Setari Cookie-uri

ce prefera barbatii?

eu cred ca orice barbat, se bucura cand vine acasa si vede ca cineva il asteapta cu drag, si se bucura ca il vede, nu vroaim sa spun ca femeia trebuie sa fie doar gospodina, in nici un caz, dar eu cred ca, si o femeie de cariera ar trebuii sa se ocupe in acelasi timp si de treburile casnice, cred ca unui barbat in mare, ii place ca cea pe care a ales-o sa aibe cate putin din toate.

Postat pe 21 Iulie 2008 16:02
De la: miha16, la data 2008-07-21 10:01:48
cred ca gandesc mult mai matur ca tine..cu toata experienta mea de viata (si anume colegii d cls dupa tn).. am eu 18 ani.. dar sa stii ca barbatii sunt mult mai imaturi ca femeile.. in cazu de fata..ai varsta care o ai si mintea nu depaseste 14 ani.. trist! (nu sunt aici sa port discutii in contradictoriu cu nimeni..ci doar sa ma recreez un pic..nu-ti convine ce-ti zic nu-mi mai raspunde..dar nu incerca sa ma ataci aiurea ca nu imi arati astfel cat de inteligent esti ;) )
. Trebui sa recunsc ca esti foare activa, daca la 18 ani sti ce vor barbatii imaturi , pe vreme mea ......... cuvatul "barbati" era doar un cuvant in DEX , dar acu s-au inmultit ciresele de pe tort [/quote]

hehe.. sa-ti dai seama de cum sunt unii oameni dupa cum vorbesc si cum sunt.. nu tine de "activitate" ci doar de putina atentie :) poate tine si de catalogare..daca vrei sa o luam asa.. :)
luke_at_me
Postat pe 21 Iulie 2008 17:06
nu generaliza nu toti sunt ca u
brunetzika_1985
Postat pe 22 Iulie 2008 12:29
ehhh ce citata ma simt

Postat pe 22 Iulie 2008 12:52
ce vor barbatii? hai sa nu generalizam. nu exista reteta perfecta.ce vrea barbatul tau este intrebarea. si asta difera de la barbat la barbat, asa cum "ce vor femeile" difera de la femeie la femeie. pentru ca fiecare persoana in parte este unica si are dorinte proprii. am intalnit barbati care voiau tipe uluitor de inteligente, tipe open minded cu care sa se poata intelege din doua cuvinte, dar si barbati care nu suporta ca ea sa fie mai inteligenta decat el, ca deh, nu mai da bine la orgoliu.barbati care isi doreau ca partenera lor sa fie romantica, sau barbati care isi doresc o partenera realista.
la capitolul "sex"...nici macar aici nu pot sa generalizez...gusturile sunt mult prea diverse. cand veti intalni o persoana care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu voi, veti afla mai mult ca sigur "ce isi doreste barbatul", pentru ca in acel momenta nu va va mai interersa "ce isi doresc barbatii".

Postat pe 22 Iulie 2008 13:02
Ce prefera barbatii?...........
De la femei , in general , sau de la sotiile lor?
In principiu, barbatii sunt nemultumiti de ce au si vor...altceva

Si daca ei vor, noi chiar tre' sa le dam?!?
dyacos_13
Postat pe 22 Iulie 2008 13:10
tie-oti tropaie tot timpul?
maralupu
Postat pe 24 Iulie 2008 10:07

esti de-al meu! nu la toata lumea ii place in bucatarie. Ti-e foame? comanda o pizza.
maralupu
Postat pe 24 Iulie 2008 10:18
pt Geo...
maralupu
Postat pe 24 Iulie 2008 10:52
De la: Hania, la data 2008-07-10 12:28:53"am o intrebare:ce prefera barbatii?"
intrebarea e.. cui ii pasa?



Raspuns : voua va pasa
_fantoma_
Postat pe 25 Iulie 2008 20:19
De la: fiamma2luv, la data 2008-07-22 13:02:03ce vor barbatii? hai sa nu generalizam. nu exista reteta perfecta.ce vrea barbatul tau este intrebarea. si asta difera de la barbat la barbat, asa cum "ce vor femeile" difera de la femeie la femeie. pentru ca fiecare persoana in parte este unica si are dorinte proprii. am intalnit barbati care voiau tipe uluitor de inteligente, tipe open minded cu care sa se poata intelege din doua cuvinte, dar si barbati care nu suporta ca ea sa fie mai inteligenta decat el, ca deh, nu mai da bine la orgoliu.barbati care isi doreau ca partenera lor sa fie romantica, sau barbati care isi doresc o partenera realista.
la capitolul "sex"...nici macar aici nu pot sa generalizez...gusturile sunt mult prea diverse. cand veti intalni o persoana care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu voi, veti afla mai mult ca sigur "ce isi doreste barbatul", pentru ca in acel momenta nu va va mai interersa "ce isi doresc barbatii".


Hmmm.....foarte bine spus. Foarte bine descris
_fantoma_
Postat pe 25 Iulie 2008 20:25
Ar fi trebuit ca topicul sa se intituleze "ce vor oamenii?". Pentru ca : noi, in general, vrem cate putin din toate (invariabil) si nu de la o singura sursa, asa cum nici noi nu dam din toate (pentru ca nu ne sta in fire... of, egoismul asta! ) Prea multe exemple de dat aici. Sper ca a inteles cineva mesajul si nu e doar o conceptie abstracta.

Legat de Eminescu, da, e un romantic (si nu mi-a placut niciodata) si in ziua de azi nu mai e trestie, eventual ar putea fi in contextul "Ea din (in) masina sã aparã/ ªi sã-i cadã lin pe(in) poala" ma scuzati dar nu m-am putut abtine :))
happypill
Postat pe 26 Iulie 2008 16:38
ce prefera ei...acei "ei" intalniti de mine,au pus in prim plan partea fizica urmata indeaproape de inteligenta,personalitate,comportament,atitudine,vestimentatie..si tind sa cred ka pot generaliza la marea majoritate a barbatilor.Practic ei imbina un fizic plakut ku alte puncte pe acre le considera forte la o femeie urmand sa-si puna si ei amprenta pe ici pe colo ka sa fie a lor cea mai cea ..
bebina
Postat pe 29 Iulie 2008 17:24
De la: bebina, la data 2008-07-29 17:24:21ce prefera ei...acei "ei" intalniti de mine,au pus in prim plan partea fizica urmata indeaproape de inteligenta,personalitate,comportament,atitudine,vestimentatie..si tind sa cred ka pot generaliza la marea majoritate a barbatilor.Practic ei imbina un fizic plakut ku alte puncte pe acre le considera forte la o femeie urmand sa-si puna si ei amprenta pe ici pe colo ka sa fie a lor cea mai cea ..






cel mai bun raspuns. descrierea perfecta. bravos
_fantoma_
Postat pe 29 Iulie 2008 21:02
Mama...chiar m-am distrat cand am citit forumul asta. E o intrebare atat de banala si totusi atat de grea! Adik raspunsul e super greu. Am si eu 18 ani si recunosc...am experienta in domeniu (desi nu consider a fi un lucru bun). Intr-adevar ca sa cunosti ce vor barbatii nu trebui neaparat sa te fi culcat cu toti...poti cunoaste gusturile oamenilor, caracterele wtv si la varsta de 18 ani, la nivel teoretic, nu?
Barbatii...vor sa fie femeia frumoasa (din punctul lor de vedere, ca la cat de relativa e frumusetea asta si la ce gusturi variate au...nu mai are rost sa intru in detalii... ), sa se ingrijeasca mereu, dar sa isi pastreze naturaletzea, vor o tipa "de treaba"! e printre cele mai importante calitati pe care le poate a avea o femeie (adik intelegatoare, sa nu "stea cu gura pe ei" din orice fleac, sa nu le numere fiecare bericica bauta, sa nu ii sune din jumate in jumate de ora, sa nu le controleze mobilu, sa ii mai lase si numa cu hoverii prin oras, intr-un cuvant sa le dea si libertate). Sa fie serioasa, (in cazul care vor ei o relatie serioasa) deci sa nu "si-o traga" de la primele intalniri. Ceva iarasi important, misterul! Trebuie lasati in ceata cate putin, pentru a parea si noi femeile interesante, nu? Trebuie alternate momentele de rasfat si giugiuleala cu o oarecare idiferenta, pentru a-i mai intarata. Deci, cel mai important, sa nu ii lasam sa se plictiseasca.
Sa fie open mind, sa isi pastreze principiile totusi, astfel incat sa le castige respectul...si lista ar putea continua...
Mada11
Postat pe 29 Iulie 2008 23:12
mai Mada, sa nu interpretezi gresit, dar chiar ai experienta de viata. si spun asta pt ca nu multe femei pot gandi asa cum gandesti tu. daca vei gandi si pe viitor asa, cu siguranta la un moment dat vei gasi si barbatul pe care sa il faci si care sa te faca fericita. nota 10 pt comentariu.
_fantoma_
Postat pe 30 Iulie 2008 10:34
pot sa tot gandesc asa daca nu actionez astfel deci...nush cat de repede apare acel tip care intr-adevar mi-ar oferi o relatie stabila...oricum, ms...
Mada11
Postat pe 31 Iulie 2008 00:54
Da Mada ai dreptate in ceea ce spui ,dar pt ca este si un mare DAR ,ai grija sa nu ii dai prea multa libertate pt ca tu vei fi cea care sufera,barbati vor multa libertate si cu cit au mai multa cu atit vor mai multa.Si eu gindesc ca tine si sa sti ca sunt singura,de ce pt ca a avut cred prea multa libertate si incredere din partea mea.Si ce prefera barbatii in genere simplu (parerea mea)femei care au nevoie de ei la tot pasul cele care sunt pe picioarele lor nu sunt bune pt ca au personalitate,uneori sau mai mereu,sunt greu de strunit (sa zic asa),au un cuvint de spus si barbatilor nu le place cind femeia are un cuvint de spus,mai ales daca are dreptate .
Giliola
Postat pe 31 Iulie 2008 17:42
De la: Giliola, la data 2008-07-31 17:42:21Da Mada ai dreptate in ceea ce spui ,dar pt ca este si un mare DAR ,ai grija sa nu ii dai prea multa libertate pt ca tu vei fi cea care sufera,barbati vor multa libertate si cu cit au mai multa cu atit vor mai multa.Si eu gindesc ca tine si sa sti ca sunt singura,de ce pt ca a avut cred prea multa libertate si incredere din partea mea.Si ce prefera barbatii in genere simplu (parerea mea)femei care au nevoie de ei la tot pasul cele care sunt pe picioarele lor nu sunt bune pt ca au personalitate,uneori sau mai mereu,sunt greu de strunit (sa zic asa),au un cuvint de spus si barbatilor nu le place cind femeia are un cuvint de spus,mai ales daca are dreptate .


Te pot contrazice. Eu am avut o relatie in care EA isi dorea mai multa libertate ( si nu pt ca s-ar fi dus cu altul ), efectiv asta vroia; sa iasa fara sa spuna ce face, sa mearga la concerte fara mine, sa mearga la shopping singura...etc. Iar partea cu personalitatea...ok, dar voi cele care sunteti " pe picioarele voastre " cum spui tu, mult prea des credeti ca numai voi aveti dreptate, nici macar nu mai incercati sa vedeti daca are sau nu dreptate. Dar stii care este culmea? pe mine tocmai felul asta de femei ma atrag, pt ca ma tin permanent in alerta , nu sunt plictisitoare ca cele care fac numai ceea ce vor barbatii. . Prerea mea
_fantoma_
Postat pe 31 Iulie 2008 20:45
Exact. asa eram si eu in relatii, ma lasam dupa prietenul meu, "unde vrei tu mergem, ce vrei tu facem, cum vrei tu facem: si in 4 luni mi-a trantit-o. motivul? monotonia..."prea plictisitoare" pentru el. atunci miam dat seama ca barbatii nu vor molatice langa ei. bineinteles ca ai dreptate, nu vor nici tipe d-alea artzagoase care considera ca numa ele au dreptate. trebuie diplomatie dar si pastrarea personalitatii.
Mada11
Postat pe 31 Iulie 2008 21:49
Sti ce e culmea,ca noi femeile avem tendinta de a ne lasa duse de ei parca am fi hipnotizate,dar ne dezmeticim repede(de la caz la caz)si cind o facem...surpriza nu mai vor,de ce?nu stiu raspunsul adevarat.Aici nu e vorba de acele femei artagoase,e o prostie sa tipi sau sa urli ca atunci vei vorbi clar cu pereti.Mie nu imi place sa merg singura la cumparaturi e aiurea,in doi te poti distra super tare(sa zic asa),iar de concerte mai aiurea,da poate cu prietenele din cind in cind la o cafea de vorba poate, cind sunt doar fete si nu au ce cauta barbatiiiii.Exact asa cum si ei merg doar ei fara coada sunt perfect deacord,dar nu prea des ca se vor urca in capul tau si vor mai mult(din proprie experienta vb acum).Fiecare om are caracterul sau si nu-l poti descoperi decit daca te lasa el,oricit de "versata "ai fi.Poate eu sunt "de moda veche"dar pe picioarele mele si culmea ascult si parerea cerollalti apoi trag linie si vad ce rezulta,uneori doua pareri amestecate pot duce la....multe.Dar nu cedez decit daca are dreptate,mai bine aduc argumente pro si contra,dar nu cu cearta ar fi o prostie.Eu am vazut ca in jurul meu au noroc cu carul cele care se dau "neputincioase"si chiar le merge superb .Asta e parerea mea,cam greu in acest moment sa o schimb,dar cine stie.....
Giliola
Postat pe 1 August 2008 10:40
Mai GILI, nu mai spune asa bine, o sa inceapa sa imi placa de tine , si atunci nu stiu ce o sa mai fac.
_fantoma_
Postat pe 1 August 2008 10:59
este doar adevar,atita tot pacat ca nu este mereu binevenit,ca nu putem gindi toti la fel si asta e adevarat.
Giliola
Postat pe 1 August 2008 14:08
De la: Giliola, la data 2008-08-01 14:08:01 este doar adevar,atita tot pacat ca nu este mereu binevenit,ca nu putem gindi toti la fel si asta e adevarat.



Asa e , nu putem gandi toti la fel, dar cate unii ne mai asemanam, si daca mai este si atractia fizica, eu zic ca se poate ajunge undeva, numai ca am ajuns cu totii ( mai ales cei care am avut o relatie in care am pus suflet ) sa nu mai acordam asa multa atentie si timp unei persoane care ne place cat de cat la inceput.
_fantoma_
Postat pe 1 August 2008 20:38
Trebuie fiecare sa isi pastreze personalitatea! asta e cel mai important. barbatii vor femei sigure pe ele, altfel se plictisesc, tot din experienta proprie o zic. e placut sa vezi ca cineva cedeaza pentru tine. sau iti tot face pe plac dar la un moment dat si asta se urca la cap, si femeia devine "mopu' de sters pe jos". barbatii se satura si tot asa. trebuie alternate momentele de singuratate cu cele in 2. sincer, nu miar placea la shooping cu iubitu doar daca e in interes comun. daca e sa umblu toata ziua dupa tzoale nu duc nici prietene cu mine. e cel mai bine singura. pentru a nu crea divergente. la concerte e alta poveste, acolo e placut in 2 daca au aceleasi gusturi.
Mada11
Postat pe 1 August 2008 22:00
Gata cred ca am tras eu concluzia finala TOTI VREM ACELASI LUCRU si fetele si baieti dar nu stim sa ne spunem reciproc ce vrem in momentul care trebuie si drept urmare suferim.Daca stau sa ma gindesc bine (aoleu... si am o noapte intreaga la dispozitie)ar trebui sa fim mai toleranti uni cu alti iar relatiile care au fost in viata cuiva ar trebui sa ramina sfinte pt el iar urmatoarea relatie sa nu porneasca cu FOSTAFOSTUL.Iar tu VAS 25 ai dreptate pacat ca nu ne putem naste inainte de ficare relatie si sa murim odata cu ea asa ca fluturi poate atunci nu am suferi asa de mult...
Giliola
Postat pe 1 August 2008 22:39
unde naiba mai gasesti trestii la ora asta? si apoi tu te trezesti in SF-uri... auzi! sa-i cada lin pe piept...ce, e omida?traire adolescentina!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
protopa
Postat pe 2 August 2008 16:21
Un lucru e clar , daca vrei sa-i sucesti mintile unui barbat poti, sunt arme destule
protopa
Postat pe 2 August 2008 16:23
da. de pilda mitraliera!

Postat pe 2 August 2008 16:43
pacat...subiectul asta parea sa fie interesant si a inceput ok, dar vad ca il strica unele persoane prezente aici doar la vrajeala...sau ca sa vrajeasca. sper sa se simta...
Mada11
Postat pe 4 August 2008 11:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire sau cariera? 33 De la: Adriancicm 3 Decembrie 2009 14:12
barbatul ideal..oare exista??? 180 De la: mamaia22 5 Septembrie 2014 12:37
Te caut pe tine !!! 260 De la: Constantin_Alexandru_2 18 Iulie 2013 23:46
..intr-o relatie nu trebuie sa te simti singur(a).... 53 De la: justytheone 21 Noiembrie 2014 23:47
FIDEL SAU INFIDEL IN OCCIDENT 58 De la: monik_mail2006 15 August 2009 01:45