Mai multe
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 15:20:29De la: Dor_a, la data 2009-01-13 14:16:34Avem mascote noi-noute, Monica! La sex...si chiar asa se cheama.."perversiune"...da de fapt...ea a debutat la topicul.."cat de pervers esti?"la teodutza ma refer |
||
|
mary_ct Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:24 |
||
|---|---|---|
|
Am citit Topicul si am ramas trasnita de ce a putut sa zica......................... nu mi-a venit a crede ca exista pe lume si specimene de genu.............................
|
||
|
sun_shine Postat pe 13 Ianuarie 2009 16:13 |
||
|
eee e o vorba taaare faina.. " razi tu razi Harap-Alb, da' sa vezi cand vine zmeu'....!!! " eu am ras aseara pana pe la 1 si ceva... dar pe urma a devenit penibil..... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Ianuarie 2009 17:26 |
||
De la: lena_zet, la data 2009-01-08 17:41:49De la: stratulatsorin, la data 2009-01-05 20:33:50interesant subiectul..dar parca prea nu mai treceti de el...ceva mai nou?...va rog..geo,ce zici?ce propui?!... lena_zet 30 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Pitesti Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:41 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde De la: stratulatsorin, la data 2009-01-05 20:33:50 interesant subiectul..dar parca prea nu mai treceti de el...ceva mai nou?...va rog..geo,ce zici?ce propui?!... cred ca ai perfecta dreptate....nu se mai termina...... :sml-tongue0023MEY MEY MEY: .............NU INTELEG DE CE AI VREA SA SE TERMINE ....OF OF VOI FEMEILE ASTEA .......CAND OMUL SE TERMINA ......NU ESTE BINE SI L CERTATI ...CA DE CE NU A TINUT MAI MULT.....:):):) ......... IAR CAND TINE PREA MULT ....DE CE NU SE MAI TERMINA?????.......... ....CUM SA O MAI DAM CU VOI MEY.....FETELOR .....CA SA FITI SI VOI SI NOI ......MULTUMITI ...........................................................................................AH..... MAMA .......CE VA ...NE ...MAI PLACE .......ORALUL .....DAR SI NORMALUL....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 14 Ianuarie 2009 18:10 |
||
| Din cate citesc, ajung la concluzia ca dana_3 face parte din aceeasi specie cu Tudoritza.... | ||
|
liana976 Postat pe 14 Ianuarie 2009 18:14 |
||
|
vaaaai cum poti sa spui asa ceva... dana e icoana de pus pe perete pe langa tudoritza..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Ianuarie 2009 18:28 |
||
Sunt aceeasi specie, Dandanico, doar ca au fixuri diferite.... Nu vezi ca nici macar nu se "ating"? Te-ai fi asteptat sa scoata sabiile amandoua, nu? Dar... stii tu vorba aia, corb la corb nu-si scoate ochii... Pana la urma nu pot inventa un spital pentru cei care se cred Napoleon si un spital doar pentru cei care se cred Nelson, nu? Oricat de dusmani or fi fost baietii (cei reali)
|
||
|
Dor_a Postat pe 15 Ianuarie 2009 09:30 |
||
| Binenteles ca nu. | ||
|
Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:06 |
||
| Da, daca se face de la distanta !!!!!! | ||
|
tinel Postat pe 22 Ianuarie 2009 13:58 |
||
| un citat celebru suna cam asa ,,ZAMBESTE........e al doilea lucru bun pe care il poti face cu ...gura!,, trage-ti voi concluziile cam cum e cu sexul oral. Si inca o chestie dragutza persoanele care fac sex se impart in doua categorii cele care fac sex oral si recunosc si cele care........nu recunosc. | ||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:49 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-22 13:58:42Da, daca se face de la distanta !!!!!! tradu nenicule ce spusasi acilea ca nu intelesai prea bine....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:51 |
||
| cred ca se referea la ce spnea Geoana acum ceva timp in urma ,, se poate face sex de la distanta cu conditia ca instrumentul sa fie mai mare decat distata,, | ||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:53 |
||
|
aaa cu substrat asa.... anyway ...mie mi-e dor de dana sa mai dea cu mucii in fasole.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Ianuarie 2009 14:58 |
||
Sa-mi saie inima, cand am vaz't topicu' asta "pe tapet".... Zic: Sa stii ca s-a intors Danutza... Da' din pacate nu...
|
||
|
Dor_a Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:49 |
||
|
si mie imi e dor de ea ca de ...dragonel si de alte specimene m-am saturat... o vreau pe danutza....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:05 |
||
| buna sunt noua pe aici am citit toate postarile dar pana acum nu mi-am spus parerea dar cred ca am si eu dreptul la o parere daca se poate asa cred ca sexul oral poate fi placut intr-o relatie stabila daca cei doi se iubesc cu adevarat si amandoi sunt de acord si le face placere sa faca sex oral dar repet placerea trebuie sa fie reciproca pentru ca daca unul din parteneri nu simte nici o placere de acolo se vor naste discutii contradictorii care pot strica o relatie | ||
|
ilyescorina Postat pe 27 Ianuarie 2009 17:32 |
||
|
E ceva absolut necesar pentru mine in relatie. Pur si simplu ma topesc cand ii fac felatie prietenului meu. Ador s-o simt tare in gura. Si sa-l vad in culmile fericirii. Cateodata am impresia ca mai multa placere au eu in toata treaba asta. Si sa primesc imi place, insa cateodata prestatia e nasoala. Acum depinde de la barbat la barbat. |
||
|
georgiana_19 Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:17 |
||
De la: ciobuleasa, la data 2009-01-27 20:17:56E ceva absolut necesar pentru mine in relatie. Pur si simplu ma topesc cand ii fac felatie prietenului meu.
|
||
|
Postat pe 27 Ianuarie 2009 20:19 |
||
da este necesar,si stiti de ce finca daca e iubire nu ti cont,de repercursiuni in nebuniea aia de placere
|
||
|
silvioara1 Postat pe 5 Februarie 2009 18:16 |
||
|
nu stiu cat de necesar e,mai important e sa fie de comun acord. |
||
|
gabriela_35ct Postat pe 5 Februarie 2009 18:56 |
||
| Bai, voi vreti sa va injur de magneti ! | ||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 18:59 |
||
De la: silvioara1, la data 2009-02-05 18:16:37da este necesar,si stiti de ce finca daca e iubire nu ti cont,de repercursiuni in nebuniea aia de placere Ce recurpersiuni? |
||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 19:00 |
||
ma sa fieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fara oral nu se mai simt bine baieteii???????????? aa,si nici unele fetite hahahahahaha!!
|
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 14:40 |
||
| Pentru cine stie sa cante la "fluier fara gauri"merge , daca ambii parteneri sunt de acord .! | ||
|
tinel Postat pe 6 Februarie 2009 17:20 |
||
| SI EU TE SUSTIN,STIITI FETELOR CARE ESTE IPOCRIZIA UNEI FEMEI? SA S-GI P-LA CU PAIUL.TOATE O FAC MAI DEVREME SAU MAI TARZIU DAR ELE O FAC CU PAIUL.O ADEVARATA FEMEIE ARE TARIA DE A SPUNE DA O FAC,SI NU O INTERESEAZA CE ZICE ALA,SAU CE CREDE DESPRE MINE,O FAC CAND SI CUM IMI PLACE SI STITI FETELOR CE FACE ANUME O FEMEIE BUNA LA PAT??.........UN BARBAT BUN.IAR IN PAT NU SUNT LIMITE,VRETI ORAL,FACETI,VRETI ANAL DE CE NU,EXPERIMENTATI SI CADETI DE COMUN ACORD CE VA PLACE CU PARTENERUL SA FACETI. | ||
|
cozett Postat pe 21 Februarie 2009 15:51 |
||
nu e adevarat ca nu toate facem sex oral eu sunt din categoria celor care le face scarba sa suga una de aia si mai mult sa stiti ca e si periculos am auzit barbati care in loc sa li se suga si linga aia au fost muscati cu dintii asa ca vedeti cui o dati la supt si lins sa nu va treziti muscati cu dinti si sa aveti dureri de muscaturi in loc de placeri
|
||
|
ilyescorina Postat pe 21 Februarie 2009 17:38 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-02-21 17:38:33nu e adevarat ca nu toate facem sex oral eu sunt din categoria celor care le face scarba sa suga una de aia si mai mult sa stiti ca e si periculos am auzit barbati care in loc sa li se suga si linga aia au fost muscati cu dintii asa ca vedeti cui o dati la supt si lins sa nu va treziti muscati cu dinti si sa aveti dureri de muscaturi in loc de placeri Esti incredibila,femeie ! Ai raams la fel ! Insa, ai uitat sa specifici ca daca barbatilor li se face prea mult sexu oral, adica daca li se suge prea mult, risca sa ramana impotenti Asa ca fratilor, nu o mai dati la supt !
|
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 17:59 |
||
| georgia si ...corina sa nu zici niciodata niciodata nu se stie intr-o buna zi cine o sa fie fericitul si daca-l iubesti si daca o sa ai deplina incredere in el o s-o faci mai devreme sau mai tarziu,numai vorbesc daca o sa fie vorba de sotul tau.cu sotul tau tre sa faci orice nebunie iti trece prin cap ca sa rezisti ca altminteri intervine concurenta si poate sa se duca pe apa sambetii si o casatorie mai cititi pe forumuri ca sunt pline de sfaturi pt fetele care spun niciodata.astea sunt vorbe de-ale bunicii daca nu faci ceva de unde sa stii cum e poate o sa-ti placa si dupa aia o sa regreti ca n-ai facut-o mai devreme. | ||
|
lusica Postat pe 21 Februarie 2009 18:38 |
||
De la: lusica, la data 2009-02-21 18:38:49georgia si ...corina sa nu zici niciodata niciodata nu se stie intr-o buna zi cine o sa fie fericitul si daca-l iubesti si daca o sa ai deplina incredere in el o s-o faci mai devreme sau mai tarziu,numai vorbesc daca o sa fie vorba de sotul tau.cu sotul tau tre sa faci orice nebunie iti trece prin cap ca sa rezisti ca altminteri intervine concurenta si poate sa se duca pe apa sambetii si o casatorie mai cititi pe forumuri ca sunt pline de sfaturi pt fetele care spun niciodata.astea sunt vorbe de-ale bunicii daca nu faci ceva de unde sa stii cum e poate o sa-ti placa si dupa aia o sa regreti ca n-ai facut-o mai devreme. Merci pt sfaturi dar stiu si eu...mesajul meu de mai sus era un misto la adresa corinei |
||
|
Postat pe 21 Februarie 2009 19:01 |
||
credeti ca daca faceti sex oral iubitul sau sotul nu o sa va insele nu e adevarat daca vrea sa va insele tot va insala ori ii faceti ori nu ii faceti sex oral
|
||
|
ilyescorina Postat pe 21 Februarie 2009 21:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| as avea nevoie de putin ajutor daca se poate ... | 17 | De la: crissa_909 25 Martie 2009 15:34 |
| Dragoste vs sex | 129 | De la: kudika_12473 27 August 2012 15:06 |
| Vi s-a rupt ata | 164 | De la: 21 Iunie 2014 22:13 |
|
|
||
| cum sa scapi de inhibitii??? | 16 | De la: morticia_adams 20 Mai 2009 15:02 |
| enough already!!! | 1 | De la: Laurelin 7 Octombrie 2008 00:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.