest fel si din alte zodii.
Depinde si de educatia omului si viata care a avut-o in familie...
Vreti sa stiti ce am facut eu cand s-a intors dupa o luna de zile in care nu l-am sunat nici macar o data? M-am purtat asa cum nici nu si-a inchipuit: zambitoare si glumeata nu l-am intrebat absolut nimic despre disparitia lui ca magaru'n ceata...cu cat faci mai mult pe dura cu atat se tine dupa tine mai tare si cand ti-e lumea mai draga.. te lasa din nou asa ca mai bine nu-i dai satisfactia asta. Ia-ti portia de iubire si dragalasenii pe care ti-o da din plin si vezi-ti de drumul tau ca balanta nu-ti va sta prea mult prin preajma odata ce a fost in stare sa te raneasca fara motiv.
Si fetelor, este valabil pentru totii barbatii care se comporta in acest fel indiferent de zodie.
Eu am avut ghinionul sa dau peste el..sau ca el sa dea de mine...si faza cu 'o data in viata trebuie sa cunosti pasiunea unei balante' sau ' ai rabdare cu o balanta ca se merita pana la urma' sunt niste prostii. Nu incurajez pe nimeni sa sufere in tacere in speranta ca sarmantul balanta iti va acorda si tie o data pe luna atentia si dragostea lui.
Au tendinta sa se creada buricul pamantului si indiferent daca il pui pe un piedestal(balanta adora sa fie laudat) sau te arati indiferenta (adora sa-ti dea jos scutul de femeie dura ) fata de el, va fi cu tine doar atat cat si cand vrea EL. Pentru el e un stil de viata...pana cand se indragosteste nebuneste de cea mai frumosa si pretentioasa femeie din lume (nu neaparat si inteligenta sau cu o personalitate deosebita) pe care o va lua de sotie...si tot va continua sa cucereasca si alte domnite.
Am scris cam mult ce-i drept si inca as mai avea de spus dar va las dragele mele cu speranta ca nu am ofensat nici un barbat balanta
Si ca sa fim intelesi, eu il judec pe EL ca om fara prea multe valori, egoist, laudaros,mincinos,ascuns, desi este foarte muncitor,inimos, saritor la nevoie ca prieten si stiu ca poate oferi dragoste dar din pacate o imprastie pe unde apuca in loc sa aleaga domnita inimii lui si sa construiasca ceva frumos impreuna.
Stiu..e o contradictie si ce-i mai rau este ca stie si el si nu poate sa-si gaseasca linistea tocmai pentru ca este intr-o eterna cautare...dar nici el nu stie ca cauta saracul
Va pup si viata senina va doresc tuturor!
kudika_988530
Postat pe 7 Iunie 2015 21:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ptr gospodine 26 De la: S_K_ 17 Aprilie 2011 22:57
Eu rac si el fecioara....ce parere aveti? 4 De la: eu_olguta 25 Decembrie 2011 15:56
fetelor.. un cadou dragutz pentru un varsator.. ce propuneti? 3 De la: kudika087614 23 Decembrie 2009 00:52
eu berbec ....el pesti,ce-o sa iasa...??? 14 De la: Lucia38 4 Mai 2011 11:20
compatibilitate zodii 7 De la: Boca 6 Ianuarie 2010 10:30