Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

ma gandeam eu sa fiu a 2-a care sa ii spuna ca s-au impartit pijamalele si daca se grabeste prinde o pereche cu capse....

dandanaua_reloaded
Postat pe 10 Octombrie 2008 23:06
Falcone, la orizontala cu tine, hai ca ai auzit-o de la trei persoane, executarea

Postat pe 10 Octombrie 2008 23:08
De la: Falcone32, la data 2008-10-10 22:27:28Mie nu mi-ar place ca partenera mea sa se transforme intr-un WC, dar nu toti barbatii sunt la fel. Sunt unii pe care nu-i intereseaza nici macar daca fostii parteneri ai prietenei si-au facut nevoile in gura ei, transformand-o in ultima zdreanta. Poate sa fie ea si Alina Plugaru...pentru ei e ok. Astia sunt barbatii fara pretentii de la viata - printre ei sunt, din pacate, si baietii fara experienta, prazi sigure pentru femeile de moravuri usoare. Dupa acelasi principiu, fete cuminti se procopsesc cu golani care au schimbat femeile ca pe sosete si nu vor sa aiba o relatie cu una de teapa lor, ci cu o femeie de calitate.

chiar esti barbat?!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 10 Octombrie 2008 23:10
De la: Falcone32, la data 2008-10-10 22:27:28Mie nu mi-ar place ca partenera mea sa se transforme intr-un WC, dar nu toti barbatii sunt la fel. Sunt unii pe care nu-i intereseaza nici macar daca fostii parteneri ai prietenei si-au facut nevoile in gura ei, transformand-o in ultima zdreanta. Poate sa fie ea si Alina Plugaru...pentru ei e ok. Astia sunt barbatii fara pretentii de la viata - printre ei sunt, din pacate, si baietii fara experienta, prazi sigure pentru femeile de moravuri usoare. Dupa acelasi principiu, fete cuminti se procopsesc cu golani care au schimbat femeile ca pe sosete si nu vor sa aiba o relatie cu una de teapa lor, ci cu o femeie de calitate.

Din ce secta faci parte?
CastingReclame
Postat pe 11 Octombrie 2008 00:27
homosapiens rarus

Postat pe 11 Octombrie 2008 00:30

mare dreptate ai....

Postat pe 11 Octombrie 2008 00:43
Pentru Lost Rome: Nu fac parte din nici o secta - sunt ortodox si stiu ca cei care practica acest "sport" nici macar nu au voie sa sarute icoanele o lunga perioada de timp ori sa se impartaseasca.

Pentru Roberta: chiar sunt barbat - unul caruia nu-i place sa sarute capacul de la WC. Chiar, de curiozitate - ce diferenta este intre a saruta o persoana care practica aceasta perversiune si a te saruta cu WC-ul?

Nu judec persoanele care fac asa ceva, ci fapta in sine. E o mizerie. Oricum, la modul in care vad ca sunt percepute lucrurile, cine stie ce alta perversiune va fi la moda in viitor.

Ce sa le zic fetelor care fac treaba asta, cu riscul de a parea vulgar? Probabil ca ati gresit gaura. E chiar asa mare criza de gauri incat trebuie sa gasiti alte solutii?

Postat pe 11 Octombrie 2008 08:07
Monser, esti stupid !
Pe aceeasi linie de rationament, suntem toti murdari pe vecie din cauza ca iesim in lume pe acea gaura pe care o compari cu WC-ul, si btw, ar trebui sa-ti achizitionezi un device pentru manevrarea penisului cand urinezi, deoarece nu e suficient spalatul mainilor cu apa si sapun, raman mainile imputite, si poate dupa aceea mai vrei sa mananci
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 14:16
Falcone, mai tu stii cate microorganisme se gasesc in organismul fiecarei persoane ? stii oare? nu..nu stii...Iti zic eu, k le studiez pe nenorocitele bacterii : o gramada...Gura ta este plina de bacterii, zau...bacterii de toate natiile, exista o flora microbiana pe care o are fiecare persoana.
Daca tu vrei sa spui ca ciucurelu' tau este atat de scarbos si o imputi pe partenera ta, e treaba ta :))) tu ai zis....asa partenera poate sa fie wc si pt ca o bagi in ea, nuh? e tot aia....

Postat pe 11 Octombrie 2008 15:02
Googoo, eu nu zic despre tine ca esti proasta, ca sa nu merg pe aceeasi linie de rationament cu tine. Iti zic doar ca mai ai sanse sa te schimbi. Cat despre utilizarea mainii in "manevrarea penisului" e o cu totul alta poveste. Voi exagera putin ca sa ma fac inteles: daca iti spurci mana, te speli cu apa si sapun si e ok. Te deranjeaza enorm daca din greseala calci in noroi, excremente de animale sau alte scarbosenii. Te deranjeaza si mai tare daca trebuie sa pui mana pe ceva murdar, pe excremente sau pe un lucru plin de gandaci. Cat despre a baga in gura dejectii, mizerie sau gandaci - nici nu se pune problema. Spre deosebire de cele de mai sus, penisul nu e ceva murdar. Nu vreau sa las sa se inteleaga asta. Dar nici nu e facut sa il bagi in gura si sa-l saruti, ci e facut pentru o cu totul alta destinatie.

Georgia, eu nu am avut prietene din randul celor care sa faca asa ceva. Eu ma uimesc ca vad asa ceva pe forum. Poate sunt eu ramas in urma cu doua-trei generatii. Daca iti intrebi mama sau bunica daca au facut asa ceva, cu siguranta ca raspunsul este negativ.

Postat pe 11 Octombrie 2008 15:36
Imi place cum gandesti domnule.
Dar e gresit sau te exprimi ciudat
Eu cand imi fac nevoile de obicei ma K* si ma P* la WC! Dar poate e felul meu de gandire, deoarece nu vorbesc romana in viata de toata ziua, si poate nu cunosc sinonimele cuvantului „as face nevoile“ si le inteleg mai simplu. Orcum este o expresie nepotrivita, care nu o exprim public, ca nu se face. E deplasata. Codul manierelor de bun simt;-).

Deci la sex oral nu face nevoia [se c* si p* ] nici care in gura celuilat.
Bai ce fantzezie bizara si perversa aveti Exista si din alea dar se numesc altfel. Uitativa pe net cate sporturi exista si cat de mare e gradina.

Dar nu va-ti gandit si logic mai departe, ca din femeia de calitate, tot o zdreanta faceti? Atunci cand va faceti nevoile in vagin ?

In cazul in care comparati sexul cu mersul la wc, deci vorbiti de instincte animalice, adica va degradati singur la stadiul mai primitic genetic al unei gorile, ajungem din nou la fantezie bizara si perversa.

Eu nu cred ca creatorul a creat oameni care sa nu evolueze mental si sa se deosebeasca de gorile. Lea dat minte sa o foloseasca, sa invete nu sa se depraveze figurativ din nou la stadiul Australopithecus afarensis…
last but not least din unghiul matele de vedere de ca. 3° ai auzit ca exista si persoane care nu se inchina si saruta icoane,, [ikonoklastici ikonoduli-numai un exemplu].
Si persoanele alea au dreptul de existenta acordat legislativ! Si mai bine delogativa, ca va umplati de virusi si va pierdeti puritatea gandiri.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:43
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 15:36:40Googoo, eu nu zic despre tine ca esti proasta, ca sa nu merg pe aceeasi linie de rationament cu tine. Iti zic doar ca mai ai sanse sa te schimbi. Cat despre utilizarea mainii in "manevrarea penisului" e o cu totul alta poveste. Voi exagera putin ca sa ma fac inteles: daca iti spurci mana, te speli cu apa si sapun si e ok. Te deranjeaza enorm daca din greseala calci in noroi, excremente de animale sau alte scarbosenii. Te deranjeaza si mai tare daca trebuie sa pui mana pe ceva murdar, pe excremente sau pe un lucru plin de gandaci. Cat despre a baga in gura dejectii, mizerie sau gandaci - nici nu se pune problema. Spre deosebire de cele de mai sus, penisul nu e ceva murdar. Nu vreau sa las sa se inteleaga asta. Dar nici nu e facut sa il bagi in gura si sa-l saruti, ci e facut pentru o cu totul alta destinatie.

Georgia, eu nu am avut prietene din randul celor care sa faca asa ceva. Eu ma uimesc ca vad asa ceva pe forum. Poate sunt eu ramas in urma cu doua-trei generatii. Daca iti intrebi mama sau bunica daca au facut asa ceva, cu siguranta ca raspunsul este negativ.

am intrebat...:)))) normal ca mai ales bunica nu a facut :D dar tu chiar nu ai vrea sa ti se faca ?

Postat pe 11 Octombrie 2008 15:45
nu el este pur si se va satisfaca la WC
Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:47
mai am sanse sa ma schimb in bine sau in rau?
e discutabila treaba
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:48
Depinde de tine si gandirea ta pura:P
Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:49
:)))))
just, depinde de mine, cu gandirea pura mai putin, dar aveam o nelamurire in ce directie imi da lumea sanse de perfectionare :D
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:55
De la: googoodoll, la data 2008-10-11 15:55:04:)))))
just, depinde de mine, cu gandirea pura mai putin, dar aveam o nelamurire in ce directie imi da lumea sanse de perfectionare :D

nu stiu. gandirea pura era ironic;-) am auzit ca mai trebuie sa-ti clatesti gura cu apa sfintita-dar mentionez era un banc poate stie tipul cava,dar nu e online;-)
Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:58
am perceput io mesaju', dar mi-era ca altii nu :-P
googoodoll
Postat pe 11 Octombrie 2008 16:01
Te poti schimba oricand, bineinteles daca doresti acest lucru. Chiar daca pana la momentul asta ai fost WC - daca ai fost unul public e si mai grav - cu putina pozitie morala te poti schimba radical. Dar cat de greu e sa recunosti ca ceea ce faci e ceva rau...

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:04
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:04:05Te poti schimba oricand, bineinteles daca doresti acest lucru. Chiar daca pana la momentul asta ai fost WC - daca ai fost unul public e si mai grav - cu putina pozitie morala te poti schimba radical. Dar cat de greu e sa recunosti ca ceea ce faci e ceva rau...

ceva rau din punctul tau de vedere...ti-ai spus parerea, acum ce vrei, sa facem toti ca tine ???

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:08
si tu chiar crezi ca toate prietenele pe care le-ai avut nu au facut oral ? :)) eu zic ca unele au mintit asa se obisnuieste :D
Ai face pereche buna cu dana, care nici in ruptul capului nu i-a facut oral iubitului :D

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:09
Nu m-as mira sa fi mintit. La cata perversiune vad pe forumul asta, Sodoma si Gomora erau oaze de sfintenie.

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:13
Repet ! Chiar nu ai vrut sa ti se faca sex oral ?

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:14
si tu ai face pereche buna cu unul care face opturi, x-uri si y-uri cu limba la demisol.

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:16
Consider ca prin asta degradez o femeie. Daca am un minim de morala, nu pot accepta asta de la o femeie normala. Cat despre parasute...nu pierd timpul cu ele.

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:17
sexul oral se practica de fooooarte mult timp.de cand era bunika lui tutankamon fata mare! toata lumea o face,faza e ca nu toti recunosc! si dau cu pietre in aia care au tupeul si taria sa recunoasca. chestia e ca ar trebui sa ii trezim pe adormitii care zik ca ei nuuuuuu doamne fereste......dar o iau in gura non stop. ca nu mai traim pe vremea lu' tata 'mare cand strabunika se strcura pe sub patura in asa fel in care sa nu si-o vada nici strabuniku.....si nici dracu nu vorbea in publik de asa ceva! la toti ne place si toti vrem sa ni se faca....nu conteaza, femeie sau barbat. eu zik k nu e neaparat necesar....dar....mai ganditi-va ca e un lucru f normal
Raporteaza abuz de limbaj
protopa
Postat pe 11 Octombrie 2008 16:18
De la: Falcone32, la data 2008-10-11 16:16:12si tu ai face pereche buna cu unul care face opturi, x-uri si y-uri cu limba la demisol.

fac pereche...asta face lumea in general...daca tu stai pe bara este treaba ta

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:22
statul pe forumul asta e pierdere de timp. va salut pe toti. sper sa ne intalnim in alte imprejurari

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:22
baiatu asta Falcoone, cred ca face sex (in cazul care face) sub plpuma cu lumina stinsa
protopa
Postat pe 11 Octombrie 2008 16:23
in alte imprejurari nu...

Postat pe 11 Octombrie 2008 16:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt bune de ceva pastilele proherb ? 2 De la: pissy 16 Februarie 2010 21:56
Virgina la 23 de ani... 324 De la: kitty_grl 1 August 2014 07:49
parere 51 De la: scorpio67 20 Iulie 2009 14:32
cum sa ma comport cu amanta sefului? 3 De la: felixcat 23 Martie 2011 18:33
Metode de a reaprinde pasiunea in cuplu!!! 1 De la: blue_moonbutterfly 10 Noiembrie 2009 22:38