Mai multe
De la: _Jolie_, la data 2008-08-27 17:01:05Octavian Paler (Dumnezeu sa`l ierte!) spunea... Daca iubesti un om perfect nu ai niciun merit ca il iubesti! |
||
|
DieMann Postat pe 31 August 2009 14:35 |
||
|---|---|---|
De la: BIGUT, la data 2008-07-09 12:23:50 O fata draguta de pe aici zice, auzi draga cititorule(frumoasa cititoare) ca ea cauta perfectiunea.Nu stiu in particular la ce anume se refera, daca da sau nu la relatia perfecta, insa iata raspunsul meu in modul cel mai general posibil vis-a-vis de acest crez: Prin care definitzie este OMUL imperfect? Este Iubirea imperfecta? Este Adevarul imperfect? Este Viatza si Moartea imperfecta? Este Dumnezeu imperfect? Perfectziunea este imperfecta??? Este Omul imperfect? Creeatzia lui Dumnezeu este imperfecta? Vorbesti despre inperfectziunea OMULUI ?????? Prin Definitzie ????? Tu nici macar cuvantul DEFINITZIE nu-l intzelegi... Definitzia OMULUI !!! "Si a zis DUMNEZEU: sa facem OM, dupa chipul si asemanarea noastra" "Si l-a facut Dumnezeu pe OM dupa CHIPUL sau, l-a facut barbat si femeie si l-a numit OM" Deci tine minte mai naivitate ! OMUL este PERFECT prin DEFINITZIE !!! Iar creeatorul sau este insasi Perfectziunea !!! Un tamplar, a dorit candva, sa construiasca un cub absolut perfect. L-a masurat , l-a slefuit, iar l-a masurat, iar l-a slefuit si candva a considerat ca a reusit sa faca cubul perfect. L-a mai analizat de cateva ori, l-a mai masurat de cateva ori si deodata, l-a scapat din mana. Cubul a cazut pe podea si i s-a ciobit un coltz. Tamplarul si-a privit cubul ciobit si a spus: Acum, cubul meu este in armonie cu tot Universul ... Acum este Perfect !!! |
||
|
denis_3d25 Postat pe 22 Noiembrie 2009 19:44 |
||
|
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 22 Noiembrie 2009 19:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despre bagatorii in seama pe site-urile de socializare. | 5 | De la: nicolagrozava 1 Iunie 2015 15:36 |
| De ce dragostea trebuie sa doara? | 38 | De la: kudika108012 20 Ianuarie 2010 19:15 |
| cum se sterge un topic? | 8 | De la: _stef80_ 2 Iunie 2009 16:32 |
|
|
||
| Tu contezi!! | 26 | De la: BBFluturas 6 Iulie 2009 17:55 |
| Sora mea. | 1 | De la: ELEINA 19 Iunie 2011 10:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.