Setari Cookie-uri

Cat de des faceti sex?

http://www.wherethehellismatt.com/?fbid=QPv8BtB_-df mi s.a parut foarte tare filmuletul. dureaza un pic dar mie mi.a adus zambetul pe buze.
l_diana_c
Postat pe 16 Aprilie 2009 02:41
on.topic: vreau o singura banana ma satur cu atat. numai ca trebuie sa astept pana dimineata cand se termina programul de servit tara.
l_diana_c
Postat pe 16 Aprilie 2009 02:42
De la: l_diana_c, la data 2009-04-16 02:41:10http://www.wherethehellismatt.com/?fbid=QPv8BtB_-df mi s.a parut foarte tare filmuletul. dureaza un pic dar mie mi.a adus zambetul pe buze.

Diavolyta_
Postat pe 16 Aprilie 2009 02:44
Am 17 ani ( pana pe 15 ianuarie) . Sunt cu actualul meu iubit de 3 luni, si desi am mai avut multi iubiti niciunul nu se compara cu el. Ne vedem in fiecare zi, iar parintii mei stiu de relatia noastra si au acceptat sa ne mutam impreuna de anu viitor in luna februarie. Sex facem destul de des si nu trece o zi fara. Desi nu am mai povestit pana acum , recunosc ca ma duce pe culmile extazului. Avem amandoi firi sportive si ne place sa fim creativi in pat( nu neaparat in pat ci pe unde apucam). Desi nu el ma dezvirginat , atunci cand am facut prima data dragoste cu el , m-am simtit ca si cum as fi fost virgina pana atunci si nu as fi exersat nimic niciodata. Cand am facut prima data sex cu el a fost la un club in toaleta fetelor.Ne-am inchis intr-o cabina si cred ca am iesit dupa aproximativ doua ore. La inceput am crezut ca va fi doar o simpla aventura de o noapte , dar nu ma puteam satura de el . Dupa o ora obosise si el numai ca eu inca doream sa fie in mine si sa il simt peste tot. Cand am plecat de acolo, m-a lasat cu masina acasa ( el are 19 ani) , numai ca n-am apucat sa cobor din masina ca mi-a venit din nou cheful. Aveam un sentiment pe care nu-l pot descrie si era ca intr-un film cum auzeam arcurile de la bancheta din spate scartaind. Am fos inventivi si am incercat o gramada de pozitii si produse speciale. Imi place sa ma maseze pentru ca simt ca mi se intaresc mai tare sfarcurile si cel mai amuzant e sa ii pun prezervativul . Sa faci sex in cada e iarasi ceva inedit. Apa peste tot , petale de trandafiri si tipete de placere. Deobicei il rog sa iti termine treaba pe burta mea si ne place sa ne magaiem profund in timpul penetrarii. Ador sa fac sex in picioare sau pe un scaun , dar si la cinema e frumos mai ales sa copiezi pozitiile pe care le da la filmul respectiv. Urmatoarea noastra incercare va fi sexul in lift sau autobuz. Cred ca o sa fie distractiv, mai ales daca o sa ejaculeze cat mai mult. Cel mai mare record al nostru a fost de 8 partide prelungite!! pupici!!
melinda_mel
Postat pe 26 Decembrie 2009 22:08
De la: melinda_mel, la data 2009-12-26 22:08:47 . Cel mai mare record al nostru a fost de 8 partide prelungite!! pupici!!

draga mea, daca nu scriai textu' asta in tot mesaju' ala de sus, poate te credeam. dar asa......!!
geo_xx
Postat pe 26 Decembrie 2009 22:13
minim de 2 ori pe zi..minim
white_thoughts
Postat pe 26 Ianuarie 2010 18:45
De la: melinda_mel, la data 2009-12-26 22:08:47 Am 17 ani ( pana pe 15 ianuarie) . Sunt cu actualul meu iubit de 3 luni, si desi am mai avut multi iubiti niciunul nu se compara cu el. Ne vedem in fiecare zi, iar parintii mei stiu de relatia noastra si au acceptat sa ne mutam impreuna de anu viitor in luna februarie. Sex facem destul de des si nu trece o zi fara. Desi nu am mai povestit pana acum , recunosc ca ma duce pe culmile extazului. Avem amandoi firi sportive si ne place sa fim creativi in pat( nu neaparat in pat ci pe unde apucam). Desi nu el ma dezvirginat , atunci cand am facut prima data dragoste cu el , m-am simtit ca si cum as fi fost virgina pana atunci si nu as fi exersat nimic niciodata. Cand am facut prima data sex cu el a fost la un club in toaleta fetelor.Ne-am inchis intr-o cabina si cred ca am iesit dupa aproximativ doua ore. La inceput am crezut ca va fi doar o simpla aventura de o noapte , dar nu ma puteam satura de el . Dupa o ora obosise si el numai ca eu inca doream sa fie in mine si sa il simt peste tot. Cand am plecat de acolo, m-a lasat cu masina acasa ( el are 19 ani) , numai ca n-am apucat sa cobor din masina ca mi-a venit din nou cheful. Aveam un sentiment pe care nu-l pot descrie si era ca intr-un film cum auzeam arcurile de la bancheta din spate scartaind. Am fos inventivi si am incercat o gramada de pozitii si produse speciale. Imi place sa ma maseze pentru ca simt ca mi se intaresc mai tare sfarcurile si cel mai amuzant e sa ii pun prezervativul . Sa faci sex in cada e iarasi ceva inedit. Apa peste tot , petale de trandafiri si tipete de placere. Deobicei il rog sa iti termine treaba pe burta mea si ne place sa ne magaiem profund in timpul penetrarii. Ador sa fac sex in picioare sau pe un scaun , dar si la cinema e frumos mai ales sa copiezi pozitiile pe care le da la filmul respectiv. Urmatoarea noastra incercare va fi sexul in lift sau autobuz. Cred ca o sa fie distractiv, mai ales daca o sa ejaculeze cat mai mult. Cel mai mare record al nostru a fost de 8 partide prelungite!! pupici!!

nu crezi ca la 17 ani te uiti cam mult la filme pt adulti?
miss_darine
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:07
De la: , la data 2008-06-28 20:06:40Credeti ca frecventa contactelor sexuale va poate influenta comportamentul?

Daca faci la F.F.sigur influenteaza.Fara frecventa.

LO_LI_TA
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:24
De la: miss_darine, la data 2010-01-26 22:07:13
De la: melinda_mel, la data 2009-12-26 22:08:47 Am 17 ani ( pana pe 15 ianuarie) . Sunt cu actualul meu iubit de 3 luni, si desi am mai avut multi iubiti niciunul nu se compara cu el. Ne vedem in fiecare zi, iar parintii mei stiu de relatia noastra si au acceptat sa ne mutam impreuna de anu viitor in luna februarie. Sex facem destul de des si nu trece o zi fara. Desi nu am mai povestit pana acum , recunosc ca ma duce pe culmile extazului. Avem amandoi firi sportive si ne place sa fim creativi in pat( nu neaparat in pat ci pe unde apucam). Desi nu el ma dezvirginat , atunci cand am facut prima data dragoste cu el , m-am simtit ca si cum as fi fost virgina pana atunci si nu as fi exersat nimic niciodata. Cand am facut prima data sex cu el a fost la un club in toaleta fetelor.Ne-am inchis intr-o cabina si cred ca am iesit dupa aproximativ doua ore. La inceput am crezut ca va fi doar o simpla aventura de o noapte , dar nu ma puteam satura de el . Dupa o ora obosise si el numai ca eu inca doream sa fie in mine si sa il simt peste tot. Cand am plecat de acolo, m-a lasat cu masina acasa ( el are 19 ani) , numai ca n-am apucat sa cobor din masina ca mi-a venit din nou cheful. Aveam un sentiment pe care nu-l pot descrie si era ca intr-un film cum auzeam arcurile de la bancheta din spate scartaind. Am fos inventivi si am incercat o gramada de pozitii si produse speciale. Imi place sa ma maseze pentru ca simt ca mi se intaresc mai tare sfarcurile si cel mai amuzant e sa ii pun prezervativul . Sa faci sex in cada e iarasi ceva inedit. Apa peste tot , petale de trandafiri si tipete de placere. Deobicei il rog sa iti termine treaba pe burta mea si ne place sa ne magaiem profund in timpul penetrarii. Ador sa fac sex in picioare sau pe un scaun , dar si la cinema e frumos mai ales sa copiezi pozitiile pe care le da la filmul respectiv. Urmatoarea noastra incercare va fi sexul in lift sau autobuz. Cred ca o sa fie distractiv, mai ales daca o sa ejaculeze cat mai mult. Cel mai mare record al nostru a fost de 8 partide prelungite!! pupici!!

nu crezi ca la 17 ani te uiti cam mult la filme pt adulti?

cam???
prea????
Kitty_the_cat
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:32
plina de bani estii kudikooooooooooo,,cate profile de astea ai facut si le ai sters
thadoog
Postat pe 26 Ianuarie 2010 22:44
ideea e ca la mine e invers- eu as mai vrea dar ea nu mai poate- zice ca sunt nimfo desi se pare ca e o boala a femeilor- la barbati cred ca e obsedare -legat de ejacularea precoce exista cateva trucuri :
1 incercati doamnelor chiar daca sunteti pe punctul sa ajungeti in nori sa nu aratati asta prin urlete sau miscari excitante pt ca asta-i termina
2pt a nu se termina asa repede ar trebui sa nu se implice ceea ce nu v-ar comveni
3exista un truc de concentrare- im momentul in care cred ca urmeaza trebuie sa se opreasca si sa-si incoarde muschii din zona respectiva cateva secunde-dar daca doamnele continuua sa se miste nu o sa tina
4bineinteles si preludiul are rostul lui si nu uitati ca mai sunt si alte tipuri de sex- daca voua va place si noua ne place
5ar mai fii durata- doamnele trebuie incalzite bine sa ajunga acolo sus -la noi cu cat e mai iepuresc cu atat se termina mai repede-deci faceti-o incet la inceput si iepureste cand vreti sa va terminati
6mai sunt pozitiile de superpenetrare-incomode de cele mai multe ori dar sigur va omoara
7el ar trebui sa fie atent la plcerea pe care o provoaca pt a o putea provoca-daca nu este posibil sa fiti o papusa gonflabila pt el
kudika_24527
Postat pe 1 Ianuarie 2013 07:05
ia numarati cate orgasmuri are tipa din clip-ul de mai jos (romanca filmata cu camera ascunsa):

http://www.cliphunter.com/w/1863190

Ellena_Ella_1
Postat pe 18 Noiembrie 2013 10:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pierdut femela din trio,gasitorului ofer recompensa 6 De la: Barbie30 25 Octombrie 2010 21:16
dragoste sau sex? 13 De la: yumalai 12 Octombrie 2009 09:23
cauzele erectiei slabe 53 De la: miky_boom 19 Martie 2019 11:20
IN PLOTESTI STRADA REPUBLICII LA POPESCU 5 De la: kudika324967 9 Octombrie 2010 12:58
V-ati inselat vreodata partenerul?care a fost motivul? 33 De la: felixcat 21 Iunie 2009 17:42