Setari Cookie-uri

Cat de des faceti sex?

de acord,desi sunt multi care se distreaza copios aici,doar citind

Postat pe 19 August 2008 14:32
F tare, parca ai descris-o pe prietena mea ... chiar incpusem sa imi fac probleme ... vad ca ii place, stiu ca are 1,2,3, ... orgasme dar dupa ce termina ... parca se stinge lumina si TOATA LUMEA LA CULCARE ... cea mai "tare" faza de genu' asta mi-a facut-o acum cateva zile cand dupa ce am "prestat" sex oral ... a adormit cu "aia" a mea in mana (la propriu) ...
am discutat asta si mi-a spus ca nu isi da seama cand adoarme ... nu stiu ce sa cred pt ca imi este f clar ca amandurora ne este f bine unul cu celalalt si chiar ne potrivim in pat, insa partea asta cu adormitul ... nu stiu ce sa cred ... poate ma ajutzi tu sa imi spui DE CE????
10x
Tyriel
Postat pe 19 August 2008 14:51
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-12 14:26:12Incep sa dau din casa acum dar ....poate asa intelege geo cum e cu orgasmul la femei care nu e

Fac parte din categoria femeilor care nu au nici o problema in a obtine orgasmul ....evident , depinde si de partener dar oricat de prost ar fi partenerul eu tot imi iau ce vreau

Problema mea ar fi ca eu il am prea repede si ca imediat dupa ...mi se face somn ...merge si a doua oara dar mai intai tre sa ma trezesti din somn daca vrei mai mult de la mine :D

A trebuit sa-mi invat partenerul sa termine daca nu in acelasi timp cu mine macar in urmatoarele 2-3 minute ca altfel incep sa numar stelele,elementii de la calorifer sau si mai grav sa-l intreb daca are de gand sa termine odata

Deja ne cunoastem perfect unul pe altul incat el sa stie ca atunci cand am tendinta de a trezi vecinii sa-i dea bice.

Intr-o seara mi s-a pus un carcel ...cum pana mea a crezut el ca am terminat nu stiu ,cert este ca a fost prima data cand am fost lasata masca ......

Desi cu o seara in urma avusesem parte de portia zilnica de orgasm ....m-am simtit ca dracu ....sa-l vezi pe el ca termina si tu sa vrei sa nu se opreasca pentru ca mai ai puutiinnn sa ajungi acolo ....e o senzatie tare nasoala.

Imi imaginez cum va simtiti voi care nu sunteti atat de norocoase ca mine ....asa ca fetelor , luati atitudine si explicati-le cum sta treaba cu orgasmul de care aveti si voi nevoie.

Al meu de atunci .....asteapta cuminte pana termin eu iar daca totusi termina inaintea mea continua miscarea pana cand ma topesc eu .

O idee ar fi sa le faceti acelasi lucru : cand il vezi ca mai are putin sa termine ....iti iei gurita sau te ridici/il dai la o parte si...dai drumul la televizor.
Pana nu vede cum te simti tu .....probabil ca nu va face nimic sa-si imbunatateasca performantele sexuale.

F tare , parca ai descris-o pe prietena mea ... chiar incpusem sa imi fac probleme ... vad ca ii place, stiu ca are 1,2,3, ... orgasme dar dupa ce termina ... parca se stinge lumina si TOATA LUMEA LA CULCARE ... cea mai "tare" faza de genu' asta mi-a facut-o acum cateva zile cand dupa ce am "prestat" sex oral ... a adormit cu "aia" a mea in mana (la propriu) ...
am discutat asta si mi-a spus ca nu isi da seama cand adoarme ... nu stiu ce sa cred pt ca imi este f clar ca amandurora ne este f bine unul cu celalalt si chiar ne potrivim in pat, insa partea asta cu adormitul ... nu stiu ce sa cred ... poate ma ajutzi tu sa imi spui DE CE????
10x
Tyriel
Postat pe 19 August 2008 14:53
De la: Tyriel, la data 2008-08-19 14:51:00F tare, parca ai descris-o pe prietena mea ... chiar incpusem sa imi fac probleme ... vad ca ii place, stiu ca are 1,2,3, ... orgasme dar dupa ce termina ... parca se stinge lumina si TOATA LUMEA LA CULCARE ... cea mai "tare" faza de genu' asta mi-a facut-o acum cateva zile cand dupa ce am "prestat" sex oral ... a adormit cu "aia" a mea in mana (la propriu) ...
10x

PTR CA E OBOSITA!!!! E CHIAR ATAT DE GREU DE INTELES??
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 15:51
cum frate sa fi atat de obosita incat sa adormi in timpul sexului.

au fost si la mine momente de oboseala dar n-am adormit pana acum. si cand m-am simtit prea obosit sa fac ceva n-am facut.
anderson
Postat pe 19 August 2008 15:57
De la: anderson, la data 2008-08-19 15:57:46cum frate sa fi atat de obosita incat sa adormi in timpul sexului.

au fost si la mine momente de oboseala dar n-am adormit pana acum. si cand m-am simtit prea obosit sa fac ceva n-am facut.

mai... de adormit nu mi s-a intamplat nici mie... si sincer nu cred c-as putea ajunge pana acolo, insa dupa... sunt in extreme, ori debordez de energie, ori "cad lata"...
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 16:09
Eu nu-s obosita in timpul sexului ci DUPA ceea ce este o mare diferenta iar daca fata a avut parte de un orgasm ca la carte in timp ce tu erai acolo jos ...se poate sa fi si adormit ce o fi asa de greu de inteles ?

Faptul ca a luat-o somnul nu poate decat sa te bucure daca somnul a intervenit imediat dupa orgasm ....pentru ca daca nu ar fi fost satisfacuta nu ar fi putut sa adoarma logic.

Si nu este vorba de o oboseala oarecare , nu poti compara oboseala dupa o zi de munca cu cea dupa sex ....obosit este incorect spus , mai repede satisfacuta.

Oricat de obosita ar fi o persoana (indiferent de sex ) daca apuca sa se excite ii trece oboseala imediat si este in stare sa se dea hutza ore intregi pana ajunge la orgasm ...dupa care poate dormi linistit sau continua cu o alta partida pentru ca deja a trecut peste pragul oboselii.

Deh , nu ma pricep eu prea bine la explicatii dar sper ca ati inteles macar esentialul : e bine daca adoarme dupa orgasm
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 16:13
merci, iris... ai spus exact ce voiam eu sa zic, insa tu ai fost mult mai explicita... cred ca-s foaaarte obosita, si nici macar n-am avut parte de nimic :))
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 16:35
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-19 16:13:08Eu nu-s obosita in timpul sexului ci DUPA ceea ce este o mare diferenta iar daca fata a avut parte de un orgasm ca la carte in timp ce tu erai acolo jos ...se poate sa fi si adormit ce o fi asa de greu de inteles ?

Faptul ca a luat-o somnul nu poate decat sa te bucure daca somnul a intervenit imediat dupa orgasm ....pentru ca daca nu ar fi fost satisfacuta nu ar fi putut sa adoarma logic.

Si nu este vorba de o oboseala oarecare , nu poti compara oboseala dupa o zi de munca cu cea dupa sex ....obosit este incorect spus , mai repede satisfacuta.

Oricat de obosita ar fi o persoana (indiferent de sex ) daca apuca sa se excite ii trece oboseala imediat si este in stare sa se dea hutza ore intregi pana ajunge la orgasm ...dupa care poate dormi linistit sau continua cu o alta partida pentru ca deja a trecut peste pragul oboselii.

Deh , nu ma pricep eu prea bine la explicatii dar sper ca ati inteles macar esentialul : e bine daca adoarme dupa orgasm

sunt curios cum ar reactiona ea, sau orice alta femeie dc dupa ce barbatul e satisfacut de un bj adoarme ... si a doua zi dimineatza ii da explicatia ... "draga, eram atat de satisfacut ca am adormit ...."
Tyriel
Postat pe 19 August 2008 16:44
Tyrel ....depinde de partener evident .

Acum nu o sa spui ca tu te-ai simtit ingrozitor ca ai ramas cu ciucurelul tare ( asta se trage de la geo ..am invatat un cuvant nou ) in timp ce fata dormea linistita .

iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 16:50
De la: Tyriel, la data 2008-08-19 16:44:12
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-19 16:13:08Eu nu-s obosita in timpul sexului ci DUPA ceea ce este o mare diferenta iar daca fata a avut parte de un orgasm ca la carte in timp ce tu erai acolo jos ...se poate sa fi si adormit ce o fi asa de greu de inteles ?

sunt curios cum ar reactiona ea, sau orice alta femeie dc dupa ce barbatul e satisfacut de un bj adoarme ... si a doua zi dimineatza ii da explicatia ... "draga, eram atat de satisfacut ca am adormit ...."

Tyriel.... mi se pare mie, sau tu esti cam egoist???
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 16:55
Pai ia uite aici :

F tare, parca ai descris-o pe prietena mea ... chiar incpusem sa imi fac probleme ... vad ca ii place, stiu ca are 1,2,3, ... orgasme dar dupa ce termina ... parca se stinge lumina si TOATA LUMEA LA CULCARE ... cea mai "tare" faza de genu' asta mi-a facut-o acum cateva zile cand dupa ce am "prestat" sex oral ... a adormit cu "aia" a mea in mana (la propriu) ...
10x

In primul post spune ca se potrivesc in pat si ca prietena are 1,2,3 orgasme ...nu precizeaza insa nimic de faptul ca el ramane cu buza umflata de unde tragem concluzia ca dorea sa stie daca mai exista si alte femei care adorm imediat dupa si motivul.

L-a aflat doar ca ....urmeaza ,,unt curios cum ar reactiona ea, sau orice alta femeie dc dupa ce barbatul e satisfacut de un bj adoarme ... si a doua zi dimineatza ii da explicatia ... "draga, eram atat de satisfacut ca am adormit ...." ....de unde concluzia logica a leonei cum ca ar fi egoist !

Si a mea deasemenea
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 17:07
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-19 17:07:26Pai ia uite aici :

10x

In primul post spune ca se potrivesc in pat si ca prietena are 1,2,3 orgasme ...nu precizeaza insa nimic de faptul ca el ramane cu buza umflata de unde tragem concluzia ca dorea sa stie daca mai exista si alte femei care adorm imediat dupa si motivul.

L-a aflat doar ca ....urmeaza ,,unt curios cum ar reactiona ea, sau orice alta femeie dc dupa ce barbatul e satisfacut de un bj adoarme ... si a doua zi dimineatza ii da explicatia ... "draga, eram atat de satisfacut ca am adormit ...." ....de unde concluzia logica a leonei cum ca ar fi egoist !

Si a mea deasemenea

Chiar nu cred ca sunt egoist ... dar asta hotarasc altzii nu eu ... ideea e ca citind pe forum am gasit o situatie similara cu una pe care am trait-o si eram curios sa aflu o parere din afara. Si DA! m-a deranjat f tare faptul ca a adormit, nu ca am ramas cu ciucurelul tare(stim bine ca sunt metode alternative de a-l face sa stea cuminte). am simtit ca sunt bun doar la tavaleala(nu ca nu m-as simti bine) dar din pacate chiar simt mult mai mult pt ea si poate ca d'asta "cer" mai mult ... daca asta inseamna sa fi egoist, atunci da, sunt egoist pentru ca vreau ca si ea sa se gandeasca la mine la fel cum ma gandesc si eu NUMAI la ea atunci cand facem dragoste ...
Tyriel
Postat pe 19 August 2008 17:17
De la: Tyriel, la data 2008-08-19 17:17:17

10x

Si a mea deasemenea

Chiar nu cred ca sunt egoist ... dar asta hotarasc altzii nu eu ... ideea e ca citind pe forum am gasit o situatie similara cu una pe care am trait-o si eram curios sa aflu o parere din afara. Si DA! m-a deranjat f tare faptul ca a adormit, nu ca am ramas cu ciucurelul tare(stim bine ca sunt metode alternative de a-l face sa stea cuminte). am simtit ca sunt bun doar la tavaleala(nu ca nu m-as simti bine) dar din pacate chiar simt mult mai mult pt ea si poate ca d'asta "cer" mai mult ... daca asta inseamna sa fi egoist, atunci da, sunt egoist pentru ca vreau ca si ea sa se gandeasca la mine la fel cum ma gandesc si eu NUMAI la ea atunci cand facem dragoste ...

nu pot sa cred... vorbesti ca o adolescenta indragostita si ingrozitor de dezamagita.... hei!!! wake up!!!
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 17:29
aaaaaa la Tyriel ma refeream, iris, la ultimul lui comentariu
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 17:31
Poate ca inteleg eu gresit motiv pentru care te-as ruga sa ma corectezi daca gresesc .

In general femeile tind sa vorbeasca ca tine pentru ca marea majoritate a femeilor sunt nesatisfacute ...

Din ceea ce spui se pare ca tie ti se intampla acelasi lucru si nu doar o data .....caz in care iti inteleg frustrarea

Eu ti-am explicat deja care este motivul somnului asta subit dar....nu mi s-a intamplat niciodata sa adorm inainte ca si el sa fie satisfacut...de aia spuneam ca depinde de partener...al meu s-a obisnuit cu mine si dormim amandoi fericiti ....daca in cazul tau nu se intampla la fel ....ea este cea egoista atunci
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 17:32
De la: leonascripcariu, la data 2008-08-19 17:31:42aaaaaa la Tyriel ma refeream, iris, la ultimul lui comentariu

Mi-am dat seama dar ...are dreptate sa fie dezamgit daca ....am inteles corect mesajul lui
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 17:33
Eu il sustin, nu cred ca e normal sa adoarma chiar asa.....vorba cuiva care a scris inaintea mea, daca esti atat de obosit, las-o pe alta data. Si pe mine m-ar deranja sa fiu pusa in locul lui Tyriel.
Si nu are nici o legatura cu adolescentii indragostiti, este vorba de respectul si de atentia pe care i le oferi partenerului!
cookiee
Postat pe 19 August 2008 17:35
De la: leonascripcariu, la data 2008-08-19 17:29:06
De la: Tyriel, la data 2008-08-19 17:17:17

10x

Si a mea deasemenea

nu pot sa cred... vorbesti ca o adolescenta indragostita si ingrozitor de dezamagita.... hei!!! wake up!!!

poate ai dreptate ... si nu ar tb sa ma afecteze prea mult ... asta e ... shiet happens(sau sleeping happens) si just move on ...
mersi
Tyriel
Postat pe 19 August 2008 17:37
voi chiar nu vedeti ca faceti niste confuzii uriase??
cineva de-acord cu mn?
sau oi fi eu "cu probleme"?
:)))
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 17:38
nu ai ptr ce sa imi multumesti, Tyriel, chiar nu ai ptr ce, pur si simplu nu cred ca , daca ea adoarme DUPA ( unde "dupa" e cuvantul esential)... inseamna ca te iubeste sau te apreciaza mai putin...
poate ca se simte atat de bine, atat de linistita cu tine, incat e ea insasi, face ceea ce simte, cand si cum simte, stiind ca tu o iubesti si esti alaturi de ea, fara sa o judeci...
asa ca... apropo de dezamagiri, tyriel, chiar ai de gand sa o sezamagesti?... :)
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 17:42
pai daca nu precizeaza daca este sau nu satisfacut nu prea avem ce mai spune ......
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 17:45
mda... asta cam asa e...
iar daca nu e... cred ca ar trebui sa schimbe putin ...ordinea desfasurarii actiunii ( ma bag si eu acuma....)
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 17:47
leonaaa.....ia citeste primul mesaj de pe pagina asta
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 18:02
sincer si eu as fi nervos daca partenera ar adormi cu p.... mea in mana.

wtf inteleg ca un orgasm puternic te poate adormi si stiu asta pt ca am patit-o dar am avut bunul simt si i-am zis prietenei draga ma lovit somnul rau de tot si promit ca maine sau dupa ce ma trezesc o sa ma revansez.
anderson
Postat pe 19 August 2008 18:05
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-19 18:02:20leonaaa.....ia citeste primul mesaj de pe pagina asta

oooooo daaaaa
si cata dreptate am (avut), nu?...
ma duc acasa la al meu bebel.... mai vb maine, pa pa
Anissia27
Postat pe 19 August 2008 18:09

hmm..obosita!? ... e o mare egoista (nesimtita) sau nu te iubeste cu adevarat!

imi pare rau...dar asta e parerea mea!

bla, bla-urile cu ...nu tin, draga! sa se mai gandeasca si la tine...nu numai la sex....sa-si ia un vibrator, ca n-o mai deranjeaza nimeni...
vio_rica
Postat pe 19 August 2008 19:52
In conditiile in care dl tyrel nu spune ce se intampla cu adevarat ...consider ca v-ati apucat sa trageti concluzii aiurea.
Oricum nu e ceva nou asa ca nu ar trebui sa ma mire acest lucru

Anderson , daca odata la un an de zile adoarme cu ea in mana...pana mea , asta e , zambeste tyrell si gata

viorica ....e primul tau mesaj pe forum si in primul mesaj tu reusesti sa jignesti femeia pe care o iubeste ?

Leona ...eu incercam sa-ti atrag atentia asupra faptul ca uneori te cam prinde discutia ...ceea ce s-a intamplat si cu tine , nu-i bai , esti om si tu
iris_4_ever
Postat pe 19 August 2008 20:46
:) da, asa este.... hm!...
o noua zi - acelasi subiect ?... :)
p.s. MORNING!!!!
Anissia27
Postat pe 20 August 2008 09:48
pana la urma care e concluzia la topic: ne place sexul, il facem cat putem de des unde vrem si mai ce?

intrebarea mea este :care sunt pozitiile favorite ?
anderson
Postat pe 20 August 2008 13:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pls help me 14 De la: vyctor 9 Martie 2009 05:02
Caut jucarii erotice faine, sa ma joc cu iubita.. 5 De la: kudika_1034392 29 Octombrie 2018 10:52
de ce sfaturi ? 15 De la: panduru88 31 Martie 2010 23:35
Relatie discreta si placere reciproca 45 De la: kudika_13295 16 August 2012 18:41
ce va place la un barbat? 4 De la: yumalai 6 Aprilie 2009 19:20