Mai multe
trebuia sa apara dana sa va bage in sperieti dana , vezi ca nu prea a avut efect mesajul tau , mai incearca ....mai ai doua sanse
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:23 |
||
|---|---|---|
| offf, iar am pierdut ceva, spune dana, nu ma sperii asa de usor | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:25 |
||
| Sa nu imi ziceti ca si voi faceti parte din categoria perverselor care o ling ci carora li se linge ! Mai, mai, perverse mici...RRRrrr | ||
|
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:26 |
||
| eu nu recunosc nici una, nici alta...eu doar ma ofer dar singura nu am cum...deci... | ||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:30 |
||
| Daca e nevoie de studiu inca, rezulta ca e necesara o statistica. Si numai cu oktober singura, statistica nu e valabila. Deci, ma inscriu si eu pe post de... linsa. Ma sacrific pe altarul stiintei. | ||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:37 |
||
am stiut ca pot conta pe tine. ..unde sunt barbatii?
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:39 |
||
|
trece-ma si pe mine pe lista... pentru stiinta evident....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:40 |
||
Au dat bir cu fugitii. S-au speriaaaaaaaatttt
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:41 |
||
|
||
|
Postat pe 7 Noiembrie 2008 20:41 |
||
| noh, tipic, au dat bir cu fugitii, si atunci ce facem cu statistica...hai sa nu trag eu concluzia ca o sa fie tare urata.... | ||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 09:45 |
||
ok, pe Geo l-am iertat, facea unga-bunga cu Georgia pe alt topic, dar restul barbatilor? Numai Geo e barbat pe aici? Iooooaiii nu ma dezamagiti, sunt tare greu de consolat...
|
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:03 |
||
|
e normal intr-o relatie ! dar nici sa te arunci cu capul inainte si sa i-o faci lu unul pe care il cunosti de 2 sapt ofera el ceva!dai si tu
|
||
|
roxi25 Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:04 |
||
| DA, ESTE NECESAR!...INCORECT SPUS,..FACE PARTE INTEGRANTA DIN RELATIE,..DACA ITI IUBESTI PARTENERUL, SIMTI NEVOIA SA FACI ASA CEVA, ESTE O MANGAIERE SI SARUT IN ALTA PARTE,.DE FAPT ESTE O INTOARCERE LA NATURA,..ASA FAC SI ANIMALELE,...NU ESTE PERVERSIUNE! | ||
|
labora Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:09 |
||
|
sexul inseamna aproape 90%dintr-o relatie nu inteleg de ce zic "unele" ca vezi doamne ele nu au facut asa ceva sau ca alea care o fac sunt "centuriste" mi se pare anormal cand iti place persoana cu care esti si daca e o seara reusta totul curge de la sine uiti te lasi purtata de val si incerci sa experimentezi cat mai mult. DOAR NU O SA STAI STANA DE PIATRA MESTECI GUMA SI ALA O SA DEA CA DISPERATUL apropo pt alea care cred sex oral chiar nu e nevoie fetelor mai aveti de experimentat |
||
|
roxi25 Postat pe 8 Noiembrie 2008 10:19 |
||
roxi25 daca relatia de care vorbesti e strict sexuala atunci ai dreptate..o relatie nu consta doar in sex,e adevarat sexul intretine dar nu e toata relatia, sunt alte chestii mult mai importante
|
||
|
BratzG Postat pe 8 Noiembrie 2008 12:43 |
||
De la: pinkfairy, la data 2008-11-08 12:43:23roxi25 daca relatia de care vorbesti e strict sexuala atunci ai dreptate..o relatie nu consta doar in sex,e adevarat sexul intretine dar nu e toata relatia, sunt alte chestii mult mai importante e adevarat ce zici tu o relatie inseamna mult mai mult dar aici era vorba daca sexul oral e oare necesar intr-o relatie ? eu una zic ca nu doar sexul oral si sa faci ceea ce simti in momentul ala;sa faci ceea ce iti trece prin cap nu sa fii inhibata iar eu am zis ca sexul e important
|
||
|
roxi25 Postat pe 8 Noiembrie 2008 12:55 |
||
nu`i vb de inhibitii,dar eu sunt contra sexului oral
|
||
|
BratzG Postat pe 8 Noiembrie 2008 16:14 |
||
|
ok si asta e parerea ta ! fiindca ai anumite retineri |
||
|
roxi25 Postat pe 8 Noiembrie 2008 16:33 |
||
ea a zis ca este impotriva, dar bine k nu le da in cap celor care fac asta
|
||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 16:36 |
||
| nu cred ca sexul oral e de nelipsit intr-o relatie depinde daca partenerului tau i s-a facut sex oral de altele inaintea ta atunci va pretinde ca si tu sa ii faci lui o partida de sex oral dar sa nu fie si reciproca ca am auzit ca nu le place la toti barbatii sa le suga si pe partenerele lor din astia sunt mai putini | ||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 18:18 |
||
as avea nevoie de niste parerei in legatura cu sexul oral intr-o relatie... n-am o vasta experienta, dar primului meu prieten cu care am avut relatii sexuale (eram foarte "incuiata" la inceput ) i-am facut sex oral dupa ce a reusit sa ma faca sa inteleg ca nu e nimic josnic in asta. a fost foarte ok, adica ma asteptam la ce-i mai rau, dar nu mai stiu sa spun de ce acum am o noua relatie, si-l iubesc foarte mult. el mi-a facut cunni... inca de la inceput, dar eu lui nu... nici nu am atins acest subiect vreodata, dar nu stiu...chiar as vrea sa-i ofer aceasta placere (sau nu stiu cum sa ma exprim ca sa nu fiu inteleasa gresit :D) dar mi-e frica de reactia lui :-s ar trebui sa incerc sa vorbesc cu el despre asta? sau pur si simplu...sa incerc ? mi-e frica poate si din cauza ca fostul era mai deschis decat actualul si vorbea vrute si nevrute cu mine :))voi ce ma sfatuiti? :) |
||
|
matza23 Postat pe 8 Noiembrie 2008 21:57 |
||
| sa incerci, probabil ca asteapta momentul asta :) | ||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 22:06 |
||
da, asa ,ma gandeam si yo ca mai bine incerc, decat sa vorbesc cu el despre asta, adica in felul asta l-as surprinde placut si ma gandesc "carui barbat nu i-ar placea sa i se faca sex oral? in special de iubita lui?" avand in vedere ca si el face, n-ar trebui sa fie impotriva sa primeasca... deci sper sa fie totul ok merci pt sfat georgia :) |
||
|
matza23 Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:24 |
||
| eu zic ca daca l-ai surprinde in pat, fara sa vb cu el despre asta, supriza ar fi mult mai placuta ;) | ||
|
Postat pe 8 Noiembrie 2008 23:25 |
||
|
||
|
Greenie Postat pe 9 Noiembrie 2008 17:55 |
||
de acord cu georgia ... desi nu am avut parte de asa ceva de ..ohooooo ....orice baiat ar ramane placut surprins dupa gestu respectiv
|
||
|
remus22 Postat pe 18 Noiembrie 2008 18:05 |
||
|
Intr-o relatie orice este ''necesar'' atat timp cat este pe placul partenerilor. Este un ''rau''necesar si al dracului de bun. |
||
|
Alexandra09 Postat pe 18 Noiembrie 2008 21:57 |
||
Si in afara unei relatii
|
||
|
Lillix Postat pe 18 Noiembrie 2008 22:00 |
||
De la: Lillix, la data 2008-11-18 22:00:43Si in afara unei relatii vai ce-ai spus!!
|
||
|
Alexandra09 Postat pe 19 Noiembrie 2008 12:25 |
||
| sexul oral e mai necesar celor care sunt perversi sau perverse dar nu e asa de necesar celor care nu sunt ahtiati dupa perversiuni orale si anale | ||
|
Postat pe 19 Noiembrie 2008 22:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex fara prejudecati | 5 | De la: scorpio67 5 August 2010 21:22 |
| masturbarea la femei | 66 | De la: kudika422817 22 August 2011 09:13 |
| diferenta de varsta mai mare cu 40 de ani | 154 | De la: Secretul 29 Aprilie 2015 11:44 |
|
|
||
| poate sa fie insarcinata?? | 10 | De la: xardasxp 2 August 2011 17:26 |
| SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL??? | 629 | De la: kudika054604 25 Iulie 2009 03:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.