Setari Cookie-uri

LOC DE CEARTA,CATERINGA SI EVENTUAL LOC DE INJURAT!

alooooooo! treceti la votat!!!

Postat pe 9 Iulie 2008 09:45
eu votai deja dragelor........si venii sa protestez:la vorbe venii o fatuca care are ceva cu modul nostru de exprimare (cred ca e pudica) care ne ameninta ca ne desfiinteaza forumul..... ca ea vrea sa redevina ce a fost inainte........nelamurirea consta in faptul ca e atit de noua incit de unde stie ea care era treaba??????? si este fan cosmin..........ghiciti cine este?????????

Postat pe 9 Iulie 2008 09:53
Te pomeni ca-i Oana?

Postat pe 9 Iulie 2008 10:09
m-am saturat de fani si de amenintari......
alone
Postat pe 9 Iulie 2008 10:09
ETTA nu fi rea si onoreaz/o cu prezenta pe Ochiul "civilizat", ca poate o convertesti tu. Sau poate raspunde la intrebarea cu dusuletu.

Postat pe 9 Iulie 2008 10:15
interesant este ca aceasta tipa si-a facut cont aici pe 24.06. in concluzie, de unde stie ea cum era forumul asta inainte???
=> ca este o utilizatoare mai veche.oricum ochiule imi provoci !!!!!!!!!!!

Postat pe 9 Iulie 2008 10:30
stef80- STATUS-

ATENTIE !!!Catre toti cei din lista mea,catre toate cadanele din HAREM,vulpi si cotoharle..,va rog de-mi sunteti prieteni..,votati pe buna mea prietena,din poza de la AVATAR,"gainusa mea PERVERSA"etta70...nu uitati..,ZILNIC LA DATORIE...,CU INCA 5 VOTURI,O ADUCEM IN TOP 20...!!!:))

Postat pe 9 Iulie 2008 11:09
EU NU MAI GASESC VORBELEEE!!!!CE S-A INTAMPLAT?AU STERS FORUMUL????

Postat pe 9 Iulie 2008 11:10
De 20 de minute nu mai este, cred ca l-au sters. Dar de ce?

Postat pe 9 Iulie 2008 11:19
pt ca nu i-a convenit ultimul meu post... ,cine poate sterge un topic ?????in afara de Administrator???il poate sterge cel ce l-a infiintat.???? "Da dovada ca esti BARBAT, ca nu ti se scoala numai on line, si spune-mi numele!
De ce nu ma mai jignesti?Crezi ca am sa-ti cad vre-o data la pat?Nu dragul meu, creierul meu este putin mai dezvoltat decat al gaiinii Hai sa vad cat sange ai in chestia aia de ti se iteste dintre nasturii de la prohab!
Scuzati-mi limbajul, voi, ceilalti, dar cu un asemenea specimen trebuie sa vorbesti pe limba lui (incarcata de par pubian)!" ASTA E CE AI POSTAT MAI SUS,ochiul civilizatiei la adresa mea... "Domne",folosesc acest cuvat ca sa stii ca te-am recunoscut pt ca iti apartine..,inteleg ca suferi de acel sindrom LAP,al femeii de 40 de ani parasita de barbat,de amant si de prieteni in acelas timp..Daca mi-ai uitat numele,ti-l reamintesc :Stefan Iti mai aduc aminte ca am o sotie mai tanara ca tine ,cu 9 ani,si mai frumoasa decat tine de "bilioane "de ori,folosesc termenul tau..,chiar tu o recunosteai candva !! dar vad ca te lasa memoria..Draga R.,SCULA MEA..,e mai activa ca oricand,asa ca nu-ti mai fa atatea griji,atata timp cat tanara mea sotie e satisfacuta,deci am sange in scula ..iar limba mea" NU este incarcata de par pubian",cum sigur TI-AI dori sa fie a ta..Avem cateva zeci de discutii private pe mes..,prin care recunosteai ca te-ai "incins online",dar pt ca vreau inca sa raman gentelman,nu am sa le fac publice inca..Apropos,a trecut 1 iulie.. si nu ai reusit sa-ti faci rost de banii pt biletul de avion,dar unde sa mai pleci acum,caci nici amantul ,nu te vrea... schimba-ti user-ul,caci lumea te recunoscu si cum spuneai despre cei ce-l schimba ca sunt misei ?????NEDMONDD-,ochiul civilizatiei... ptiuuuu poate o doza virtuala ,iti va prinde bine ,asa ca ti-o ofer cu drag

Postat pe 9 Iulie 2008 11:22
stef nu inteleg o chestie! de ce zice cucuoana asta ca nu ti-a trecut prin pat??? ce legatura are cu subiectul?

Postat pe 9 Iulie 2008 11:47
Rog a se intelege corect.De la "ASTA E CE AI POSTAT MAI SUS..."imi apartin spusele,pana acolo,ii apartin ei... REPET INTREBAREA MEA-cine mai poate sterge un topic in afara de Administrator,poate sa-l stearga si cel ce l-a infiintat..??????

Postat pe 9 Iulie 2008 11:48
pt ca si-a dorit-o onnyta,am dovezile si nu mi-as permite sa fac aceasta afirmatie fara sa le am...!!! de ce si-a sters topicul ???ii e teama ca vb...??????? citeste ultimul meu post,cel de sus cu atentie...

Postat pe 9 Iulie 2008 11:51
cata ura..cata invidie.....ptiuuuu.....mai OCHI AL PULIVATIEI ...ce sa mai gata..te-ai demascat..pune-ti masca la loc..si ia zi talica facusi rost de bani pentru biletul de avion? hai lasa nu mai fi trista..fa-mi o vizita..ca te ajut eu..sa pleci la cel ce nu te vrea...uppsss...dar sa sti..ca sa ajungi la mine..i-ti trebuie mai multi bani decat te costa biletul pana la amantul tau.. asa ..ca vezi..talica de unde-i faci rost...dar cel mai bun lucru ca sa faci banuti repejor...fugi si da-te cu curul pe razatoare...si sa vezi cati banuti ies..de i-ti vei cumpara singurica masinuta sa ajungi unde vrei...si uite ca ai reusit...

cat de frumoasa esti...zana mea..patria mea...caci despre masinuta...ptiuuuu....nu mai vorbesc...

iar acus mai denmond..ociul pulivatiei..caci nu mai stiu cum sa te numesc...mai schimba-l odata..numele...de ce nu mai apari?...pai daca erai barbat i-ti spun eu..ca nu renuntai..stateai si raspundeai la fiecare....DOMN'PULIVAT....OARE???

Postat pe 9 Iulie 2008 11:54
dragii mei nu a-ti avut timp sa cititi ce a scris NEDMON..OCHIUL PULIVATIEI..CA A FOST STERS TOPICUL..DAR EU FIIND O "" COTOROANTA" UITE CA L-AM GASIT....CID SCRIE PE MINE

MAI JOS GASITI ULTIMUL MESAJ PE CARE L-A SCRIS EL..LA VORBELE..NU-SI AU ROSTUL.....

Stimate Domn, desi promisesem altceva, un ultim raspuns:
De ce urla lasitatea in tine si nu-mi dai numele?Sa stie tot poporul cine sunt!Sa dai DOVEZI CERTE ce misela sunt!
Nu vezi ca numai gura e de tine?
Da dovada ca esti BARBAT, ca nu ti se scoala numai on line, si spune-mi numele!
De ce nu ma mai jignesti?Crezi ca am sa-ti cad vre-o data la pat?Nu dragul meu, creierul meu este putin mai dezvoltat decat al gainii (fara nici o legatura cu alte "gainuse" de pe forum!)
Apoi da-l si pe al tau, cel real!...
LOL!
Hai sa vad cat sange ai in chestia aia de ti se iteste dintre nasturii de la prohab!
Scuzati-mi limbajul, voi, ceilalti, dar cu un asemenea specimen trebuie sa vorbesti pe limba lui (incarcata de par pubian)!
9 Iul 2008, 00:03 Vorbele isi au rostul lor, dar faptele ne definesc ca oameni, si acum este momentul sa ne definim!! Suntem oameni ? Avea dreptate iussy, dar increderea pe care de obicei o acord oamenilor la prima vedere m-a facut sa incerc o discutie CIVILIZATA cu Marele Sultan...

Din pacate, ma vad nevoit sa recunosc ca ii dau dreptate:"orice discutie civilizata cu acest personaj este sortita esecului de la bun inceput, daca nu esti femeie si nu-i arati, explicit dorinta de a-i sari in pat!"

Fapt observat si pe restul de topicuri!

Acestea fiind spuse, stimate Domn, imi cer bilioane de scuze de la Inaltimea Vostra, dar consider discutia dintre noi incheiata!

Orice incercare din partea Dvs, de a continuua discutia prin absolut orice remarca:intrebare, jignire, injurie se va transforma in monolog!

Sunt curios cat va mai rezista acest forum plin de obscenitati!

Din partea mea, va anunt deschis ca incepand de astazi voi duce o lupta asiduua in vederea inchiderii forumului sau macar a stergerii anumitor subiecte si conturi care ocolesc pe departe normele minimale de bun simt, civilizatie, cultura si respect fata de oricine!

Sunt curios cate injuraturi si vorbe pline de duh imi voi atrage!

Ar fi cazul ca acest forum sa redevina ce s-a vrut la inceput, un forum de discutii civilizate, pe subiecte de cultura generala, care nu avea nici o legatura cu sexul, si toate mizeriile intilnite pe aici!

O zi buna tuturor!

DECI NU EU V-AM URAT O ZI BUNA CI EL..EA..

Postat pe 9 Iulie 2008 12:08
stef, nu avea cum sa stearga ea topicul! numai administratorul poate sa o faca!

Postat pe 9 Iulie 2008 12:11
onnyta ,daca-ti amintesti ..,candva pe acel topic ,Cosmin ii spunea persoanei ce l-a infiintat ,sa-l stearga pt ca ea ar putea sa faca asta..!! eu sincer nu ma pricep si de aceea va intreb pe toti ..,pt ca daca se dovedeste ca asa-i,atunci vom sti cu totii cine-i persoana respectiva ..Administratorul ne-ar putea lamuri in cazul asta,sigur.

Postat pe 9 Iulie 2008 12:18
Da cine se crede asta frate,o fi MAFALDA. Du-te cucoana si plimbate si lasa-ne pe noi sa ne injuram, nu te baga unde nu te priveste, ai fi pocaita, ca numai asa se explica acest monolog, ochiul.... . Stef, daca ea a deschis topicul, poate sa-l stearga, sau daca nu se sterge automat cand sterge contul, dar topicul nu era scris de ea, deci mumai administratorul il poate sterge daca,probabil, ii cere unul din utilizatori, din cauza continutului. SCUZATI-MI EVENTUALELE GRESELI DE ORTOGRAFIE, SUNT LA SERVICIU.

Postat pe 9 Iulie 2008 12:22
concluzia e ca gagica asta are probleme serioase!!

Postat pe 9 Iulie 2008 12:28
"Stef, daca ea a deschis topicul, poate sa-l stearga" miha 16 ,sunt cuvintele tale...!! Daca e asa cum spui tu,e mai mult decat clar ,ca e persoana de care vorbeam... deci TOPICUL respectiv ,a fost deschis de roradiminetii,dar cine credeti ca l-a putut inchide in afara de Administrator..??? si cine credeti ca este ochiul civilizatiei...??????? ,aceste doua conturi ,exista inca...

Postat pe 9 Iulie 2008 12:33
faaaato etta mami mi-a venit a fuuuuu....e pana ti-am gasi tpozna sa te votez...un vot de la munca unul de acasa ca astia se ia dup aip.....vazusi draga la mine cinste dubla ca altfeeeeellllpopilic mare mare
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Iulie 2008 15:47
mersi Ema !!!....pentru a nu mai sta sa cautati ,link-ul cu poza mea este pus la profil,sub avatar .....chiar daca nu apare tot,innegriti-l si copiati-l sus la adresa,ca va duce la poza mea....am facut eu proba.......vi-l pun si aici: http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/63671.html.......multumesc anticipat!!!!.....

Postat pe 9 Iulie 2008 19:36
mai ai 10 puncte de la mine ca am ajuns acasa si ....ti-am dat si de pe ip-ul de acasa.un pupilic draga si ....la mai multe!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Iulie 2008 20:58
ufff.bine k ai pus adresa..k nu te mai gaseam:)
criss_a
Postat pe 9 Iulie 2008 23:07
si de la mine inca 10!!! ettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!daca nu castigi concursul te

Postat pe 9 Iulie 2008 23:18
urraaaaaaaaa......etta..draga mea....te mai facui cu vreo 40 de puncte...uraaaaa...acu esti pe locul 28........am eu grija sa ajungi mai sus pana la locul 1.... daca ma intelegeti..ca sunteti fete destepte.....mai incercati ca mai merge......... de nu va spun pe privatule......

Postat pe 9 Iulie 2008 23:49
OOOOOOOOOOOOOOO IARTA/MA ETTEA CA TE VOTAI SI IN ACEASTA DIMINEATA.

Postat pe 10 Iulie 2008 08:56
deci am o gramada de nervi..am primit o gramada de mesaje k ba voteaza-mak nu stiu ce ba k nu stiu cum...oamenii astia sunt km stresati ..ei nu stiu k tot pe etta o votam..ea tre sa plece in vacanta
criss_a
Postat pe 10 Iulie 2008 09:46
IEEEEEEEEEE!!! acum etta e pe locul 26!!!

Postat pe 10 Iulie 2008 10:01
pai dupa ce m-am kinuit si eu sa te gasesc si in dimineatza asta, am intrat aici si am gasit link-ul pe care l-ai scris tu k sa te gasim mai ushor!!!!nu conteaza, important e k te-am gasit si am si votat!!!un puuuup mare, mare d tot pt etta!!!si akuma toata lumea cu mine: HAIDE ETTA, HAIDE HAI!!!CASHTIGA ETTA, HAIDE, HAI!!!

Postat pe 10 Iulie 2008 10:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De Paste 22 De la: Luli2 19 Aprilie 2009 12:29
URGENT DE TOT 8 De la: mic_negru_si_urat 29 Iunie 2008 00:30
salut 12 De la: cosmilumi 18 Aprilie 2012 17:15
un cadou perfect ? 13 De la: kudika421339 2 Octombrie 2011 18:50
AVETI,MOTOARE??????CE SIMTITI CAND MERGETI CU ELE???? 11 De la: kudika_956391 26 Iulie 2014 16:11