Setari Cookie-uri

Cat de des faceti sex?

la bani marunti..tie unde-ti zburda imaginatia?

Postat pe 1 Septembrie 2008 23:07
la ora asta!!? vrei sa-ti povestesc?

Postat pe 1 Septembrie 2008 23:09
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Postat pe 1 Septembrie 2008 23:13
De la: geo32, la data 2008-09-01 23:02:07la ce sa te iau!?

la discutii
te mai pricepi si la altceva?
Cao32
Postat pe 2 Septembrie 2008 17:25
Cum prind ocazia , nu am un anumit ritm , cand nu am cu ce , pac la pod
Dangereux
Postat pe 2 Septembrie 2008 17:44
De la: Cao32, la data 2008-09-02 17:25:12

la discutii

la impletit cosuri! :P

Postat pe 2 Septembrie 2008 17:50
De la: geo32, la data 2008-09-02 17:50:09
De la: Cao32, la data 2008-09-02 17:25:12

la discutii

la impletit cosuri! :P

o sa tin minte
apropos! iti place doar sa cobori?
Cao32
Postat pe 2 Septembrie 2008 17:58
din cand in cand. mai ales in timpu' preludiului.

Postat pe 2 Septembrie 2008 18:00
Vad ca e foarte vizitat acest topic asa ca nu are rost sa mai deschid eu unul , sunt convinsa ca voi gasi persoane care sa-mi raspunda la ,,problema'' mea aici

Problema consta in faptul ca mi-am cam schimbat partenerul cum dracu dau numai de specimene de astea nu stiu ( era la un mom dat cineva care s-a mirat de specimenele mele )cert este ca pe mine ma enerveaza la culme faza asta

Faza este ca ....pana mea , nici nu stiu cum sa o spun ca sa nu se intelega aiurea ,nu cred ca e vina mea ca pana acum nu am avut asemenea probleme cert este ca tipul asta nu vrea sa termine si orice i-as face se tine tare pe pozitie .

L-am intrebat daca are vreo problema si cica nu ar avea , vrea doar sa ma satisfaca pe mine si atat ....ejaculatul lui nu este inclus in meniu.

Nu vreau sa cunosc metode de ,,al ajuta'' pentru ca le-am incercat deja si nu merge .....

De durut nu-l doare NIMIC ( aviz amatorilor )sta drept toata noaptea pana ridic eu steagul alb si atat .....

Intrebarea mea se adreseaza barbatilor .....desi cred ca mai bine cautam pe google dar sincera sa fiu nu stiu cum sa caut deci : exista sansa ca tipul sa nu poata ejacula defapt ? sa-i functioneze chestia al dracu de bine dar sa nu finalizeze deloc ?

Placerea este evidenta pe fata lui dar totusi .....asa mascul nu am mai cunoscut pana acum

iris_4_ever
Postat pe 2 Septembrie 2008 18:20
Aloooo ,v-am lasat fara replica pe toti sau ce ati patit ?
iris_4_ever
Postat pe 2 Septembrie 2008 23:10
iris_4_ever

Aloooo ,v-am lasat fara replica pe toti sau ce ati patit ?

Iris,eu nu am mai auzit o chestie de genul,barbati care se abtin mult timp pana ejaculeaza am mai auzit,dar asa ceva nu :))
O singura data ai facut-o cu el pana acum sau de mai multe ori dar s-a intamplat la fel de fiecare data?

Postat pe 2 Septembrie 2008 23:21
Iris draga, eu am senzatia ca se agita ca sa nu dezamageasca...apropo de discutiile dintre barbati legate de performante...fa-l sa inteleaga ca tu te simti bine si cu o erectie normala...se va relaxa si va deveni normal..

Postat pe 2 Septembrie 2008 23:29
Daca era doar odata nu mai puneam intrebarea ca de , asta stiam si eu ca barbatii tind sa faca pe macho menii prima data

A fost in prima noapte de 6 ori ( pentru mine evident ) iar a doua noapte de 3 ca m-am enervat eu si i-am spus ca nu am de gand sa mi-o trag singura

Ar fi tare greu sa nu inteleaga ca ma simt bine cu el , ar inseamna sa fie surd si orb si sa mai fie si nesimtit
iris_4_ever
Postat pe 2 Septembrie 2008 23:37
inseamna ca are o problema daca nu poate ejacula deloc....
dar chiar deloc deloc nici macar o data???

Postat pe 2 Septembrie 2008 23:40
iris,daca stau si ma gandesc bine am auzit undeva ca unii barbatii au orgasm dar nu se finalizeaza cu ejaculare cum se intampla la majoritatea,nu stiu daca asta e o problema grava sau nu din punct de vedere medical dar am auzit ca exista.

Postat pe 2 Septembrie 2008 23:44
De la: Meblondy, la data 2008-09-02 23:40:53inseamna ca are o problema daca nu poate ejacula deloc....
dar chiar deloc deloc nici macar o data???

Pai asta intrebam si eu , daca e vb de o problema de ordin medical sau nu .....raspunsul e nu ,nici macar odata
iris_4_ever
Postat pe 3 Septembrie 2008 00:02
iris,eu ti-am zis ca am mai auzit chestia asta,nu stiu la cati barbati li se intampla,am auzit ca e destul de rar,si nu stiu sa-ti spun daca e grav sau nu :( dar daca stam sa ne gandim ca nu poate ejacula cum o sa poata face bebe cand vrea? ma gandesc ca asta e singurul lucru grav daca nu o sa poata,altul nu vad din moment ce din alte puncte de vedere e ok....
eu zic sa il intrebi deschis daca el a fost la doctor vreodata sa intrebe
daca e ceva grav....nu cred ca el nu si-a pus intrebari daca e ok sau nu...

Postat pe 3 Septembrie 2008 00:18
iris draga eu am auzit de o practica tantra care dupa multe exercitii si ore de practica un barbat poate sa-si mentina erectia cateva ore bune si sa aiba orgasm dar fara ejaculare.

uite ce am gasit eu pe net despre asa ceva:

Controlul ejacularii

Stim cu totii ca penisul nu este un muschi. Daca ar fi fost, probabil ai fi la sala de forta in momentul asta.
Ce nu stie majoritatea este ca exista un muschi care joaca un rol crucial in functionarea penisului: muschiul pubococcygeus. Muschiul pubococcygeus (sau muschiul PC pe scurt) este de fapt un grup de muschi care se intinde de la osul pubic la ultima vertebra (intre scrot si anus).
Probabil ca 'cunoastem' deja muschiul asta. Este exact muschiul pe care contractandu-l poti opri urinarea. Este de asemenea muschiul care se contracta cand ejaculezi, impingand astfel sperma. Muschiul PC e un muschi al dracu de ocupat. Si cu toate astea este un muschi care este foarte putin exploatat.
Fara a avea un muschi PC puternic, nu prea putem vorbi de controlul ejacularii si al erectiei. El este cheia, biletul catre 'liga profesionista'.

Tehnici pentru antrenarea muschilor

De calitatea erectiei sunt dependenti cativa muschi (muschii anusului interni si externi si muschii ridicatori)

1. Zilnic timp de 5 minute fa cam 500 de contractii ale acestor muschi, incordezi cat poti de tare muschii anusului ,penisului dupa care ii relaxezi complet. Cu timpul o sa vezi ca se disociaza si o sa fi in stare sa incordezi pe rand muschii penisului (ridicatori) si cei ai anusului, si iata care este rostul acestui exercitiu: cu timpul (2-3 saptamani) vei obtine un control bun asupra acestor muschi, o sa vezi ca nu mai ai probleme cu penisul, dar scopul final al acestui exercitiu este ca tu sa-ti poti relaxa la comanda in timpul actului sexual acesti muschi -in felul acesta vei relaxa si muschii ejaculatori si ejacularea va avea loc cand doresti tu.
Acest exercitiu are efecte spectaculoase dupa cateva zile chiar pentru ca iti dezvolta toata aceasta musculatura de care depinde practic calitatea erectiei tale (imgineaza-ti in cativa ani de practica cam unde ajungi)!

2. In timpul ejacularii se contracta muschii fesieri, lombari si abdominali, ideea este ca daca in timpul actului sexual reusesti sa relaxezi acesti muschi atunci practic iti intarzii ejacularea, si ca sa-i poti relaxa la comanda trebuie sa ai un control bun asupra lor si iata cum faci.
Zilnic te asezi pe spate strangi pumnii si ii pui sub fund ,ridici picioarele la maxim 30 de grade de sol in asa fel incat sa fi sprijinit in pumni si spate si foarfeci picioarele mai intai in plan orizontal si dupa care in plan vertical de 100-150/ori dupa care iei o pauza de un minut si lipesti picioarele si balansezi de 100 ori vertical si de 100 ori orizontal -este posibil sa ti se para greu asta dar cand o sa vezi rezultatele o sa iti dai seama ca merita efortul.

3. Muschii scrotului (muschiul dartos-pentru cunoscatori) au un rol important, sunt cei care incretesc pielea de pe testicule, si ei trebuiesc lucrati, si faceti asta in felul urmator: la 2-3 zile treci cu dusul rece ca gheata peste scrot ,dupa care cald ca sa se relaxeze cam de 10 ori.

4. Urinarea fractionate, in momentul in care urinezi te opresti brusc dupa 5 secunde dar complet(faci pauza 10 secunde) si iar iti dai drumul si iar dupa 5 secunde te opresti si tot asa pana cand ai terminat este posibil sa apara senzatii de usturime,jena insa este bine sa stii ca daca iti reuseste asta practic iti vei controla si ejacularea stiu ca pare o prostie, insa dupa ce aplici o vreme o sa intelegi de ce metoda asta buna.

anderson
Postat pe 3 Septembrie 2008 10:55
si de ce naiba trebuie sa faci economie la sperma? ca doar nu-i stoc limitat...

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:59
nu neaparat ca face economie la sperma, da' in dorinta lui de a satisface orice femeie a ajuns la o performanta rara.
are dreptate anderson, isi intarzie ejaculare pana nu-i mai vine deloc.
da' in timp, poti ajunge la probleme medicale si psihice!
stai cu tona de maioneza in tine pana la moarte!

Postat pe 3 Septembrie 2008 18:07
da nu se produce prea mare ingramadeala de se sufoca saracii acolo...pe mine chiar ma podideste plansul cand ma gandesc..

Postat pe 3 Septembrie 2008 18:12
Turuie hormonii in mine, nu am mai facut sex de 2 saptamani. Disper
Si citind topicul asta mi s-a facut si mai si chef de...
onlyme27
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:19
Si saracii spermatozoizi...
onlyme27
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:19
ahaaaa,aici eratzi????hmmm
de aia imi beau eu cafeaua singura....de mai bine de o ora.....
geo,nu stai tu cu mine pls???...la cafea..i meen.....
matracucu
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:27
ba da laura , stau. stau cum vrei tu.
da' m-am uitat mai sus cu o postare de postarea ta si parca incepe sa ma manance si pe mine

Postat pe 3 Septembrie 2008 19:30
De la: geo32, la data 2008-09-03 19:30:27ba da laura , stau. stau cum vrei tu.
da' m-am uitat mai sus cu o postare de postarea ta si parca incepe sa ma manance si pe mine

ahhh geo,nu tot ce zboara se mananca.....ac de mancarimea ta gasesc eu sau o fi oare dragoste la prima postare?????
cum vrei,pe mine ma gasesti la locul meu,pe scaunul meu,privind pe geam disperata,in ploaie...poate,poate apari....sa bem cafeaua aia ODATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
matracucu
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:42
gata. am venit. mi-am condus soata pana...afara si sunt pregatit. de cafea.
da' ciudat loc e-am ales sa bem cafeaua

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:05
poti sa te muti pe topicul cu gustarele...

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:06

exista asa ceva!?

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:08
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ce comportament pentru ce crezi ca se chiama aspirina saracului
ionutznico1
Postat pe 3 Septembrie 2008 20:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce imi place asta? 31 De la: flowereat 3 Octombrie 2013 06:13
vreau un sfat...poate sa fie o relatzie de amicie intre o fata si un baiat ..atata timp cat el o placea in urma cu 3 ..4...ani? 12 De la: Baiat_Rezervat 9 Martie 2009 13:03
SEXUL CONDUCE OMUL? 12 De la: Cristinakitty 5 Februarie 2010 16:51
“Ori crezi în spermatozoizi, ori în Dumnezeu” - Mic tratat de sexologie creºtin-ortodoxã 202 De la: dandanaua_reloaded 13 Ianuarie 2010 10:48
young or mature 10 De la: scorpyoW 21 Ianuarie 2011 21:29