Mai multe
ce -ti trebuie sexsoph cea mai buna metoda o gasesti pe toate strazile ai nevoie de un barbat caci sotul nu te mai satisface fati un amant discret si poti sa-ti satisfaci toate fanteziile esti si fericita si devreme acasa atata tot discreti maxima
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 22 Iunie 2009 09:17 |
||
|---|---|---|
De la: DeliaD, la data 2009-06-05 08:07:35Multumesc de raspuns...de empatie...draga delia, nu stiu daca e consolare pt tine, dar 100% prin ce treci tu, trec si eu in momentul actual...nu credeam ca cineva sa ma poata intelege prin ce trec, pana cand nu am citit cazul tau...si eu am o fetita de 10 luni...dar in ultimii 2 ani, domnul meu s-a apropiat de mine de 5 ori, si atunci, doar la provocarile mele...in unul din aceste momente am ramas insarcinata... suntem impreuna de 3 ani si 3 luni...primul an a fost de vis...totul era perfect...normal...apoi, brusc si dintr-odata s-a desfacut clik-ul...sunt frumoasa, sunt desteapta, sunt curata...inainte de a-l cunoaste pe el...aveam carduri de admiratori la poarta...admiratori pe care i-am anihilat in momentul in care am luat hotararea de a fi doar cu el...pana acum 2 saptamani cand a fost ziua lui de nastere, l-am tot asteptat, l-am tot dorit, l-am tot iertat...l-am tot scuzat...dar dupa ziua lui...zi in care am facut TOTUL sa fie o zi de neuitat pentru el...zi in care as fi facut orice mi-ar fi cerut....dupa petrecrerea care i-am pregatit-o....seara s-a intors cu spatele la meni si s-a culcat....din acea zi....nu numai ca nu mai astept absolut nimic de la el....ci chiar NU MAI VREAU nimic de la el.... desi acum cateva luni l-am si avertizat ca o sa ma piarda daca nu ia masuri....nu a facut nimic... eu am ajuns deja la limita...eu zic ca 2 ani sunt mai mult decat suficienti sa-ti dai seama ca el nu va mai fi niciodata asa cum a fost "inainte"...si nici noi nu vom mai fi "ca inainte"...m-am obisnuit si eu sa traiesc alaturi de el....ca si cu un frate...eu l-am numit la un moment "colega de camera"...si s-a suparat....impartim totul...dar nu asta e scopul in viata ...ci fiecare alearga dupa jumatatea care il face fericit...dar fericirea ce este? fericirea este momentul in care iti vine sa strigi lumii intregi ca iubesti si esti iubita....fericirea este momentul in care te uiti in oglinda si te vezi frumoasa pentru ca sti ca esti iubita...te vezi desteapta, pentru ca sti ca esti iubita...te vezi de neinlocuit, pet ca esti iubita....faci totul pentru omul pe care il iubesti , tocmai pentru ca sti ca si tu esti iubita....si nu folosita.... daca nu iti vine sa strigi asta, inseamna ca nu esti fericita....daca speli, gatesti, mergi la servici , faci bani ca sa ai posibilitatea sa imparti cheltuielile in casa cu el, asta e trist...foarte trist....daca s-a stins si putina dragoste care o aveai pentru el, care te incarca cu putere sa faci totul cu drag...ce rost are sa mai stai cu el??? ( evident ca tot ce am scris imi suna si mie!) eu una...nu mai vreau sa traiesc asa....eu simt ca am in mine atat de multa dragoste de dat...de oferit....dar trebuie sa fie primita....nu calcata in picioare... pana acum l-am asteptat pe el sa se trezeasca, si n-am vazut nimic in jur....de-acum, voi fi mai deschisa....si mai atenta la ce este in jurul meu....poate va aparea cineva care sa ma vada ...si sper sa-l vad si eu....asta este...cum spuneau si altii...tinere suntem...doar n-o s-o punem in cui de pe-acum...plus ca daca nu e folosita cum trebuie , ne da peste cap...toate lucrurile au fost lasate cu un motiv bine intemeiat in lumea asta/.... |
||
|
misterious_lady Postat pe 22 Iunie 2009 10:05 |
||
| Eu,ca berbec,nu as putea trai cu cineva care nu ma iubeste mult in toate sensurile.Stiu ca exista barbati maniaci dar si absenti.E grava pb in orice caz! Nu se poate trai asa,dauneaza si sanatatii! Iar de cuplat tb sa se cupleze cei care se aseamana,altfel apar nemultumiri si despartiri. | ||
|
|
||
|
Postat pe 22 Iunie 2009 16:43 |
||
| Calitatea asta de a iubi e nativa! Ori e ori nu e! | ||
|
Postat pe 22 Iunie 2009 16:49 |
||
| da asa ceva traiesc si eu, suntem cam de o jumate de an impreuna si acum la inceputul relatiei ar trebui sa fie mai pasional si nu e deloc.Se intampla cam o data la sapt dar de fiecare data sunt eu cea care initiaza, am tot vorbit, i-am explicat dar se scuza ca nu avem unde si altele si totusi suntem impreuna zilnic si nimic. Acuma e in concediu,inainte mi0a spus ca recuperam in concediu dar nu s-a tinut de cuvant.. e groaznic mai ales ca eu sunt foarte dornica | ||
|
adri_adriana Postat pe 22 Iunie 2009 23:14 |
||
ati incercat si cu stimulente imabatal si fai un striptis daca nici asa nu reactioneaza schimbal ca este impotent sau are pe alta care il stimuleaza mai bine (sau varianta diavolita in oras si ingeras acasa
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 23 Iunie 2009 10:29 |
||
De la: ellecris, la data 2009-06-22 09:00:59Credeti ca exista tratamente naturiste care ar putea rezolva aceast cauza? Sau de exemplu la SEXSHOP se poate gasi ceva? Astept un raspuns va rog! Exista Noni Juice. Numai sa vrea sa il bea :) Nu la Sexshop ca acolo sigur nu gasesti ceva naturist. Sau poti sa ii faci mancaruri cu ingrediente bune pentru apetit. Sunt cateva, cele mai cunoscute sunt stridiile si telina... :) |
||
|
beatricea Postat pe 23 Iunie 2009 16:16 |
||
| Asa am patit si eu cand m-am casatorit , ani de zile am asteptat sa fiu iubita ... macar odata la doua zile , incepusem sa cred ca sotul are alta femeie ...plangeam si speram ca intr-o zi totul o sa revina la normal au trecut ani iar dragostea din sufletul meu a inceput sa moara nu-l mai iubeai ca la inceput imi era indiferent tot ce facea ptr ca din partea lui nu primeam ceea ce-si doreste o femeie dragoste si iubire... cand incercam sa vb cu el despre nevoia de a face dragoste imi spunea ca sunt obsedata sexual ...., dupa 16 ani de casatorie mi-am gasit dragostea in bratele altui barbat ,imi da ceea ce sotul meu nu mi-a oferit niciodata DRAGOSTE SI IUBIRE . Am ramas alaturi de sotul meu cu toate ca el acuma vrea sa-mi ofere sex la nesfarsit dar ptr mine el nu mai exista sunt alaturi de el cu trupul dar cu inima nu ....De aceea te inteleg si chiar imi permit sa-ti spun nu-ti irosi viata langa cineva care nu-ti da IUBIRE SI DRAGOSTE chiar daca-l iubesti enorm ,nu se merita avem o singura viata si meritam iubirea asa cum vor si ei sa fie iubiti ..... Iti doresc tot binele din lume | ||
|
daya_ady Postat pe 24 Iunie 2009 08:32 |
||
ori are probleme si sa inchis in el...ori are pe altcineva....este important sexul intr-o relatie....normal...
|
||
|
pamela_1 Postat pe 24 Iunie 2009 15:11 |
||
De la: , la data 2008-07-09 13:26:39Sunt casatorita de cateva luni si am o nedumerire (ca sa nu zic neliniste). Sotul meu nu vrea sa facem dragoste, decât foarte, foarte rar. Nu stiu de ce, nu pot afla de ce. Am incercat sa discut cu el de cateva ori, dar imi raspunde evaziv, ocoleste raspunsul, imi spune ca nu sexul e totul intr o relatie, etc. Ne am certat de multe ori pe subiectul asta, eu sufar foarte mult pentru ca nu stiu motivele reale (presupun ca exista niste cauze). Ma intreb daca e normala asa o relatie (uneori au trecut si 2-3 saptamani fara sa facem dragoste), daca gresesc eu, nu stiu. Daca ati trecut sau treceti prin astfel de situatii, ajutati ma cu un sfat... DRAGOSTEA FARA SEX E K NUNTA FARA LAUTARI...e foarte ciudat sotul tau!? de ce s-o fi casatorit? sigur nu va dura casatoria voastra...si eu am divortat pt k sotia mea era la fel k sotul tau...doar 1-2ori pe luna faceam amor.acum m-am recasatorit si...FARA NUMAR,FARA NUMAR...K LA 16 ani...actuala sotie nu se mai satura de mine....
|
||
|
danut_lucian Postat pe 25 Iunie 2009 20:03 |
||
|
Va multumesc de gandurile bune... misterious_lady...asemanatoare poveste...daca tu ai mai multa putere fa mai multe si nu mai sta asa... stiu ce-i in sufletele voastre...stiu...si-i greu...frustrant... eu efectiv vreau sa devin imuna, indiferenta, sa-mi vad doar de copil, sa-mi gasesc un job bun...si daca s-o ivi si cineva care sa ma vada ca "femeie" ma las dusa de val, sincer... nu ma simt vinovata cu nimic, pentru ca stiu ca am facut tot ce-mi sta in putere... si am atatea de oferit...dar cui, unui bou care sta numai in fata calculatorului, cu care nici macar sa vorbesti nu poti...pentru ce? a...pentru ca am un copil, si deocamdata nu-i pot perturba lui nimic... dar roata ori o sa se intoarca, ori in ceva tot sper ... nu mai sper ca el sa devina un barbat normal... ci sperc ca eu sa ma schimb, sa-mi fie sila de el, sa nu-l mai vad... atata tot.... va imbratisez cu drag, sa aveti copii sanatosi si putere multa. Delia
|
||
|
DeliaD Postat pe 29 Iunie 2009 14:36 |
||
| adevarul este ca sunt situatii in care nici eu nu am chef insa nu ma roaga niciodata a doua oara partenera. de multe ori cand nu am chef ma conving din proprie initiativa o fac din respect. | ||
|
leo_ Postat pe 30 Iunie 2009 08:59 |
||
|
Da bai Leo...stii ca la asta ma gandeam si eu, macar din obligatie sau din respect sa o faca... nici atat...nici eu nu mai cer demuult,ha... |
||
|
DeliaD Postat pe 30 Iunie 2009 09:09 |
||
De la: DeliaD, la data 2009-06-30 09:09:07Da bai Leo...stii ca la asta ma gandeam si eu, macar din obligatie sau din respect sa o faca... scuze ca te mai intreb inca o data poate, el ce explicatie are? cred ca in cazul asta fiecare are o explicatie: perioada grea la job, oboseala, stres din diverse chestii, anumite fantezii nerealizate in trecut, poate alte probleme... |
||
|
leo_ Postat pe 30 Iunie 2009 21:45 |
||
|
Mi se pare atat de aiurea ce se intampla intre unele cupluri, dupa ce am citit comentariile voastre si vad ca sunt foarte multe femei in situatii absurde... incep sa mi pierd speranta... cred ca am gasit explicatia... problema la barbati e aceeasi femeie noapte de noapte, zi dupa zi, desi noi ca femei ne bucuram si mai mult de intimitatea care ne o ofera un partener care ne cunoaste corpul si langa care sa putem fi noi insine... barbatii au nevoie de noi provocari ca sa fie activi sexual. trist dar adevarat... |
||
|
the_only Postat pe 1 Iulie 2009 21:41 |
||
| gris fara lapte... | ||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Iulie 2009 02:36 |
||
De la: The_Only, la data 2009-07-01 21:41:48Mi se pare atat de aiurea ce se intampla intre unele cupluri, dupa ce am citit comentariile voastre si vad ca sunt foarte multe femei in situatii absurde... incep sa mi pierd speranta... corect si normal. natura are nevoie de urmasi. doar oamenii au inventat traitul in comun in vederea oferirii protectiei femeii si copilului. |
||
|
leo_ Postat pe 3 Iulie 2009 13:02 |
||
desi nu iti da un raspuns concret trebuie sa insisti...normal ca si partea legata de sex conteaza....
|
||
|
pamela_1 Postat pe 3 Iulie 2009 14:25 |
||
| sexul conteaza si el destul de mul intr-o relatie...ce fel de relatie e aia in care nu faci sex?una fara viitor | ||
|
_dulcik_ Postat pe 4 Iulie 2009 10:02 |
||
neglijenta barbatului fata de femeie nu este buna.Imi pare rau sa aud acest lucru,intr-o casnicie dragostea trebuie sa fie pe primul loc
|
||
|
ali_alina Postat pe 4 Iulie 2009 12:39 |
||
nu toti tin cont de acest lucru
|
||
|
pamela_1 Postat pe 6 Iulie 2009 11:30 |
||
De la: ellecris, la data 2009-06-22 09:00:59Credeti ca exista tratamente naturiste care ar putea rezolva aceast cauza? Sau de exemplu la SEXSHOP se poate gasi ceva? Astept un raspuns va rog! da cumva la sexshop gasesti tratamente naturiste ...o metoda buna e sa iti faci un amant daca nu mai vrea sex |
||
|
_dulcik_ Postat pe 7 Iulie 2009 10:13 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-07-04 10:02:31sexul conteaza si el destul de mul intr-o relatie...ce fel de relatie e aia in care nu faci sex?una fara viitor hmmm da' tu faci sex... nu dragoste??
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 8 Iulie 2009 00:05 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:05:46De la: _dulcik_, la data 2009-07-04 10:02:31sexul conteaza si el destul de mul intr-o relatie...ce fel de relatie e aia in care nu faci sex?una fara viitor s-a intors dulcik .....daca nu mai am timp sa intru nu am cum s-o mai urmaresc ,totusi ma gandesc ne-o mai fi raspuns si noua la intrebarile alea??
|
||
|
ralu_zar Postat pe 8 Iulie 2009 00:10 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-07-07 10:13:25De la: ellecris, la data 2009-06-22 09:00:59Credeti ca exista tratamente naturiste care ar putea rezolva aceast cauza? Sau de exemplu la SEXSHOP se poate gasi ceva? Astept un raspuns va rog! vai dulcik ce sfaturi dai ai mai crescut si tu o leaca si te gandesti la amanti...
|
||
|
ralu_zar Postat pe 8 Iulie 2009 00:12 |
||
De la: ralu_zar, la data 2009-07-08 00:10:22De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:05:46De la: _dulcik_, la data 2009-07-04 10:02:31sexul conteaza si el destul de mul intr-o relatie...ce fel de relatie e aia in care nu faci sex?una fara viitor woooooowwww facem partyyyyy .... ma mir cum de s'a intors .... ce sa'i faci... n'o mai putut domle' sa stea deoparte....... oare acum tot asa se contrazice singurica?
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 8 Iulie 2009 00:14 |
||
De la: ralu_zar, la data 2009-07-08 00:12:59De la: _dulcik_, la data 2009-07-07 10:13:25De la: ellecris, la data 2009-06-22 09:00:59Credeti ca exista tratamente naturiste care ar putea rezolva aceast cauza? Sau de exemplu la SEXSHOP se poate gasi ceva? Astept un raspuns va rog! mai stii cati are ea acasa?
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 8 Iulie 2009 00:15 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-07-08 00:15:14De la: ralu_zar, la data 2009-07-08 00:12:59De la: _dulcik_, la data 2009-07-07 10:13:25De la: ellecris, la data 2009-06-22 09:00:59Credeti ca exista tratamente naturiste care ar putea rezolva aceast cauza? Sau de exemplu la SEXSHOP se poate gasi ceva? Astept un raspuns va rog! cred ca unu pt sex oral unul pt sex anal ,altu pt sex normal
|
||
|
ralu_zar Postat pe 8 Iulie 2009 00:21 |
||
De la: ammy, la data 2008-07-17 20:03:40In aceea si dilema mã zbat ºi eu. Din nefericire, eu sunt cãsãtoritã...abia de cateva luni...si simt deja ca pasiunea s a stins. Nu trãiesc, asta simt! Cã trece viaþa pe lângã mine ºi eu o privesc cum se scurge fãrã rost. Iar el, el nu vede, nu aude, nu înþelege nimic. Soluþiile propuse de voi nu prea þin. Uneori simt cã e imun la orice farmec...cã nimic nu .l poate trezi... Nu e vreo problemã medicalã. Are tot ce i trebuie, ca sã spun aºa, dar...are o atitudine total absurdã ºi nesãnãtoasã despre sex. Nu ºtiu ce sã fac, îl iubesc, dar...sunt tot mai nefericitã ºi deznãdãjduitã cu cât trece timpul. stau si ma gandesc...chir exista astfel de barbati insesibili pt femeia cu care s-au casatorit?ce-o fi in capul lor? ... asa era sotia mea...si am rabdat-o 13 ani,apoi am divortat si mi-am refacut viata...cu actuala sotie totul e super ok facem dragoste k iepurii...pana nu mai putem...k se slabesc arcurile (la pat)
|
||
|
danut_lucian Postat pe 8 Iulie 2009 16:33 |
||
| salut sunt un barbat ca toti barbati ,cu bune si cu rele ,dar credema ca ce spui tu mi se pare o aberatie ,sau ,ori are el vreo 60 de ani si nu vrei sa ne spui ,ori.iartama,esti tu urata cu draci.eu alta explicatie nu gasesc.eu am avu multe femei la viata mea dar nu puteam sa stau mai mult de o zi fara sa facem sex iar uneori stateam toata ziua in casa sa facem sex si nimic alceva,fara sa conteze ca suntem la inceput sau dupa 3 ani de relatie | ||
|
thebestgigolo4you Postat pe 6 Martie 2010 16:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu stiu cum sa mai abordez problema | 32 | De la: ioana21_c 22 Aprilie 2014 18:38 |
| Ce se intimpla cu parintii mei? Ajutor | 21 | De la: danaeu 15 Iunie 2010 22:26 |
| petrecerea burlacitelor! | 9 | De la: l_diana_c 27 Mai 2009 18:00 |
|
|
||
| casatorie fara dragoste | 14 | De la: valivieru96 19 Iulie 2009 22:28 |
| mai exista romantism? | 34 | De la: geo_xx 9 Ianuarie 2010 22:00 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.