Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

nu e musai sa bagi cv in guritza
o faci doar daca ai placerea.....
si aplica un ton mai amical.......

Postat pe 10 Decembrie 2008 16:58
nu stiu ce zice persoana cu bordelul,o saincerc sa prind ideea.
bine,draga mea m-ai lamurit.scz dk tonul nu a fost amical :) dar eram pe feelingul danei si asta e:)acum citeam ce zicea distinsa doamna,dragutza de ea nu o intelege nimeni,i-a mai plecat si barbatul,deh...sau am inteles gresit?am citit pe ici pe colo ca am un pic de timp liber.e amuzant:)
eemmanuella
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:11
nici ea nu stie ce se intampla....ba e plecat ba e langa ea..dar citeste e interesant
o seara faina sa ai..spor la citit

Postat pe 10 Decembrie 2008 17:13
la fel si tie...:)de fapt si voua la toti
eemmanuella
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:16
parerea mea este ca sexul oral e necesar intr-o relati intre un pervers si o perversa dar nu e necesar daca cei nu sunt perversi ori credeti ca e normal sa fi perversa

Postat pe 10 Decembrie 2008 17:55
nu cred ca sexul oral e in ziua de azi o necesitate in orice relatie mai degraba cred ca e o perversiune preluata de la profesioniste in arta sexului

Postat pe 10 Decembrie 2008 17:58
De la: dana_3, la data 2008-12-10 17:55:47parerea mea este ca sexul oral e necesar intr-o relati intre un pervers si o perversa dar nu e necesar daca cei nu sunt perversi ori credeti ca e normal sa fi perversa

cat sunt io de PERVERSAAAAAA.........da' mai dat pe spate !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:59
De la: dana_3, la data 2008-12-10 17:58:54nu cred ca sexul oral e in ziua de azi o necesitate in orice relatie mai degraba cred ca e o perversiune preluata de la profesioniste in arta sexului

Mai Dano, da' chiar crezi ca ne potzi face sa inghitzim orice?

Inghitzim ce ne place noua, da' vorbele astea de duh is tare greu de inghitzit, ce sa mai vorbim de digerat
Lillix
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:02
mai danutza...nu cred ca ar fi rau sa fim toate profesioniste in ARTA sexului,cum frumos spui.si-apoi dk esti un pik perversa banuiesc ca e bine si in viatza de zi cu zi ,daramite in intimitate.
eemmanuella
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:03
De la: dana_3, la data 2008-12-10 17:55:47parerea mea este ca sexul oral e necesar intr-o relati intre un pervers si o perversa dar nu e necesar daca cei nu sunt perversi ori credeti ca e normal sa fi perversa

Mi se pare de foarte prost gust ceea ce povestesti aici! Perversa mai potzi fi..;ptiu
Lillix
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:03
dragelor......cui nu-i plce oralu',ii fac io cadou de sarbatori o pasare fooooooarte rara....PUTZANGATANU'.......si de la cate melodii frumoase o sa cante,o sa va-ndragostiti de "el" !!!......SARBATORI FERICITE !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:12
tare rara pasarea ,,,,,,e o specie foarte cautata de unele
sarutama
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:15
asteptam :D:D sarbatori fericite si tie.pasarea iti apartine? si tu ai fost fascinata candva de trilurile incantatoare ale acelei minunate creaturi?
eemmanuella
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:15
De la: eemmanuella, la data 2008-12-10 18:15:57 asteptam :D:D sarbatori fericite si tie.pasarea iti apartine? si tu ai fost fascinata candva de trilurile incantatoare ale acelei minunate creaturi?

inca sunt la stadiul de DISCOVERY !!!!......ca pe programul ala am vazut-o !!!!.......

........ca pe EXPERIMENTAT TV erau deja la nivelul BAGADANCA !!!......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:23
Caut urgent colega de apartament. Apartamentul este in Bucuresti, Salaj, 2 camere, mobilat modern, complet utilat, chirie 400 Euro (cate 200 fiecare). Pt mai multe informatii persoanele doritoare ma pot cauta pe yahoo, id-ul meu este lif3_dr3am

Sorry ca nu e in ton cu subiectul discutat ... dar e urgent
lif3_dr3am
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:32
De la: lif3_dr3am, la data 2008-12-10 18:32:09Caut urgent colega de apartament. Apartamentul este in Bucuresti, Salaj, 2 camere, mobilat modern, complet utilat, chirie 400 Euro (cate 200 fiecare). Pt mai multe informatii persoanele doritoare ma pot cauta pe yahoo, id-ul meu este lif3_dr3am

Sorry ca nu e in ton cu subiectul discutat ... dar e urgent

SAlaj nr..... tot ca sa sa stie omul unde sa se opreasca
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:36
hmmm....sunt de acord cu asta ...intr-o oarecare masura...
da...cred ca sexul oral este necesar intr-o relatie dar nu moare nimeni fara el...
...atat timp cat placerea e de ambele parti..
....oricine spune "eu nu o sa fac niciodata asa ceva "ar putea sa se aptina...sau sa se mai gndeasca odata..;atat timp cat ai o relatie si mai sunt implicate si sentimentele cred ca singurul lucru important este ,ca cel de langa tine sa se simta bine...si evident te simti tu implinit.
e drept ca acesta nu este un lucru care trebuie neaparat facut public....fiecare face in inimitatea lui ce il taie capul...nu ?
nu este un lucru jenant,atat timp cat ai o limita in ceea ce faci...
..sunt multe care spun ca ele nu sunt "femei usoare"..si ca numai acealea fac asa ceva..nu este deloc asa...cat timp ti la cineva sau vrei sa il vezi satisfacut faci tot ce poti...si prin asta te simti si tu bine...ce femeie/barbat nu se simte bine cand simte din parte partenerului satisfactie...:)?!?!
.....
ina_90
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:11
De la: etta, la data 2008-12-10 18:23:43
De la: eemmanuella, la data 2008-12-10 18:15:57 asteptam :D:D sarbatori fericite si tie.pasarea iti apartine? si tu ai fost fascinata candva de trilurile incantatoare ale acelei minunate creaturi?

inca sunt la stadiul de DISCOVERY !!!!......ca pe programul ala am vazut-o !!!!.......

........ca pe EXPERIMENTAT TV erau deja la nivelul BAGADANCA !!!......
bv ,eu nu am cabluuu,am doar tvr 1 ,zi-mi tu te rog ce mai e pe discovery si pe celalalt ...:P
eemmanuella
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:19
etta,de und naiba scoti termenii astia,esti fff amuzanta :D:D:D:D:D
eemmanuella
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:20
De la: dana_3, la data 2008-12-10 17:58:54nu cred ca sexul oral e in ziua de azi o necesitate in orice relatie mai degraba cred ca e o perversiune preluata de la profesioniste in arta sexului

asta chiar le intrece pe toate ,,,,,,,,
si care va sa zica daca cineva face sex oral estem pervers, no???

good.....las ca e mai bine perversa si sa o duc bine decat o ingramadita
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:25

poi mama prefer sa fiu o " profesionista" in arta sexului si al meu iubi sa ma adore decat sa doarma langa mine ca un molau..
esti venita din luna fato........
sau esti cumva o domnisoara care zice ca nu stie , dar le-a incercat pe toate , ca prea protestezi cu foc
sun_shine
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:27
De la: eemmanuella, la data 2008-12-10 19:20:56etta,de und naiba scoti termenii astia,esti fff amuzanta :D:D:D:D:D

pai nu degeaba sunt cetita,draga mea .....'telectuala,cum se zice......DOAMNA PREFESOARA DE PERVERSITATI !!!......si am la eleve bine instruite pa-cilea pe foruuuuummmmm....cu duiumul !!!!....... ..........PERVERSA mi se zice p-acia`.....incantata de cunostinta !!!!...... .....

si am o observatie referitoare la tine......."poarta-ti" mai cu curaj numele de Emmanuella.....ca stim bine cine e ADEVARATA EMMANUELLE !!!!......ZEITA PLACERILOR !!!......nu o face de rusine !!!!....... ....... .....si sper sa nu te superi,da' asa-s io maaaiiiii........nino-nino,nino-nino !!!!.......
etta
Postat pe 10 Decembrie 2008 20:41
eu am o relatie de 1 an si 3 luni nu e neaparat nevoie de sex oral..dar totu se combina in pat..totu se incearca in ziua de azi e ceva obisnuit ;)
rodi_rodi
Postat pe 11 Decembrie 2008 18:43

folosesti f des cuv pervers
oare cine e mai pervers.......tu sau noi?
sa fiu perversa ..atunci........ca tare imi placeeee

Postat pe 11 Decembrie 2008 18:49
Asa Dana!
Deci cuvantul lunii decembrie e "perversa"
Pana acu' era "taratura"... Uite, tot e bine... O data pe luna, mai schimbi si tu repertoriul... Continua, continua.. mai trec pe-aici dupa Anu' Nou... Si ghici ce? Am sa continuu sa dau paste la Indreptar... Stii tu care! Asa ca pastreaza-te pentru atunci... Gaseste DOUA cuvinte sinonime cu "taratura" si "perversa"... Stiu, stiu, usor nu e, dar de! Viata e plina de provocari
Dor_a
Postat pe 11 Decembrie 2008 19:18
nu ma insultati nu v-am zis nici perverse nici taritura doar atit ca mi-am zis si eu parerea despre ce cred eu mai bine zis nu sunt de acord ca sexul oral este necesar intr-o relatie serioasa intr-o aventura de ocazie sau o noapte pasionala mai este de acceptat depinde si de femeia care accepta o partida de sex oral daca o face de placere sau o face la cererea barbatului

Postat pe 11 Decembrie 2008 22:02
De la: dana_3, la data 2008-12-11 22:02:43nu ma insultati nu v-am zis nici perverse nici taritura doar atit ca mi-am zis si eu parerea despre ce cred eu mai bine zis nu sunt de acord ca sexul oral este necesar intr-o relatie serioasa intr-o aventura de ocazie sau o noapte pasionala mai este de acceptat depinde si de femeia care accepta o partida de sex oral daca o face de placere sau o face la cererea barbatului

o face de placere la cerere!

Postat pe 11 Decembrie 2008 22:20
De la: dana_3, la data 2008-12-11 22:02:43nu ma insultati nu v-am zis nici perverse nici taritura doar atit ca mi-am zis si eu parerea despre ce cred eu mai bine zis nu sunt de acord ca sexul oral este necesar intr-o relatie serioasa intr-o aventura de ocazie sau o noapte pasionala mai este de acceptat depinde si de femeia care accepta o partida de sex oral daca o face de placere sau o face la cererea barbatului

mai Danuta....hai s-o spunem p-aia dreapta !!!!....da mai,cand faci dragoste,intr-adevar nu o "tragi la pipa " ,ca sa zic asa......dar tu ai intrebat daca sexul oral este necesar intr-o RELATIE ,da?????....si din experienta mea vasta de atatia ani,o relatie se compune si din dragoste si din sex......si cand esti pe unda sexului si te mai apuca strechea aia mareeeeee.......uiti cam ce faci !!!!....si mai ales daca o faci si cu placere si nu deranjeaza pe nici unul din parteneri ,e OK !!!!.....pentru ca daca nu lasi inhibitiile la usa dormitorului,s-ar putea ca perechea ta sa caute la vecina "alt fel de mancarica " !!!!!........faptul ca poate tu nu agreezi acest fel de act sexual ,nu face din noi niste perverse sau mai stiu io ce !!!.....nu-ti place ,nu-ti place !!!!....asta e......si daca partenerul tau nu doreste de la tine acest lucru ,e OK !!!!!......nu te condamna nimeni pentru asta !!!!....e alegerea ta !!!!....dar asta nu inseamna ca toata lumea tre' sa faca ce faci tu !!!!.......uite, de exemplu, pe mine nu ma deranjeaza sexul oral,dar il fac cand am chef si sunt binedispusa.......si nu din obligatie !!!!....in schimb nu-mi place finalul oralului si nu-l practic !!!!!........cred ca intelegi la ce ma refer !!!!.....ma opresc acolo unde nu ma deranjeaza si nu ma face sa am simt dezagreabil !!!!....asta nu inseamna ca tre' sa judec femeile care fac tratamente naturale cu "samanta " !!!!.....bravo lor !!!....nu mai dau banii pe creme !!!...... .......

in speranta ca poate ai inteles ce vreau sa spun........SA AI SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI !!!!......
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 22:24
De la: geo32, la data 2008-12-11 22:20:24

o face de placere la cerere!

Asta e ceea ca numesc un raspuns scurt, clar si la obiect.
Zi-le domnu' Geo!
Dor_a
Postat pe 12 Decembrie 2008 06:34
etta,esti simpatica foc nu am de ce sa ma supar ....
eemmanuella
Postat pe 12 Decembrie 2008 21:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prima data... 31 De la: druscuta 28 Octombrie 2009 11:52
De ce nu gem barbatii? 72 De la: scorpio67 8 Octombrie 2009 19:36
sex? 68 De la: Georgia99 28 Octombrie 2008 16:44
ESTI NEGLIJATA SAU INSELATA? 11 De la: kudika_20852 13 Noiembrie 2012 09:07
UNDE-I CEL MAI FRUMOS TARAM ....AL ZEILOR ? 10 De la: Lory29 1 Mai 2010 23:26