Mai multe
Dana, inselatul nu prea are legatura cu sexul oral...deci cand te-a inselat, te-a inselat pt ca pur si simplu nu te iubea...
|
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 21:16 |
||
|---|---|---|
da, da' daca-i facem, ramane impotent, si asa vom fi sigure ca nu mai are cu ce sa insele
|
||
|
googoodoll Postat pe 21 Februarie 2009 21:21 |
||
nu mai scrieti dana si sa stiti ca sexul oral are legatura cu inselatul cel putin la mine asa a fost nu am vrut eu sa o fac a mers la alta care a vrut sa o faca
|
||
|
|
||
|
ilyescorina Postat pe 21 Februarie 2009 21:28 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-21 21:28:23nu mai scrieti dana si sa stiti ca sexul oral are legatura cu inselatul cel putin la mine asa a fost nu am vrut eu sa o fac a mers la alta care a vrut sa o faca pai asa i s-a intamplat si danei..mai mai, cate coincidente !
|
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 21:39 |
||
se mai intampla sa fie si coincidente asa sunt femeile
|
||
|
ilyescorina Postat pe 21 Februarie 2009 21:44 |
||
| Nu te crede nimeni, stai linistita ! | ||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 21:46 |
||
eu stau linistita chiar daca nu ma credeti e treaba voastra dar de ce nu raspundeti la intrebarea de pe topic chiar nu va intreseaza?
|
||
|
ilyescorina Postat pe 21 Februarie 2009 21:48 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-21 21:48:44eu stau linistita chiar daca nu ma credeti e treaba voastra dar de ce nu raspundeti la intrebarea de pe topic chiar nu va intreseaza? Mai bine te rog sa ne spui, ce pozitii interesante ai gasit in Kamasutra, pe care sa le pui in aplicare cand faci dragoste sau sex. |
||
|
G_Bogdan Postat pe 21 Februarie 2009 21:53 |
||
| in Kamasutra toate pozitile sunt interesante dar important este si daca sti sa le aplici la momentul necesar nu numai sa le citesti cred ca profesionistele in arta sexului le aplica frecvent pozitiiile din Kamasutra | ||
|
ilyescorina Postat pe 22 Februarie 2009 10:44 |
||
| cum am mai spus fidelitatea e o calitate cu care te nasti asa ca poti sa faci si scara la cer care e javra e n-ai ce face dar sa nu generalizam ca asa sunt si destule femei care inseala da asta e o alta discutie.Si eu cred ca nu e musai necesar decat atunci cand amandoi isi doresc dacanu nu eu iti spun din proprie experienta ca sunt trecuta de prima tinerete dar daca unul din parteneri sau sotul vrea si vrei si tu treaba e ca si facuta. | ||
|
lusica Postat pe 22 Februarie 2009 18:16 |
||
Cantatul la " fluier fara gauri" e necesar daca face placere ambilor parteneri .
|
||
|
tinel Postat pe 22 Februarie 2009 22:56 |
||
|
eu cred ca depinde de pereche, depinde de cum se simt bine, si daca este, vine de la sine.... dar daca nu, nu.
|
||
|
pirras_elena Postat pe 26 Februarie 2009 21:09 |
||
si.....daca se topeste daca o se suge prea mult????
|
||
|
deea_20 Postat pe 27 Februarie 2009 22:56 |
||
| se poate sa se si topeasca de atata supt probabil de impotenta ca de altceva nu are de ce se topi | ||
|
ilyescorina Postat pe 28 Februarie 2009 17:42 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-28 17:42:11se poate sa se si topeasca de atata supt probabil de impotenta ca de altceva nu are de ce se topi
|
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 18:12 |
||
| georgia....scrie in romaneste ca esti pe un site romanesc nu are ce cauta D-zeu in discutia de pe sitecred ca de fapt esti f. interesata de subiect si treaba cu engleza e de fapt ceva ce vrrei sa ascunzi de tine | ||
|
lusica Postat pe 28 Februarie 2009 22:00 |
||
De la: deea_20, la data 2009-02-27 22:56:41si.....daca se topeste daca o se suge prea mult???? Mie chiar mi s-a topit de mai multe ori! Dar nu e o problema, sufla in ea si isi revine complet!
|
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 22:06 |
||
De la: lusica, la data 2009-02-28 22:00:43georgia....scrie in romaneste ca esti pe un site romanesc nu are ce cauta D-zeu in discutia de pe sitecred ca de fapt esti f. interesata de subiect si treaba cu engleza e de fapt ceva ce vrrei sa ascunzi de tine Offff, urmareste House ;) |
||
|
Postat pe 1 Martie 2009 00:39 |
||
nu fi asa sigura pe tine.problema se pune ca voi femeile nu toate nu prea stiti cum se face sexul oral.asta nu inseamna ca daca faci miscari repetate a penisului si sa iei macar jumate din el inseamna ca sti sa faci.trebuie facut ceva mai mult.dar aproape toate va inecati.noi nu putem sa zicem ca nu a fost bine,o sa mintim ca a fost.deci nu fiti voi sigure femeile ca noi nu stim sa punem limbuta pentru ca de fapt voi sunteti intr-un procent cu mult mai ridicat de cat al nostru pribn a nu sti de fapt cum se face un sex oral adevarat
|
||
|
meryscorpion Postat pe 1 Martie 2009 08:09 |
||
nu cred ca exista pericolul de afi muscat.poate doar in cazul cand o femeie este fortata sa o suga.stai linistita cui ai place o ia singura in gura fara sa muste
|
||
|
meryscorpion Postat pe 1 Martie 2009 08:15 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-21 21:28:23nu mai scrieti dana si sa stiti ca sexul oral are legatura cu inselatul cel putin la mine asa a fost nu am vrut eu sa o fac a mers la alta care a vrut sa o faca Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Dana Ia sa vedem, crapi? Stii, prostia ta e inconfundabila, asa ca poti sa-ti pui orice nume... E clar ca tu esti Ce mai faci? Tot pe acelasi topic o freci? Ai mai auzit ceva de ala de te-a lasat? Eu zic sa faci un imprumut la banca sa-i mai platesti o excursie - lui si amicilor lui - poate se indura sa ti-o arate macar... Stii tu ce sa-ti arate... Chestia aia murdara care ii atarna intre picioare
|
||
|
Dor_a Postat pe 1 Martie 2009 08:32 |
||
|
hmm... sexul oral , da este intr-o oarecare masura important , cand o persoana face asta cu daruire si chiar si simplu sex in general , exista mai multe satisfactii decat cele trupesti , satisfactia sufleteasca , atunci cand vezi ca o persoana ti se daruieste intru totul... cand am fost cu "acea" fata din viata mea care exista pentru noi toti sa ne schimbe vietile , faceam totul cu drag , eu ei , ea mie , si nu "o limbuta doua" , uneori cred ca treceam cu mult de o ora... ea se simtea bine eu o faceam cu drag , imi placea sa o vad fericita nu doar satisfacuta :P , ea imi facea mie cu toate ca initial i-a fost greu , am lasat-o usor si apoi ii placea si ei... era totul frumos , pe cand asa ceva cu o fata oarecare nu a fost nici pe departe la fel de frumos si nu a existat atata daruire... in rest fiecare judeca cum vrea , unii sunt inhibati , altii doar superficiali si considera ca s-ar injosi facand asta , daca esti cu o persoana draga ori macar o simpla iubita pe care o placi sau si in cazul fetelor la fel , nu vad unde te injosesti... in fine , that`s my opinion :P week-end placut tuturor |
||
|
Denver Postat pe 1 Martie 2009 10:32 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-28 17:42:11se poate sa se si topeasca de atata supt probabil de impotenta ca de altceva nu are de ce se topimai Danuto cum le stii tu pe toate.........
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 1 Martie 2009 10:58 |
||
ooo, da sunt de acord cu tine in totalitate. intr-o relatie stabila, frumoasa, plina de iubire, nici nu se pune problema "necesitatii" sexului oral. pur si simplu se intampla. e o daruire, din punctul meu de vedere. la un moment dat simti nevoia sa o faci. eu una asa am facut, si nu am facut rau. este iubitul meu scump, si ca sa il vad fericit fac orice. sexul oral nu este o corvoada.
|
||
|
econocgn Postat pe 1 Martie 2009 11:12 |
||
|
E util celor care au nevoie de asa ceva - si nu au avut ghinionul unei educatii rigide, ca sa nu mai stie ce le trebuie cu adevarat... Interesant aici este ca exista persoane insensibile la ale sexului, sau poate numai la zona aceea (sa presupunem asta...). La persoanele cu gidilici mai mult sau mai mare acolo, tot ce ramine este oprelistea sociala - care vede in sexul oral o treaba gata sa primeasca condamnare sau/si dispret. Eventual neamul prost al Celuilalt, gata sa se laude apoi cu reusitele... |
||
|
Mircea_O Postat pe 1 Martie 2009 11:20 |
||
De la: Mircea_O, la data 2009-03-01 11:20:15E util celor care au nevoie de asa ceva - si nu au avut ghinionul unei educatii rigide, ca sa nu mai stie ce le trebuie cu adevarat... Mircica , esti incoerent. mai incearca odata te rog. (te rog schimba si poza din avatara ca ai pe unul care ma enerveaza rau) |
||
|
Postat pe 1 Martie 2009 11:33 |
||
| pentru mine sexul oral e ca si cafeau de dimineata,ma simt femeie de fiecare data ,si il practic ori de cate ori am ocazia,este scuza perfecta si universala pentru orice,si nu devine niciodata o rutina.este condimentul perfect! | ||
|
josephine_cristina Postat pe 1 Martie 2009 12:05 |
||
|
||
|
iuliana_mumoasa69 Postat pe 1 Martie 2009 15:20 |
||
De la: josephine_cristina, la data 2009-03-01 12:05:25pentru mine sexul oral e ca si cafeau de dimineata,ma simt femeie de fiecare data ,si il practic ori de cate ori am ocazia,este scuza perfecta si universala pentru orice,si nu devine niciodata o rutina.este condimentul perfect! posibil sa nu fie necesar, dar cred k poate ajuta mult...si intradevar nu devine niciodata rutina dk iti place e super ok
|
||
|
sweety13 Postat pe 1 Martie 2009 15:55 |
||
|
o.k. sweety.....bravo tie ca esti moderna si fara prejudecati de fapt in pat e ultimul lucru unde ar trebui sa aiba fetele prejudecati sub plapuma tre sa faci ce-ti trece prin cap toate nebuniile |
||
|
lusica Postat pe 1 Martie 2009 17:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Produse foarte bune pentru imbunatatirea vietii sexuale, epilare definitiva, tratament alopecie, marirea sanilor, slabire naturala si nu numai!!! | 4 | De la: Lillix 15 Ianuarie 2009 23:24 |
| helppp me help my brain decide | 45 | De la: mandache 5 Decembrie 2010 16:23 |
| ajutati-ma! | 10 | De la: coffeeta 7 Iunie 2009 21:21 |
|
|
||
| Cum ati reactiona si ce decizie ati lua daca ati descoperi ca partenerul de viata este gay/lesbiana? | 25 | De la: uitarea_aducerii_aminte 14 Mai 2009 18:02 |
| Fantezie cu sotia | 71 | De la: kudika_6711 16 Iunie 2012 21:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.