Setari Cookie-uri

ce prefera barbatii?

gandire de copil de 14 ani..fara suparare.. daca ai ajuns sa afirmi aceste lucruri inseamna ca pana acum n-ai ajuns sa iubesti pe nimeni cu adevarat..ai trait doar simple aventuri..sau iubiri false. viata nu reprezinta doar.. "sa mi se satisfaca toate poftele sexuale"..devi implinit cand esti satisfacut pe ambele planuri..si cel sexual si cel intelectual.. de o singura femeie. o bere cu baietii nu iti aduce nimic nou.. aceleasi discutii despre gagici, "pizde" cum le numesc mai toti baietasii de cartier..sau sa-i numim "macho". cate partide de sex am mai facut sapt asta..exact ca cei care n-au trecut mai deloc prin viata..sau care au trecut degeaba.. si n-au invatat nimic din tot ce-au facut.. pacat.. viata e prea frumoasa ca sa fie ratata in acest fel
luke_at_me
Postat pe 20 Iulie 2008 17:19
mai vorbim peste vreo 5-6 ani cand axperienta ta de viata, nu se va rezuma la colegii de clasa!

Postat pe 20 Iulie 2008 17:49
si....ce te faci cind ii oferi barbatului exact tot ce vrea...devii doamna in societate, gospodina in bucatarie si tirfa in pat k sa te iubeasca...il iubesti iar el....iti intoarce spatele si cauta tot timpul femeia perfecta?doar 90-60-90 bogata barbie...eu am fost chiar si cuminte si devreme acasa...si credeti ma ca la 30 ani dupa un divort stiu sigur ce barbat vreau.... ...

Postat pe 20 Iulie 2008 18:42
hai ca mi-ai deschis curiozitatea, ce vrea barbatu'?

Postat pe 20 Iulie 2008 18:53
De la: geo32, la data 2008-07-20 17:49:31mai vorbim peste vreo 5-6 ani cand axperienta ta de viata, nu se va rezuma la colegii de clasa!


cred ca gandesc mult mai matur ca tine..cu toata experienta mea de viata (si anume colegii d cls dupa tn).. am eu 18 ani.. dar sa stii ca barbatii sunt mult mai imaturi ca femeile.. in cazu de fata..ai varsta care o ai si mintea nu depaseste 14 ani.. trist! (nu sunt aici sa port discutii in contradictoriu cu nimeni..ci doar sa ma recreez un pic..nu-ti convine ce-ti zic nu-mi mai raspunde..dar nu incerca sa ma ataci aiurea ca nu imi arati astfel cat de inteligent esti ;) )
luke_at_me
Postat pe 20 Iulie 2008 18:55
da' cine ti-a zis ca vreau sa par inteligent?
sunt totusi curios si in cazu' tau , ca sa fiu on topic , care crezi ca-s dorintele barbatului? ca prea ii zici cu foc!!
ce te face sa crezi ca ai gasit cheia fericiri unui barbat, la cei 18 anisori ai tai?

Postat pe 20 Iulie 2008 19:00
chestia e ca m-am saturat de bla bla-uri. peste tot unde te uiti , mesaje scrise ca-n carti si putin cei cu idei la obiect!
acelasi lucru l-am vazut si la tine!

Postat pe 20 Iulie 2008 19:06
ms frumos pt corectare oare pe mess cand bati din taste, nu e o scuza? si daca e mai multi sa fie SUNT MAI MULTI!!!!!
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 20:25
De la: ninocik, la data 2008-07-20 11:06:47femeile prefera si ele niste barbatii mai seriosi! de obicei barbatii se distreaza pe unde pot, cat se poate si pe urma, cand nu mai poate, nu ne nimereste pt o viata mai spre varsta A-|||-a
ninocik
Postat pe 20 Iulie 2008 20:28
BARBATI VOR CEVA DAR NICI EI NU STIU CE ,ASA CA NU VA MAI PUNETI INTREBARI , E IN ZADAR .IN TOTDEAUNA OR SA VREA CU TOTUL ALTCEVA ,NUMAI BINE
AINOTNA
Postat pe 20 Iulie 2008 20:48
NUMAI VISA CU OCHI DESCHISI
AINOTNA
Postat pe 20 Iulie 2008 20:49
De la: lil_mariuk, la data 2008-07-17 18:54:16eu cred ca barbatii deschisi la minte vor o femeie gospodina in bucatarie, doamna in societate si amanta in pat.restul...ori sunt prea ingusti la minte...ori cu 2 fete..

subscriu, intr-adevar asa este, dar ai facut bine ca ai specificat "un barbat deschis la minte" pentru ca nu sunt toti asa din pacate

Postat pe 20 Iulie 2008 21:30
de acord

Postat pe 20 Iulie 2008 23:04
comentariul era special pentru adicon. stie el de ce... nu era un semn al vajnicei mele inculturi. intamplator citesc mai mult decat media..

Postat pe 20 Iulie 2008 23:39
De la: geo32, la data 2008-07-20 19:06:03chestia e ca m-am saturat de bla bla-uri. peste tot unde te uiti , mesaje scrise ca-n carti si putin cei cu idei la obiect!
acelasi lucru l-am vazut si la tine!


dragule..oamenii mai au si o viata..nu stau toata ziua pe forum sa bata campii..
app nu imi amintesc sa fi afirmat vreodata ca am gasit cheia fericirii unui barbat.. doar consider ..cum am mai spus..ca barbatii ca si femeile isi doresc siguranta..stabilitate..o persoana in care sa aiba incredere neconditionat. o persoana pt care sa lupte si sa observe ca si aceea lupta pt ei. eu asa cred.. da probabil toate par..'gandire de tipa de 18 ani'.. nu am loc sa stau sa dezbat toate ideile..si nici chef. pt ca deja am inceput sa o dam in diverse..si nu asta era intentia mea.. nu prea am timp sa stau pe forum ieri am intrat prima oara..si deja vad ca am discutii in contradictoriu.. just my luck.
nu ma intereseaza dorintele (ascunse) ale unui barbat..ci doar ale celui pe care il voi iubi. oamenii's diferiti in muulte privinte..si isi doresc muulte lucruri.. dar in fond..unii se maturizeaza mai rpd si altii mai tarziu :)
luke_at_me
Postat pe 20 Iulie 2008 23:45
comentariul era special pentru adicon. stie el de ce... nu era un semn al vajnicei mele inculturi. intamplator citesc mai mult decat media..

Postat pe 20 Iulie 2008 23:54
majoritatea barbatilor prefera sa se distreze, sa 'agate' cat mai multe fete pt sex. Dupa varsta de 25-30, incep sa isi caute 'partenera ideala' alaturi de care sa isi intemeieze o fam. Exista si exceptii...depinde de fiecare barbat in parte...
Revenind la subiect...dupa parerea mea orice barbat vrea sa fie iubit, sa fie acceptat asa cum este (atat cu calitati cat si cu defecte), sa fie apreciat la adevarata lui valoare si lista poate continua.
lucyk
Postat pe 21 Iulie 2008 00:11

dragule..oamenii mai au si o viata..nu stau toata ziua pe forum sa bata campii..
app nu imi amintesc sa fi afirmat vreodata ca am gasit cheia fericirii unui barbat.. doar consider ..cum am mai spus..ca barbatii ca si femeile isi doresc siguranta..stabilitate..o persoana in care sa aiba incredere neconditionat. o persoana pt care sa lupte si sa observe ca si aceea lupta pt ei. eu asa cred.. da probabil toate par..'gandire de tipa de 18 ani'.. nu am loc sa stau sa dezbat toate ideile..si nici chef. pt ca deja am inceput sa o dam in diverse..si nu asta era intentia mea.. nu prea am timp sa stau pe forum ieri am intrat prima oara..si deja vad ca am discutii in contradictoriu.. just my luck.
nu ma intereseaza dorintele (ascunse) ale unui barbat..ci doar ale celui pe care il voi iubi. oamenii's diferiti in muulte privinte..si isi doresc muulte lucruri.. dar in fond..unii se maturizeaza mai rpd si altii mai tarziu :)[/quote]




daca incepi sa-l zapacesti cu texte d-astea lungi si obositoare auzului, va fugii macand pamantu' . si dupa ce va manca vreo doua tone, va exclama fericit "uraaa!"
las' ca cresti tu!

Postat pe 21 Iulie 2008 00:12
fa-ti probleme pt tine..si nu pt mine..sau pt altcineva.. limiteaza-te la persoana ta. curios..unora le plac "textele astea luuungi si obositoare auzului". daca acuma a-ti exprima parerea repr.. texte lungi si obositoare.. poy pt domnu geo tre sa fim mute..

asta e femeia perfecta pt el.. femeia muta.. care tace..si-si foloseste gura pt a-i mentine placerea. multa bafta in continuare..nu-ti mai pierde timpul aiurea..ai un bebe de crescut.
luke_at_me
Postat pe 21 Iulie 2008 00:21
dezideratu' barbatului!
gura sa fie folosita in alte scopuri decat in cel de a tracasa creeru' barbatului!

Postat pe 21 Iulie 2008 00:32
barbatii sunt exact ca femeile ,unii prefera indrazneala altii prefera cumintenia oricum la un moment dat gusta din ambele
matahary_11
Postat pe 21 Iulie 2008 05:16
interesant este ca topicul este 'ce prefera barbatii' da' femeile isi dau cu parerea ! pentru un raspuns cred ca mai simplu si mai la obiect ar fi ca barbatii sa spuna ce vor , nu sa-si dea cu parerea femeile despre ce cred ele ca vor barbatii . asa ca eu zic ca mai direct ar fi sa-i intrebati pe barbati ce vor . parerea mea ...
claudio
Postat pe 21 Iulie 2008 08:55
deci baga text Claudio

Postat pe 21 Iulie 2008 09:00

cred ca gandesc mult mai matur ca tine..cu toata experienta mea de viata (si anume colegii d cls dupa tn).. am eu 18 ani.. dar sa stii ca barbatii sunt mult mai imaturi ca femeile.. in cazu de fata..ai varsta care o ai si mintea nu depaseste 14 ani.. trist! (nu sunt aici sa port discutii in contradictoriu cu nimeni..ci doar sa ma recreez un pic..nu-ti convine ce-ti zic nu-mi mai raspunde..dar nu incerca sa ma ataci aiurea ca nu imi arati astfel cat de inteligent esti ;) )[/quote]. Trebui sa recunsc ca esti foare activa, daca la 18 ani sti ce vor barbatii imaturi , pe vreme mea ......... cuvatul "barbati" era doar un cuvant in DEX , dar acu s-au inmultit ciresele de pe tort

Postat pe 21 Iulie 2008 10:01
buna dimineata! ai dreptate, dar unde mai gasesti asa ceva? mie mi-ar place sa intalnesc un barbat care sa ma faca sa vad altfel lumea, dar asa ceva nu se poate intampla...mereu am fost si voi ramane o romantica incurabila.ce sa-mi fac? sa aveti o zi buna !
mayasimona
Postat pe 21 Iulie 2008 10:26
parerea mea e ca daca un barbat acasa are o femeie avand toate calitatile si asta o avem majoritatea cred,altele sa zicem ,,amanta'' nu ar mai avea sansa de a patrunde in viata voastra in orice clipa.doar barbati usurei se lasa dusi de apa si nu de minte la fel si femeia.

Postat pe 21 Iulie 2008 10:42
uite un lucru care ma nelinisteste si ma pune in garda. plus ca are efect de bomba cu efect intarziat!
despre ce calitati este vorba si cum se poate ca majoritatea femeilor sa aiba aceste calitati!?

Postat pe 21 Iulie 2008 10:51
ce vor barbatii?:) tot ceea ce`i face fericiti...ce`i face fericiti? si ei sunt confuzi in privinta raspunsului uneori :) degeaba umblati cu clisee.. gusturile nu se discuta.o zi buna
Amaruie
Postat pe 21 Iulie 2008 12:07
in momentul de fata eu experimentez , lucrul acesta si ai foarte mare dreptate.....
ancutza_buza
Postat pe 21 Iulie 2008 13:59
nu poti incadra toti barbatii intr-un tipar (chiar daca marea lor majoritate au cateva lucruri in comun ) unii stiu ce vor foarte bine , altii nu sunt prea siguri de ceea ce vor . depinde ce fel de barbat intalniti . daca ii priviti pe toti pornind de la tipare si idei preconcepute mergeti pe o directie gresita . partea amuzanta si care face lucrurile mai palpitante este ca raspunsul la "ce vor barbatii" se modifica functie de varsta barbatilor . bineinteles ca ramane un nucleu 'tare' de vise si dorinte care ramane constant (bere , meci , pescuit , gasca de prieteni etc.) dar raspunsul la "ce vor barbatii" este unul pentru un pusti de 16 ani fugarit de hormoni si vise erotice si cu totul altul pentru un tip de 45 de ani realizat profesional si financiar , satul de aventuri si in care s-a trezit brusc necesitatea stringenta de a avea o familie si urmasi ! cum zice englezu' "diferent strokes for diferent folks" ... ma rog , sau cam asa ceva . depinde din ce punct de vedere privesti problema .
claudio
Postat pe 21 Iulie 2008 15:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
in doua ape 13 De la: Nehotarata88 5 Aprilie 2014 22:47
mi-e dor 204 De la: kudika421339 4 Octombrie 2011 09:42
relatia mea 68 De la: Micaell 11 Ianuarie 2012 14:05
cum trebuie sa procedez , mi am pierdut toate ideile 38 De la: kudika_16195 23 Octombrie 2012 19:30
Se mai gandeste oare la fosta? 18 De la: roxyrory 14 Septembrie 2009 14:03