Setari Cookie-uri

dragoste fara sex.....

De la: ilinca111, la data 2009-05-10 09:49:49Fetelor un amant este cel mai stimulativ lucru. Evident pentru scurt timp. Sotii sau prietenii pe care ii aveti vor remarca raceala voastra. Si inca un lucru - nu le mai cautati atita in coarne, mai tratati problema si chiar persoana lor cu spatele. Orgoliul lor se va simti lezat.

aici nu cred k este vorba despre a face sex...ci...despre a o face cu sotul/prietenul tau
ce crezi k poti sa rezolvi cu un amant cand tu i-ti doresti sotul? orice persoana indragostita nu doreste in patul ei pe altcineva ci pe persoana pe care o iubeste.

si eu am avut mici probleme...nu atat de grave k la voi dar a fost o perioada in care faceam dragoste odata pe saptamana. Am luat si eu atitudine...am inceput cu discutii pe aceasta tema si nu am rezolvat nimic...in plus...am inrautatit mai tare situatia.
totul si-a revenit la normalitate cand a observat k ma intereseaza f mult si ceea ce-si doreste el
in concluzie...incearca sa-i faci viata frumoasa....sa stie k atunci cand vine acasa totul aste bine...k atunci cand intra in casa il intampina o femeie fericita, zambitoare si cu chef de viata....dak te iubeste cu adevarat...nu are cum sa te refuze sau sa nu te doreasca
mici glume pe aceasta tema merg dar dak se intinde gluma este rau
timoana
Postat pe 11 Mai 2009 10:04
aici trebuia sa fie un citat.. in fine , am gresit persuana citata si l`am sters dar intelegeti voi ideea :))

eu nu inteleg unde gasiti barbatii astia :))
eu nu dau numai peste tipi care dupa cateva zile de relatie deja au pretentii.. ce mi`ar place si mie unu` d`ala sa ma lase in pace pana vreau eu.. pff :))
BiuL
Postat pe 12 Mai 2009 01:00
nu inteleg cum la douazeci si ceva de ani sa nu vrei (sau sa nu poti) sa faci sex in fiecare zi, sau macar de 2, 3 ori pe saptamina??? eu am 52
si as face in fiecare zi dar nu mai vrea nevasta cu toate ca e cu 12 ani mai tinara. de vreo 10 ani nici nu mai doarme cu min in aceiasi camera. doar din cind in cind cam o data pa luna mai vine la mine in pat. dupa un timp daca am vazut ca nu mai e interesata am inceput sa caut in alta parte si va spun ca o fac si de 2, 3 ori pe noapte, mai tare decit cu nevasta in primul an de casnicie.nu inteleg de ce e asa de rece si lipsita de sensibilitate si afectiune, ba uneori e chiar violenta si vulgara. am tot incercat sa o schimb dar fara nici un rezultat, asa e de cind am cunoscut-o. cred ca am facut o alegere gresita. m-am gindit de multe ori sa divortez, dar avem un copil si are deabea 13ani.
romica48
Postat pe 12 Mai 2009 15:58
uite asta e intr-adevar o mare problema, ma intreb daca viata sexuala a unui cuplu se singe usor usor dupa cateva luni, dupa ani, sau chiar zeci de ani la ce sa te mai astepti? din nefericire asta nu se intampla decat in putine cazuri din cauza unuia dintre voi, problema este ca se intampla pur si simmplu din motive adunate si trecute cu vederea. Cum 90% dintr-o relatie o constituie sexul, un partener compatibil sexual e alegerea optima pentru o casnicie, asa ca ...
scratty
Postat pe 12 Mai 2009 21:11
Vai, 2-3 saptamani?!? La mine a trecut un an si o luna si nici nu se arata inca...La inceput a fost o "frecventa" de o data pe luna, apoi o data la 3, apoi o data la 6 luni si acum sunt la al treilea an de cand asa zisa frecventa este de o data pe an.
Am incercat absolut toate metodele. Cu delicatete, cu diplomatie, am incercat sa explic ce pierdem amandoi, am explicat ca dauneaza sanatatii...nimic...ba chiar am spus ca sunt de acord sa mergem la medic, iar eu voi fi alaturi...degeaba..."da,da,da" si tot asa se continua...Mi-am pierdut interesul total. M-am invatat asa. Ma urc uneori pe pereti, iar scenele de amor din filme ma fac sa disper, dar...chiar nu mai stiu ce sa fac...
Am banuit chiar ca e o alta femeie la mijloc, dar nu cred acum asa ceva si, drept sa spun, chiar nici nu ma mai intereseaza. Traim ca fratii in deplina intelegere, desi in sufletul meu am observat ca exista resentimente. Fara sa realizez, am inceput sa nu ii mai calc camasile prea des, sa nu ii mai cos ciorapii si probabil ca toata iubirea s-a cam risipit. Daca nu am fi avut un copil, probabil ca as fi divortat, dar este un tata bun si un "frate" acceptabil. Asta e...Curaj! La tine e mai simplu...
knight_s_lady
Postat pe 13 Mai 2009 23:20
Ma bag si eu in vorba, chiar daca sunt destul de tanar, sunt inconjurat de foarte multi barbati, de varste diferite, pe care ii ascult.......

va propun un experiment tuturor celor care au aceasta problema, ca tot nu aveti nimic de pierdut:

Timp de o luna, sau poate mai mult, nu abordati subiectul , si comportati-va ca si cum nu exista aceasta problema in viata voastra, vesele, dragute, niste adevarate doamne, fardati-va, ingrijiti-va, imbracati cele mai elegante haine, ca si cum v-ati indragostit nebuneste din nou.......nu-i greu doar ati mai trait asta, acordati atentie tuturor detaliilor, cu casa, cu voi insiva, cu gesturile voastre, doar vreti sa va cuceriti iubitul. Fiti atente la ceea ce isi doreste si oferiti fara ostentatie, cat mai natural, nu-i scoateti ochii cu gesturile voastre, nu spuneti,, iata ce fac eu, tu ce-mi dai in schimb,, nici cu vorba si nici cu atitudinea. Si ce-i mai important fiti demne, dragalase si vesele ca niste vrabiute tot timpul, indiferent daca sunteti obosite, sau daca aveti probleme la servici. Faceti totul cu drag.
Incercati sa va amintiti ce gesturi, vorbe, atitudini ale voastre nu ii plac si eliminati-le. In subiectele voastre de discutie nu barfiti pe nimeni, nu criticati pe nimeni, nu fiti vulgare, nu va arati mai bune decat altii, nu va laudati, incercati sa definiti cuvantul ,, gratie,, prin comportamentul vostru.
E greu ? Poate. Merita? cu siguranta, macar pentru voi insiva.......................... Si dupa o luna doua, cele care au ambitie, vor vedea rezultatul. Iar cand iubitul va veni catre voi, incercati sa daruiti, eliminand tot ceea ce era rutina pana atunci, fiti mereu alta, iubiti cu sufletul, cu mintea si cu trupul.
Fiti oaza de liniste, caldura si dragoste a barbatului iubit. Daca nu se intampla nimic, atunci vedeti-va de viata langa o alta iubire, e clar ca e o cauza pierduta si viata e atat de scurta ca sa nu o petrecem langa cel/ cea care ne ofera multumire.

Bafta !!
MARTHE
Postat pe 15 Mai 2009 13:24
Cineva a spus,, ca sa schimbi lumea, schimba-te pe tine mai intai,,
Asadar schimbati paradigma, punctul de vedere din care ati privit lucrurile pana acum, femeile destepte castiga intotdeauna....... E greu, timpul e scurt, stresul mare, problemele multe...........acordati-va timp de gandire asupra ceea ce sunteti, a modului vostru de perceptie, si schimbati. Intoteauna reactia aduce contrareactie, nimic nu vine din senin, nici raul si nici binele.
MARTHE
Postat pe 15 Mai 2009 13:30
Fetelor si eu am trecut printro experienta similara pe parcursul a 12 ani cu concubinul meu.nu sunt o "ahtiata"dupa sex dar trebuie sa recunoastem ca si el isi are rolul lui intro relatie .totusi in v iata mea de a lungul a celor 12 ani cred ca doar 3 ani cumulati am facut dragoste cu concubinul meu.la inceput faceam suficient de des cat sa fie ok pe urma din 3 in 3 luni di 6 in 6 luni odata pe an in ultima instanta.poate o sa vi se para o poveste dintrun film neplacut dar este realitatea din viata mea.am t ot sperat sa se schimbe nu extrem de mult dar suficient cat sa simt ca am si eu pe c ineva langa mine.nu s a intamplat acest lucru.mentionez ca este foarte ok din acest punct de vedere si destul de potent ba chiar ne potrivvim si totusi ceva nu a mers habar nu am ce dars tiu ca renunt la aceasta casnicie si la cei 12 ani pentru ca in ritmul asta o sa stau sa privesc in urma mea si no s vad nimic.deci sfatul meu daca nu rezolvati ceva in timp cat mai scurt cu iubitii sotii etc vostrii mai bine puneti punct din timp pentru cu cat trece timpul cu atat o sa treceti c i voi mai greu peste acest lucru atat de important in viata unui cuplu.retineti cand faceam dragoste cu el simteam cum ne topim unul lg celalat si mereu spunea ca ma doreste ma vrea etc etc dar intotdeauna treceau perioade lungi pana se intampla minunea.acum m am hotarat sa ,ma se par de acest om ptr ca am pierdut 12 ani din tineretea mea DEGEABA.daca era impotent as fi i nteles daca avea vreo problema in acest sens l as fi ajutat sa si revina dar el este o pers perfect normala si f potenta deci nu vad dc aceasta atitudine.se mai plictiseste omu numai de ciorba ciorba inteleg si asta dar nici sa faca dragoste odata pe an cu mine nici asta nu mai e viata de cuplu si n am cum sa o inteleg.va pup SUCCES aveti grija de voi si ganditiva la ce va doriti cu adevarat la pers de lg voi.
amarutza
Postat pe 15 Mai 2009 15:49
hmm... atunci sigur mai are pe cineva...o amanta..
danutza25
Postat pe 15 Mai 2009 17:01
De la: G_I_JOE, la data 2008-07-31 00:09:53Nu ma certati ca intervin, daaaar....se intampla multora;
Problemele apar din diverse motive: stress, obisnuinta, prea multa relaxare, ideea/sentimentul ca "oricand e acolo- o am cand vreau", sau "las' ca azi e meci, o "iau" maine :-))
Sorry ca spun lucrurilor in felul asta, dar asa gandesc- inntr-o oarecare masura cei casatoriti, sau cei prea siguri de ei; Nu o spun pt ca o practic ci pentru ca am auzit discutii pe tema asta intre baieti; E drept aceia erau casatoriti de mai mult timp dar...ma gandesc ca sunt "motive serioase"
Pe de alta parte s-ar putea sa nu te/va mai gaseasca la fel de atragatoare. Nu uitati ca barbatii provin din vanatori; Ati vazut vreun vanator sa puna pusca la ochi pentru un anumal domestic?
Fiti sigure ca ar pune pusca la ochi pentru orice caprioara nu e in ograda sa; Vanatoarea e ancestrala si a ramans in gene;
E neplacut sa afirm asa ceva, insa cred ca se intampla; ( va simtiti mai bine daca va spun ca si mie mi se intampla acelasi lucru? Adica si eu sunt in postura voastra? Aici mai depinde si de tipul de om. Unii sunt pasionali pana la epuizare, altii se "multumesc" si cu o mangaiere...si gata! la somnic- ca vine dimineata si plecam la munca! :-)) ( sau- "ne aude copilul")
Nota: pai daca ne aude copilul...pana la 18-19 ani- cand il "dam afara din casa"- nu mai...
Atentie ca "partenerul/partenera pot suferi si "surprize" ;Poate apare vreo "tentatie/vanat" care sa multumeasca partea ramasa ne....fericita! :-))

Felicitari pentru acest moment de sinceritate!
nina_ciuciuc
Postat pe 15 Mai 2009 18:41
cred ..de fapt sunt convinsa ca ai dreptate...suta la suta....am trecut si trec prin acest gen de "relatie" de 6 ani...si nu a aparut nici o schimbare. am incercat tot ce mi-a trecut prin minte dela lenjerii la gelozie.....si tot degeaba. Acum din nefericire el a vazut ca un barbat liber adica necasatorit ma doreste si se pare ca ma iubeste foarte mult atat timp cat s-a mutat in oras cu mine a inchiriat o casa pt care am fost permanent intrebata daca designul si culorile imi plac, am fost "rasfatata" asa cum trebuie rasfata o femeie adica am primit tot felul de cadouri de la aur pana la parfumurile de ultima ora....si grija pe care o manifeste este una deosebita.
....am uitat sa iti spun ca arat bine ca sunt o femeie de succes in jurul careia barbatii se invartesc, am doi copii, am umor , sunt charmanta, sunt destul de frumoasa....si sunt artista.....ce barbat nu si-ar dori sa aiba asa ceva....stiu sa fac absolut orice si mai nou predau doua subiecte in afar tarii intr-o companie de mare renume....cambridge.....si am facut si efortul de una singuar fiind sa imi aduc toata familia in tara in care sunt...asta inseman oriunde bani multi...........................si tot nu s-a intamplat nimic....ba dimpotrive este gelos ...si este o forma de gelozie care se poate numi egoism...adica daca eu nu vreau de ce altul sa poata sa puna mana pe ce este al meu....
si am cam ajuns la capatul rabdarii....cam asta este
.................asa ca dragele mele ...cam nici o solutie .......gelozia de acest gen nu este gelozia din iubire....si este destul de "rea". Apoi....sa va spun drept....eu inca tin la sotul meu dar degeaba ...iar barbatul care imi este acum in preajma...nu este unul care sa ma pota influenta in general nimeni nu prea ma poate influenta cand este vorba de hotarari de acest gen, dar manifestarile de gelozie si felul in care sotul meu s-a purtat de cand ii este clar ca barbatul acesta nu se lasa cu una cu doua...ma "sperie".

si eu am fost la inceputul celor 6 ani geloasa...dar am trecut altfele peste toate si am avut o convingere ca doresc sa raman casatorita cu el...acum nu mai am aceeasi convingere pt ca manifestarile lui...sunt surpinzatoare.

Postat pe 16 Mai 2009 11:57
hmmmm.....nu stiu cati ani ai....
spui ca se uita prin tine? de ce nu l-ai intrebat :ce vede? se zice ca femeile pot fi "citite" mult mai usor ca barbatii; dc nu-ti raspunde corect,atunci,fie are probleme psihologice:adica experiente sexuale anterioare ce l-au marcat in sens negativ in ceea ce priveste relatia de cuplu si nu vede acest lucru sau poate nu-l accepta; fie a fost traumatizat in copilaria mica de comportamentul parintilor(care au facut sex in fata lui -poate stii sau nu-dar cand parintii fac sex in fata unui copil mic,acesta nu intelege ce se intampla,mai ales dc fac zgomote,tipete de placere- cum spuneam-copilul neintelegand inca relatia dintre oameni-se sperie crezand ca tata o agreseaza pe mama sau invers; si mai rau poate fi,daca cumva unul din parinti inseala si face sex cu noul partener in fata copilului,fara jena,ca de e "mic" si nu intelege"- toate aceste coportamente"din culise"va urmari intreaga viata copilul,chiar dc peste aceste imagini se asterne uitarea,ele raman intr-un colt al mintii ,ascunse si cimentate bine pe un fond emotional destul de puternic;si...de -a lungul vietii aceste"traume" apar ca reactie a unor sentimente sau ca urmare a unor imagini inregistrate,declansand fie o spaima ingrozitoare, fie o "sila" de sex ...consulta un psiholog, in primul rand pt tine, sa vezi dc nu cumva tu gresesti in comportamentul fata de el si apoi,discuta cu el deschis...
o alta cauza ar putea fi aceea ca nu va potriviti absolut de loc..nu in pat...ci in suflet...si dc e asa atunci poti sa termini fara regrete...ti-o spun din experienta proprie....nu exista remediu.
orice persoana poate realiza o relatie cu orice persoana...numai dc au interese..meschine sau nu ii intereseaza,vor sa fie"in rand cu lumea" si atat...
perechea ideala se cauta cu sufletul...caci dc te potrivesti in suflet cu partenerul(a) te potrivesti si in patuc....dc nu ,e vai de viata pe care o duci..
depinde numai si numai de tine,de ce vrei tu....educa-ti sufletul,nu-l lasa sa te traga inn directia gresita..
stii de ce?pt ca,creierul este centrala de unde se da comanda trupului si constiintei sa execute toate comenzile....asta inseamna ca tu sa ti intaresti spiritul si sa-l faci atat de puternic, incat orice dusman al vietii tale se va ingrozi de puterea lui...nu e o iluzie...e un adevar..nu te vei lasa dominata de nimeni si nici nu vei fi roaba sentimentelor...nimanui...vei sti exact ce trebuie sa faci cum sa faci...
succes

Postat pe 16 Mai 2009 12:53
nu stiu daca mie mi-ai raspuns ...dar pt curiozitatea ta ...suntem impeuna de 20 deani...si totul a fost ok...pana s-a nascut al doilea copil....DUPA ACEEA AM LUAT O "PAUZA" DE 6 LUNI
apoi...a fost rar....de tot....si am inceput sa intreb ce se intampla...pt ca imi dadeam singura raspunsuri....si am aflat dupa un timp...din gura sotului meu ca avem o casnicie normala, ca inca tine la mine...si am cazut pe spate la auzul acestor vorbe...pt ca ele reflecatu comportamentul lui...

apoi mi-a fost greu sa accept ca nu mai era atent cu mine ca desi aveam un copil frumos ca o papusa tot nu conta...in fine dupa o alta periaoda ...nu se mai intampla mai nimic inte noi pt era grijuliu cu copilul....
in fine...m-a neglijat de ani de zile si am incercat sa ii explic elegant sau frumos sau am incercat sa aflu de ce si sa i-l inteleg...cert este ca el doar cu prietenii lui se simtea bine in weekend cand se vedea la un grata...si o minge.....

dupa o vreme ....am inceput sa gasesc "solutii"..am inceput sa ies cu prietenele mel la o bere...la o cafea...sau veneau la mine acasa pt ca am casa la curte

in fine...necazul este ca eu i-l compar pe el cu el...nu cu un altul.....stiu ce a fost si vad ce a mai ramas acum...

desi am trait toata viata pe scena nu am confundat personajele cu viata mea privata...eu sunt eu...si am ramas tot eu...dar chimia dintre noi pare sa se fi terminat...si ce ma deranjeaza...este ca ...dupa ani de suferinta ...cand a aparut un mascul la orizont ..si face ce ar fi trebuit sa faca el mereu...se simte jignit si arunce cu vorbe...
eu nu am avuit curiozitatea sa ma duc sa vad dac a fist sau nu cu cineva...pt ca nu am dorit sa acuz pe nimeni..nici chiar femeia de langa el...si nu vreau sa judec.....eu i-l doream pe el sa fie cu mine ca intotdeauna...si putea sa aiba si o suta daca eu nu eram neglijata....dar.....cand deja am fost frustrata ...si am avut nevoie sa lupt cu mine sa ma tin pe linie sa nu ajung frigida sau sa ajung sa cred ca nu mai prezint nici un interes pt sexul opus....
oricum ...pot sa va spun ceva....intotdeauna incape loc de mai bine si sunt convinsa...ca voi gasi solutia cea mai buna ...pt mine...
nu sunt disperat dar "ma bucur" daca pot spune asa ceva.....ca nu sunt singura....pe pamant cu asemenea probleme.......

iar unor barbati de prea mult bine li se face lene si dragoste sau sex sa faca....pt ca au actele si preferea sa iti arunce toata increderea lor in tine ...pe umerii tai de femeie...in loc sa isi apere statutul de mascul si de lider in relatie...si atunci ...imi pare rau ...comoditatea si lenea se platesc
..din nefericire...

Postat pe 16 Mai 2009 14:51
sa nu aiba cumva alta femeie ar fi cea mai plauzibila cauza
in general barbatii doresc sex mai mult ca femeile
kudika026684
Postat pe 16 Mai 2009 20:05
De la: nina_ciuciuc, la data 2009-05-15 18:41:29
De la: G_I_JOE, la data 2008-07-31 00:09:53Nu ma certati ca intervin, daaaar....se intampla multora;
Problemele apar din diverse motive: stress, obisnuinta, prea multa relaxare, ideea/sentimentul ca "oricand e acolo- o am cand vreau", sau "las' ca azi e meci, o "iau" maine :-))
Sorry ca spun lucrurilor in felul asta, dar asa gandesc- inntr-o oarecare masura cei casatoriti, sau cei prea siguri de ei; Nu o spun pt ca o practic ci pentru ca am auzit discutii pe tema asta intre baieti; E drept aceia erau casatoriti de mai mult timp dar...ma gandesc ca sunt "motive serioase"
Pe de alta parte s-ar putea sa nu te/va mai gaseasca la fel de atragatoare. Nu uitati ca barbatii provin din vanatori; Ati vazut vreun vanator sa puna pusca la ochi pentru un anumal domestic?
Fiti sigure ca ar pune pusca la ochi pentru orice caprioara nu e in ograda sa; Vanatoarea e ancestrala si a ramans in gene;
E neplacut sa afirm asa ceva, insa cred ca se intampla; ( va simtiti mai bine daca va spun ca si mie mi se intampla acelasi lucru? Adica si eu sunt in postura voastra? Aici mai depinde si de tipul de om. Unii sunt pasionali pana la epuizare, altii se "multumesc" si cu o mangaiere...si gata! la somnic- ca vine dimineata si plecam la munca! :-)) ( sau- "ne aude copilul")
Nota: pai daca ne aude copilul...pana la 18-19 ani- cand il "dam afara din casa"- nu mai...
Atentie ca "partenerul/partenera pot suferi si "surprize" ;Poate apare vreo "tentatie/vanat" care sa multumeasca partea ramasa ne....fericita! :-))

......O adevarata " radiografie " de gandire masculina.....Trist, dar adevarat.... la fel de trista mi se pare si situatia in care un sot , nu este "sot " , isi neglijeaza sotia , dar, daca dupa cativa ani ,ea isi "rezolva " problema cu alt barbat , sotul , se simte tradat , se supara ,jigneste , pretinde.....

Felicitari pentru acest moment de sinceritate!
libra66
Postat pe 17 Mai 2009 15:34
dragostea nu inseamna sex

voi faceti sex ori de cate ori puteti dar doar sex pt ca stati 10-30 min si atat si mai spuneti ca iubiti.

ca te culcui cu cineva nu ii arati ca il iubesti crede ca doar asta vrei de la el.

eu iubesc foarte mult o fata de cativa ani si nu as putea sa ma culc cu ea nu vreau sa spuna ca m-am folosit de ea sau sa ii para rau la urma pana nu ma casatoresc si atunci daca chiar e sigura nu doar pt ca vrea sa vada cum e. chiar nu ma intereseaza sa fac sex de cand o iubesc nu ma intereseaza decat ea si o vad ca pe o persoana nu obiect vreau sa o fac fericita sa fac orice vrea ea nu sa facem sex asa nu ii demonstrez deloc ca o iubesc ii demonstrez ca imi place cum arata si ca vreau doar sex si conteaza si ei daca ii place sa faca si cand vrea ea. sa facem ce vrem amandoi nu doar ce vrea unul din noi
ASASIN_9
Postat pe 17 Mai 2009 17:17
Ori nu te iubeste si te/a luat in casatorie din interes ori are alta orienatre sexula adica poate ca/i plac si barbatii !!!
kudika017877
Postat pe 17 Mai 2009 20:34
In legatura cu problema ta sotul tau ar trebui sensibilizat sau spus direct ca ai si tu nevoile tale sexuale ......si ca el ar trebui sa le onoreze ....altfel va ajunge sa poarte cornite !!!! le va accepta ??? motivele pot fi diverse ...stres ....criza finaciara ......etc ..alta femeie ...cine mai stie ???
kudika017877
Postat pe 17 Mai 2009 20:44
Atunci dragul meu ...daca esti atat de ortodox ...ceea ce nu faci tu adica sex ...vor face altii !!! traim in in secolul vitezei dragul meu ....si nu pe vremea bunicii.....poate ca nu ar trebui sa gandesti tu in locul ei ....ea ce spune ??doreste ???etc...
kudika017877
Postat pe 17 Mai 2009 20:48
SUPER TARE , AND VERY TRUE!!
De la: MARTHE, la data 2009-05-15 13:30:38 Cineva a spus,, ca sa schimbi lumea, schimba-te pe tine mai intai,,
Asadar schimbati paradigma, punctul de vedere din care ati privit lucrurile pana acum, femeile destepte castiga intotdeauna....... E greu, timpul e scurt, stresul mare, problemele multe...........acordati-va timp de gandire asupra ceea ce sunteti, a modului vostru de perceptie, si schimbati. Intoteauna reactia aduce contrareactie, nimic nu vine din senin, nici raul si nici binele.
kudika016488
Postat pe 18 Mai 2009 05:13
e vorba de pierderea polaritatii in cuplul vostru!
all_the_love
Postat pe 18 Mai 2009 10:18
dragoste fara sex.....hmmmmm....oare de ce barbatii se satura atat de repede ?....de ce au mereu nevoie de diversitate? . ..vreau sa spun un lucru....toata lumea e de acord cu faptul ca femeile inseala in egala masura ca si baietii...nu?..... dar nimeni nu a expus adevarul pt care o femeie inseala.......eu spun ca tocmai aceasta dragoste fara sex e de vina ....femeia trebuie iubita neconditionat.....
zzzumba
Postat pe 18 Mai 2009 11:20
Sexul intr-o castorie conteaza intr-o masura destul de mare. Comunicarea e totul. Daca vedeti ca nu mai merge, nu va mai amagiti cu ce a fost sau nu a fost si puneti piciorul in prag si cautati pe altcineva. Nu se merita sa sa va irositi cei mari frumosi ani! Traiti fiecare clipa!
vikidutza
Postat pe 18 Mai 2009 12:33
Da mie mi se intampla adesea sa face dragoste chiar si odata la 3 luni. Ca si tine nu primesc raspuns la aceasta intrebare. El crede ca este normal, dar este posibil sa se intample aceasta de la faptul ca si-a inceput viata sexuala foarte tarziu (28 ani). Cand am incercat sa-i explic anumite chestii ca nu sunt normale, a ridicat din umeri si mi-a zis ca nu sunt eu normala, ca de unde am ajuns eu la concluzia asta? Bafta multa si sper sa primesti raspunsul.
alexandra_stanciu1984
Postat pe 18 Mai 2009 13:30
nasol moment...inseamna ca este o problema....la el...daca tu vrei...incearca si schimba tu stilul...fi mai leoaica...mai atractiva....si vorbeste cu el mai mult
pamela_1
Postat pe 18 Mai 2009 13:35
De la: diana2324, la data 2008-08-06 11:36:33Am 24 de ani si peste putin timp urmeaza sa ma casatoresc, numai ca am o problema: pritenul meu cu care locuiesc de un an de zile nu mai vrea sau nu mai poate sa faca sex prea des. La inceputul relatiei noastre aveam o viata sexuala destul de activa, de 3 ori pe zi chiar. Acum o data la vreo doua saptamani. A fost o perioada cand si eu incercam sa gasesc raspunsuri la ce se intampla cu noi si daca are rost sa merg mai departe cu el. Sunt o persoana draguta, dupa care multi intorc capul pe strada si multi ar fi cei care si-ar dori sa fie cu mine (asta chiar viitorul meu sot o spune). Si totusi o sa ma casatoresc cu el. Problemele noastre au inceput nu pentru ca ne-am mutat impreuna si a intervenit monotonia sau mai stiu eu ce chestii dintr-astea...El s-a imbolnavit, a stat internat prin spital, si acum are de urmat un tratament toata viata. Acele pastile pe care le ia ii scade pofta de a face sex, si asta am stiut de cand era in spital. Medicul ne avertizase. Sincer atunci nu m-am gandit prea mult la chestia asta, voiam ca el sa se faca bine si atat. Acum e bine, dar in schimb relatiile noastre intime sunt tot mai rare ... Acum spuneti-mi voi, eu ce ar trebui sa fac? Sa-l parasesc? Nu pot ... il iubesc mult, si viata lui e mai importanta decat sexul de cateva ori pe saptamana. Asta nu inseamna ca nu imi lipseste, dar cum as putea sa il parasesc?

Cautati tratamente naturiste pentru problema/boala lui... ca e aproape imposibil sa nu existe... trebuie doar sa cautati indeajuns si veti gasi... Afrodisiace naturale sunt si ele cu tona... Deci problema cu "pofta" ar trebui sa fie rezolvata relativ simplu, ca exista atatea metode naturale...
"Cine cauta gaseste!" ;)

Mult succes!
Neko
Postat pe 18 Mai 2009 17:10
draga mea, mergi mai departe ...ori te desparti ...ori iti vei gasi o alta relatie...asta este reteta cea mai buna.Am o prietena care si acum dupa 23 de ani de la casatorie sufera si te rog sa ma crezi ca sufera cumplit...dragostea pt ea mereu a fost un lux...imi este mila de ea ...nu a stiut pt ce traieste ...pleaca de langa un asa om...nu te merita...s-a casatorit numai sa fie in randul lumii, dar este un nesimtit, este unul dintre acei barbati ce nu da doi bani pe fericirea unei femei...sa auzin de bine!!!
mayasimona
Postat pe 19 Mai 2009 07:13
renunta la casatoria cu el...asculta ce iti spun...nu se merita numai sa fii casatorita si apoi divortata...atat tu cat si ai tai parinti vor trece printr-un soc, dar mai bine acum...decat sa treci printr-un divort...vei ori barfa si nu vei fi acuzata ca l-ai inselat....mereu noi femeile am fost acuzate ca mergem la un altul, dar nimeni nu si-a pus intrebare si de ce ? femeia nu pleaca de langa barbatul ei niciodata daca are cei trebuie, da? pleaca sa caute ce nu are langa ea sa stii...mai gandeste si apoi decizia finala...o zi buna!
mayasimona
Postat pe 19 Mai 2009 07:17
Totusi iubirea mareata e cea care n u e legata de sex.
E ca iubire de tara.
(daca iubesti asa profund, la ce-ti mai trebuie sex, sa manjesti tavanu' inutil ? )

Postat pe 19 Mai 2009 08:02

Problema nu esti tu..........ar trebui cautat ceva la el.nu stiu ce anume dar tu ar trebui sa descoperi ......esti singura in masura.uneori nici sfaturile nu sunt de un mare folos...nu poti adapta o situatie dupa anumite baremuri(sa faci aia,sa faci ailalta)...nu asta este o solutie! de cat timp sunteti impreuna? poate a intervenit deja monotonia? ar trebui sa iei in calcul mai multe posibilitati (o alta femeie ?) e posibil? ar fi cazul sa cercetezi mai amanuntit..... nu vreau sa te pun pe ganduri dar scormoneste mai adanc! sa nu-mi porti pica (nu e rautate) sau chiar posibilitatea consultarii unui medic de specialitate asa cum am vazut ca te-a mai sfatuit cineva.multa bafta.... !!! pup
kudika001317
Postat pe 19 Mai 2009 08:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MONOTONIA IN CASNICIE 50 De la: kudika_1042305 18 Iulie 2021 09:53
buna 6 De la: kudika_29104 19 Iulie 2013 09:19
Sunt foarte suparata 150 De la: valitecuci 30 Ianuarie 2011 21:23
botez inainte de casatorie 41 De la: contesina 14 Iulie 2011 14:39
de ce fug barbatii de angajamente? 32 De la: roxanikv 4 Februarie 2010 14:15