Mai multe
eeee.....cica vremuri ceausiste,alea de altadata......nu ca mi le-as mai dori,dar erau mai linistite,aveai un servici,nu era atata nesimtire si aroganta ca azi.....ma rog,multe lucruri mai bune.....dar,incontestabil,si multe mai proaste....desi,stau sa ma gandesc cum era mai bine:sa n-ai cum sa mananci o ciocolata ,ca nu era,sau acum sa salivezi ca n-ai bani cu ce s-o cumperi???.....hhmmm.....discutabil,nu???......da' oricum,un lucru era misto:luai aspirina mai des!!!!.....da' totusi nu mai relaxat,ca te fereai de sarcina ca de .......ooooffff,parca nu-i bine nici ,asa nici asa......las polemicile,ca nu sunt de nasul meu.....na,uite ce facusi din profa de perversiuni!!!!....o baba melancolica!!!..... ..... .... .......gata,mi-am revenit!!!!.....aaahhhh....e mai bine asa!!!.....pup.... ... ... ...
|
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 18:27 |
||
|---|---|---|
|
ptiuuuuuuuuu....etta..etta..cata dreptate..ai tu....dicutabil..discutabil..haide ..haide nu intra in melancolie..ca acu ma duc sa fac o mica plimbare pe.....sa mai uit oleaca de greitatile astea ale vitii....ca prea multe is...nu??? |
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 18:38 |
||
Bei fetelor unde-i cearta???? Francia..pai esti patroana de topic..isca mama ceva cearta ...ce faci!?!?...sa ne dam arama pe fata Ca am biciu pregatit.. O sa ajung dracu sado maso ..cu voi ..de o sa mi=l pun singurica pe spinare...ca ..cu voi nu se poate certa omu .. Hai va pupacesc...
|
||
|
|
||
|
mia_mia Postat pe 4 Iulie 2008 18:45 |
||
pai mai miuto tu nu vezi fato ca fugira literaztii si nu mai avem saminta de scandal????? astfel sint neputincioasa! si tine biciul pentru vremuri grele ca asta e linistea dinaintea furtunii!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 18:48 |
||
|
mia..mia...ce? cum?..unde?....bici..ptiuuuu.....hai ca l-am pregatit.... si?..ce urmeaza? |
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 18:49 |
||
da vulpita mica ..,a sosit Sultanelul sa raspunda intrebarilor tale,desi ..,vad ca ti-au raspuns cadanele mele PERVER5E... si cel mai bine dintre ele a facut-o maryamm daca nu ai inteles nici de la ea,iti voi spune si eu...,atunci cand nu ma cert cu ele,fac "gesturi caritabile" cu motate imature si nemultumite ca tine... ,asa ca ..atunci cand nu-ti va ajunge aspirina,apeleaza cu incredere la serviciile sultanului garantat presteaza ireprosabil si vindeca...
|
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 22:36 |
||
salutare gasca!!!! CINE SE IA DE SULTAN?SA NU MAI INDRAZNEASCA !!! MA FAC ACUM MARE SI URAT SI SA VEZI KARATE CA IN MATRIX BRE!!1 INCEPE NUMARATOAREA INVERSA.MAI SUNT 6 SI MA INTORC SULTANEEEE VINE INTARIRI ACUM CU CHEF DE SCANDAL
|
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 23:25 |
||
|
|
||
|
Postat pe 4 Iulie 2008 23:59 |
||
acum ca sa pot dormi si eu,cucuveaua,trebuie sa zic,si zic ..firar sa fie,ca nu pot sa inteleg,uite asa proasta cum sunt,cum se poate ,doamne iartama,ca o femeie sa puta ma?da ce nu avem apa,traim in desert,si avem apa la portie?uff ca mam racorit putin....si in plus, atrebuit sa vb fr,dar imi venea sa o iau de turul pantalonilor si sa dau cu ea de toti pereti,lenesa naibii,gata nu mai zic nimic,ca imi amintesc si imi vine sa vomit.
|
||
|
mari58 Postat pe 5 Iulie 2008 00:18 |
||
mari dragutza, ce scumpa eshti cand te enervezi, e printre putzinele datzi cand te aud asa, dar eshti o dulce orikum ai fi tu!!!!iar la capitolul "apa cu portzia" te asigur k nimeni nu te poate intzelege mai bine k mine, caci am preferat sa merg cu taxi la munca, k sa nu fiu nevoita sa suport toate "aromele" din troleuri si am dat peste "prosoparii din galbejitele de taxiuri"!!!!!doamne, k imi pika parul din nas d multe ori pana sa ajung la destinatzie si mi se parea k destinatzia aia e pe la constanta!!! si akum sa va explik d ce ii numesc eu "prosopari" pe puturoshii aia de "shoferi":pai pt k sunt prea zgarcitzi k sa dea drumul la clima si prefera sa stea cu geamurile deskise si atunci, k sa nu li se scurga transpiratziile pana-n pantalonashi, ei decid sa ishi atarne fiecare cate un ditamai prosopul in gat si se mai si sterg cu el din cand in cand la cate un semafor!!!!!pfuuuu, doamne, multzi nespalatzi mai exista p lumea asta!!!!!!chitrelor!!!e scumpa apa, asa-i????hai, mari, zi-le si tu vreo doua la jegoshi!!!!!!
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 10:27 |
||
| eeeee draga vezi ce bine e sa stai la munte??? apa din belsug,pe toate cararile si nu prea o opresc astia ca le sar brasovenii in cap.cat despre autobuze.....ieri mi s-a facut atat de rau in autobuz...nu din cauza caldurii ci din cauza mirosului,toata noapte am avut in nari un miros pestential de transpiratie incat am facut naveta intre toaleta si pat.....(scuze de expresie)varsandu-mi matele pana pe la 2 noaptea.nici macar aerul curat de dupa ploaia de aseara nu a reusit sa imi scoata din creier mirosul cu pricina,nu mai spun ca la urmatoarea statie dupa ce posesoarea respectivei miasme s-a urcat ....autobuzul s-a golit instantaneu cel putin in zona unde era ea.....sti ce ma enerveaza totusi???? era bine imbracata si chiar dragutica,nu pot sa inteleg astfel de femei..hai ca de la un barbat....parca nu prinzi atata pic ape el dar cand vezi un specimen din asta cu pretentii de dama fina care isi ascunde miasmele sub un parfum ieftin si ingrozitor te apuca pandaliile!!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Iulie 2008 10:50 |
||
la ultima nunta la care am participat,m-a pus ala mic.. sa merg pe ringul de dans...si era acolo un tip care dansa si m-a luat cu rau,la cum mirosea....oribil...ma gandesc la bietii invitati,care au avut ghinionul ca biletelul cu numele lor,sa se regaseasca langa al domnului care EMANA.....mirosuri atat de 'placute'...
|
||
|
alone Postat pe 5 Iulie 2008 11:05 |
||
|
Mi-am promis ca nu mai raspund niciunui comentariu de pe acest topic. Cu toate astea, citind ce a scris cineva dintre voi, nu pot sa ma tin de cuvant. Va voi raspunde fiecaruia, cu rugamintea de a citi cu atentie si de a intelege exact ce am vrut sa scriu, fara interpretari dictate de starea voastra de moment. Deci: Etta: Nu e nevoie sa faci o harta cu orasul tau; iti propun un exercitiu: imagineaza-ti ca nu ai fost niciodata in Targoviste, intra in acest oras dinspre Campulung si incearca sa iesi spre Bucuresti. Vezi cate indicatoare sunt, dupa care poti sa razi de mine cat vrei. In alta ordine de idei, faptul ca folosesti expresii vulgare cred ca se datoreaza domeniului in care lucrezi, domeniu care, ca si al meu, este este plin de oameni care au un vocabular mai mult decat colorat. Diferenta este ca eu nu imi permit sa folosesc aceste expresii pe un forum. Francia: Daca te referi strict la pastila numita aspirina pot sa-ti raspund ca nu o folosesc pentru ca imi produce dureri de stomac. Daca te referi la viata mea sexuala te asigur ca este foarte buna, dar iti apreciez grija si iti multumesc pentru aceasta. Stef: Am spus ca am toata stima pentru ca, la varsta ta, ai facut o facultate; nu ma entuziasmez in rest pentru ca un barbat de varsta ta, care are o nevasta acasa si care sta la diferite ore din noapte pe un forum preponderent feminin, facand glume mai mult sau mai putin ortodoxe cu alte femei, imprietenindu-se cu ele, nu poate sa imi placa.Dar asta este doar parerea mea. Melinduta: Am copil de varsta ta. Nu te-am jignit, injurat etc. De altfel, cu regret iti spun ca, inainte de a posta pe acest topic, nici macar nu stiam ca existi. Deci nu inteleg de ce ma trimiti la dracu cu atata inversunare. WDY: Sunt lucruri pe care nici macar in gluma nu le spui/scrii. Cel cu bomba este in capul listei. As vrea sa observati ca nu am injurat, jignit etc. pe nimeni. Am folosit un limbaj civilizat desi va garantez ca vocabularul meu este mult mai bogat in vulgaritati decat al vostru, dat fiind faptul ca lucrez in constructii. Daca aveti un minim bun simt imi puteti raspunde la fel de civilizat. Daca nu, nu. Este ultimul meu comentariu pe acest topic. Cu stima. |
||
|
crmn Postat pe 5 Iulie 2008 13:09 |
||
aaaa ce tare...azi nu imi vine sa injur pe nimeni si nici nu prea simt nevoia sa fac urat...la naiba e sambata silenea e in floare si pe mine ma asteapta ...termopane...termopane ...la balcoane...... sa bem pt asta ca am program administrativo-artistic azi si e asa o vreme fainaaaaaa!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Iulie 2008 13:32 |
||
meiii carmen,am sa-ncerc sa fiu si serios,desi tu stii ca seriosii mai fac si alte lucruri mult mai urate, decat facem noi aici..Am ales calea asta,pt a ma destresa total si nu numai..,am gasit aici tot felul de coloraturi,de la asa zisi oameni ,la unii care merita tot respectul meu si al familiei mele.In legatura cu orele alese,de zi sau nocturne,cu siguranta o fac pt ca atunci la momentul respectiv ,simt nevoia sa ies din din viata cotidiana..Da am o nevasta ,pe care o iubesc enorm si un copil..Poate ca si faptul ca nu o deranjaza,ca eu stau pe forum,cu femeile,ba pe deasupra le mai aduc si acasa..,vz pozele mele,ma face sa o iubesc si mai mult !! Mai putin e important,sa-ti placa tie de mine sau nu..,sunt convins ca dupa felul tau de a gandi si a te exprima,sotul tau ,daca exista ,are ceva probleme cu sotia lui..,dar asta nu e traba mea. Si sa-ti mai zic una..,noi cei care ne-am cunoscut aici,chiar am devenit prieteni nu numai virtuali ci si reali.Cu un alt tip de comportament,ai fi reusit sa ne cunosti si calitatile bune,daca le-o avea cineva dintre noi si de nu s-or fi adunat toate la la tine..
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:38 |
||
| draga mea crmn,chiar daca nu exista indicatoare intr-un oras,exista metoda de a intreba,pentru a nu te rataci!!!!....cat priveste vocabularul meu "colorat",nu se datoreaza mediului in care lucrez,pentru ca sunt casnica!!!!......este simplul rezultat al dezinhibarii mele din toate punctele de vedere(inhibitie care durase multi ani in urma si datorita careia eram mai tot timpul trista si neincrezatoare in mine),al faptului ca vreau sa ma distrez si sa ma relaxez pe aici......asta nu inseamna ca in viata de zi cu zi sunt o vulgara si o panarama!!!!......sunt o geamana apriga(si poate si asta contribuie la "cele 2 fete " ale mele) si te asigur ca SUNT O MARE DOAMNA si am curajul sa apar in orice societate sus-pusa!!!!.......si-ti garantez ca as trece cu brio!!!....pentru ca ceea ce am eu in capsorul meu si manierele mele reale nu se reflecta neaparat din vorbele mele vulgare!!!!......dar m-am saturat,in viata mea,de intepati si de oameni care nu pot intelege umorul unora si care au pretentia ca toti semenii sa fie "ca scosi din cutie"!!!.... | ||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:40 |
||
De la: francia2008, la data 2008-06-30 23:22:29pai la cit erau de ale dreaq nici vibratorul nu le ajuta......cine crezi ca strica aspirina pe ele?nu de alta dar cind incep sa clantane.........nu mai scriu ca ma timpii!va spusei eu ca excesu asta dauneaza!numai la perversiuni ma duce capu..........si etta tu esti vinovata!na! ca de la tine invatai sa ma aspirinizez la greu! Va rog spuneti-mi si mie care e faza cu aspirina( sunt mai noua pe aici):P poate ma invatzati si pe mine ceva . VA MULTUMESC!!
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:44 |
||
| draga mea kaskada,la sex se spune aspirina saracului!!!!....te-ai lamurit???..... | ||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:48 |
||
| etttaaaaaa uite o noua eleva.... hai ca pe asta ti-o spun si io...exista in limbajul mai colorat o expresie pt a face sex sau a face dragoste...si careia i se spune "aspirina saracului"de acolo ne tratam noi cu aspirina saracului ca e mai ieftina si de cand cu scumpirile de la 1 iulie 2008 cred ca bagam si de aia normala ca aia tamponata e mai scumpa..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Iulie 2008 13:49 |
||
| ema,mi-am exercitat meseria de profesoara deja.....vezi ce profa saritoare si constiincioasa aveti???..... | ||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:51 |
||
De la: kascada, la data 2008-07-05 13:44:49De la: francia2008, la data 2008-06-30 23:22:29pai la cit erau de ale dreaq nici vibratorul nu le ajuta......cine crezi ca strica aspirina pe ele?nu de alta dar cind incep sa clantane.........nu mai scriu ca ma timpii!va spusei eu ca excesu asta dauneaza!numai la perversiuni ma duce capu..........si etta tu esti vinovata!na! ca de la tine invatai sa ma aspirinizez la greu! Suntetzi o femeie extraordinara ,imi place cum vb,continuatzi,toate cele bune din partea mea.
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:51 |
||
|
crmn ptiuuuu..sa-mi bag aurul la amanet..ba nu de ce sa-l bag??...pai de ce strula altuia s-a mai facut topicul asta de injuraturi?...ca sa-mi injur...vecinii...sau pisica??..hm..daca te-ai bagat aici in oala cu noi...taci si linge..pffff..am vrut sa spun stai si citeste..daca nu...inchide ochii..sau tu nu stii de prostioare..pai din ce esti tu draguto ..facuta?..din aspirina sau din plastelina...iar cum spunea stef..probabil sotul tau daca ai..are pribleme cu tine..sau esti geloasa..cand vezi lumea ca se distreaza..si mai sunt si casatoriti..si copii..iar tu nu poti?...increderea asta unde este....cum spuneai etta?...discutabil..discutabil....ia vezi sa nu te rusinezi de mititeii astia..oare ce fac?...ce spuneai tu stef de cei care sunt seriosi?..ce fac?...oare ei sa fie? mai spunea o desteapta pe un topic ca nu vrea sa se tiganeasca cu cineva..hm..chiar te rog sa te rudaresti cu mine...sa vad cat te tine???? ufff..hai ca ma simt putinel mai bine... |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:53 |
||
dragii mei,tin sa va anunt solemn ca iubirea dintre mine si morcovelul meu este atat de adevarata,incat este chiar reala ,pentru unii!!!....cititi si apreciati: http://www.kudika.ro/comunitate/etta70/poze/show/20/8843........ ..... .... .... ... ... ...
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 13:56 |
||
si acum un cadou ,de la sultan pt toate cele care vin pe forum doar sa faca valuri si sa dispara.. http://www.kudika.ro/comunitate/etta70/poze/show/1/8303
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 14:05 |
||
baaaai,iubire, ALA e cadoul MEU SI NUMAI ALA MEU!!!!.....nu-l dai tu la oricine,cum vrei tu!!!...... ... .... .... .... ... .... ....
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 14:10 |
||
sa-si spele macar ochii,daca..., clatitorul s-a uscat si pute... ,o sa le cada in curand,de la canicula si lipsa..
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 14:14 |
||
|
pfffff...auzi...vine...baga ceva aici...si fuge...pai unde fugisi draguto..vino aproape si mai ataca..sau ai inceput sa..p...ochisorii..stii ce ???....servetele..sunt destule....dar ce zici de hartie...igienica....sa te stergi la...g...ca ai vorbit porcos...??? asa ...asa...mai cultiva-te...fatooooo..... iar sunt rea..ptiuuuu..naravul meu..... |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 14:33 |
||
[url=http://www.postimage.org/image.php?v=gxFL3si][img]http://www.postimage.org/gxFL3si.jpg[/img][/url]
|
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 14:37 |
||
|
Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva; forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-te vie. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp ... Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Un om diplomat este cineva care iti poate spune sa te duci la dracu astfel incat sa astepti cu nerabdare calatoria. Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit. Viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti. Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!! E inima adevaratei prietenii.......... |
||
|
Postat pe 5 Iulie 2008 15:05 |
||
| daaaaa se observa..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Iulie 2008 15:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Need Help | 7 | De la: yumalai 26 Mai 2009 08:52 |
| vacanta marea neagra | 1 | De la: anca_leuca 14 Iunie 2010 15:24 |
| SUPERIOR..? INFERIOR..? SAU POATE EGAL..? | 277 | De la: Albinuta33 20 Septembrie 2008 10:18 |
|
|
||
| salut | 1 | De la: zoiagruia 19 Aprilie 2009 08:29 |
| Cine m-a facut sa zambesc astazi... | 25 | De la: yumalai 11 Aprilie 2010 20:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.