Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

cat de impulsive sunt femeile balanta ?
kudika457032
Postat pe 1 Iulie 2012 03:53
femeia capricorn = iubeste perfectiunea materiala mai mult ca oricare alta, sentmentele ii trec prin stomac.

femeia berbec = neloiala, nestatornica, indiscreta, nu prea are incredere in ceilalti.

femeia taur = materialista, avida, avara, meschina, letargica, lenesa, lacoma, pragmatica, ranchiunosa

femeia gemeni = impulsiva, zgomotosa, nedisciplinata, dezordonata, incepe mai multe lucruri deodata dar nu reuseste sa finalizeze nici unul, neperseverenta, tendinta de a fi usuratica, risipitora, nepractica

femeia rac = capriciosa, rasfataat, ascunsa, lunatica, prefera senzatiile de moment in detrimentul iubirii adevarate, lenesa, lacoma

femeia fecioara = se implica in lucruri neinsemnate, egoista, pedanta, tendinta de „a despica firul in patru“, maniaca, sceptica, cinica, vicleana, foarte incapatanata, putin adaptabila, tendinta spre a juca pe doua fronturi.

femeia balanta = lipsa de perseverenta, ii este frica sa nu greseasca, nu se poate conta pe ea, vointa slaba, e manios, geloas, frivola, usuratica, extravaganta, capriciosa.

femeia scorpion = razbunatore, ranchiunosa, invidiosa, excesiv de autoritara, impulsiva, violenta, distrugatora, brutala, josnica, materialista, cruda.

femeia sagetator = inselatore, extravaganta, aventuriera, "petrecareta", lenesa, agresiva, violenta.

femeia varsator = se manifesta vanitos, rebela, ineficienta, imprudenta, cu modalitati nearmonioase si bruste de actiune.
extravaganta, excentrica, secretosa, josnica.

femeia pesti = ratata, razvratita, obscura
tendinte sinucigase, mahalagioaica, tradatoare.

Ca tot nu am ce face mai bun la ora asta, abia am terminat sesiunea si sunt fericit. in concluzie femei de moravuri usoare, reduse, caractre "0" o sa ma feresc de femei ca de naiba pentru ca zodiacul e cel care iti decide viata si alaturi de cine are mai putine parti negative, oricum vad ca mute dintre voi mai merg si prin sat cand barbatul nu-i prin preajma.
kudika457032
Postat pe 1 Iulie 2012 04:21
De la: kudika457032, la data 2012-07-01 04:21:37femeia capricorn = iubeste perfectiunea materiala mai mult ca oricare alta, sentmentele ii trec prin stomac.

femeia berbec = neloiala, nestatornica, indiscreta, nu prea are incredere in ceilalti.

femeia taur = materialista, avida, avara, meschina, letargica, lenesa, lacoma, pragmatica, ranchiunosa

femeia gemeni = impulsiva, zgomotosa, nedisciplinata, dezordonata, incepe mai multe lucruri deodata dar nu reuseste sa finalizeze nici unul, neperseverenta, tendinta de a fi usuratica, risipitora, nepractica

femeia rac = capriciosa, rasfataat, ascunsa, lunatica, prefera senzatiile de moment in detrimentul iubirii adevarate, lenesa, lacoma

femeia fecioara = se implica in lucruri neinsemnate, egoista, pedanta, tendinta de „a despica firul in patru“, maniaca, sceptica, cinica, vicleana, foarte incapatanata, putin adaptabila, tendinta spre a juca pe doua fronturi.

femeia balanta = lipsa de perseverenta, ii este frica sa nu greseasca, nu se poate conta pe ea, vointa slaba, e manios, geloas, frivola, usuratica, extravaganta, capriciosa.

femeia scorpion = razbunatore, ranchiunosa, invidiosa, excesiv de autoritara, impulsiva, violenta, distrugatora, brutala, josnica, materialista, cruda.

femeia sagetator = inselatore, extravaganta, aventuriera, "petrecareta", lenesa, agresiva, violenta.

femeia varsator = se manifesta vanitos, rebela, ineficienta, imprudenta, cu modalitati nearmonioase si bruste de actiune.
extravaganta, excentrica, secretosa, josnica.

femeia pesti = ratata, razvratita, obscura
tendinte sinucigase, mahalagioaica, tradatoare.

Ca tot nu am ce face mai bun la ora asta, abia am terminat sesiunea si sunt fericit. in concluzie femei de moravuri usoare, reduse, caractre "0" o sa ma feresc de femei ca de naiba pentru ca zodiacul e cel care iti decide viata si alaturi de cine are mai putine parti negative, oricum vad ca mute dintre voi mai merg si prin sat cand barbatul nu-i prin preajma.

Deci, sa inteleg din postarea ta, ca femeile ce apartin fiecarei zodii in parte sunt vai steaua lor?

Sa-ti spun o veste: esti pe un site, frecventat preponderent de femei, ce cauti pe aici atunci, daca desconsideri femeile, indiferent de zodie? :)

Parca vad ca n-o sa-mi vii cu argumente logice si de bun simt, ci cu balarii si jigniri.
kudika_10817
Postat pe 1 Iulie 2012 10:32
ideea mesajului meu era urmatoare, nu zodia face pe om ci mediul in care se formeaza, iar faptul ca am insirat defectele femeii din fiecare zodi era un raspuns la ceea ce considerati voi caracteristicile fiecarui barbat nascut sub un anumit semn zodiacal, atribuindu-i fiecarei persoane de sex feminin acele defecte, pur si simplu v-am catalogat in functie de zodia fara a va cunoaste si nicidecum in functie de persoana (ai prins ideea?). si sunt pe acest site dedicat femeilor datorita unora din colegele mele de facultate care la ora 3 dimineata nu au altceva mai bun de facut decat sa isi exprime frustrarile si nemultumirile fata de fiecare barbat in parte pe unul din topicurile postate aici pe paginaile de facebook. Faptul ca am ajus sa vad ce parere au femeile despre un barbat balanta este o pura curiozitate si cred ca iti poti da singura seama de ce, imi place sa ma amuz cand vad cat de imatura este gandirea "femeii moderne" atunci cand vine vorba sa isi aleaga un partener, totusi sunt fericit ca nu toate credet in prostiile pe care vi le vinde mama omida sau mai stiu eu ce vrajitoare recomandata de fosta "buzuca a lu' pepe" . Am considerat ca dupa o sesiune destul de lunga si dificila, deci nu una in cadrul "spiru haret", cel mai bun mod de a-mi incepe vacanta este cu zambetul pe buze.
kudika457032
Postat pe 1 Iulie 2012 16:53
cred ca ai o parere proasta despre barbati in general, nu stiu de ce si personal nu ma intereseaza nici cat m-au interesat cursurile de javascript. Faptul ca iti exprimi nemultumirea la adresa mea probabil iti gadila orgoliul feminin sa stii ca poti avea ultimul cuvant spus in fata unui barbat/baiat in fine celui de sex opus tie. Sunt balanta? da, am o parte din caracteristicile ei? desigur, la fel de bine pot sa spun ca am si o parte din caracteristicile capricornului, cand vine vorba de ambitie si putere de munca, la fel de bine pot sa spun ca am si partile negative din partea balantei cand vine vorba de razbunare, la fel de bine am multe caracteristici imprumutate din diferite zodii. probabil esti genul care considera ca omul are un drum trasat in viata inca de la nastere si oricat de mult s-ar chinui nu are ce sa faca, intr-un limaj mai popular " daca te pisi impotriva vantului te uzi" si nu este valabil numai pentru cei cu extensie, dar ai prins ideea esti fata desteapta doar. La fel probabil consideri ca alinierea planetelor iti vor schimba destinul, dar inainte de a crede toate prostiile pe care le vizualizezi in fiecare zi la Maruta, Capatos, sau alte emisuni de acelasi gen, tin sa iti spun ca tot ce se petrece in univers are legatura cu legile fizicii si cum influenteaza acestea mediul si in nici un caz cum ne influenteaza viitorul in dragoste afaceri si asa mai departe. ;)
kudika457032
Postat pe 1 Iulie 2012 17:06
ti-a dat un argument logic si de bun simt :))?? eu chiar am citit ce a zis asta si m-am uitat sa vad ce se zice despre fiecare zodie si mi se par foarte interesante atat modul in care au aparut cat si o parte din "eroii" fiecarei zodii in parte. Apropo eu's taur :> vrea cineva sa ma probeze :>
kudika_11122
Postat pe 2 Iulie 2012 23:51
pam pam
kudika_10590
Postat pe 3 Iulie 2012 00:05
imi pare rau de exp ta ...si sper sa nu te supere ce am sa ti spun...
prima oara a venit din curiozitate si cum de obicei se intimpla ft repede a doua oara a venit pt confirmare ..
din pacate realitatea este ft cruda ....nu esti ce isi doreste si cum nu are taria necesaraa sa ti spuna in fata ...a disparut si poate o sa mai revina in viata ta dar in nici un caz pt ceva serios.
daca era sa mearga acum locuiati impreuna ...
evita momentele de singuratate si gindeste ca de fapt ti a facut o favoare oricum nu era destul de bun pt tine.
rostyle
Postat pe 8 Iulie 2012 09:10
buna, kodika 2009
si noi suntem berbec- balanta, de 12 ani impreuna
as dori sa vb mai mult pe mess daca esti de acord. stiu ca postarea e cam veche...
id-ul meu de mess maruskaboofy
Multumesc!
grasut
Postat pe 23 Iulie 2012 09:30
Eu berbec...el balanta,de aproape 6 ani impreuna dar nu cred ca vreau sa mai continui...Fiind berbec am destul de putina rabdare...si in 6 ani mi-a mancat nervii!!! Este nehotarat,spune orice rahat vreau sa aud numai ca sa ma faca sa tac...iar eu consider asta dezinteres...nici macar nu se chinuie sa ma convinga ca nu am dreptate...! Romantism...doar in primul an...de atunci am avut strict o relatie in care ne distram numai cu altii nu si cand suntem noi 2!! Urasc monotonia...el se pare ca o iubeste...Cand suntem cu prietenii e sufletul petrecerii,brusc devine vioi si vesel.Cand ramanem noi doi e mut,nu are initiativa,nu e dispus la nimic,adoarme tot timpul.Problema este ca m-a facut intr-un fel dependenta de el si nu am avut in 6 ani curajul sa o rup...Am incercat discutii deschise(claar!)dar fara niciun rezultat...Am citit ca un barbat balanta nici nu isi da seama cand nu mai iubeste intr-o relatie dar o continua din comoditate...!I-am zis asta si a zis ca nici el nu stie ce-si doreste de la o femeie/relatie...deci nu stie daca simte sau nu...nu se cunosc nici macar pe ei!!! Pe mine nu mai zic...nu ma cunoaste deloc si nici nu s-a straduit vreodata sa o faca cu adevarat...dar mi-e frica sa-l las ca dup-aia sa nu-l vreau inapoi doar din aceasta dependenta formata in timp (face aproape toate treburile casnice...eu fiind berbec:dezorganizata,haotica...) Dar la naiba simt ca imi trece viata pe langa mine cu el alaturi,iar eu vreau aventura,pe cineva cu spirit si iubire de viata...la el nu am gasit asa ceva...dar am sa-mi fac curaj sa-l las sa zboare...(pare bun la suflet...dar nu bag mana in foc...am observat ca uneori vrea doar sa intre in gratii altora...)
kudika_15800
Postat pe 7 Septembrie 2012 12:05
Uitati cu totii un singur lucru: barbatul Balanta se defineste si se comporta in functie de ce starniti in el. Daca te vede entuziasmata si ca-l placi, te va iubi neconditionat. Este extrem de dornic de afectiune alaturi de o intesa teama de abandon. Daca la prima intalnie esti o muta care face si pe misterioasa (intrebari simple si banale, de genul unde lucrezi? si tu raspunzi ambiguu "in comert"; de unde esti? si tu raspunzi ambiguu "din judetul X" - salutare, nu te va mai cauta. Nu intelege atitudinea de "a face pe misterioasa", mai ales in lumea asta grabita in care...altele nu fac pe misterioasele. Si chiar e o atitudine desueta, de secol trecut; sa fim seriosi, oare ce-ati putea ascunde atat de misterios si nebanal? El ofera informatii despre el pe tava gandindu-se ca asta inseamna comunicarea. ?Daca eu ofer informatii, gandesc ca voi si primi, nu?" Caz concret - femeia Taur, femeia Capricorn. Astea doua n-ar povesti despre ele nici moarte, au un soi de paranoia de tip "teoria conspiratiei".

kudika_30384
Postat pe 25 Februarie 2013 15:02
Ame_li
Postat pe 25 Februarie 2013 20:08
buna seara ...tot ce am citit despre barbatul balanta ma uimit ..sunt impreuna cu o "balanta de un an jumatate...intradevar este o persoana iubareata ...tandru...respectos...dar in acelasi timp este posesiv ...si gelos...ce pot spune ...mam cam speriat cu lucrurile spuse de voi si in mare parte majoritatea lucrurilor mi leam confirmat...barbatul balanta e cam egoist...nu e asa fetelor??ii place sa primeasca tot dar nu ofera tot ... ..pana in momentul de fata totul merge bine...dar lucrurile se pot schimba...si intradevar balantele se feresc de responsabilitati si sa ia hotarari care lear putea schimba viata....
kudika108415
Postat pe 6 Martie 2013 23:45
of Doamneeeeee... credeam ca numai unul e asa ca e chinez !!! Eu va scriu din China fetelor, unde mi-am ales destinul sa zic asa , singura... de acum 7 ani.. Am visat de mica sa ma casatoresc aici , sa am o viata aici si... am plecat din tara .
Am cunoscut Balanta .. mai bine imi dadeam una in cap singura... Ne-am cunoscut pe net acum 1 an jumate aproape. Buuun.. am vorbit prima data pe webcam , el e politist in alt oras, eu sunt in Beijing, el e undeva mai in nord la 600km distanta. Vreau sa va spun ca pleca de la servici ca sa vina acasa sa vorbeasca si sa ma vada pe webcam ! Buun..si cand a vazut ca ma place mai mult.dupa planuri de casatorie chiar ! planuri sa ma mut la el in oras, etc.. trebuia sa vina el prima data sa ma vada si apoi urma sa ma mut ru la el in oras. Dar... ce credeti ? a Disparut , dar si-a anuntat disparitia ! A zis ca il doare capul si ca vrea sa doarma s nu mai avea chef de webcam si de net ! Am suferit chiar si pe net asa ! Am plans si muream de dorul lui. Am fost tare ! L-am lasat in pace mult timp. Din cand in cand mai imi scria ca ma vrea ( ma doreste ) , ca ii e dor de mine tot timpul .. Ii raspundeam la fel si il tratam cu aceeasi moneda, ii dadeam pace apoi si dispaream . Dupa fix un an deci , a reluat legatura brusc ! apare pe net si zice :" Da , si mie imi e dor de tine, te vreau acum . " asta dupa un an de zile timp in care imi tot spunea ca nu putem fi decat prieteni ! Si eu i-am zis clar :" Tu pentru mine nu vei fi niciodata prieten, eu am sentimente si stiu ce vreau ! " m-a ignorat mult si deci a revenit cu ardoare ca ma vrea in viata lui acum... Eu sunt leoaica si destul de "stupid" sentimentala , chiar f mult.. Si am hotarat sa merg eu la el in oras sa ne vedem . Mi-a zis clar inainte sa vin ca el nu face sex cu mine , ca el va dormi la parinti si ma lasa pe mine sa dorm acasa la el. Am zis ok, na, e chinez, au traditia lor...Si ?? Care traditie fetelor ??? Ca am ajuns acolo , totul frumos, era emotionat, tandru , iubitor ! de vis de frumos ce era, etc.. Si m-a dus "acasa" ... O casa saracacioasa si eu am simtul meu al 6-lea simt dezvoltata f mult chiar... Simteam ca ceva "pute" acolo cum se zice. Nu eram in apele mele, ceva simteam ca nu e ok. Am zis, ok sunt eu leu paranoic.. Dar.... Referitor la pat ? s-a dezbracat singur si chiar ma forta sa il ating in zonele alea.... lucru ce mie nu imi place ca leu ! Imi place sa preiau eu initiativa de a-l atinge si dezbraca, nu de a ma forta el sa fac astea inainte de a mi se deschide mie curiozitatea sa o fac ! Aaa, plus ca se mira de mine ca ce slaba sunt, ca ce am, nu mananc ??" oh my God... "etc.. Si eu nu sunt asa slaba, sunt atletica chiar, am practicat 10 ani Arte Martiaale de performanta si am chiar si masa musculara , asta nu ca sa ma laud eu aici cum arat la voi, nu sunt genul .. Dar vreau sa spun ca e primul barbat care m-a facut sa mi se taie "filmul" inainte de sex ! Si drept rasplata, i-am oferit si eu aceeasi varianta , l-am lasat doar sa imi ofere, nu i-am oferit decat saruturi si in rest stateam sa mi se ofere placerea ! Asta ca sa il fac sa moara putin si sa invete sa se comporte cu femeia . Vreau sa va spun ca mi-a zis ca sunt slaba imbracata ! Cand eram dezbracata nu se mai oprea din admiratii ! Acum nu stiu ndaca a zis-o doar pt ca si-o fi dat seama ca a gresit zicandu-mi ca sunt slaba.
Bun, patul s-a terminat bine. Si ce credeti, cu mine de gat in pat butona telefonul pe chat si a zis ca el pleaca sa isi vada prietenii si mi-a zis daca merg si eu, eu am zis nu ca eram obosita de pe drum si zbor. A zis ok, ne vedem maine dimineata . What ???? De ce nu dormi cu mine acum ca faptul cu sexul tot s-a consumat, nu ? Cred ca a cazut varianta cu dormitul la parinti, dar... a zis ca el trebuie sa fie la mamaica ! Ee, si atat i-a trebuit leului ! Am inceout sa fiu suspicioasa si dupa ce a plecat el , ceva ma tot racaia pe mine acolo !!! Si am inceout sa caut semne de ceva, de orice gaseam , voiam sa stiu daca casa aia de 2 bani e a lui ca nu credeam si nu simteam asta, Si am gasit in baie dovezile ascunce ! ( sapunuri de hotel si perii de dinti , prosoape de hotel) !!! Era aparatament gen hotel, inchiriat de el pe perioada cat sateam eu acolo si a mintit ca e casa lui !! Reactia leului ?...
L-am sunat si l-am chemat doar 5 minute inapoi ! A zis ok, a venit foarte ingrijorat ca ce e , ce e cu mine ? L-am respins sa nu puna mana pe mine, a fost f surprins de raceala mea si ii venea sa planga . I-am zis calm in fata, de ce ma minti ? I-am aratat dovezile si am zis : nu te iert ! Ma implora sa raman, isi cerea scuze, dar la cat de mult imi placea de el, mi-am luat bagajul fetelor si am plecat si dusa am fost direct la aeroport si inapoi acasa. Dar... dupa cateva ore, la leu ii trece supararea .. iarta, ii e dor... Dar el nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine si o saptamana a tinut telefonul inchis !!!! Ce credeti, a suferit ? S-a implicat in iubire ? Imi zicea tot timpul cat eram cu el ca ma place f ffff mult , era f happy cu mine , etc. Si se vedea ca ma place, dar..
Acum eu sufar si il vreau inapoi !!!! Dar cum ?? Tace !! Ignora orice mesaj sau telefon ! M-a sters din mess ! De blocat nu mi-a blocat numarul ( aici se poate bloca nr) dar nu raspunde !!! IGNORA ! Si am insistat cateva zile sa il tot sun si sa ii dau mesaje , sa ii explic ca l-am iertat si o tineam pe un ton prietenesc la fel cum vb cu el de obicei inainte si pe glume chiar ! Dar ignora total ! Si de ieri, dupa cat de frumos i-am vb in mesaje si l-am sunat de multe ori, ei bine, am pus PUNCT !!! Punct la cauutari ! Nu mai dau nici un semn nici eu ! Dar, ceea ce nu am vazut la voi aici , eu am sa incerc ! Pe 1 mai mi-am luat bilet de avion si merg direct la el la job sa il caut ! Stiu unde lucreaza si am sa ma imbrac f sexy si ii spun doar ca eram prin oras cu ceva treaba si daca alta cale sa ne salutam nu era, am venit sa il vad si il invit chiar la o cina in doi . Am auzit ca balanta cedeaza la frumusete si cand esti sexy si la iubire ! Ei sunt morti fara iubire ! Daca ii mai si saruti , fie el si un mic pupic, ii aprinzi .. Sunt leu , sunt femeie, dar incerc ! Nu ma intereseaza de orgoliul meu, aici barbatul si femeia sunt egali ! Asta imi spune inima, asta am sa fac ! Si daca nu iese cum vreau eu, atunci chiar renunt, Daca am putut pleca de langa el atunci, am sa pot trece peste el de tot, sunt convinsa ! il iubesc enorm acum, dar totusi sunt leu.. sufar , sufar pana cand am zis gata !
Vreau sa vorbesc cu voi pe mess despre ei si ce ati mai facut voi si ce v-a iesit. Astept cu nerabdare sa ma contactati , cu mare placere . id meu e aylin_wu pe mess.
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 08:44
Lasand zodiile deoparte, sa stii ca el s-a cam folosit de tine si s-a jucat cu tine. Nu stiu ce varsta ai, dar sa stii ca-mi lasi impresia ca esti foarte naiva. Nu m-ar mira sa te contacteze prin mess acelasi gen de individ precum politistul din povestirea ta.

Sper sa inveti, in cele din urma, ceva bun, pozitiv, care sa-ti fie de folos si pe viitor, din experientele astea. Incearca sa nu mai fii atat de naiva si nu te mai umili in fata nimanuia. Nu-i mai lasa pe ceilalti sa se foloseasca de tine.
Viorica_Franziska
Postat pe 30 Martie 2013 09:02
Am uiatsa specific niste chestiuni din cultura chineza ca sa intelegeti reactia lui poate : un barbat nu te duce niciodata acasa direct de la prima intalnire aici, daca ii ceri tu asta, accepta doar ca sa isi salveze fata in fata ta . Am aflat si eu cum e cu "salvarea fetei" in fata cuiva de curand , mai bine zis nu credeam ca e chiar asa pentru orice subiect in viata. Dar pe moment atunci acolo, ma simteam groaznic si am crezut ca si inca nu sunt convinsa ca ma minte , ca nu e singur si ca o fi casatorit, etc.. Am avut un sentiment oribil si am plecat instant.. Dar am regretat apoi ca am plecat si regret si acum si tocmai de aia merg sa il caut si nu plec din orasul ala pana nu dau ochii cu el !
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 09:04
De la: kudika457032, la data 2012-07-01 17:06:39cred ca ai o parere proasta despre barbati in general, nu stiu de ce si personal nu ma intereseaza nici cat m-au interesat cursurile de javascript. Faptul ca iti exprimi nemultumirea la adresa mea probabil iti gadila orgoliul feminin sa stii ca poti avea ultimul cuvant spus in fata unui barbat/baiat in fine celui de sex opus tie. Sunt balanta? da, am o parte din caracteristicile ei? desigur, la fel de bine pot sa spun ca am si o parte din caracteristicile capricornului, cand vine vorba de ambitie si putere de munca, la fel de bine pot sa spun ca am si partile negative din partea balantei cand vine vorba de razbunare, la fel de bine am multe caracteristici imprumutate din diferite zodii. probabil esti genul care considera ca omul are un drum trasat in viata inca de la nastere si oricat de mult s-ar chinui nu are ce sa faca, intr-un limaj mai popular " daca te pisi impotriva vantului te uzi" si nu este valabil numai pentru cei cu extensie, dar ai prins ideea esti fata desteapta doar. La fel probabil consideri ca alinierea planetelor iti vor schimba destinul, dar inainte de a crede toate prostiile pe care le vizualizezi in fiecare zi la Maruta, Capatos, sau alte emisuni de acelasi gen, tin sa iti spun ca tot ce se petrece in univers are legatura cu legile fizicii si cum influenteaza acestea mediul si in nici un caz cum ne influenteaza viitorul in dragoste afaceri si asa mai departe. ;)

Auzi, baietas, ai dat-o in bara cu tot ceea ce ai scris la adresa mea.

Nu cred in zodiac sau destin, nu consider ca femeile sunt deasupra barbatilor, ci sunt de parere, ca atat femeile, cat si barbatii, sunt egali unii cu ceilalti, nu ma intereseaza sa am ultimul cuvant de spus intr-o discutie, pentru ca eu nu duc jocuri de putere sau subordonare, nici macar prin intermediul unei discutii, cu absolut nimeni.

Nu vizionez emisiuni de doi lei, ci imi plac documentarele si filmele inteligente, care ma pun pe ganduri.

Pentru o persoana care spune ca nu crede in zodiac, permite-mi sa-ti spun ca ai foarte multe preconceptii si nu cunosti absolut deloc natura umana.

Am un indemn pentru tine: da-ti jos ochelarii de cal, atat atunci cand privesti catre sinele tau, cat si atunci cand privesti catre alti oameni.
Viorica_Franziska
Postat pe 30 Martie 2013 09:15
Viorica, sau care e numele tau real.. Nu ma impresionezi deloc sa stii cu judecata ta, chiar ma distreaza ce spui ! Cred ca o spui tipic pentru ca ceva te oftica, poate faptul ca sunt o femeie extrem de puternica si ca sunt si extrem de independenta ! Dar nu ma afecteaza ceea ce spui pentru ca nu ma cobor la nivelul oamenilor slabi ca tine care doar se complac cu situatia ! eu una lupt si asta simt sa fac si cred ca multe din fete imi dau dreptate aici ! Nu uita ca eu il joc pe el, nu el pe mine cum spui tu, eu am fost cea care a plecat , nu el ! E normal sa nu mai dea un semn acum ca e orgolios ca orice barbat , indiferent de zodie, dar la orice barbat daca stii cum sa-l iei si ce sa-i oferi, se intoarce ! Cred ca mai ai multe de invatat inainte de a-i judeca gresit pe altii si nici nu ai nici un drept sa jignesti , caci in cazul asta tu esti cea naiva, nu eu. Nu cred ca aici e vreo fata care a jignit , ci din contra ne spunem povestea. Cine vrea sa lupte, sa lupte pentru iubire si o va avea ! Cine se complace sa stea comod si sa zica ": aaaa nu merita" , atunci nu vei merita sa fii cu nici unul, sa fii convinsa ! Si niciunul nu te merita pentru ca tu insuti ai atitutidinea asta in fata vietii si a deciziilor ! Iar id de mess, nu l-am lasat aici pentru "indivizi" cum spui tu, ci pentru fetele carora le-am citit si eu la randul meu povestea ! Am tot dreptul sa ignor pe cineva daca nu imi convine sa il adaug in lista ,nu ? Nu accept orice individ naiv asa cum crezi tu.
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 09:19
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:04:15Am uiatsa specific niste chestiuni din cultura chineza ca sa intelegeti reactia lui poate : un barbat nu te duce niciodata acasa direct de la prima intalnire aici, daca ii ceri tu asta, accepta doar ca sa isi salveze fata in fata ta . Am aflat si eu cum e cu "salvarea fetei" in fata cuiva de curand , mai bine zis nu credeam ca e chiar asa pentru orice subiect in viata. Dar pe moment atunci acolo, ma simteam groaznic si am crezut ca si inca nu sunt convinsa ca ma minte , ca nu e singur si ca o fi casatorit, etc.. Am avut un sentiment oribil si am plecat instant.. Dar am regretat apoi ca am plecat si regret si acum si tocmai de aia merg sa il caut si nu plec din orasul ala pana nu dau ochii cu el !

De ce sa-l cauti? Te-a mintit in atatea privinte, chiar crezi ca merita sa te mai strofoci atata pentru el?

As vrea sa te intreb unele chestii: Te simti cumva singura? Daca esti intr-o relatie sau casnicie, sotul sau iubitul tau te neglijeaza? Duci o viata plictisitoare si vrei sa iesi din rutina, contactandu-l pe acest individ? Incearca sa afli de ce anume tot vrei sa tragi cu dintii de acest tip, deoarece sunt convinsa ca nu e doar orgoliul tau ranit la mijloc.
Viorica_Franziska
Postat pe 30 Martie 2013 09:20
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:19:32Viorica, sau care e numele tau real.. Nu ma impresionezi deloc sa stii cu judecata ta, chiar ma distreaza ce spui ! Cred ca o spui tipic pentru ca ceva te oftica, poate faptul ca sunt o femeie extrem de puternica si ca sunt si extrem de independenta ! Dar nu ma afecteaza ceea ce spui pentru ca nu ma cobor la nivelul oamenilor slabi ca tine care doar se complac cu situatia ! eu una lupt si asta simt sa fac si cred ca multe din fete imi dau dreptate aici ! Nu uita ca eu il joc pe el, nu el pe mine cum spui tu, eu am fost cea care a plecat , nu el ! E normal sa nu mai dea un semn acum ca e orgolios ca orice barbat , indiferent de zodie, dar la orice barbat daca stii cum sa-l iei si ce sa-i oferi, se intoarce ! Cred ca mai ai multe de invatat inainte de a-i judeca gresit pe altii si nici nu ai nici un drept sa jignesti , caci in cazul asta tu esti cea naiva, nu eu. Nu cred ca aici e vreo fata care a jignit , ci din contra ne spunem povestea. Cine vrea sa lupte, sa lupte pentru iubire si o va avea ! Cine se complace sa stea comod si sa zica ": aaaa nu merita" , atunci nu vei merita sa fii cu nici unul, sa fii convinsa ! Si niciunul nu te merita pentru ca tu insuti ai atitutidinea asta in fata vietii si a deciziilor ! Iar id de mess, nu l-am lasat aici pentru "indivizi" cum spui tu, ci pentru fetele carora le-am citit si eu la randul meu povestea ! Am tot dreptul sa ignor pe cineva daca nu imi convine sa il adaug in lista ,nu ? Nu accept orice individ naiv asa cum crezi tu.
vb frumos cu viorica ca e amanta mea
carel1
Postat pe 30 Martie 2013 09:21
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:19:32Viorica, sau care e numele tau real.. Nu ma impresionezi deloc sa stii cu judecata ta, chiar ma distreaza ce spui ! Cred ca o spui tipic pentru ca ceva te oftica, poate faptul ca sunt o femeie extrem de puternica si ca sunt si extrem de independenta ! Dar nu ma afecteaza ceea ce spui pentru ca nu ma cobor la nivelul oamenilor slabi ca tine care doar se complac cu situatia ! eu una lupt si asta simt sa fac si cred ca multe din fete imi dau dreptate aici ! Nu uita ca eu il joc pe el, nu el pe mine cum spui tu, eu am fost cea care a plecat , nu el ! E normal sa nu mai dea un semn acum ca e orgolios ca orice barbat , indiferent de zodie, dar la orice barbat daca stii cum sa-l iei si ce sa-i oferi, se intoarce ! Cred ca mai ai multe de invatat inainte de a-i judeca gresit pe altii si nici nu ai nici un drept sa jignesti , caci in cazul asta tu esti cea naiva, nu eu. Nu cred ca aici e vreo fata care a jignit , ci din contra ne spunem povestea. Cine vrea sa lupte, sa lupte pentru iubire si o va avea ! Cine se complace sa stea comod si sa zica ": aaaa nu merita" , atunci nu vei merita sa fii cu nici unul, sa fii convinsa ! Si niciunul nu te merita pentru ca tu insuti ai atitutidinea asta in fata vietii si a deciziilor ! Iar id de mess, nu l-am lasat aici pentru "indivizi" cum spui tu, ci pentru fetele carora le-am citit si eu la randul meu povestea ! Am tot dreptul sa ignor pe cineva daca nu imi convine sa il adaug in lista ,nu ? Nu accept orice individ naiv asa cum crezi tu.

Eu cu binele dupa tine, tu cu aia dupa mine!

Dormi linistita, fata draga, si viseaza in continuare la cai verzi pe pereti!

PS: Daca erai o femeie mandra si independenta, nu mai trageai acum de-un neica nimeni, care a vrut doar un regulat, cu dintii!
Viorica_Franziska
Postat pe 30 Martie 2013 09:24
De la: carel1, la data 2013-03-30 09:21:37
vb frumos cu viorica ca e amanta mea

Si nici macar nu 1 aprilie!
Viorica_Franziska
Postat pe 30 Martie 2013 09:25
carel1
Postat pe 30 Martie 2013 09:31
Simplu, il iubesc, Si nici nu mi-ai inteles mesajele , e usor sa critici, dar e greu sa intelegi pe cineva .... Normal ca nu sunt casatorita, altfel nu as mai vrea alt barbat ! Eu sunt in China draga mea, unde orgoliul la o femeie nu exista daca pot zice asta, aici si femeia si barbatul sunt egali ! Deci tu nu cunosti cultura chineza ca sa poti intelege cum stau lucrurile. El nu a mintit ca a vrut . A trebuit sa minta , stiu ca nu ai cum sa intelegi asta ! Nici eu nu intelegeam acum 7 ani cand am venit aici , dar cultura chineza e extrem de complicata ! Eu lupt, din fire sunt asa si daca nu luptam sa imi fac un vis din copilarie real, adica sa fiu aici unde sunt acum, eram tot in Romania si acum, dar am luptat si tocmai asta m-a facut sa vad ca se poate sa obtii ce vrei daca stii cum. Mai citeste despre barbatii balanta si vezi ce le place si ce ii atrage . Poate intelegi latura asta. Bafta oricum !
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 09:31
Mamaaaaa ce te mai oftici !!! Esti tot in Romanica la cratita aia veche si te oftici ca eu sunt independenta si puternica si stiu ce vreau si pe cine si probabil ai o viata ratata de vorbesti asa si te oftici la maxim asa Imi pare rau, nu ma cobor la nivelul tau idiot de gandire ! Good bye ! sau 再见! in chineza
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 09:37
Salut ! te compatimesc daca e amanta ta.... Chiar te cobori la nivelul pesimistic si negativ si fara cultura de gandire al acestei femei care critica si daca vede o pasare ca zboara ???
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 09:40
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:37:17Mamaaaaa ce te mai oftici !!! Esti tot in Romanica la cratita aia veche si te oftici ca eu sunt independenta si puternica si stiu ce vreau si pe cine si probabil ai o viata ratata de vorbesti asa si te oftici la maxim asa Imi pare rau, nu ma cobor la nivelul tau idiot de gandire ! Good bye ! sau 再见! in chineza
lasa mi amanta in pace derbedoaico
carel1
Postat pe 30 Martie 2013 09:41
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:37:17Mamaaaaa ce te mai oftici !!! Esti tot in Romanica la cratita aia veche si te oftici ca eu sunt independenta si puternica si stiu ce vreau si pe cine si probabil ai o viata ratata de vorbesti asa si te oftici la maxim asa Imi pare rau, nu ma cobor la nivelul tau idiot de gandire ! Good bye ! sau 再见! in chineza
lasa mi amanta in pace derbedoaico
carel1
Postat pe 30 Martie 2013 09:41
De la: Aylin33, la data 2013-03-30 09:40:29Salut ! te compatimesc daca e amanta ta.... Chiar te cobori la nivelul pesimistic si negativ si fara cultura de gandire al acestei femei care critica si daca vede o pasare ca zboara ???
eee ce conteaza,,sa vezi ce coor bombat are
carel1
Postat pe 30 Martie 2013 09:42
Mi-am dat seama, ca doar cu "el" gandeste cand vorbeste
Aylin33
Postat pe 30 Martie 2013 10:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul Gemeni poate ierta? 19 De la: kudika_girl90 15 Aprilie 2016 12:39
buna 4 De la: Katte02 3 August 2010 02:14
Eu romanca,el tigan..... 165 De la: bryosa 23 Ianuarie 2012 00:55
capricorn - capricorn 4 De la: witchy 30 Iulie 2009 16:06