Setari Cookie-uri

Cat de des faceti sex?

De la: geo32, la data 2008-08-15 15:04:13mirela , omu' e cel mai complex animal. si cel mai controversat.
suntem atat de asemanatori intre noi fiziceste si totusi atat de diferiti!!

vb din propria experienta nu?
beem
Postat pe 15 August 2008 15:22
Exista ceva ce nu pot sa inteleg si poate a lamureste si pe mine cineva.Cum e posibil sa te plictisesti sa faci sex?Eu zic ca asa ceva se face pasional si din toata inima...daca nu...ce sens are???Mai bine nu faci de loc decat sa fie o corvoada sau sa adormi sau mai stiu eu ce ganuri de shoping sa ai...Sau ?
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 15:24
De la: mamaia, la data 2008-08-15 11:10:14din pakte l mine s pare k n mai este d folos nici o varianta...banuiala mi s a confirmat in cel mai urat mod q putinta...mi a recunoscut k ma inseala si poveste cik era dianinte d a ma cunoste p mine..o iubire mai veche si s pare k femeia e si mai mare k el....sunt terminata imi vine sa mor..si yo ma dadeam d ceasu mortii si ma intrebam dak e ceva in neregula q mine kl tine 15min....problema este k n vrea sa renunte nici l mine nici l ea..oricum n vreau sa para o lacrimogena dar avand in vedere k m.ati ajutat am considerat k e bine sa va spun..ma doare sufletu...

Tot raul spre bine !

Oricum prea departe nu ajungeai cu el in conditiile in care te lasa cu ochii in soare asa ca macar ai scapat de o problema :nu mai tre sa=ti gasesti un amant ci un iubit !

Momentele de dezamagire sexuala combinate cu recunoasterea lui ca te insela ar trebui sa te ajute sa treci mai repede peste aceasta deceptie.

Capul sus ...si treci mai departe .Lumea nu se sfarseste odata cu el
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:25
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 15:24:23Exista ceva ce nu pot sa inteleg si poate a lamureste si pe mine cineva.Cum e posibil sa te plictisesti sa faci sex?Eu zic ca asa ceva se face pasional si din toata inima...daca nu...ce sens are???Mai bine nu faci de loc decat sa fie o corvoada sau sa adormi sau mai stiu eu ce ganuri de shoping sa ai...Sau ?

pai ce tu daca te-ai uita la acelasi film mereu si mereu la un moment dat mai adormi oricum stii finalul nu? ..
s-apoi na mai mananci si o samanta...
tu draga sweetpink ..gradina-i mare...
beem
Postat pe 15 August 2008 15:27
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 15:24:23Exista ceva ce nu pot sa inteleg si poate a lamureste si pe mine cineva.Cum e posibil sa te plictisesti sa faci sex?Eu zic ca asa ceva se face pasional si din toata inima...daca nu...ce sens are???Mai bine nu faci de loc decat sa fie o corvoada sau sa adormi sau mai stiu eu ce ganuri de shoping sa ai...Sau ?

Sigur ca da ...pasional si din toata inima dar daca el nu mai termina se duce pasiunea odata cu primul orgasm ....al doilea...sau al treilea daca esti norocoasa ...si atunci vine mos ene pe la gene si incepi sa te intrebi cand are de gand sa termine si el
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:28
De la: leonascripcariu, la data 2008-08-15 09:20:33sunt disperata!!!! am postat acum vreo cateva zile un comentariu care ar fi putut starni invidii : "cat de des faceti sex?"... "cel putin zilnic", raspundeam eu sec, cu ranjetul pe buze.... dar mi-a cam pierit ranjetul, ptr ca nu mai am partener!!!! ( asta e intr-adevar o cu totul alta poveste pe care-ar trebui sa o pun acolo la plangacioase), dar, trecand peste asta, ma ingrozesc la gandul ca , la cum sunt eu obisnuita, nu voi mai avea parte de nimic.... moooooorrrrrrr

Eu nu am inteles partea cu invidia .....fiecare face sex cand vrea si cat de des vrea
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:30
De la: oranjada, la data 2008-08-15 15:27:27

pai ce tu daca te-ai uita la acelasi film mereu si mereu la un moment dat mai adormi oricum stii finalul nu? ..

Imi pare sicer rau ca pt tine sexul e ca un film in reluare-e de-a dreptul trist ceea ce spui!Iar la partea cu samanta si gradina...imi pare rau m-ai pierdut...prea profund pt mine!
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 15:32
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 15:32:35
De la: oranjada, la data 2008-08-15 15:27:27

Imi pare sicer rau ca pt tine sexul e ca un film in reluare-e de-a dreptul trist ceea ce spui!Iar la partea cu samanta si gradina...imi pare rau m-ai pierdut...prea profund pt mine!

Pai .....e simplu !
Era o ironie sau cel putin eu asa am inteles-o ...
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:35
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 15:28:17

Sigur ca da ...pasional si din toata inima dar daca el nu mai termina se duce pasiunea odata cu primul orgasm ....al doilea...sau al treilea daca esti norocoasa ...si atunci vine mos ene pe la gene si incepi sa te intrebi cand are de gand sa termine si el

Iris,nu stiu ce armasar ai tu...dar eu spun sincer ca din experienta mea,nu prea bogata recunosc,sai chiar saraca... eu nu am apucat sa ma plictisesc nici macar o data.Cred ca e vb de barbat...
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 15:35
pinky, tu chiar nu intelegi ca nu suntem toti la fel!!!?
tu poti ajunge la orgasm din doua impunsaturi din fundu' barbatului, o alta femeie ii trebuie mai mult. asa sunt si barbati!!
sunt barbati care se satura cu 5 minute de penetrare iar altii stau cu orele la munca si tot nu-si desarta samanta

Postat pe 15 August 2008 15:40
Geo,asta am priceput.Altceva nu inteleg.Daca nu exista comptibilitate in sensul asta,adica daca la el tine si tine si tine si la tine e...mult mai quick,decat sa numeri elementii de la calorifer si sa te plictisesti de moarte,nu mai bine iti gasesti un barbat cu care sa te sincronizezi,sau cel putin sa nu fie o discrepanta atat de mare incat sa ajungi sa fii plictisit si adormit in momentele de pasiune maxima?
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 15:50
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 15:35:38
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 15:28:17

Iris,nu stiu ce armasar ai tu...dar eu spun sincer ca din experienta mea,nu prea bogata recunosc,sai chiar saraca... eu nu am apucat sa ma plictisesc nici macar o data.Cred ca e vb de barbat...

Offff...iar tre sa dau explicatii

Plictiseala nu este sinonima cu ati fi somn sau a nu mai vrea ....sunt femei care au nevoie de cat mai multa actiune si sunt altele care dupa un preludiu ca la carte in doua minute le ia somnul.

Diferenta consta in faptul ca una are parte de frecare 2 ore ca sa poata ajunge la orgasm iar cealalta in 2 minute e fericita si gata de somn ....

iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:50
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 15:50:26Geo,asta am priceput.Altceva nu inteleg.Daca nu exista comptibilitate in sensul asta,adica daca la el tine si tine si tine si la tine e...mult mai quick,decat sa numeri elementii de la calorifer si sa te plictisesti de moarte,nu mai bine iti gasesti un barbat cu care sa te sincronizezi,sau cel putin sa nu fie o discrepanta atat de mare incat sa ajungi sa fii plictisit si adormit in momentele de pasiune maxima?

Cred ca ai ratat mesajul meu in care spuneam ca mi-am invatat armasarul sa termine odata cu mine

iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 15:53
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 15:53:07
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 15:50:26Geo,asta am priceput.Altceva nu inteleg.Daca nu exista comptibilitate in sensul asta,adica daca la el tine si tine si tine si la tine e...mult mai quick,decat sa numeri elementii de la calorifer si sa te plictisesti de moarte,nu mai bine iti gasesti un barbat cu care sa te sincronizezi,sau cel putin sa nu fie o discrepanta atat de mare incat sa ajungi sa fii plictisit si adormit in momentele de pasiune maxima?

Cred ca ai ratat mesajul meu in care spuneam ca mi-am invatat armasarul sa termine odata cu mine

Asa e l-am ratat!Daca e educabila treaba...lux,ar trbui sa iti urmeze si restul exemplul!Iubiti-va mult!
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 15:55

sa nu-mi spui ca toate partidele tale de sex , alea 5, s-au terminat in cel mai placut mod!
noi vorbim aici de sex intre cupluri cu ceva vechime intro relatie, cand momente d-astea apar.

Postat pe 15 August 2008 16:06
De la: geo32, la data 2008-08-15 16:06:24

sa nu-mi spui ca toate partidele tale de sex , alea 5, s-au terminat in cel mai placut mod!
noi vorbim aici de sex intre cupluri cu ceva vechime intro relatie, cand momente d-astea apar.

Geo tin sa precizez ca am avut o relatie cu vechime,in care am pierdut nr partidelor si care cu cateva exceptii pe care nici nu le numar...nu am avut de ce sa ma plang,de loc!
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 16:11
eee, noi de exceptiile alea vorbeam!!

Postat pe 15 August 2008 16:12
Pai ....la exceptiile alea ne refeream majoritatea dintre noi

Iar partea cu educatul .....poti dresa un urs sa mearga pe sfoara dar nu iti poti dresa partenerul sa te satisfaca cum vrei si cat vrei tu ?
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 16:14
De la: geo32, la data 2008-08-15 16:12:45eee, noi de exceptiile alea vorbeam!!

Aloooo....mi-ai luat-o inainte
E cel putin a treia oara cand postezi inaintea mea si spunem amandoi acelasi lucru
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 16:15
te gandesti si tu la ce ma gandesc si io!?

Postat pe 15 August 2008 16:17
Eu cred ca gandim amandoi la fel de ....bine sau stricat ...depinde de cititor
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 16:20
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 16:15:45
De la: geo32, la data 2008-08-15 16:12:45eee, noi de exceptiile alea vorbeam!!

Aloooo....mi-ai luat-o inainte
E cel putin a treia oara cand postezi inaintea mea si spunem amandoi acelasi lucru

Daca din 50 de "partide"-ce urat suna-una iasa...sa zicem mai putin reusita,din diverse motive...asta nu inseamna ca te poti plange ca e boring si ca e naspa si ...etc multe pe care le-am citit.Iar exceptiile la care ma refer au fost numite exceptii nu pt ca au fost naspa ci pt ca facand comparatie cu altele anterioare sau ulterioare pot spune ca atunci a fost mai misto decat...
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 16:20
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 16:20:52Eu cred ca gandim amandoi la fel de ....bine sau stricat ...depinde de cititor

io ma gandeaaem ca scriu mai repede. da' e bine si asa cum zici tu

Postat pe 15 August 2008 16:22
Sweetpink , nu cred ca cineva a spus ca s-ar fi plictisit in timpul unei partide ...cred ca ai inteles mesajele noastre gresit.

Eu de exemplu sunt cea care a spus ca incepe sa numere elementii la calorifer daca dureaza prea mult .....prea mult inseamna ca eu deja am terminat odata , de doua ori ...si ca sunt zile in care chiar daca el vrea sa ma vada terminand si a treia oara ...sau a doua doar ...nu se mai poate , nu ca nu as fi receptiva la atingerile lui dar....

Bun , in aceste conditii nu pot spune ca am avut parte de o partida de sex plictisitoare ci ca ma multumesc cu odata si bine !
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 16:34
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 16:34:20Sweetpink , nu cred ca cineva a spus ca s-ar fi plictisit in timpul unei partide ...cred ca ai inteles mesajele noastre gresit.

Eu de exemplu sunt cea care a spus ca incepe sa numere elementii la calorifer daca dureaza prea mult .....prea mult inseamna ca eu deja am terminat odata , de doua ori ...si ca sunt zile in care chiar daca el vrea sa ma vada terminand si a treia oara ...sau a doua doar ...nu se mai poate , nu ca nu as fi receptiva la atingerile lui dar....

Bun , in aceste conditii nu pot spune ca am avut parte de o partida de sex plictisitoare ci ca ma multumesc cu odata si bine !

Ba am inteles,dar credeam ca aici se vorbeste la modul general de relatia sexuala cu partenerul si nu la particularitatile mai putin satisfacatoare ale relatiei sexuale...De aceea ma gandeam ca tu de ex ai facut referire la trecut-ca mod general-care acum s-a imbunatatit simtitor,de cad l-ai invatat pe urs sa umble pe sfoara. Sau?
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 16:46
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 16:46:16
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 16:34:20Sweetpink , nu cred ca cineva a spus ca s-ar fi plictisit in timpul unei partide ...cred ca ai inteles mesajele noastre gresit.

Ba am inteles,dar credeam ca aici se vorbeste la modul general de relatia sexuala cu partenerul si nu la particularitatile mai putin satisfacatoare ale relatiei sexuale...De aceea ma gandeam ca tu de ex ai facut referire la trecut-ca mod general-care acum s-a imbunatatit simtitor,de cad l-ai invatat pe urs sa umble pe sfoara. Sau?

Nope ...ma refer la prezent ( te-am ametit de tot nu ?)

Daca ursuletul meu bea o bere as numara toti elementii de calorifer din lume si el tot nu ar termina .....norocul meu ca bea destul de rar ca altfel ar trebui sa-i dau si lui papucii
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 16:53
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-15 16:53:33
De la: sweetpink, la data 2008-08-15 16:46:16

Nope ...ma refer la prezent ( te-am ametit de tot nu ?)

Daca ursuletul meu bea o bere as numara toti elementii de calorifer din lume si el tot nu ar termina .....norocul meu ca bea destul de rar ca altfel ar trebui sa-i dau si lui papucii

De tot ... .Ok,am inteles...cred...In fine,daca nu,ma prind eu pe parcurs,dar tre sa spun ca am ramas blocata pe ceva din mesaj "si lui"????????Tot de armasari deastia dai Iris??
sweetpink
Postat pe 15 August 2008 17:00

Mda...parca-i caut cu lumanarea
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2008 17:06
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 12:26:54
De la: ovidiu_42, la data 2008-08-14 01:24:52
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-13 23:31:38O fi fost femeia obosita ......
Eu stiu un cuplu care a patit la fel doar ca adormitul a fost el ...ea statea deasupra si de..isi facea treaba fata dar cica ea sta cu ochii inchisi in general si mare i-a fost mirarea cand a auzit un sforait ....mda , se pare ca saracu tip adormise desi nu mai avusese parte de ceva timp

iris...pe bune...esti femeie...poti crede...povesti a` la geo`?
sa fim seriosi...eu chiar credeam ca e vb de ...un topic...si...ca ne putem ajuta reciproc...cu ceva cunostinte...si...informatii...
daca e vb de...povesti de spus la...scara blocului...renunt...
poate cine va crede ca...e posibil asa ceva?
eu unu`...sigur nu!!!...si...nu-s nici eu...nascut ieri!!!

Daca te referi la mesajul in care i-a spus sotia sa se hotarasca odata sa termine .....da,il cred .
Si mie mi s-a intamplat sa fie al meu nehotarat si sa trebuiasca sa-i dau un mic avant doar ca eu-s mai directa
,,Termini azi'' ...,,vezi ca incep sa numar elementii la calorifer si sunt doar 9'' .....

hmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!.....modul in care expui tu...lucrurile....suna altfel....dar cum a expus baietzashu` ala...pb....suna a povesti...
si...a ironie...
ori de ironizat...nu cred ca avea nevoie cine a postat topicul...
iar de...impulsionarea...pt a scapa de ...numarat elementii la calorifer...sau...unde-si fac paienjenii....plase...e cu totul altceva....
ovidiu_42
Postat pe 16 August 2008 00:00
De la: mamaia, la data 2008-08-15 11:10:14din pakte l mine s pare k n mai este d folos nici o varianta...banuiala mi s a confirmat in cel mai urat mod q putinta...mi a recunoscut k ma inseala si poveste cik era dianinte d a ma cunoste p mine..o iubire mai veche si s pare k femeia e si mai mare k el....sunt terminata imi vine sa mor..si yo ma dadeam d ceasu mortii si ma intrebam dak e ceva in neregula q mine kl tine 15min....problema este k n vrea sa renunte nici l mine nici l ea..oricum n vreau sa para o lacrimogena dar avand in vedere k m.ati ajutat am considerat k e bine sa va spun..ma doare sufletu...

daca iti amintesti...si eu ti-am spus ceva asemanator...cu ceva timp in urma...
deci...iata ca pana la urma....a iesit la iveala...buba!!!
ovidiu_42
Postat pe 16 August 2008 00:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sexul ooral 68 De la: Dontyyy 15 Ianuarie 2010 11:28
PUNCTUL G 649 De la: tigla_anysoara 31 Mai 2009 23:33
Sub masca ID-ului poate fi o baba sau un mos, cu nume de copil. 100 De la: Don_Quijote 21 Iunie 2013 20:34
help me girls !! 1 De la: lilboogirl 2 Iulie 2010 03:32
Dilema: oare barbatii au idee de cat rau produce infidelitatea lor 40 De la: aly_blondy 11 Februarie 2010 01:31