Setari Cookie-uri

Cat de des faceti sex?

era o intrebare pentru Geo,ca mie de altfel mi-e foarte bine chiar si dupa 20 de ani...mi-ar mai trebui vreo doua vieti in plus si nu cred ca m-as plictisi de casnicie...

Postat pe 17 August 2008 00:50
felicitari!!!!!!!!!care e secretul?

Postat pe 17 August 2008 00:54
sex, nu dragoste!

Postat pe 17 August 2008 00:55
e o idee dar nu o imbratisez...sunt batrana de acum...

Postat pe 17 August 2008 00:56
ba dragoste nu sex...bine, fie si oleaca de sex (SALBATIC din cand in cand)..

Postat pe 17 August 2008 00:58
cred ca ma retrag din discutie ca sunt pe inafara subiectului

Postat pe 17 August 2008 01:02
De la: susurica, la data 2008-08-17 00:54:27felicitari!!!!!!!!!care e secretul?

la modul serios,cred ca tine datorita faptului ca am avut incredere unul in celalalt si ca nu ne-am sufocat reciproc.inca ne zambim dimineata la trezire si ne este dor cand suntem la servici..nu exista o reteta, nu am facut eforturi deosebite.. e posibil doar sa fi avut norocul sa ne gasim

Postat pe 17 August 2008 01:04
De la: inocica, la data 2008-08-17 01:04:55
De la: susurica, la data 2008-08-17 00:54:27felicitari!!!!!!!!!care e secretul?

la modul serios,cred ca tine datorita faptului ca am avut incredere unul in celalalt si ca nu ne-am sufocat reciproc.inca ne zambim dimineata la trezire si ne este dor cand suntem la servici..nu exista o reteta, nu am facut eforturi deosebite.. e posibil doar sa fi avut norocul sa ne gasim
e posibil...nici eu nu sunt chiar o nefericita in domeniu casnicie doar ca simt ca....incepe sa lipseasca ceva si ma simt neputincioasa...e motivul pt care stau pe kudika...lipsa de imaginatie,probabil...si un oarecare comfort vazand ca sunt si altii in situatia mea...sau altii de la care sa iau exemplu...

Postat pe 17 August 2008 01:10
nu te lua dupa altii...fii tu insati,iubeste-te pe tine si iubeste-i pe cei din jurul tau. daca reusesti sa iubesti neconditionat.. vei vedea ca-ti va fi bine. zambeste si bucura-te de tot ceea ce te inconjoara si vei vedea ca viata e frumoasa..

Postat pe 17 August 2008 01:15
draga ,nu toate femeile stau numai pe spate
danapopei
Postat pe 17 August 2008 09:21
draga,aici nu vorbim de pozitii ci de cat de des stai pe spate!! sau pe burta. sau in picioare. sau tu deasupra. sau 69.

Postat pe 17 August 2008 09:51
deci pe mine nu m-a durut niciodata nimic ca am fost lasat cu ochii in soare, pot spune ca au fost cazuri in careea a avut si eu m-am oprit pt ca mi-a spus ca o doare,,,singurul lucru pe care il doare cred ce e doar orgoliul..
in relatia actuala se pune orgasmul oricare din moi il are si nu e nici o problema daca are doar ea, sau doar eu, se numeste ca (noi) am avut.

cat despre treaba cu 15 minute,,well totul pleaca de la cap, cel cu creierii... am avut si eu o perioada de asta si am depasit-o ca mi-am dorit mai mult, si bine am si femeia langa mine care ma face sa... putem fi distrasi de multe chestii si cateodata iremediabil (pe timp scurt, 15-30 min)

incearca o chestie...l-a lasat dupa primul numar, fa-i un oral sa se urce pe pereti...si apoi foloseste-l...sau jucati-vqa cu imaginatia, nu-l lasa sa te aiba din prima, fa-l sa isi doreasca asa de mult incat sa iasa popcorn din el...ca pana la urma nu cred ca deranjeaza pe nimeni daca are la 15 min si o faceti 3 ore :D

succesuri cat mai cutremuratoare ;)

Postat pe 17 August 2008 10:37
seara de seara mai putin in zilele delicate....
Alyanah
Postat pe 17 August 2008 10:40
acum am obs ca am ratat cateva pagini :S scuze ca am postat cam inapoiat..

da din pacate apare si necesitatea de a bifa ..dar pana acum nu am ajuns la stadiul in care orice bifa sa nu fie plina de placere..pofta vine mancand

Postat pe 17 August 2008 10:54
De la: geo32, la data 2008-08-17 00:01:52sa-ti dau un exemplu ovidiule.
seara.stai pe canapea cu berea in mana si privesti ecranul televizorului, mai mult prin el. esti obosit dupa o zi de munca inutila. in drum spre casa, un vecin insistent , pensionar si cu chef de gargara politica, ti-a readus aminte ca plafonul curge si ar trebuii sa faceti ceva. i-ai raspuns calm ca vara viitoare va veti ocupa. printre dinti , injuratura a trecut aproape neobservata, desii s-a intors sa te intrebe daca ai mai zis ceva. acasa, soata ti-a frecat putin ridichea pe motiv de sarcini domestice neefectuate. aceiasi injuratura ramane la stadiu de gand.
incerci sa te relaxezi in fata televizorului, urmarind o porcarie de film. pleoapele tind sa alunece. dintrodata, ochii se maresc, o faza erotica din film , ti-a readus in minte ca n-ai mai facut sex de saptamana trecuta, cand erati gata gata sa fiti prinsi de cel mic. atunci ramasesei pironit cu scula la jumatatea drumului in asteptarea plecarii celui mic de la usa.
privind scena erotica, capul are o reactie de supradimensionare. il atingi usor si te scarpini violent la oo. un junghi cat o intepatura, se lasa greu ! te gandesti la soata. oare ce face in dormitor!?
ca orice femeie care se respecta la ora aceea, este cu castraveti la ochi si unghiile manjite.
te urnesti cu greutate de pe canapea si pasii te poarta spre dormitor. trantesti usa de perete ca un adevarat macho man si o intrebi:
-te mananca?
- asa s-asa!
-una scurta din picioare pe la spate!?
-hai!

as ca vezi tu ovidiule, daca numarul trecut in dreptul tau reprezenta varsta si ai fi fost implicat intro relatie, ai fi stiut ca asemenea momente exista intro viata de cuplu. sunt momentele semi tandre!

geo...poate ca...viata...pt unii...e asa cum spui tu...
poate fi...si altfel...fara ca tu sa o faci sa devina axioma...
pb era ca...ai incercat sa faci spirite...deplasate...si...asae cum ai dedus...cifra...inseamna varsta...
asa ca...fii convins ca stiu...poate...(sau as avea motive sa stiu) la varsta mea...ca uneori...viata poate fi asa..adica...distorsionata de viata cotidiana...
dar asta nu inseamna ca asa ceva trebuie sa para ceva norma...de la care plecam in viata d cuplu...
e devarat...pb pusa in discutie...aici...are astfel de conotatii...
insa...cred eu...discutiile ar trebui sa faca cumva...ca femeia respectiva...sa poata gasi un remediu...nu sa-si puna streangul de gat...ca...iata...asa e viata...tuturor...si...nu exista scapare...
cred ca postarile...ar trebui sa aibe menirea sa ne ...replieze...nu sa ne faca sa nu ne mai dorim sa avem o familie ca...VAI DOAMNE.....iata ce pb creeaza acest lucru...
iar din partea unui barbat...ma stept ca ratiunea ...sa invinga si...sa nu posteze...precum femeile alea...batute de soarta...s...marcate de...esecurile vietii...
eu zic sa mai meditezi inainte de a cataloga ceva...sau pe cineva...
pot spune ca...in familia mea...aceste intamplari de care vb tu...nu-s atat de frecvente...incat sa ma marcheze...
dar...pt asta...e nevoie sa si l;upti sa iesi din asemenea...situatii...
nu doar sa te lamentezi...pe canapea...

ovidiu_42
Postat pe 17 August 2008 13:42
dragul mieu ovidiu, ca sa ne intelegem , io scriu romaneste si sper sa intelegi!
ceea ce am povestit acolo sunt exceptiile. sunt cazurile rare care se intampla totusi! chiar tu spui ca se intampla la tine in familie!
despre asta vorbeam mai daunazi , despre asta se glumea, pe seama acestor intamplari, care desii sunt atat de "problematice" au daru' de a descretii minti! si crede-ma , chiar daca au o frecventa mai deasa, tot nu pot sa te marcheze!
n-am spus ca o casnicie arata in totalitate asa! plus ca daca adaugi putin umor apar zambete. stii , chestia aia care te face sa mistii muschii faciali orali , in sus!

Postat pe 17 August 2008 14:00
De la: geo32, la data 2008-08-17 14:00:10dragul mieu ovidiu, ca sa ne intelegem , io scriu romaneste si sper sa intelegi!
ceea ce am povestit acolo sunt exceptiile. sunt cazurile rare care se intampla totusi! chiar tu spui ca se intampla la tine in familie!
despre asta vorbeam mai daunazi , despre asta se glumea, pe seama acestor intamplari, care desii sunt atat de "problematice" au daru' de a descretii minti! si crede-ma , chiar daca au o frecventa mai deasa, tot nu pot sa te marcheze!
n-am spus ca o casnicie arata in totalitate asa! plus ca daca adaugi putin umor apar zambete. stii , chestia aia care te face sa mistii muschii faciali orali , in sus!

ms de...luminare....
dar...iarta-ma!!!..tot nu pot fi de acord cu tine ca...tre sa punem in balantza...aceste maruntisuri...care ...chiar daca se-ntampla...nu trebuie sa ne copleseasca...
ori...femeie respectiva...tocmai avea nevoie de un sfat...realistic...si...nu de...ironizari...
noi...putem zambi...dupa ce asemenea momente...ne-au arata ca ...se poate si asa...
dar...sincer...revenind la...ce puneai tu cu...durerea...(ca de aici a plecatpostarea mea)...chiar ca nu tre sa spui asta...
sincer...daca te masturbezi si...o scapi din mana...te doare?
hai sa fim seriosi...ca...daca e asa...e o disfunctie...si...tre sa mergem unde trebuie...
iar in ce priveste...viata cotidiana...eu consider ca ...avand ratiune...deci...deosibindu-ne de...animale...chiar trebuie sa luptam sa facem...dragoste...in dormitor...nu sa ne...imperechem...precum...primatele...
sincer...nu crezi ca...asa ar trebui?
ovidiu_42
Postat pe 17 August 2008 14:24
apropo, cat des faci sex!?
stii ovidiule, frumusetea vietii sta in cat de des zambesti.
inca o data , si ultima oara, ca vad ca tii cu ursu', n-a zis nimeni de copleasala, da' daca gasesti ceva sa razi la o asemenea intamplare, io cred ca esti destul de sanatos mintal.

Postat pe 17 August 2008 14:31
De la: geo32, la data 2008-08-17 14:31:33apropo, cat des faci sex!?
stii ovidiule, frumusetea vietii sta in cat de des zambesti.
inca o data , si ultima oara, ca vad ca tii cu ursu', n-a zis nimeni de copleasala, da' daca gasesti ceva sa razi la o asemenea intamplare, io cred ca esti destul de sanatos mintal.

asa e...
in ce priveste frecventza sexuala...e...mai mult decat normala...t mine...
iar in ce priveste ...zambetul...fi convins ca...pot gusta orice...
mai putin...prostia omeneasca...
asta...ma intriga...si...iarta-ma ca nu-s de acord cu tine...integral...
dar...hai sa trecem peste...si...mai vedem...
sa nu devenim...patetici...
ovidiu_42
Postat pe 17 August 2008 14:35
esti liber sa te simti cum vrei!
da' ce inseamna "frecventa normala"?

Postat pe 17 August 2008 14:46
De la: geo32, la data 2008-08-17 14:46:23esti liber sa te simti cum vrei!
da' ce inseamna "frecventa normala"?

adica...la varsta mea...zilnic....
poate...nu e mult...si...poate...nici putin...
fiecare stie ce...metabolism are...
deci...eu unu`...consider ca...e ceva normal...
tu...ai alta parere?
ovidiu_42
Postat pe 17 August 2008 14:56
la varsta mea, ced ca rezist o data la doua saptamani!

Postat pe 17 August 2008 14:58
De la: geo32, la data 2008-08-17 14:58:49la varsta mea, ced ca rezist o data la doua saptamani!

ti-ai imps...asta?
sau...care e pb?
e un test?
de rezistat...daca vrei...rezisti...
pb e...de ce trebe sa rezisti?
uneori...e necesar...dar...nu e cazul sa facem un obicei din asta...
ovidiu_42
Postat pe 17 August 2008 15:06
mersi de sfaturi. esti foarte dragutz.
tu cum ai rezolva o semenea problema?

Postat pe 17 August 2008 15:09
De la: geo32, la data 2008-08-17 15:09:03mersi de sfaturi. esti foarte dragutz.
tu cum ai rezolva o semenea problema?

la ce pb te referi?
abstinetza?
ovidiu_42
Postat pe 17 August 2008 15:10
seara.stai pe canapea cu berea in mana si privesti ecranul televizorului, mai mult prin el. esti obosit dupa o zi de munca inutila. in drum spre casa, un vecin insistent , pensionar si cu chef de gargara politica, ti-a readus aminte ca plafonul curge si ar trebuii sa faceti ceva. i-ai raspuns calm ca vara viitoare va veti ocupa. printre dinti , injuratura a trecut aproape neobservata, desii s-a intors sa te intrebe daca ai mai zis ceva. acasa, soata ti-a frecat putin ridichea pe motiv de sarcini domestice neefectuate. aceiasi injuratura ramane la stadiu de gand.
incerci sa te relaxezi in fata televizorului, urmarind o porcarie de film. pleoapele tind sa alunece. dintrodata, ochii se maresc, o faza erotica din film , ti-a readus in minte ca n-ai mai facut sex de saptamana trecuta, cand erati gata gata sa fiti prinsi de cel mic. atunci ramasesei pironit cu scula la jumatatea drumului in asteptarea plecarii celui mic de la usa.
privind scena erotica, capul are o reactie de supradimensionare. il atingi usor si te scarpini violent la oo. un junghi cat o intepatura, se lasa greu ! te gandesti la soata. oare ce face in dormitor!?
ca orice femeie care se respecta la ora aceea, este cu castraveti la ochi si unghiile manjite.
te urnesti cu greutate de pe canapea si pasii te poarta spre dormitor. trantesti usa de perete ca un adevarat macho man si o intrebi:
-te mananca?
- asa s-asa!
-hai!

as ca vezi tu ovidiule, daca numarul trecut in dreptul tau reprezenta varsta si ai fi fost implicat intro relatie, ai fi stiut ca asemenea momente exista intro viata de cuplu. sunt momentele semi tandre!

Stii,geo...modul usor tragico-morbid in care prezinti tu lucrurie ma duce cu gandul la o faza de film-ea chelnerita,serveste intr-un restaurant si un client cu vrajeala ieftina ii spune:
"-Hei Papusa,ce faci cand nu servesti burgeri de vaca nebuna aici?
-Pai...sa vedem-ma trezesc pe la 7.30 si livrez sandviciuri in West End pana la 6 cand vin aici si lucrez pana la miezul noptii si pe urma daca mai am energie ii fac prietenului meu o felatie.Vrei si maioneza la asta?"
Dar...vezi tu,lucrurile nu sunt chiar asa...recunosc ca nu am fost casatorita niciodata,desi imi doresc sa se intample asta candva...dar nu inteleg de ce statutul de persoana casatorita ar trebui sa schimbe cu ceva nivelul pasional al relatiei,sau de ce in loc de serile care iti taie respiratia sub clar de luna si iti face fiecare celula sa tresara la fiecare atingere.Sau de ce ar trebui sa traiesc seri,care daca ar fii sa fie ultimele m-ar face sa regret ca le-am trait asa...si ca nu m-am bucurat de fiecare sutime petrecuta alaturi de cel care se numeste jumatatea mea si care imi dadea asemenea palpitatii cand venea la mine,incat ma facea sa caut gelul de dus in frigider si care acum i-a transmis privirea abisala si buzele carnoase-care vor face ravagii intr-un viitor apropiat-mogaldetei care doarme in camera de alaturi si care ne descreteste fruntile in fiecare zi.De ce acest om minunat care odata ma privea ca pe un mic Picaso cand imi "manjeam unghile",acum m-ar privi dezgustat de mirosul intepator al acetonei?
Pana la urma,la sfarsit,cand tragi o linie si te pui la gura sobei,sa le povestesti nepotilor de ale vietii taine tale,nu iti vei aminti acele momente banale si de vecinul care si-a ratat cariera de politician comunist,ci de felul in care briza marii ii rasfira suvitele usor ondulate asezandu-le pe chipul plapand al celei care te-a facut sa te realizezi si sa te completezi ca barbat,iubind o femeie din toata inima!
E vorba de perspectiva din care privesti lucrurile si cat de mult iti doresti ca aceste povesti spuse la gura sobei sa nu se incheie la 24 de ani cand "ti-ai pus jugul in gat",ci ieri,pt ca desi ai aproape 50 de ani,inca stii sa te bucuri de fiecare zi ca la 17 si ca ea reprezinta inca perfectiunea madonei care te-a cucerit si te-a facut sa iti pierzi mintile si care desi are inca vre-o doua cute pe fata,te face sa visezi si sa vrei sa evadezi zilnic in mirajul orgasmului.
Credeam ca de fapt asta inseamna casnicia...dar cum spuneam mai sus,e vorba de perspectiva,de modulin care iti traiesti sau nu fiecare zi ca fiind ultima si de cat de bine se ascunde copilul din tine sub ambalajul usor sifonat de ploile care l-au atins.
sweetpink
Postat pe 17 August 2008 16:18
pinky kinky, pierzi din vedere un aspect!
totul a fost ca o gluma, legata de exceptiile de dragoste din viata de cuplu. atunci cand faci doar sex, fara preludiu
daca vooua va place sa generalizati si sa o transformati in tragedie antica , cu iz de personalizare, e treaba voastra , nu a mea!
io doar am scos in evidenta partea comica a exceptiilor.
ura!! love!!

Postat pe 17 August 2008 16:26
-te mananca?
- asa s-asa!
-hai!

CRED CA ACEST SCENARIU S-A PETRECUT CU PERSONAJ PRINCIPAL CHIAR TU ,PREA STII CUM S-A INTAMPLAT
iulicaciucar
Postat pe 17 August 2008 16:27
De la: geo32, la data 2008-08-17 16:26:10pinky kinky, pierzi din vedere un aspect!
totul a fost ca o gluma, legata de exceptiile de dragoste din viata de cuplu. atunci cand faci doar sex, fara preludiu
daca vooua va place sa generalizati si sa o transformati in tragedie antica , cu iz de personalizare, e treaba voastra , nu a mea!
io doar am scos in evidenta partea comica a exceptiilor.
ura!! love!!

M-am linistit...era sa nu ma mai marit
sweetpink
Postat pe 17 August 2008 16:32
pentru iulia......!
doamna, sa stiti ca exista oameni cu imaginatie, serios!!!. traiesc printre noi, respira si fac sex. ca si dumneavoastra dealtfel.

Postat pe 17 August 2008 16:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochite 3 De la: alfredodecurtofreco 18 Octombrie 2010 16:39
A fi ninfoman/a 9 De la: aditadani 18 Martie 2014 01:30
Caut femeie casatorita 136 De la: aditadani 18 Martie 2014 01:38
Sunt barbat am 24 de ani iar prietena mea nu stie daca ma iubeste 25 De la: greenmile 21 Octombrie 2011 20:40
Curiozitati!!ce locuri misterioase din Romania ati vizitat? 25 De la: yrtdssdd 25 Iulie 2009 00:31