Mai multe
De la: greenie, la data 2008-10-15 13:41:53fetelor, ati fost rautacioase cu falcone. gresesti...noi am zis in nenumarate randuri...faci atunci cand esti pregatita, cand vrei...nu ca zice el :,, hai iubi, hai sa incercam, k o sa fie bine''...pai cum vrei sa te simti bine cand tu ai anumite retineri ? |
||
|
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:43 |
||
|---|---|---|
|
cine are retineri georgia? pe mine ma intriga faptul ca tu la o varsta asa frageda esti implicata intr-o viata atat de active online... te duci si pe la scoala din cand in cand?? uite ce e.... sa vorbim acum despre mine si viata mea sexuala, ce fac si ce nu fac in pat, e cu totul o alta dilema...si va ramane asa pt tine... dar incearca putin sa vezi si din alte perspective o sa te surprinzi chiar pe tine insuti |
||
|
Greenie Postat pe 15 Octombrie 2008 16:34 |
||
Sexul oral? Aici nu e vorba daca e necesar sau nu intr-o relatie. Este unul din momentele cele mai intime si mai pasionale ale vietii de cuplu. Atunci cand il faci inseamna ca partenerul/a reprezinta pentru tine ceva special. Atat timp cat imi place sa primesc, am invatat sa-mi placa si sa ofer. Sexul oral ,oricat ar fi el de "hulit" face parte din placerile cele mai mari ale actului sexual. Nimic nu este mai placut decat o alternare a sexul oral (cu sau fara finalitate) cu o pozitie care te satisface pe tine si pe el deplin ...as spune mai multe , dar...ma abtin
|
||
|
|
||
|
ance32 Postat pe 15 Octombrie 2008 16:38 |
||
| Fair enough! Dar nimeni nu vorbea despre relatiile personale, actuale sau consumate... Toti vorbeau despre experiente personale sau aflate de la altii. oricum, sexul oral e chestie de moment. Nu poti sa-ti faci planuri de dimineata ca seara vei face sex oral cu... X-ulescu... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Octombrie 2008 16:42 |
||
De la: ance32, la data 2008-10-15 16:38:10Sexul oral? Aici nu e vorba daca e necesar sau nu intr-o relatie. Este unul din momentele cele mai intime si mai pasionale ale vietii de cuplu. Atunci cand il faci inseamna ca partenerul/a reprezinta pentru tine ceva special. Atat timp cat imi place sa primesc, am invatat sa-mi placa si sa ofer. Sexul oral ,oricat ar fi el de "hulit" face parte din placerile cele mai mari ale actului sexual. Nimic nu este mai placut decat o alternare a sexul oral (cu sau fara finalitate) cu o pozitie care te satisface pe tine si pe el deplin ...as spune mai multe , dar...ma abtin tongue0023: SUNT INTRU TOTUL DE ACORD CU TINE NU CA N AR FI NECESAR DAR NICI OBLIGATORIU FAC CE VREAU ATATA TIMP CAT STIU CE FAC SI CAND NU STIU INTREB ,INVAT SI ATUNCI IAR FAC CE VREAU CA STIU CE FAC SI MI PLACE:) :sml-
|
||
|
gratuit89 Postat pe 27 Octombrie 2008 19:28 |
||
| nu este o necesitate... eu de exemplu am avut o reltie de 3 ani in care el imi dadea mie limbi si eu pur si simplu nu am vrut....si am stat 3 ani va inchipuiti ca se ruga mereu de mine...iar acum am o alta relatie...si cand ma simt pregatita o sa o fac....sunt l ainceput abia avem 6 luni dar...ma bucur ca el nu se roaga d emine si nici nu mi-a zis niciodata bine asta nu inseamna ca nu ar vrea...dar cand ma voi simti pregatita o sa o fac...dar necesitate in nici un caz nu e... | ||
|
eu_mihaela20 Postat pe 27 Octombrie 2008 19:57 |
||
pai cred ca in jur de 90% da!!!
|
||
|
catch_a_fire Postat pe 29 Octombrie 2008 21:24 |
||
|
eu am avut un prieten cu care n-am facut deloc sex oral, pentru ca nu vroia el! deci, nu este necesar. Este necesar sa fiti compatibili sexual si orice faceti in dormitor sa va placa amandorura (chiar si sexul oral). sa fiti iubiti
|
||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 21:30 |
||
|
ca bine zici crista_galli. nu toti sunt innebuniti dupa sex oral. am prieteni carora li se pare de-a dreptul scarbos... eu una nu am incercat pentru ca nu ma simt inca pregatita.actualul prieten a incercat sa-mi faca insa am discutat cu el despre asta si nu l-a deranjat faptul ca nu vreau. sexul oral nu e necesar, iar viata sexuala poate fi "condimentata" si altfel
|
||
|
Suzanna Postat pe 31 Octombrie 2008 19:02 |
||
| vai de mine,,cata lume frustrata si neimplinita,,,vai vai vai,,,si cati mincinosi,,,hmm penibil,,,si da e foarte placutttttt,,,si dar titlul e pus naspa,,,e luat ca necesitate..nu e necesitate ci doar o placere,,,ce condimenteza,,,si cred ca femeile o fac in numar mare,,ca si barbatii,,,, | ||
|
botez Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:55 |
||
|
iuuuuiii si tu numa pe topicul asta ai putut posta... daca iti sugeram ala cu virginelul coman ce te faceai??? acol' sa vezi cede lume...rea si afurisita.... asta e parfum.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:09 |
||
parerea mea:sexul oral e pt centuriste.mi se pare deplasat,sexul poate fi ``picant`` si fara asa cv:),no offense.
|
||
|
BratzG Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:08 |
||
p.s:nu vreau sa par de moda veche,dar unele lucruri nu le pot accepta..citeam pe forum unele kestii gen multe fac nimeni nu recunoaste..sa stiti ca mai exista asemenea persoane
|
||
|
BratzG Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:14 |
||
| sunt relatii bazate pe sex oral.....adica...partenerii nu fac altceva (in materie de sex)decat sex oral | ||
|
cesar Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:30 |
||
|
ai 17 ani pinky! e normal sa nu iti placa, sa nu o vrei face, bla bla :))) mai ai rabdare si revino cu un coment si peste 3-4 ani cand vei intalni un tip sa iti placa foarte tare, si nu sa fii cu cineva de dragul de a fi in randul prietenelor tale care nu recunosc de fapt ceea ce fac ele in pat cu iubi |
||
|
Greenie Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:39 |
||
|
daca mie imi place si ei ii place nu vad care e problema. sincer pentru mine sexul e important intr-o relatie. Imi place sa fac sex oral si vreau ca si partenera sa-mi faca si mie. |
||
|
anderson Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:46 |
||
|
e placut daca stii si stie sa il faca ....trebuie putina documentare inainte , iienizare....poate d-asta nu place unora ,nu stiu sa-l faca.... si depinde si de comunicare ,de starea de spirit si sa-l faci de placere. poate sa-ti placa sa faci daca iti place sa iti vezi partenerul iubit simtindu-se bine,sau poti sa-l faci si daca e doar sex...cred ca conteaza CAND ,CUM si CUI se face ...eu l-am facut in ambele cazuri si imi place si sa fac dar si sa mi se faca....multe femei ajung la orgazm doar asa...merita incercat..mmmm... |
||
|
NICOLLE66 Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:54 |
||
De la: greenie, la data 2008-11-04 16:39:01ai 17 ani pinky! e normal sa nu iti placa, sa nu o vrei face, bla bla :))) 1.sunt cu cineva la care intamplator tin extraordinar de mult,si totusi nu ma pretez la asa ceva oricat ar fi dragostea de mare:) 2.nu ma cunosti deci nu stii ce conceptii am eu despre viata 3.si peste 3 4 5 10 ,cati ani vrei tu o sa vin cu exact aceasi afirmatie pe care am facut`o |
||
|
BratzG Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:17 |
||
| a, si nu imi sta in fire sa fiu cu cineva doar de dragul de a fi in randul prietenelor.In primul rand nu m`as simti eu bine si in al doilea rand ar fi nedrept pentru persoana de langa mine care poate s`ar implica mai mult decat m`as implica eu:) | ||
|
BratzG Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:21 |
||
|
ironic ar fi sa-ti dea papuci pt o tipa care face oral. ma fiecare face ce-i place intr-o relatie...daca pe tine nu te incanta sa faci anumite chestii nu le face....si cu asta basta. in ziua de azi sexul oral este destul de practicat intr-o relatie. |
||
|
anderson Postat pe 5 Noiembrie 2008 17:09 |
||
ai dreptate:))..ar fi pierderea lui
|
||
|
BratzG Postat pe 6 Noiembrie 2008 16:15 |
||
E important pentru barbati, e chiar vital, ei nu tin cont de moment sau de starea ta , vor doar sex oral.Nebunii naibii numai la sex le sta capul, restul nu mai conteaza. Ii urasc..................Muncesc in 2 locuri si cand ajung acasa incepe sa ma intrebe ce-mi face amantul, bolnavii sexuali . Nu mai rezist sa-i ascult
|
||
|
protopa Postat pe 7 Noiembrie 2008 09:10 |
||
De la: elenatot, la data 2008-11-07 09:10:17E important pentru barbati, e chiar vital, ei nu tin cont de moment sau de starea ta , vor doar sex oral.Nebunii naibii numai la sex le sta capul, restul nu mai conteaza. Ii urasc..................Muncesc in 2 locuri si cand ajung acasa incepe sa ma intrebe ce-mi face amantul, bolnavii sexuali . Nu mai rezist sa-i ascult ghinionul tau, nu cred ca toti sut asa si nu cred ca trebuie sa ii urasti. Asa ar trebui sa ne urasca si ei pe noi pt unele chestii |
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 10:12 |
||
|
ma'ntreb daca sunt tipi carora nu le place sa ofere sex oral partenerei?? si DE CE??? din auzite, personal, cunoasteti??
|
||
|
Greenie Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:38 |
||
| fiti atente la practicarea sexului oral daca le sugeti prea mult sexul barbatilor s-ar putea sa nu mai poata sa va satisfaca cu o partida de sex normal ca au ramas IMPOTENTI de atita supt asta am auzit-o de la un barbat care a patit-o si a ramas IMPOTENT din cauza sexului oral trist dar adevarat | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:02 |
||
De la: greenie, la data 2008-11-07 16:38:44ma'ntreb daca sunt tipi carora nu le place sa ofere sex oral partenerei?? da, da, chiar am auzit, de la cativa baieti. Unul dintre ei mi-a zis ca i-a facut sex oral numai unei tipe cu care a avut o relatie de 2 ani. Celorlalte cu care a avut relatii de scurta durata mi-a zis ca nu le-a facut, sustinand ca nu ii place sa faca. In schimb lui i s-a facut oral de toate prietenele |
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:08 |
||
Deci ...care-i concluzia ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:14 |
||
| nu exista concluzie...in concluzie | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:15 |
||
| in concluzie fetele raman impotente daca barbatii le fac oral, asa ca ei ce zic : ,, stai mami linistitam, ce atata lins, nu iti ajunge ciucurelulm, vrei sa nu mai poti sa dai din solduri ?'' :)) | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:19 |
||
| iiioooaaaaiii ! daca se ofera cineva, eu ma sacrific, daca ajung impotenta asta e, totul pt stiinta si cercetare... | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am ramas fara!!!!! | 393 | De la: cucumic69 2 Aprilie 2014 12:00 |
| Dame de lux | 1 | De la: kudika_9306 27 August 2012 14:38 |
| femeie pentru sex cu un cuplu | 50 | De la: kudika416907 1 Mai 2014 21:02 |
|
|
||
| ..........:) | 41 | De la: felixcat 8 Mai 2011 20:38 |
| o fata pentru sex in 3. | 241 | De la: diana_alberta 1 Martie 2015 08:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.