Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

De la: joana_rise, la data 2009-01-09 21:05:14asa!!!
in concluzie, ca tot vroia iris o conclZIE..:))
ne iubim...cu limba!
Corect.ne iubim cu limba pe pasarica si in alte locuri sensibile erotic.
Baiat_Rezervat
Postat pe 10 Ianuarie 2009 05:25
De la: irinuca89, la data 2009-01-10 00:04:40Tanti Dana_3, vreau si eu sa stiu daca te-ai hotarat sa faci sex oral cuiva, oricarui barbat. Nu de alta, dar ba ti se pare scarbos, ba vrei sa stii de unde sa iei pastile ca sa schimbe gustul instrumentului de tortura...pe bune acum. Vad ca mai nou ti se pare normal sa se faca oral dar numai intre o "prostituata perversa" (stii ca e pleonasm, nu? ) dar fara tine. Eu zic sa nu iti mai pui atatea intrebari si sa treci la treaba. Si ce daca e relatie serioasa? Are si el aceeasi conceptie? In plus, va consolidati relatia...crede-ma ca barbatii sunt dependenti de sex oral sau de care o fi, numai ca asta e ceva mai bun pentru unii si te va aprecia mai mult pt ca te straduiesti sa il faci fericit (ei oricum se gandesc numai la ei insisi). Sa ne tii la curent

Irinuca, draga mea, esti noua pe forum!
Mascota noastra debiteaza aceleasi tampenii de un an intreg. Exact aceleasi.
Pe de alta parte, care "el"? Iti dai seama ca "el" - cel care statea la ea, ii cera bani, dar NU i-o punea (nu s-a atins de ea cu lunile - luni in care pleca si venea cand ii tuna... ca la hotel, stii...) - pana si asa tot n-a putut s-o suporte si s-a dus in lume.
Se pare ca din cauza ca ea a refuzat sa ii plateasca excursia. Excursie la care ea nu era invitata. Deci, cum sa iti spun, el ii cerea bani ei ca sa faca el Revelionul cu amicii lui.... Daca n-ar fi fost vorba de ea, am fi zis ca el e un magar.... Dar ascultand-o, tu ti-ai dori sa petreci noaptea dintre ani alaturi de ea, daca ai fi barbat?
Ei bine, dupa ce a spus toate astea (neuitand sa le transmita tuturor fetelor de pe forum ca sunt niste taraturi) si a vazut ca nu reuseste sa faca pe nimeni sa lacrimeze pentru ea, ba din contra... A venit cu povestea ca FIX de Revelion a aparut printul fermecat (in persoana nu stiu carui coleg) si au facut Revelionul impreuna.
Adica ea chiar crede ca noi suntem venite cu biscuitele pe conducta si am si pus botul....

Hehe! dar faza cu "pastila care schimba gustul" n-am prins-o ... Spune-i ca pastila aia are un nume: SAPUN.... Iaauu! Va dati seama cu ce nespalati are mandra noastra mascota de-a face, daca put?
Gata, ca mi se intoarce stomacul!
Dor_a
Postat pe 10 Ianuarie 2009 08:03
De la: dana_3, la data 2009-01-09 21:50:04eu ramin la parerea mea ca sexul oral nu este deloc necesar intr-o relatie serioasa dar intr-o aventura de o noapte cu vreo prostituata perversa poate ca nu este asa de nedorit mai ales daca acea prostituata doreste sa faca sex oral acelui barbat si nu ii provoaca scarba

Danutza mama .......... inca odata.................. trebuie putina picanterie intr-o relatie, dar vad ca tot nu ai priceput nimic nici anul asta.........

De ce crezi ca trebuie sa fii o........... ca sa faci sex oral???

esti fara speranta...........

sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 12:53
Stiu ca ea e de mult pe forum iar eu sunt noua pe aici, am citit mai tot ce a postat ea ca sa fiu in tema - adevarul e ca e o persoana foarte interesanta care se confrunta intr-un final cu lucrurile lumesti...cine stie, poate chiar se va indrepta, mai ales ca a spus ca se da pe brazda pe alt topic.. Eu sunt increzatoare ca va incerca si ea sa se bucure de viata.
ablazancadar
Postat pe 10 Ianuarie 2009 13:42
Trebuie ca esti si foarte tanara, atunci, Irinuca....
Ea, insa, e batrana... nu de varsta, neaparat, ci s-a nascut batrana, intr-un mediu nesanatos, in care sexulitatea era privita ca ceva "murdar"...
Concluzia: Nici o sansa sa se "indrepte", totul la ea (nu doar ceea ce trateaza topicul asta) e "alterat"...
Dor_a
Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:12

Apoi nu stiu ce sa zic...imi pare rau pentru ea, chiar foarte rau! Dar sa stii ca mama e mai batrana decat ea si e mult mai dezghetata la minte, se poate vorbi cu ea despre orice...eh, se pare ca nu stiu destule despre cei care au trecut de prima tinerete, dar am timp sa invat.
ablazancadar
Postat pe 10 Ianuarie 2009 15:17
Buna fetelor...........

Bine spus Dor_a mama................ai intrat pe .nu mai stiu care topic......
am ramas socata ca danutza noastracerea sfaturi despre mult dispretuitul sex oral........

sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:14
nu mai ramane asa socata probabil nu stii ce vorbesti eu nu am cerut sfaturi despre mult dispretuita felatie nu sunt interesata de aceasta perversiune si nici nu am de gand sa o practic o consider prea degradanta pentru o femeie serioasa

Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:25
De la: dana_3, la data 2009-01-10 20:25:46nu mai ramane asa socata probabil nu stii ce vorbesti eu nu am cerut sfaturi despre mult dispretuita felatie nu sunt interesata de aceasta perversiune si nici nu am de gand sa o practic o consider prea degradanta pentru o femeie serioasa

pai daca am sa gasesc topicul si iti paste aici ce ai scris .......... ce ai sa mai zici???....

cred ca suferi de dubla personalitate sau nu stii ce zici de la o zi la alta.......................??
sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:29
nu sufer de personalitati duble si nu am uitat ce vorbesc ba din contra stiu toate murdariile pe care mi le-ati aruncat si de cate ori m-ati injurat dar nu imi pasa si eu raman la parerea mea ca aceasta felatie care este cea mai scarboasa si hidoasa perversiune este necesara numai la prostituatele care isi vand marfa pe bani si alea accepta sa se spurce cu asemenea perversiuni pentru care am auzit ca incaseaza cel putin 200 RON adica cel putin 2 milioane lei ca sa accepte sa se spurce cu o partida de felatie asa ca partida de sex oral se plateste foarte scump la prostituate asa ca fiti atente cui o sugeti si pentru cati bani o sugeti

Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:39

Postat pe: 9 Ianuarie 2009, ora 22:05 Raporteaza abuz
Citeaza Raspunde

chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva

UITE DRAGUTA CE AI POSTAT TU.......................

deci...........?? ce mai ai de spus acum??? sau imi vii cu : nu am fost eu , a scris altcineva in locul meu??
sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:41
De la: dana_3, la data 2009-01-10 20:39:30nu sufer de personalitati duble si nu am uitat ce vorbesc ba din contra stiu toate murdariile pe care mi le-ati aruncat si de cate ori m-ati injurat dar nu imi pasa si eu raman la parerea mea ca aceasta felatie care este cea mai scarboasa si hidoasa perversiune este necesara numai la prostituatele care isi vand marfa pe bani si alea accepta sa se spurce cu asemenea perversiuni pentru care am auzit ca incaseaza cel putin 200 RON adica cel putin 2 milioane lei ca sa accepte sa se spurce cu o partida de felatie asa ca partida de sex oral se plateste foarte scump la prostituate asa ca fiti atente cui o sugeti si pentru cati bani o sugeti

poate da , poate nu......................
cert este ca te contrazici de la o postare la alta
sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:42
stimata m,adam de strada nu ma contrazic de la un mesaj la altul ci am vrut si eu sa fiu pe aceasi lungime de unda mai bine zis pe gustul vostru ca sa nu ma mai improscati cu injuraturi de mahala

Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:27
De la: dana_3, la data 2009-01-10 21:27:24stimata m,adam de strada nu ma contrazic de la un mesaj la altul ci am vrut si eu sa fiu pe aceasi lungime de unda mai bine zis pe gustul vostru ca sa nu ma mai improscati cu injuraturi de mahala

Imi pare rau sa te contrazic draguta, dar tu ai fost singura care a vb ca la mahala si a jignit mereu...........

ok stiu parerea ta despre subiectul in cauza si o respect dar nu respect pe cei care, in momentul in care ai o parere diferita de a lor te fac : citez" taratura" si asa mai departe.........

Eu am fost blanda cu tine si m-am exprimat delicat, dar nun pot spune acelas lucru si despre tine si nu cautat sa ma contrazici ............
cauta mai bine postarile tale si a mele si apoi fa o mica comparatie ..........

cu stima noapte buna

sun_shine
Postat pe 10 Ianuarie 2009 22:44
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-10 22:44:42
De la: dana_3, la data 2009-01-10 21:27:24stimata m,adam de strada nu ma contrazic de la un mesaj la altul ci am vrut si eu sa fiu pe aceasi lungime de unda mai bine zis pe gustul vostru ca sa nu ma mai improscati cu injuraturi de mahala

Imi pare rau sa te contrazic draguta, dar tu ai fost singura care a vb ca la mahala si a jignit mereu...........

ok stiu parerea ta despre subiectul in cauza si o respect dar nu respect pe cei care, in momentul in care ai o parere diferita de a lor te fac : citez" taratura" si asa mai departe.........

Eu am fost blanda cu tine si m-am exprimat delicat, dar nun pot spune acelas lucru si despre tine si nu cautat sa ma contrazici ............
cauta mai bine postarile tale si a mele si apoi fa o mica comparatie ..........

cu stima noapte buna

Tot lui Dana ii cantati in struna? Voi nu vedeti ca nu stie de ea,la fiecare postare spune altceva.Parerea mea ca are personalitate dubla,ori uita ce spune,ori in functie de toane recunoaste.
Parerea mea,si am mai spus-o,nici pe departe nu este asa cum spune ea,dar se vrea bagata in seama si isi afiseaza o parere contrara.Urmariti pe site toate postarile ei,indiferent de subiect si o sa vedeti ca sunt pe dos toate.
Ignorati-o si poate vom avea surpriza sa vina si sa ne dea clasa cum se face sexul oral.
Cu siguranta a facut,face,a incercat pt ca prea le stie ce si cum.Daca esti atent la ce a scris mereu...
Asa ca Dana,cel putin pe mine ma lasi indiferenta.De ceva vreme nu te mai bag in seama.Canta la alta masa daca noi suntem asa spurcate.
Alexandra09
Postat pe 11 Ianuarie 2009 16:20
nimeni pe acilea,la orale????

matracucu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:04
De la: dana_3, la data 2009-01-09 21:50:04eu ramin la parerea mea ca sexul oral nu este deloc necesar intr-o relatie serioasa dar intr-o aventura de o noapte cu vreo prostituata perversa poate ca nu este asa de nedorit mai ales daca acea prostituata doreste sa faca sex oral acelui barbat si nu ii provoaca scarba

De la: dana_3, la data 2009-01-09 22:05:32

chiar vreau sa ma dau si eu pe brazda voastra apropo de pastilutele care schimba gustul spermei la barbati in mar vede si la femei in citrice unde se gasesc ca vreau si eu sa simt placere cand ii fac la al meu un oral de sa ma tina minte si sa ma ajute si pe mine cu ceva.
DANO CE ZICI? TE CONTRAZICI SINGURA
ETE_EU
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:12
De la: laurathegirl, la data 2009-01-12 11:04:26nimeni pe acilea,la orale????

Cum nimeni, Laura, draga? Noi suntem "in and out" dar o avem pe mascota care semneaza condica mereu..
N-ai vazut cum a sarit de la fasolea noastra cu ciolan afumat, fix... unde crezi? Poti sa ghicesti doar o data!
Exaaact! Inapoi la ce o intereseaza pe ea... Singurul lucru care-o intereseaza
Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:46
normal ca dana,e f simplu
doar ca dor a draga mea,poate fata nu stie ca vb cu femei serioase acilea,femei care au parteneri stabili,femei care nu fac bleah dupa cate un oral pt ca partenerii lor au gust minunat........
serios.
matracucu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:50
N-o sa creada niciodata, Laura.... e caz pierdut....

Dor_a
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:57
daca zici ca e caz pierdut,trebuie tratat ca atare./........ca si cum nu ar exista,ce zici,chiar e asa greu?
matracucu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:02
ma mir ca aveti tupeul sa va mai tineti femei serioase cu parteneri stabili si care nu fac mofturi dupa o partida de felatie ca doar partenerii au un gust minunat,trebuie ca v-ati pierdut toate mintile si ati ajuns in mintea unui copil de puteti vorbi atatea prostii ce barbati prostii sunt aia care isi pun mintea cu asa femei inapoiate

Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:37
De la: dana_3, la data 2009-01-12 19:37:04ma mir ca aveti tupeul sa va mai tineti femei serioase cu parteneri stabili si care nu fac mofturi dupa o partida de felatie ca doar partenerii au un gust minunat,trebuie ca v-ati pierdut toate mintile si ati ajuns in mintea unui copil de puteti vorbi atatea prostii ce barbati prostii sunt aia care isi pun mintea cu asa femei inapoiate

Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........

ca ne plictisesti.......................

sun_shine
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:46
.... ......danielo......jignesti toata specia...
pt gustul tau....e cazul sa-ti racesti gura degeaba??????
....pune mana.....pe ea...si gata....
...o seara delicioasa iti doresc.......
nico1234
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:48
De la: dana_3, la data 2009-01-12 19:37:04ma mir ca aveti tupeul sa va mai tineti femei serioase cu parteneri stabili si care nu fac mofturi dupa o partida de felatie ca doar partenerii au un gust minunat,trebuie ca v-ati pierdut toate mintile si ati ajuns in mintea unui copil de puteti vorbi atatea prostii ce barbati prostii sunt aia care isi pun mintea cu asa femei inapoiate

asa inapoiate cum spui tu,ete ca tot reusim sa avem barbatii langa noi de ani si ani.
lucru pe care se pare ca tu nu-l reusesti.
Alexandra09
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:48
De la: nico1234, la data 2009-01-12 19:48:42.... ......danielo......jignesti toata specia...
pt gustul tau....e cazul sa-ti racesti gura degeaba??????
....pune mana.....pe ea...si gata....
...o seara delicioasa iti doresc.......

esti tare! bravo!
Alexandra09
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:49

danoooo,macar lamureste un lucru.de ce esti asa inversunata?
cand o faci,ce nu-ti convine?ce nu-ti place?
poate te ajutam!!
Alexandra09
Postat pe 12 Ianuarie 2009 19:51
..SHE IS HOPELESS..........asa ca nu are rost sa iti bati capul .........
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:12
Avem mascote noi-noute, Monica!
Ai vazut topicul "perversiune?"
Dor_a
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:16
De la: Dor_a, la data 2009-01-13 14:16:34Avem mascote noi-noute, Monica!
Ai vazut topicul "perversiune?"

Nop......................unde il gasesc?

dar de ce ma intrebi?? te pomeni ca "fetele noastre" au pus-o de o orgie verbala pe acolo.............
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help! 15 De la: joana_rise 21 August 2008 22:47
pozitia preferata 45 De la: cristiana_cris 8 Octombrie 2009 13:45
ce o fi oare? 22 De la: LadyRasta 14 Noiembrie 2011 02:10
Farmacii non stop 1 De la: andrei81 20 Iulie 2010 17:59
Poti sa ma ierti, Doamne 221 De la: elissabeth 6 Septembrie 2009 21:36