Mai multe
noroc cu link-ul asta ca altfel faceam spume cautandu-te...alte 10 puncte de la mine....auzi etta mami ...asta imi aminteste de topicul sters....vezi tu ce inseamna solidrietatea fata de oameni pe care ajungi sa ii cunosti vrei sa ii cunosti si ajungi sa ii pretuiesti asa cum sunt nu cum ai vrea sa fie???? mai mami asa oameni sa ti-i tot faci prieteni....go ettaaaa maaaai si lionu ma ca si el merge meeeeei cu ea!!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iulie 2008 10:46 |
||
|---|---|---|
salutare,gagici fidele !!!!!......bai,sa mor io de nu ma emotionati pana la lacrimi.......va luptati de parca ar trebui sa plecati voi !!!......nici nu mai am cuvinte....sa scriu pe aici.....va pup si va iubesc pe toate si pe toti !!!!.......apropos,m-am mai inscris la un concurs,pe www.infopro.ro, "Cea mai draguta grasunica !!!".....aveti aici link-ul,daca doriti sa votati : http://concurs.infopro.ro/daca_esti_plinuta_esti_draguta/toate-901/pagina-2.html.......aici doar se voteaza si se adauga 1 punct......va multumesc anticipat si pentru viitoarele voturi.......pupici pentru toata lumea....... .... .... .....
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 11:43 |
||
dativaaaaaaaa! o lua etta razna! mai fata, tu vrei sa castigi toate concursurile? mancatear nasa de ambatioasa!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 11:47 |
||
etta, mama, dragutza????? dar aia nu au si concurs cu "cea mai perversa profa"????? nu d alta, dar la capitolul ala makar nu te-ai mai kinui sa te zbatzi!!!ai cashtiga lokul I cu sigurantza!!!! te pupa eleva ta silitoare!!!!!!!!bagam un vot la grasunika si akolo k doar merita!!!numai sa ma iei incetishor asa, in august, sa nu ma dobori kand ma pupaceshti!!!si de ma vei dobori, nici o problema, ma ridic eu cumva!!!numai pupaceala sa primesc, k merita!!!!!!
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 11:48 |
||
bine ettuto, fata te votai si acolo!!! hmmmmm! nu merge asa! trebuie sa-mi cer plata pt. fidelitate!ettaaa! ia treci si prepara un coktail din ala bun de care sti tu sa faci!
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 11:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna tuturor. Recomand Ask GfK -Panel Online- | 3 | De la: kudika331408 24 Noiembrie 2010 12:56 |
| Un subiect poate "off site"? | 4 | De la: cantafabule 13 Septembrie 2009 16:05 |
| Adopt Pisiscutzaa | 32 | De la: alfredodecurtofreco 2 Noiembrie 2010 20:35 |
|
|
||
| Cele mai scumpe lucruri din lume | 23 | De la: lao_kudika 23 Septembrie 2009 02:44 |
| Care este cea mai mare femeie asasin din istorie? | 33 | De la: julyane19 1 Noiembrie 2008 21:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.