Setari Cookie-uri

LOC DE CEARTA,CATERINGA SI EVENTUAL LOC DE INJURAT!

CORFU scuze, cauti poza cu etta si-o votezi

Postat pe 8 Iulie 2008 12:36
:) Gata, s-a rezolvat.. votat. In fiecare zi maryamm, fara indoiala!

Postat pe 8 Iulie 2008 12:39
tragi de palmierii aia de la stanga la dreapta, adika de la 1 pana la 10!!!NEAPARAT PANA LA 10!!!!k doar sefa noastra scumpa merita un 10 mare cat casa!!!!voteaza si dansatorul pe sefa lui in fiece zi!!!vezi, ettutzo, tu imi dadui lokd munca sa dansez p mese la fete si eu dau VOT DE 10 ZILNIK k sa plece sefa la Corfu si atunci sa vezi tu destrabal si dezmatz kat incape la birtutzu din padure!!!!!!!hehe, si ce-o sa mai dansam si-o sa ne distram!!!!!!!7 zile si 7 noptzi, k doar...cand pisika nu-i akasa, joaka shoarecii p masa!!!!

Postat pe 8 Iulie 2008 12:42
radu mamii radule.....cata dreptate-ti dau eu tie....siii....oare unde pot sa-mi trimit pisica...ca joc si eu pe masa..asa cum joci tu....ptiuuuuu....si ma gandesc ca nu-s asa plinuta....

Postat pe 8 Iulie 2008 13:04
DRAGII MEI !!!!....VA MULTUMESC DIN SUFLET CA SUNTETI PRIETENII MEI !!!!......NICI IN VIATA REALA NU AM ATATIA PRIETENI ADEVARATI SI MAI ALES DEVOTATI !!!!!.....ATI REUSIT ASTAZI ,CAND PLANG DE DURERE SI DOR(MAMA MEA A IMPLINIT ASTAZI 6 ANI DE CAND NU MAI E ALATURI DE MINE......) SA-MI TRANSFORMATI LACRIMILE AMARE IN LACRIMI DE BUCURIE SI EMOTIE !!!!......PENTRU CA VAD CAAA.....VOI CHIAR MA IUBITI CU ADEVARAT !!!!!! .....CRDETI-MA ,CA ACUM CAND VA SCRIU,PLANG !!!!.....CA SI IN BASME : UN OCHI PLANGE,UNUL RADE !!!!......CHIAR DACA NU O SA CASTIG,MACAR STIU CA VOI MA IUBITI.....SI PENTRU MINE ASTA E MAI IMPORTANT DECAT PREMIUL.......VA PUP SI VA MULTUMESC INCA O DATA........
P.S.- AM SCRIS CU MAJUSCULE ,CA SA ACCENTUEZ CEEA CE AM VRUT SA SCRIU.......VA IUBESC PE TOTI !!!!..... .... .... ..... ..... ..... ......

Postat pe 8 Iulie 2008 13:24
ufffff...etta..draga mea...ca ma rascolisi de tot....si uite cum lacrima pe obraz i-mi curge...D-ZEU S-O IERTE...

ca in aceeasi situatie sunt si eu...si chiar daca sunt departe de locul unde este ea si nu-i pot aprinde o lumanare..la locul ei...o fac aici..zi de zi....

cum sa nu te iubeasca lumea?..pai zi tu...profesoara ca tine unde mai gasesc ei..hm..s-o credeti voi ca mai exista una ca etta...nici in vise...si ca sa te fac mai vesela oleaca..promit ca atunci cand voi veni in vacanta..am sa-ti fac o vizita..chiar de nu ma vrei..eu ti-o fac....

pupici....esti ....THE BEST.....

Postat pe 8 Iulie 2008 13:33
stai tu etta nu mai plange
nu plange mai etta
caci noi te iubim
mai mult ca alta...

incerc si eu sa te fac putinel sa zambesti...dar stiu ca nu ai cum azi....asa ca mai bine stau in banca mea...si-mi vad de hartoagele mele......

Postat pe 8 Iulie 2008 13:38
te pup sefa! sa ne traiesti! ...lasa ca trece!

Postat pe 8 Iulie 2008 13:42
Nu fi trista etta.. E greu cand ii pierdem pe cei dragi, dar sa stii ca daca ne dorim cu adevarat, ei sunt mereu alaturi de noi. Se spune ca atunci cand ti-e tare dor de un suflet pe care l-ai pierdut, sa te gandesti in fiecare zi macar 10 minute la el, sa-l vezi cu ochii mintii si sa-ti doresti din toata inima sa-l simti din nou langa tine, asa cum il simteai cand erati impreuna. Chiar daca aceasta ruga poate dura zile, luni sau ani, intr-un final el te va asculta si te va face sa stii ca e aproape. Printr-un vis, un semn sau o stare de bucurie totala, acest suflet drag iti va transmite ca e langa tine. Pupici si bafta la concurs.

Postat pe 8 Iulie 2008 14:20
etaaaa reao,pai daca nu ma iei si pe mine in geanta ma ,o incurci cu mine,pai cum ma,eu tot la munca si tu tot vandra creanga vrei ma D-zeu sa ii odihneasca pe parintii tai,fale parastas pt sufletele lor,daca nu te pricepi te ajuta mari cai experta daca nu fc acum,da ceva de pomana,ceva ce ia placut mamei tale,si la 7 ani neaparat sa fc parastas.
mari58
Postat pe 8 Iulie 2008 14:53
si uite acum am executat ordinul sultanului,si, cum sa nu te iubim ma noi pe tine,pai muream si nu stiam multe,noroc cu tine,si daca pe mine urita si proasta ma iubesc a sczz am uitat,si agresiva,atunci cum sa nu fii tu iubita ma si acuma te tuc de nu te vezi ma,asa cum numai eu stiu na
mari58
Postat pe 8 Iulie 2008 15:02
multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase !!!....mary draga,am facut toate pomenile care trebuiau,dar anul asta a fost taaaare ciudat.....acum vreo 2 sapt. soacra mea a visat-o pe mama mea,care i-a spus SA NU-I FAC POMANA ,SUB NICI O FORMA,ACUM,IN IULIE,CI IN NOIEMBRIE,CAND A MURIT TATAL MEU !!!!!.....eu nu am avut de gand sa nu-i fac,daaaaar,ca un facut, sambata acum, care a trecut, nu i-am facu ca am crezut " ca se aprinde semaforul",sambata ce vine nu pot sa-i fac,caci sotul meu e la un curs si nu am cu cine sa ma duc la biserica,la tara(acolo sunt parintii mei inmormantati),peste 2 sapt. e ziua sotului meu....si uite asa cred ca o sa-i fac in august !!!!....dar o sa fac ceva si in noiembrie(tata face 10 ani)......deci mai ziceti ca nu e ceva pe lumea asta !!!....tin sa precizez ca soacra mea parca ar fi medium,ca are niste vise de-aste cu toti mortii nostriiiiii !!!!!......va pup.....

Postat pe 8 Iulie 2008 15:05
etta draga mea,cum sa nu te iubim gainusa noastra cind tu aduci atitea zimbete in sufletele noastre!si nu fi trista ca mamii tau e la o bere cu taticul meu (iam vazut eu acum cind ma uitai la cer)sa le mai treaca si lor de canicula!pina faci parastasul sa o rugam pe mari sa puna un pomelnic la manastirea unde se duce ea! in rest vad ca inundara topicul pitestencele si uite cum le iau la intrebari:ce mai e nou prin dragutul nostru oras????????astept birfa si stirile!

Postat pe 8 Iulie 2008 15:46
ptiuuuuuu....francia..si tu tot din pitestiule..esti?..caci nici eu...ma gandeam ca vi tu cu noutati..ca din partea mea..aaaahhhhhaaaaa...stai mult si bine si asteapta..ca nu mai stiu mimic....

te-am tucat..si te astept cu noi vesti...

Postat pe 8 Iulie 2008 15:53
auzi fato???????,, cica facura aia o fintin a cintatoare!!!!!asta cu dreaq o fi??????? hai ca mai sint pitestence si apar ele.........

Postat pe 8 Iulie 2008 15:55
eta e bine si mai tirziu,mai inainte de data ce au murit nu se fc,si eu am fc mai tr,ca a fost pastele,si am fc mai tr pt toti odata,e bine iubita stai linistita.
mari58
Postat pe 8 Iulie 2008 15:56
francia..bai hai ca asta-i chiar culmea..auzi fantana cntatoare...hm...

sa-mi cante...ma facu-i a dracului...
lai..li..la..li..la..
si cantai..al dracului..
lai..li..si .la.la.la..
caci fantana..n-are apa
lai..li..si la.la..la
baga capu de te-nneaca
lai ..li.si ..la..la..la..

na..sa vada domn..prímar ca-i facui o cantare la fantana lui.....

haideti fetelor ale pitestilor....bagati aici despre fantana..ca tare vreau sa stiu ce canta,,,

Postat pe 8 Iulie 2008 16:02
eeeee!! trebuie sa ma laud! mai dragelor, noi avem la craiova fantana cantatoare si spoturi si e plin de flori!
ma facu muica olteanca..........

Postat pe 8 Iulie 2008 16:10
pai daca aude pendiucu cintarea moare de dragul tau!!!!!!!!!hai ca o pun pe situl primariei poate face si o statuyie pina te duci acasa!!!!!!prin ce cartier bintui????????hai zi ca esti la interogatoriu!

Postat pe 8 Iulie 2008 16:18
sunt olteanca..olteanca-mi zice....ca ma nascui in valcea...mai onyta..draga....

si sa-ti mai spun ca in copilarie ma bateam cu Adi de la Vlcea..mai cantam si la chitara...caci doar copilariram in acelasi bloc....

grantic acum vezi de ce ti-am spus eu de Adi de la Valcea..daca mai ti matalica minte...

eee..haide ca o daduram in laude..si aici este loc de cearta....mai fetelor sa nu ma certati..dar deschideti voi un topic unde putem discuta orice..adica off-topic..ca sa nu-l deschid eu..

Postat pe 8 Iulie 2008 16:21
mai draga stai linistita ca noi sintem mai tot timpul off topic!

Postat pe 8 Iulie 2008 16:30
mai io sunt pe jumatarte ardeleanca si pe juma olteanca ...daca m apuc d einjurat pe la jumatate uit si daca ma apuc sa dau din coate...le am asutite rau....asa ca ce daca suntem off topic????care-i baiul????
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Iulie 2008 18:19
uite-o si pe sora mea, emma! maryamm vrea un topic unde sa discute orice!
fata draga, dai inainte cu tupeu ca aci sintem oameni de comitet!

Postat pe 8 Iulie 2008 18:39
fata onnyta nu fi trista
ca voi continua
si-am sa postez zau asa
ce vrea inima mea...

multunmesc de invitatie
sincr n-as refuza
eu o gasca asa de mare
si simpatici asa....

Postat pe 8 Iulie 2008 18:45
SINTEM CEI MAI BUNI!!!!!!!!!!

Postat pe 8 Iulie 2008 20:05
Pt toti cei care imi trimiteti mesaje sa votez: Nu imi mai umpleti mesageria de pomana, eu votez ce-mi place si mai ales pe etta. Ok? Din toti numai ea a promis ca ne trimite dusuri cu telecomanda, prin urmare consider ca trebuie sa mearga in Grecia sa-si poata onora promisiunea
Vezi etta, poate ne lasi cu buzele umflate si te intorci cu mana goala
amme22
Postat pe 8 Iulie 2008 20:21
asa. Am facut-o din nou. Era sa nu o mai gasesc.
amme22
Postat pe 8 Iulie 2008 20:27
heeeeeeeeei pupici la toata lumea ce mai faceti Etta draga sper sa pleci in Grecia
wdy
Postat pe 8 Iulie 2008 21:32
pupici wdy
amme22
Postat pe 8 Iulie 2008 21:35
Fetelor Etta nu mai e in primi 20. Votati! Hai ETTA!

Postat pe 9 Iulie 2008 09:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Superstitii... 41 De la: diana1981 5 Septembrie 2009 19:03
inscriu reprezentanti oriflame=cititi va rog 1 De la: kudika198911 23 Iunie 2010 00:01
CE PARERE AVETI DESPRE CAZUL BARBATULUI-MAMA????........POATE DEVENI,IN TIMP......O MODA????? 34 De la: ocgiogi 12 Februarie 2009 18:53
andreea 26 De la: kudika046697 6 Iulie 2009 09:41
Vraji, vrajitoare exista sau o pacaleala? 170 De la: Eremia_Victoras_1 2 Ianuarie 2015 13:24