Setari Cookie-uri

CE PARERE AVETI DESPRE REINCARNARE?

De la: Fulg-de-nea, la data 2013-07-25 00:49:15
De la: _Patricya_, la data 2008-07-15 03:17:55Buna Namaste. Tema ta e excelenta si in primul rand vreau sa te felicit pentru aceasta propunere.
Cred in reincarnare desi .... e impotriva credintei. Dar cred,cred in viata de dupa moarte ... si cred si in judecata de apoi si cred in Dumenezeu E ciudat. Probabil cu totii va intrebati ... cum e posibil sa crezi in toate? Acum o sa va raspund .... consider k dupa fiecare viata ... primim o alta viata .. in functie de ce am facut in viata anterioara.(cat de buni sau rai am fost ;)), astfel se face ... ca te poti reincarna intr-un fluturas ... sau o molie :)) sau poate traim acceasi viata,pt ca D-zeu ne da sanse ... asadar .. poate unora le mai da o sansa la viata de om ... . De ce cred in toate astea?? De foarte multe ori mi s-a intamplat sa merg in unele locuri .. in care cu sigurantza nu am mai fost niciodata si ...sa imi para foarte familiare sau ... sa fac unele lucruri ... pe care ... sunt sigura ca le-am mai facut ... insa e clar k nu le mai facusem in aceasta viata pt ca nu avusesem ocazia.
Am fost in Italia in vacantza. In trip-ul meu cu masina .... la un momendat ... am oprit intr-un satuletz ... mic ..si uitat de lume ,la un bar,sa imi iau ceva de baut. In momentul in care am intrat in acel baruletz ... puteam sa jur ca am mai fost acolo. Cunosteam acel loc perfect ..... am crezut k e doar o coincidentza,k poate acel locusor seamana cu vreo alta locatie,k poate am vazut la tv.... Am luat totul i n calcul... dar NU. Toate aceste variante mi le dadeam eu cu forta din teama care ma cuprinsese ..... pt k ... aveam 2000 de intrebari si nici un raspuns.Nu aveam cum sa vad la Tv dat fiind k era doar un sat mic mic mic .... departe de a fi o zona turistica ....
Si lista ar putea continua la nesfarsit... dar nu vreau sa va plictisesc.
Da!!!! Cred cu desavarsire in reincarnare!

Uhhhh ... am uitat sa precizez ceva .... de ce mai cred eu k ne reincarnam?? Sa nu ne plictisim pana la judecata de apoi =)))))))))

V-am pupat!!

de acord...
esti de acoord degeaa,,multi cred ca aceste reincarnari in care cred ei te aduc in faza desavarsiri,,de exemplu cred ei,,un arsenie boca sa vreun alt mare om al lui dumnezeu cn stie de cate oori sa reincarnat sa ajunga la stadiul ala asta presupunand un sir de vieti traite in slujba si in frica lui dumnezeu,,,nu exista nici un argument ca ar fi asa,,dumnezeu dp cate cunosc cei mai in masura indrumati de el ne a dat o singura viata si alegere ca daca am avea alta alegere ar fi alegerea altuia de aia te si judeca altfel nu ar avea cum chiar daca crezi tu ca ai mai multe sanse prin reincarnare,,,nu te baza pe asa cva nu ai nici un argument temeinic
piparus-petru
Postat pe 25 Iulie 2013 01:09
Nu cred in reincarnare ,nu exista asa ceva ,te nasti o singura data.!
-Iulya
Postat pe 24 Noiembrie 2013 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nastere pe cale naturala sau cezariana? 49 De la: alexandra_n 22 Mai 2009 12:47
VOTEAZ-O PE MAYA..Nepotica mea :* 1 De la: iulmari 16 Martie 2009 18:20
credinta 15 De la: kudika080124 6 Noiembrie 2009 11:52
URGENT! 5 De la: liliana2005 11 Iunie 2009 23:02
Apartament / Garsoniera 3 De la: pornolicious 2 Decembrie 2008 00:03