Mai multe
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:04:05Te poti schimba oricand, bineinteles daca doresti acest lucru. Chiar daca pana la momentul asta ai fost WC - daca ai fost unul public e si mai grav - cu putina pozitie morala te poti schimba radical. Dar cat de greu e sa recunosti ca ceea ce faci e ceva rau... deci eu nu mi-amintesc sa fi precizat ce si cum fac eu sex in spatiul meu privat. insa ma scot din sarite desteptii care habar n-au de un subiect, insa isi dau cu parerea. din moment ce tu nu stii despre ce e vorba, ce te indreptateste sa jignesti pe altii, oricine ar fi acestia? |
||
|
googoodoll Postat pe 11 Octombrie 2008 16:25 |
||
|---|---|---|
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:22:22statul pe forumul asta e pierdere de timp. va salut pe toti. sper sa ne intalnim in alte imprejurari Nu cred. Ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca iti vei imbacsi de virusi morala si gandirea pura in sodom si gomora. Pai, daca ti-ai facut nevoile cu fete -nu esti virgin si nici casatorit, sau ai avut mai multe sotii, sau ti-ai inselato. Sau tea parasit. mai exista n variante....y life Moralist si credincios -nu esti- ca altfel erai barbat casatorit cu familie nu f*WC virtual pe forum de femei sa propaghezi morala si credinta.good luck
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 11 Octombrie 2008 16:41 |
||
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:04:05Te poti schimba oricand, bineinteles daca doresti acest lucru. Chiar daca pana la momentul asta ai fost WC - daca ai fost unul public e si mai grav - cu putina pozitie morala te poti schimba radical. Dar cat de greu e sa recunosti ca ceea ce faci e ceva rau... si cam in ce ar consta procesul schmbarii... nu de alta dar m-am saturat sa fiu WC-u vreau sa-l fac si pe al meu rtomeo wc-u... cu opturi si cu ixuri cu tot....
|
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Octombrie 2008 20:33 |
||
nu sunt de mult timp pe aici,dar consider ca in intimitatea unui cuplu se pot itimpla multe...inclusiv sex oral.uneori aceasta experienta condimenteaza o partida de sex.parerea mea! nu sunt deacord cu falcone,probabil ca prietena lui sufera...
|
||
|
anisa_nisa Postat pe 11 Octombrie 2008 20:36 |
||
sufera si el , nu numai prietena
|
||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 20:53 |
||
|
dar ce se intampla cu barbatii din ziua de azi? uite inca unul pudic si serios si moral, o fi si virgin, nu mai vor sex oral, ma refer la Falcone, bineinteles eu cred ca prietena nu sufera, o sa-si rezolve ea problema in alta parte |
||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 21:01 |
||
De la: oktober, la data 2008-10-11 21:01:40dar ce se intampla cu barbatii din ziua de azi? uite inca unul pudic si serios si moral, o fi si virgin, nu mai vor sex oral, ma refer la Falcone, bineinteles daca=i preot in devenire... musai sa fie si virginel... sa-si gaseasca tot o virginica de preferinta in toate gaurile...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Octombrie 2008 21:06 |
||
De la: oktober, la data 2008-10-11 21:01:40dar ce se intampla cu barbatii din ziua de azi? uite inca unul pudic si serios si moral, o fi si virgin, nu mai vor sex oral, ma refer la Falcone, bineinteles sunt putini astfel de barbati, nici nu imi doresc unul asa
|
||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 21:17 |
||
mai avuram de curand un "coman"... acu avem parte de preoti in devenire
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Octombrie 2008 21:19 |
||
|
Eu pana acum am facut afirmatii la modul general. Nu am atacat pe nimeni la modul personal, ci am infierat practica descrisa de titlul acestui topic. Unele dintre voi in schimb, faceti afirmatii despre mine in conditiile in care nu ma cunoasteti absolut deloc. Georgia, chestia cu "ne vedem in alte imprejurari" era o treaba de complezenta... |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 17:50 |
||
De la: Falcone32, la data 2008-10-12 17:50:50Eu pana acum am facut afirmatii la modul general. Nu am atacat pe nimeni la modul personal, ci am infierat practica descrisa de titlul acestui topic. Unele dintre voi in schimb, faceti afirmatii despre mine in conditiile in care nu ma cunoasteti absolut deloc. parinte , imi retrag cuvintele ,necuviinciase ,nicidecum dreptul garantat deconstitutie si de altfel de cam toata legislatia in vigoare.... o intrebare.... cum se face ca un preot ortodox sta pe un forum pt femei????? si mai grav.... cam asta e vocabularul folosit de dumneavostra exclusiv sau de o mare parte a preotimii ortodoxe nu de alta dar am avut destule experiente neplacute cu ... barbati de genul dv. slavaDomnului ca mai exista si preoti care isi fac meseria cu dedicatie si pun tot sufletul in ceea ce fac. aaa si stau de vorba cu persoane reale .... in viata de zi cu zi.... nu stau lelea pe forumuri ... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 01:55 |
||
dandanao ,cred ca tu ai face sex oral dar nu ai cui de aia bantui pe forum
|
||
|
Postat pe 13 Octombrie 2008 01:59 |
||
| Imi pare exrtraordinar de rau ca s-a inteles ca as fi preot. Lucrez in cu totul alt domeniu, iar la biserica - spre marea mea rusine - ajung o data pe an - de Pasti. | ||
|
Postat pe 13 Octombrie 2008 09:13 |
||
LET'S KISS AND MAKE UP. IMI PARE ARU CA V-AM SUPARAT. PE BUNE
|
||
|
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:29 |
||
noooope
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 14:56 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-13 14:56:27 Nu te mai deranja, a sters contul. Dar ai citit ca trica pitica s-a transformat in ursulet? ![]() moale si pufos numai pentru tine Revenind la topic: Intr-o relatie se face ce crezi tu ca este de cuviinta, nu ce se considera "necesar". Daca iti place o faci, sau incerci si vezi cum este. Nu iti place nu o faci. Raspunsul este atat de simplu. Mai greu este sa gasesti exact persoana pe care o iubesti cu adevarat, care te iubeste , atunci totul este benevol, nu necesar. Ce, cum si cand o fac ceilalti, deci persoanele care fac pozitiile kamasutra de sus in jos sau invers, o trag in ureche sau intre genunchi nu afecteaza preferintele mele. Si daca toti o fac din placere sau ca li se pare necesar, eu as ramane la parerea mea, fac ce simt eu ca imi face placere. In cel mai frumos caz se intilnesc doua persoane care au preferinte asemantoare sau descopera, lipsiti de inhibitii, ce le face lor placere. Am citit azi comentarul uneia care scria [nu in acest topic-la alta intrebare] mai bine ar incerca droguri decat sa faca sex oral. Ei - ideal ar fi ca in drumul ei de viata sa gaseasca un barbat care are conceptia de sex oral=WC...Sau ceva asemanator cu o fantezie sau mod de gandire asemanatoare. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 13 Octombrie 2008 15:59 |
||
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-13 15:59:11De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-13 14:56:27 ai dreptate, revenind la topic, subscriu la ce ai spus mai sus, nu cred ca sexul oral este o necesitate sau o obligatie, nici chiar sexul in sine intr-o relatie nu e o obligatie ,dar depinde foarte mult de partener si de comunicarea care exista intre noi. daca omului nu-i place si nu vrea... ce pot eu sa ii fac??? la fel e si cu mine.... daca mie nu imi spune nici o pozitie, si nu imi place neam.... cred ca macar ar trebui sa inteleaga... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 16:06 |
||
De la: Falcone32, la data 2008-10-13 12:29:52LET'S KISS AND MAKE UP. IMI PARE ARU CA V-AM SUPARAT. PE BUNE cred ca a vrut sa ne schimbam parerea despre el :)) |
||
|
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:13 |
||
Eu zic ca fiecare are dreptul sa isi piarda timpul cum vrea, asa ca GOO BEACK TO Si pentru restul persoanelor cu chef de viata (profitati de ea ca e numai una)
|
||
|
GoodFather Postat pe 14 Octombrie 2008 13:29 |
||
Sunt nou nout paici da imi face mare placere sa mai vad si minti dezghetate
|
||
|
GoodFather Postat pe 14 Octombrie 2008 13:32 |
||
|
Despre sexul oral eu cred ca nu e frumos sa te minti pe tine insuti spunind ca nu iti trece prin cap nici o idee in momentul unei partide de sex facuta din dargoste sau macar din inima. Eu personal in acele momente poate sa explodeze totul in jurul meu ca nu aud nimic. Imi place sa pun suflet pentru orice fac mai ales cand e vorba de sex normal sau oral . (imi place sa fac dar si sa fiu facut praf) Probabil ca e vorba si de spiritul de aventura al fiecaruia nu stiu exact !!?? |
||
|
GoodFather Postat pe 14 Octombrie 2008 13:46 |
||
De la: GoodFather, la data 2008-10-14 13:29:12Eu zic ca fiecare are dreptul sa isi piarda timpul cum vrea, asa ca GOO BEACK TO ASTA ESTE PT Falcone32
|
||
|
GoodFather Postat pe 14 Octombrie 2008 13:48 |
||
De la: GoodFather, la data 2008-10-14 13:32:15Sunt nou nout paici da imi face mare placere sa mai vad si minti dezghetate Bine ai venit Vad ca nu iti raspunde nimeni Si mie imi place Nomen est omen Ce frumos ca incepi direct cu complimente Dar am o problema Cum gandesti despre expresia "criminalul/impostorul se intoare ma devreme sau mai tarziu la locul unde a savarsit fapta." Pur si simplu nu pot sa o inteleg
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 14 Octombrie 2008 14:08 |
||
|
nu e necesar sexul oral intr-o relatie dar e binevenit senzatia e cool si toti gandim la fel
|
||
|
Postat pe 14 Octombrie 2008 14:25 |
||
| parerea mea e ca nu chiar necesar dar dak doua pers se iubesc fac si asta fara sa stea prea mult pe ganduri;) | ||
|
Raluk90 Postat pe 14 Octombrie 2008 14:59 |
||
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-14 14:08:01De la: GoodFather, la data 2008-10-14 13:32:15Sunt nou nout paici da imi face mare placere sa mai vad si minti dezghetate |
||
|
GoodFather Postat pe 15 Octombrie 2008 12:42 |
||
De la: GoodFather, la data 2008-10-15 12:42:28De la: bestdevilinside, la data 2008-10-14 14:08:01De la: GoodFather, la data 2008-10-14 13:32:15Sunt nou nout paici da imi face mare placere sa mai vad si minti dezghetate ---------------------------------------------------------------------- Pai exista si un fel de raspuns curiozitatea ne omoara pe toti si in general un om cand face ceva rau mai ales o crima devine curios sa afle daca persoanele care urmeaza sa il caute gasesc indici sau in cazurile in care el dupa fapta savirsita isi da seama ca ceva nu a ascuns bine se intoarce pentru a vedea daca a fost descoperita problema si de cei care il cauta. Dar in mare vorbind eu dupa parerea mea zic ca din curiozitate se intorc la locul crimei.
|
||
|
GoodFather Postat pe 15 Octombrie 2008 12:50 |
||
Multumesc pentru raspuns
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 15 Octombrie 2008 13:39 |
||
|
fetelor, ati fost rautacioase cu falcone. il cunosc si e o pers tare respectabila si un om bun! singurul lucru care a incercat sa va transmita, este sa aveti mandrie si sa fiti feminine, va dat cateva ponturi pt o relatie sanatoasa si sa ajungeti astfel in inima tipului, ca daca tu ii faci sex oral oricui, atunci e trist... nu vei fi confundata decat cu o ***** bineinteles, sa stiti ca am auzit de pers caruia sa nu-i placa sexul oral...probabil d'asta sunteti voi f "deschise" la ideea sexului oral ..... mergeti pe ideea ca daca el ti-o face, sa i-o faci si tu! etc pe alte motive.. nu am privit niciodata sexul oral cu ochi prea buni, si ma refer la experienta mea.. la inceputul vietii mele sexuale, nu mi-a placut nici macar ideea in sine, dar am zis ca voi, de curiozitate... si am facut-o dar sincer, mie nu mi-a adus nici o satisfactie, pe cand el exploda de fericire...si s-a intamplat si pace! am zis ca nu-i de mine, pur si simplu nu-mi place... (first) (second) si s-a intamlat sa cunosc un alt baiat de care m-am atasat si am inceput o relatie cu el, treptat, am aflat ca lui nu ii place sexul oral sa primeasca... asa ca... era divin pt mine! ;) si credeti-ma ca poti sa ii oferi placere iubitului tau prin atatea metode, sa nu te limitezi la sexul oral, cum ca e singura cale de a-l vedea pe el "excitat" and stuff... concluzia mea: sunt barbati carora nu le place sexul oral (si atunci fericite sunt tipele de langa ei;) si sunt femei carora nu le place sa ofere sexul oral -> sanatoase sunt ele! cheers all |
||
|
Greenie Postat pe 15 Octombrie 2008 13:41 |
||
cine a zis ca daca el face sex oral e musai sa faci si tu?
|
||
|
Postat pe 15 Octombrie 2008 13:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Tot ce iti doresti de la viata | 6 | De la: one_size 11 Martie 2010 20:43 |
| Sex pe bani :D | 404 | De la: cristiana_cris 24 Iulie 2009 10:31 |
| Buna, imi place sa ma uit la iubtul meu in timp ce face sex cu alta femeie | 43 | De la: Princess1990 21 Februarie 2014 11:24 |
|
|
||
| Punerea prezervativului.. | 44 | De la: an_dra_da_k 21 Septembrie 2009 00:53 |
| care ar putea fi cauza??? | 62 | De la: leo_ 6 Decembrie 2010 10:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.