Setari Cookie-uri

Cat de des faceti sex?

am vazut un documentar pe discovery in care povesteau ca in timpul actului sexual se degajeaza un hormon, oxitocina, care stimuleaza nu stiu ec parte din creier si ii face pe parteneri sa devina legati unul de celalalt...... concluzia era ceva de genul ca mai mult sex poate duce la o relatie ceva mai stabila.... eu am incercat si a mers...
darina
Postat pe 14 August 2008 15:40
ce-ai incercat? sa degaji oxitocina!?

Postat pe 14 August 2008 16:53
apai puii mei!!!decat sa ma apuc de treaba si dupa 5 min sa il aud ca sforeie mai bine il arunc pe geam!!!sa raman eu asa cu ochii in soare... in primul rand ca nici lui nu i-ar conveni sa il las asa ca eu ii spun ca vreau sa facem dragoste(sex)si intre timp adorm.....nu stiu cred ca asta depinde de cuplu...cel putin eu sunt multumita cu ceea ce am sunt sagetatoare si sunt multumita adica super multumita de racul meu!!1stie ce are de facut si nici nu adoarme in timp ce facem dragoste(sex)!!!ma consider o persoana norocoasa!!!
aurrorandreea
Postat pe 14 August 2008 17:49
ha ha ha misto ideea geo :) totusi ... as face zilnic dimineata si seara. obligatoriu. nu turbat si ore intregi neaparat, dar ca un gest de afectiune si exercitiu de pasiune :)
acum ... se intampla din greseala odata la doua saptamani.
paultinichigiu
Postat pe 14 August 2008 17:51
De la: geo32, la data 2008-08-14 12:29:28
mi-ai inseninat ziua iris draga

Nu asta intentionam
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 17:51
bebelusha...nu stiu ce sa iti zic dar daca nu stii ce e ala orgasm sinu ai ajuns sa il ai atunci nu ai gasit persoana potrivita sau nu stie cum sa te faca sa ajungi sa il ai!!!ar trebui sa stai de vb cu el sa ii spui ca nu esti satisfacuta total!!!poate ca el crede ca face totul cum trebuie si de fapt tu nu stii ce e ala orgasm!!!crede-ma va fi mai bine!!!!!
aurrorandreea
Postat pe 14 August 2008 17:53
De la: paultinichigiu, la data 2008-08-14 17:51:11ha ha ha misto ideea geo :) totusi ... as face zilnic dimineata si seara. obligatoriu. nu turbat si ore intregi neaparat, dar ca un gest de afectiune si exercitiu de pasiune :)
acum ... se intampla din greseala odata la doua saptamani.

seceta si la tine , a!!?

Postat pe 14 August 2008 17:54
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 17:51:49
De la: geo32, la data 2008-08-14 12:29:28
mi-ai inseninat ziua iris draga

Nu asta intentionam

adica un fel , unde dai si unde crapa!!
draga mea iris, m-ai bucurat ca nu-i singulara povestea mea . plus umoru aferent situatiei

Postat pe 14 August 2008 17:55
Pai ce sa fac geo ? de vina este sinceritatea de care tot dau dovada ....pana mea ,sotia ta nu e prima si nici singura femeie care procedeaza asa ....sunt convinsa ca si alte fete de pe forum fac asta dar de....o fi ceva rau sa recunosti ca uneori tre sa-l impingi de la spate sa termine odata....

iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 18:18
Draga geo,ce ne-am face noi fara umorul tau?
Am citit intamplarea cu prietenul tau si am crezut ca pic de pe scaun de ras.Asta e tragicomedie.
L-am facut curios pe sotul meu cu crizele mele de ras,asa ca i-am citit si lui.
Sa vezi ce fata a facut....ma intreaba "asa-i ca tu nu o sa faci asa?"
I-am raspuns ca sper ca nu....

O amica de a mea a facut ceva asemanator,cand saracu' barbat era aproape de final,l-a intrebat "mai ai mult draga,ca m-am plictisit?"
Acum banuieste ca o inseala barbatul...
andreea1976
Postat pe 14 August 2008 18:20
Andreea ...imi pare rau dar nu-s de acord cu tine , nu cred ca sotul s-a hotarat sa o insele doar pentru ca l-a intrebat ea daca mai are mult .....hai sa fim serioase si sa recunoastem ca sunt cazuri in care incepi sa te plictisesti .

Uite de ex...al meu nu obisnuiete sa bea , daca bea o bere uita sa se mai dea jos de pe mine si nici prea multe sanse sa termine nu sunt ....acum eu ce ar trebui sa fac ? sa stau cuminte pana termina el (nu ca as fi genul ..) peste ,,n'' ore sau sa-i dau un impuls ?

Nu doar eu si sotia lui geo avem problema asta ....am discutat cu mai multe prietene pe tema asta si nici uneia nu-i surade ideea sa se dea huta pana se hotaraste tipul sa-si dea drumul.
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 18:30
Adevarul ca stiu sigur ca nu numai din cauza asta o inseala.Si fara sa fiu rautaciosa tipa o cam merita.Barbatul ei lucreaza,gateste,face curatenie,are grija de copii,in timp ce ea e la cumparaturi,cosmetica si la distractie cu prietenele ei.Pe el il neglijeaza.Si aici iti dau dreptate cu plictiseala.Ea imi povestea ca nu are chef de el,ca i se pare plictisitor la pat,etc.
andreea1976
Postat pe 14 August 2008 18:52
Pai zii asa domne , nu lasa sa creada omu ce vrea.....si pana la urma ce sa faca omu' ? el gatit , el curat ,el copii tot el ciucabum sau hatza hatza ?
Cate tre sa mai stie un barbat in ziua de azi mai nou ?
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 18:54
De la: irinad, la data 2008-08-13 19:18:19din cate stiu eu, tehnica respectiva este strict mentala si tine numai de el, se mai opreste cateva secunde...isi impune sa nu termine, deci trebuie sa isi doreasca asta, tot de ei tine ;)
tehnica este sa te gandesti la datorii,intretinere,rate la masina cateva secunde si gata,o iei de la inceput ca nu mai stii unde ai ramas

Postat pe 14 August 2008 18:58
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-13 16:14:08
De la: geo32, la data 2008-08-13 16:03:19vreau za zic asa: doare, doare cand scoti jucaria cand ti-e lumea mai draga. am patit de cateva ori asa, cand iesea ciucurelu' de nebun ca aluneca din cauza miscarilor prea bruste si cand o bagam la loc , imi lua capu' foc, de parca imi aruca cineva o piatra-n cap.

mamitzo, exista o tehnica de marire a timpului erectiei. este posibila fara sparyuri paralizante si fara creme(care am inteles ca reduc din placerea barbatlui).
da' toata treaba este sa vrea si sa creada in ea. altfel nu da doi bani pe satisfactia ta sexuala.
poti ajunge la performante de erectie si de o ora! da' dupa aia sa nu pateasca precum subsemnatu', ca dadeam io ce dadeam acolo din fundulet pana cand s-a enervat soata s-a intors la mine si mi-a zis: da' tu nu stii sa mai termini? ca mai am si alte treburi!!

adica hotarata soatza ta.........termina odata sa fac mancare , sau alte alea......doamne geo
ce glumeata esti mai draga....ce norocos ma simt cateodata

Postat pe 14 August 2008 19:02
Sa-ti spun eu de ce esti asa norocos baby ?

Mai bine ma abtin
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 19:04
[/quote] tehnica este sa te gandesti la datorii,intretinere,rate la masina cateva secunde si gata,o iei de la inceput ca nu mai stii unde ai ramas [/quote]

Chiar functioneaza..sau te trezesti ca nu mai ai cu ce ?
andreea1976
Postat pe 14 August 2008 19:05
De la: andreea1976, la data 2008-08-14 19:05:03
tehnica este sa te gandesti la datorii,intretinere,rate la masina cateva secunde si gata,o iei de la inceput ca nu mai stii unde ai ramas [/quote]

Chiar functioneaza..sau te trezesti ca nu mai ai cu ce ?
[/quote] multumindui lui dumnezeu nu am datorii dar daca am spus de la inceput stiu io de ce.daca uiti unde erai?nu o iei de la inceput?cu preludiu?

macar un sarut pe frunte nu? oricum nu prea ajung in asemenea situatii si nici alta treaba nu avem de facut

Postat pe 14 August 2008 19:19
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 19:04:39Sa-ti spun eu de ce esti asa norocos baby ?

Mai bine ma abtin
dar nu te abtine baby ca faci riduri cine se supara'i taiem nasucu nu?

Postat pe 14 August 2008 19:20
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-14 19:20:41
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 19:04:39Sa-ti spun eu de ce esti asa norocos baby ?

Mai bine ma abtin

Baby ....las ca ma descurc eu cu ridurile , decat sa risc sa-ti spun de ce nu apuca femeile sa se plictiseasca cu tine mai bine dau o fuga la farmacie sa-mi cumpar crema antirid
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 19:25
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-14 19:25:20
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-14 19:20:41

Mai bine ma abtin

Baby ....las ca ma descurc eu cu ridurile , decat sa risc sa-ti spun de ce nu apuca femeile sa se plictiseasca cu tine mai bine dau o fuga la farmacie sa-mi cumpar crema antirid

esti rea

Postat pe 14 August 2008 19:29
STIU ! Las ca-ti spun pe privat sa nu zici ca-s prea rea :)
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2008 19:38
sunt disperata!!!! am postat acum vreo cateva zile un comentariu care ar fi putut starni invidii : "cat de des faceti sex?"... "cel putin zilnic", raspundeam eu sec, cu ranjetul pe buze.... dar mi-a cam pierit ranjetul, ptr ca nu mai am partener!!!! ( asta e intr-adevar o cu totul alta poveste pe care-ar trebui sa o pun acolo la plangacioase), dar, trecand peste asta, ma ingrozesc la gandul ca , la cum sunt eu obisnuita, nu voi mai avea parte de nimic.... moooooorrrrrrr
Anissia27
Postat pe 15 August 2008 09:20
din pakte l mine s pare k n mai este d folos nici o varianta...banuiala mi s a confirmat in cel mai urat mod q putinta...mi a recunoscut k ma inseala si poveste cik era dianinte d a ma cunoste p mine..o iubire mai veche si s pare k femeia e si mai mare k el....sunt terminata imi vine sa mor..si yo ma dadeam d ceasu mortii si ma intrebam dak e ceva in neregula q mine kl tine 15min....problema este k n vrea sa renunte nici l mine nici l ea..oricum n vreau sa para o lacrimogena dar avand in vedere k m.ati ajutat am considerat k e bine sa va spun..ma doare sufletu...
mamaia
Postat pe 15 August 2008 11:10
De la: leonascripcariu, la data 2008-08-15 09:20:33sunt disperata!!!! am postat acum vreo cateva zile un comentariu care ar fi putut starni invidii : "cat de des faceti sex?"... "cel putin zilnic", raspundeam eu sec, cu ranjetul pe buze.... dar mi-a cam pierit ranjetul, ptr ca nu mai am partener!!!! ( asta e intr-adevar o cu totul alta poveste pe care-ar trebui sa o pun acolo la plangacioase), dar, trecand peste asta, ma ingrozesc la gandul ca , la cum sunt eu obisnuita, nu voi mai avea parte de nimic.... moooooorrrrrrr

offf saracutza de tine!! esti prea departe ca te ajutam!

Postat pe 15 August 2008 11:17
De la: leonascripcariu, la data 2008-08-15 09:20:33sunt disperata!!!! am postat acum vreo cateva zile un comentariu care ar fi putut starni invidii : "cat de des faceti sex?"... "cel putin zilnic", raspundeam eu sec, cu ranjetul pe buze.... dar mi-a cam pierit ranjetul, ptr ca nu mai am partener!!!! ( asta e intr-adevar o cu totul alta poveste pe care-ar trebui sa o pun acolo la plangacioase), dar, trecand peste asta, ma ingrozesc la gandul ca , la cum sunt eu obisnuita, nu voi mai avea parte de nimic.... moooooorrrrrrr

lasa draga nu dispera ...daca ai facut zilnic inseamna ca ai avans...uite eu am facut un tabel in care am trecut zilele cand eram intre relatii si acum am un nr de recuperari pt zilele acelea si le-am si dublat ca sa ies in avantaj ..asa ca acum ... vrea nu vrea eu il bag in recuperari si i-am zis ca urmatorii 5 ani sa nu isi faca planuri
beem
Postat pe 15 August 2008 14:13
De la: geo32, la data 2008-08-15 11:17:44

offf saracutza de tine!! esti prea departe ca te ajutam!

mai mai mai gheoo ce baiat bun esti tu ma baiete.. ia vezi in caz ca raman singura sper ca ma pot baza pe tine
beem
Postat pe 15 August 2008 14:15
hm... am vazut ca s-a ajuns la concluzia generala ca , cu cat mai des, cu atat mai bine. dar daca e mai putin e in neregula?? adica... cam o data pe saptamana? si sa fii multumit
is something wrong with me?

Postat pe 15 August 2008 14:20
De la: geo32, la data 2008-08-13 21:13:16
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-13 16:14:08
De la: geo32, la data 2008-08-13 16:03:19vreau za zic asa: doare, doare cand scoti jucaria cand ti-e lumea mai draga. am patit de cateva ori asa, cand iesea ciucurelu' de nebun ca aluneca din cauza miscarilor prea bruste si cand o bagam la loc , imi lua capu' foc, de parca imi aruca cineva o piatra-n cap.

mamitzo, exista o tehnica de marire a timpului erectiei. este posibila fara sparyuri paralizante si fara creme(care am inteles ca reduc din placerea barbatlui).
da' toata treaba este sa vrea si sa creada in ea. altfel nu da doi bani pe satisfactia ta sexuala.
poti ajunge la performante de erectie si de o ora! da' dupa aia sa nu pateasca precum subsemnatu', ca dadeam io ce dadeam acolo din fundulet pana cand s-a enervat soata s-a intors la mine si mi-a zis: da' tu nu stii sa mai termini? ca mai am si alte treburi!!

adica hotarata soatza ta.........termina odata sa fac mancare , sau alte alea......doamne geo

zic mersi , ca fatza de ce a patit un prieten , e o nimica toata.
vine el de la munca spre seara , obosit cu foamea-n gat de mancare si sex. dupa ce s-au macat si s-a facut ora de somn, asta excitat ii spune ca vrea si el ceva, o bucatica macar. doar capu, atat! ea se indupleca si la culcarea-n pat , se intoarce cu fundu' spre el si se lasa prada, sculii lui hamesite. asta dadea si dadea si dadea. la un momendat se opreste din dat si aude un sforait. se uita la soata. ea dormea de zor sforaind. o zgaltaie usor de umar si o intreaba:
-ce faci draga , dormi!!
buimaca si ochii impaienjeniti de somn, ii raspunde:
-aa, gata!? ai terminat!?

nu pot sa cred.............. adica sunt oamenii care fac sex/dragoste ca trebuie facut sau ce, trebuie bifata casutza cu YES pe ziua respectiva.........placerea, daruirea, si multe altele ..unde sunt................ooooooooo doamne , sper sa nu ajung sa bifez vreodata casute
mirela_busteni
Postat pe 15 August 2008 14:37
mirela , omu' e cel mai complex animal. si cel mai controversat.
suntem atat de asemanatori intre noi fiziceste si totusi atat de diferiti!!

Postat pe 15 August 2008 15:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Continenta 7 De la: mobilewave 18 Decembrie 2010 19:54
In timp inveti - Jorge Luis Borges 7 De la: size_back 22 Octombrie 2010 09:41
Insarcinata ? 46 De la: cristiana_cris 14 Octombrie 2009 10:29
Preludiul si postludiul 9 De la: putinkova 23 Martie 2010 20:45
Hahahahaaaaa v-am ciuruit 20 De la: matracuca 6 Ianuarie 2010 22:58