Setari Cookie-uri

LOC DE CEARTA,CATERINGA SI EVENTUAL LOC DE INJURAT!

De la: lynx la 7 Iulie 2008, 00:31 Pentru : ancuta240783

Subiect: nu imi vine sa cred cat de "oarbe sunt femeile"
Buna.Hai sa fac si pe misoginul desi nu chiar sunt.De ce sunt femeile atat de oarbe si nu ii vad pe cei care merita sa ii iubiti eu nu stiu...Poate ca,de fapt sunt sigur ca la multe dintre voi care picati in capcana asta cu barbatii egoisti,va mai trebuie intr-atat de multa suferinta incat sa puteti vedea si dincolo de aparente.Cand veti realiza,sau veti fi constiente de faptul ca voi singure aveti sansa de la Dumnezeu sa alegeti,o faceti in functie de fizic si cand nu veti mai gandi cu "ce aveti in pantaloni"(nu e cu nimic mai prejos cu ce au barbatii in chiloti)atunci veti incepe sa cunoasteti si alta latura pe care voi o descoperiti prea tarziu din pacate...Stiu cum gandesc femeile si asta este adevarul!Eu vi-l spun indifferent ce o sa credeti despre mine,nu imi pasa,nu am nici un interes (de altfel nu vi se spune adevarul pt ca barbatii interesati de voi nu au nici un interes sa va piarda…
alone
Postat pe 7 Iulie 2008 10:52
uite ce mesaj am primit eu......
de la tipul asta....nu inteleg......
alone
Postat pe 7 Iulie 2008 10:52
e mare gradina draga..... prostii sar gardul si noi ne minunam in continuare despre cat pot fii unii de bagaciosi si de lasi,uite daca nu vrei sa mai primesti mesaje de genul asta alege sa primesti mesaje numai de la prieteni ancuta si pt maryamm, albumele poti sa le faci private si le vad numai prietenii dinlista...asa pudicii se pot abtine de la comentarii belicoase si raportari inutile si jenibile.
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Iulie 2008 13:57
ancuta draga nici nu trebuie sa te chinuiesti sa intelegi. sin unii care vorbesc pt. ei si atat. nici macar ei nu se inteleg!

Postat pe 7 Iulie 2008 14:22
ema...

Postat pe 7 Iulie 2008 14:31
pai ai vazut???? scurt si cuprinzator,acu nici io nu mai pot vedea poznele tale,da si mie accept ca tare imi placeau si nu apucai sa le vaz pe toate....
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Iulie 2008 15:17
ehei!!!!!!!! ma lasara astia cu mesajele si va luara pe voi?????? pai exista o explicatie:sinteti mai tinerele............;ha ha ha

Postat pe 7 Iulie 2008 19:25
gagici, VOTATI-MA LA CONCURS,sa ma duc si eu in Grecia,poate imi vine mintea la cap si ma mai potolesc oleaca cu comportamentul asta obscen !!!!!1.......

Postat pe 7 Iulie 2008 19:39
mai draga etta.......pai ti se facu de luat pe coaja! ce puii mei nu intelegi ca noi te vrem OBSCENA!.........ce Greci?????????,ce concurs?te ticnisi ?

Postat pe 7 Iulie 2008 19:46
hai mai frantulico,VOTEAZA-MA !!!!....ca uite promit sa nu ma "dezobscenizez", ci sa va aduc noi fantezii de pe acolo !!!!....asa e bine?????....ca daca nu,vin pe capul tau,sa nu mor doar in Romanica !!!!!.....

Postat pe 7 Iulie 2008 19:53
hai vino pe capul meu ca te vreau!!!!!!!!lasa dracu grecii ca aici e treaba cu sarutul frantzuzesc!!!!!dar care e treaba cu concursul?

Postat pe 7 Iulie 2008 19:59
intrati pe CONCURS ,cautati poza cu mine si lionu' la mare,si votati-o !!!!...premiu : 7 zile in Grecia !!!!.....puteti vota o data ,in fiecare zi ...

Postat pe 7 Iulie 2008 20:04
hai mai ca promisesi.........;;deci ma risc sa ne inveti sarutul grecesc!

Postat pe 7 Iulie 2008 20:06
etta...ai luat un 10 mare de la mine..si-l vei lua in fiecare zi pana cand pleci in excursie.....pupici..

Postat pe 7 Iulie 2008 20:09
gatta sefa se vota!

Postat pe 7 Iulie 2008 20:12
MULTUMESC TUTUROR !!!!.....si multumesc anticipat celor care ma vor mai vota......SI VA ASTEPT IN FIECARE ZI CU UN VOT.....PUPI.....

Postat pe 7 Iulie 2008 20:37
te votez si eu ca si asa nu am iubit ca sa particip si io si apoi voi meritati mai o saptamana de huzur sa vii de acolo cu forte noi si pozitii noi de descris pt france si pt noi mai ales astea mai tinerele@!!!! 10 si de la mine
dandanaua_reloaded
Postat pe 7 Iulie 2008 21:04
Ei ...mai Etta...pai cum sa nu dam 10 la o lady ..si la un lion ..de nota 10?? Va pupic si sper sa ajungeti in Grecia...daca nu ...sa veniti la mare ...ihihih. .. Eu tot Grecia vad ca scrie pe voi doi ...Pupici
mia_mia
Postat pe 8 Iulie 2008 08:50
ai akum 10 palmieri si de la mine, dragutzo!!!!va pupaesc!!!!

Postat pe 8 Iulie 2008 09:44
hopaaaaaa!! sefa si cu lionu vor la greci?? stai asa sefa sa te votez. nu de alta dar daca e in august poate ne intalnim..acusica ma duc la votare!

Postat pe 8 Iulie 2008 10:13
Cat pe aci sa nu te gasesc in multimea aia de poze, concediu placut de pe acu, ai un vot si de la mine. Pupici

Postat pe 8 Iulie 2008 10:22
VOT PT ETTA BINEINTELES

Postat pe 8 Iulie 2008 10:23
ettaaaa!! hai mai draga ca uite ce te ubeste lumea!!

Postat pe 8 Iulie 2008 10:34
hello!am venit si eu pe aici..melinduta,nu mai fi suparata papusel..astea-s legile in romania si astia-s oamenii de rahat care o conduc...tu sa fii sanatoasa..k o sa vina si masinuta ta
criss_a
Postat pe 8 Iulie 2008 10:53
ups:)))....acum am vazut k sunt 12pagini..eu am citit pana la 5 si am crezut k e ultima:)))
criss_a
Postat pe 8 Iulie 2008 10:54
daca nu votati etta la concurs..,va injur si va cert rau pe toate !!!zilnic click pe ultimul palmier..:))

Postat pe 8 Iulie 2008 10:57
am pus ei eu acolo 10 palmieri ..si o s te votez sa pleci unde-ti doresti..ce frumos..18 ani de casnicie ..multi inainte
criss_a
Postat pe 8 Iulie 2008 11:02
Am cazut si eu ca musca in lapte.. :) Imi place doamna etta si as dori sa o votez si eu la concursul despre care vorbiti. Dar, din pacate nu stiu despre ce concurs e vorba. Imi spuneti va rog si mie unde sa caut? Multumesc.

Postat pe 8 Iulie 2008 12:25
Namaste....trage talica cu ochiul mai sus..si vezi ca scrie concurs....exact unde vrei sa te login..sau logout...apasa pe acel buton..Concurs....si cauta pe pagina unde scrie TOP 20...si uite ca ai gasit-o pe etta....si vezi sa nu uiti sa faci acelasi lucru in fiecare zi....

apesi pe ultimul palmier care inseamna 10..ca mai jos de zece daca apesi..ai grija..ca ti se va strica calculatorul ..si nu-ti doresc....

Postat pe 8 Iulie 2008 12:31
in bara de sus... unde este "profilul meu".... este si concurs, intri si te duce direct in...CONFU.... VOTEZI ETTA70, adica cei 10 palmieri si ...e rezolvata etta

Postat pe 8 Iulie 2008 12:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna voua la totii 15 De la: petre_boss 5 Martie 2014 15:38
REVOLUTIA ROMANA,IMAGINE INCA VIE ! 10 De la: thadoogback 30 Decembrie 2010 12:08
Scoala de sambata 1 De la: kudika471802 15 Noiembrie 2011 11:01
neatza 9 De la: kiss_my_ass 17 Octombrie 2011 12:08
Schimbare avatar 2 De la: luyyzz 9 Octombrie 2009 13:29