Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

cred ca nu si-a dat seama.....
dar e bn si asa..........

Postat pe 7 Ianuarie 2009 15:39
De la: sarutama, la data 2009-01-07 15:38:57
De la: heaven_gate, la data 2009-01-07 15:35:42 ma inrosi oleaca.....sarutama.....ma face sa ma intimidez

vai dar ce am putut face ,,,scuze,,,,raiul meu ,,,scuze papusica mea,,,,ma ierti ,,,,,,,,,,, da eu tot vreau o asistenta in casa,,,ca mie rau

sunt viitoare asist........ma primesti.....sa te dezmierd cu ale placerii tratament.ca bn te-oi face.......si o sa mai vrei...tu numa cheama-ma si voi venii.............

Postat pe 7 Ianuarie 2009 15:40
Laura ubita daca tot te pricepi la vise ia dezleaga si la fata ce inseamna oare???

pai cica se facut un print si cum venea el mama pe un albu cal..........

deodata rasare in cale o zgripturoaica sluta rau.............

ci ca ci D incepea num ele ei... si imi sperie mama printu................ si dodata rasari un balaur si inghiti zgripturoaica........

oare ce-o insemna????
sun_shine
Postat pe 7 Ianuarie 2009 15:51
printzu calare pe cal albu e tare de bine,e vb de un print pur sange cu cal de rang inalt care intr-adevar se indreapta catre tine.....
acuma zgriptzuroaica poate fi ori ma-sa ori orice rapandula care incearca sa il intimideze pe cal...ca pe printz nu are cum,ca nu ii da voie sangele albastru(si mascheaza f bine spaima care i s-a bagat pana in inima...),asa ca lua calu pe el sparietura,numa ca tu erai prea uimita in visul tau sa mai vezi si asta.
balaurul e popa care se nimerii pe acolo si o baga pe zgriptzuroaica sub sutana sa ii dea o leaca de lucru....
asa ca o concluzie finala:ai grija iubita cu kg astea in plus care s-ar fi putut sa se puna pe tine de sarbatori.......
matracucu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 15:58

si sex-ul oral unde e, ca nu-l vazui pe acilea?
_fantoma_
Postat pe 7 Ianuarie 2009 16:12
De la: vas25, la data 2009-01-07 16:12:01
si sex-ul oral unde e, ca nu-l vazui pe acilea?

sub sutana de care vorbea Laura...
Lucia1971
Postat pe 7 Ianuarie 2009 16:21
matracucu
Postat pe 7 Ianuarie 2009 17:51
De la: laurathegirl, la data 2009-01-07 15:58:02printzu calare pe cal albu e tare de bine,e vb de un print pur sange cu cal de rang inalt care intr-adevar se indreapta catre tine.....
acuma zgriptzuroaica poate fi ori ma-sa ori orice rapandula care incearca sa il intimideze pe cal...ca pe printz nu are cum,ca nu ii da voie sangele albastru(si mascheaza f bine spaima care i s-a bagat pana in inima...),asa ca lua calu pe el sparietura,numa ca tu erai prea uimita in visul tau sa mai vezi si asta.
balaurul e popa care se nimerii pe acolo si o baga pe zgriptzuroaica sub sutana sa ii dea o leaca de lucru....
asa ca o concluzie finala:ai grija iubita cu kg astea in plus care s-ar fi putut sa se puna pe tine de sarbatori.......

O laura ubita.....

esti o catastrofa adorabila....

nici eu nu desluseam asa de bine visul........

cat despre kg, nu am ce ma teme dar cu restul.......

ar cam trebui sa imi pun ceva semne de intrebare??

OOOOOOOOO............dar cine este sub sutana popii??
sun_shine
Postat pe 7 Ianuarie 2009 19:52
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:45:16Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca.

ba mai mult, pana si focul a fost descoperit!!
morticia_adams
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:08
De la: joana_rise, la data 2009-01-07 20:08:36
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:45:16Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca.

ca bine zici.
Baiat_Rezervat
Postat pe 7 Ianuarie 2009 20:35
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-07 20:35:45

ca bine zici.

tu baiete esti o catastrofa ambulanta.....

sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:16
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-08 10:16:03
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-07 20:35:45

ca bine zici.

tu baiete esti o catastrofa ambulanta.....

Explica-te....
Baiat_Rezervat
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:18
Monica, imi dai voie?
De fapt, incepe tu...
Dor_a
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:32
De la: Dor_a, la data 2009-01-08 10:32:11Monica, imi dai voie?
De fapt, incepe tu...

pt ca ai ajuns prima...........

ai intaietate.........

hai sa il lamurim pe " copil"...... deci....incepe draguta
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:40
heloo dragele mele !!!
monica
dor a

monica iubita,daca nu a fost vb de kg in plus atunci mesajul e mult mai usor.....trebuie sa te lasi de fumat,asta spunea de fapt visul tau....

cat despre ce se intampla sub sutana ....se tot intampla si acum de or mai fi traind.......si incalecai pe-o sa......
matracucu
Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:55
mi-am adus aminte o faza sub sutana unui preot......in timp ce ma spovedea........i-am legat siretul de celalalt pantof.............eram mai mik

punea prea multe intrebari

Postat pe 8 Ianuarie 2009 10:58
Mersic, Monica!

Baiete... nici nu stiu cum sa incep.. Uite, o sa incep cu sfarsitul... Eu inteleg ca ai si tu o durere cu linsu' (opt ore, noua ore... noua zile, un an cat altii in zece... ma rog, fara numar, vorba clasicilor in viata ) si ca vrei o poza cat mai sugestiva... care sa convinga macar pe una dintre sutele de fete de pe forumul asta sa se lase linsa (de tine)...
Da' sa pui poza unei guri/limbi de femeie e ... creepy rrau!.. pe mine ma face sa...
Cel putin, mie, ca heterosexuala imi da o senzatie indoielnica rrau... Pe fetele vesele (adica gay) le-ar putea incita, dar aici ai zbarcit-o iarasi: tu nu esti femeie! Deci, oricat de incitate, tot nu te lasa sa le lingi. Mde! Cerc vicios!

Un lucru e insa clar: greu e sa fii tu.
Eu sincer-sincer iti doresc s-o gasesti pe fatuca aia disperata sa te lase sa o lingi, ca prea le zici cu foc!

Randul tau, Monica!
Dor_a
Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:02

ingeras,de mica erai un ghimpe ??? esti adorabila.
asa e,pun prea multe intrebari,prea multe vor ei sa stie.....
pup ingerash
matracucu
Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:06
ma intreba daca am sarit parleazul...si eu intrebam ce e ala....
preotul..imi zicea ca trebuie sa rasp cu da sau nu....
apai i-am zis ...cu 'poate' nu merge....ca nu stiu ce e ala....
bn pana la urma m-a lamurit mami.........dar nu am incredere in ei.....acu te spovedesti si maine stau si vb intre ei ....care ce a zis .......

Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:09
De la: Dor_a, la data 2009-01-08 11:02:12Mersic, Monica!

Baiete... nici nu stiu cum sa incep.. Uite, o sa incep cu sfarsitul... Eu inteleg ca ai si tu o durere cu linsu' (opt ore, noua ore... noua zile, un an cat altii in zece... ma rog, fara numar, vorba clasicilor in viata ) si ca vrei o poza cat mai sugestiva... care sa convinga macar pe una dintre sutele de fete de pe forumul asta sa se lase linsa (de tine)...
Da' sa pui poza unei guri/limbi de femeie e ... creepy rrau!.. pe mine ma face sa...
Cel putin, mie, ca heterosexuala imi da o senzatie indoielnica rrau... Pe fetele vesele (adica gay) le-ar putea incita, dar aici ai zbarcit-o iarasi: tu nu esti femeie! Deci, oricat de incitate, tot nu te lasa sa le lingi. Mde! Cerc vicios!

Un lucru e insa clar: greu e sa fii tu.
Eu sincer-sincer iti doresc s-o gasesti pe fatuca aia disperata sa te lase sa o lingi, ca prea le zici cu foc!

Randul tau, Monica!
multumesc de sfaturi am luat aminte.as fi pus limba mea in avatar dar nu am celular sa o pozez.Mai uitate prin jur sa vezi ca nu toate femeile sunt de acord cu tine(norocu meu ca nu as ma fi rezistat mult pe forumul asta.In rest succes in ceea ce faci.
Baiat_Rezervat
Postat pe 8 Ianuarie 2009 11:15
Multumesc Dor_a..

Deci...........trebuie sa fii cazut rau de tot din copac sa nu poti pricepe multimea de aluzii facute de fete la adresa ta..........

Daca nici acum nu te-ai prins ca nu prezinti interes si ca sa te putem crede trebuie sa vii cu o poveste mai credibila atunci vb cantecului::::::: Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeee. lasa-neeeeeeeeeeeeeeee ca ne plictisesti..............
Si apoi vb dorei..... limba afisa provoaca numai....

nici decum pofta de limbi...............

Grele cu matematicile astea , mai ales cand da cu rest.....
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:03
De la: laurathegirl, la data 2009-01-08 10:55:59heloo dragele mele !!!
monica
dor a

monica iubita,daca nu a fost vb de kg in plus atunci mesajul e mult mai usor.....trebuie sa te lasi de fumat,asta spunea de fapt visul tau....

cat despre ce se intampla sub sutana ....se tot intampla si acum de or mai fi traind.......si incalecai pe-o sa......

pai mai iubita.............

eu nu fumez si nu am fumat in viata mea...........

de intrat sub sutana popii nici pomeneala ca tare nu ii am la suflet.......pt ca la orice intrebare pusa ei raspund: eo taina fata tatii, e o taina....
mama ei dara ........

te pomeni ca o fi cu lasat la asternut ceva????
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:07
iubita,sub sutana preotului e zgriptzuroaia aia pervesrsa ce a vrut sa sperie calul printzului.........
zgriptzuroaia aia de se credea iapa....si s-ar fi distrat cu calul pur sange....
pffff......
ca nu fumezi e f bine.....ti-am spus sa te lasi de fumat preventiv....in cazul in care iti trece pric capsior....
oricum io te tzuc acuma direct
matracucu
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:15
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-08 12:03:12Multumesc Dor_a..

Deci...........trebuie sa fii cazut rau de tot din copac sa nu poti pricepe multimea de aluzii facute de fete la adresa ta..........

Daca nici acum nu te-ai prins ca nu prezinti interes si ca sa te putem crede trebuie sa vii cu o poveste mai credibila atunci vb cantecului::::::: Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeee. lasa-neeeeeeeeeeeeeeee ca ne plictisesti..............

Ideea este ca stiam din start ca nu toate femeile o sa imi spuna sarutmana si ce mai faci sau orice altceva.Amandoi stim ca asa ceva este de la sine intels ca nu se poate .Din cauza ca asa este construita natura omenirii.te-ai prins ca eu nu le las decat pe femeile care nu ma plac ca doar nu o sa fiu prost sa le las pe alea care ma plac nu?tu ai face asa ceva cu barbatii care te plac?Si eu ca un baiat cumintel ce sunt am sa te las in pace pe tine si pe cine mai doreste.
Baiat_Rezervat
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:16
De la: laurathegirl, la data 2009-01-08 12:15:25iubita,sub sutana preotului e zgriptzuroaia aia pervesrsa ce a vrut sa sperie calul printzului.........
zgriptzuroaia aia de se credea iapa....si s-ar fi distrat cu calul pur sange....
pffff......
ca nu fumezi e f bine.....ti-am spus sa te lasi de fumat preventiv....in cazul in care iti trece pric capsior....
oricum io te tzuc acuma direct

ooooooooooooooooo

multam fain ubita mea fara ghilimele....
pai ce m-as face eu fara tine, aaaaaaaaaaaaaaa???

mama ei de zgripturoaica...........
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:19
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-08 12:16:36

Ideea este ca stiam din start ca nu toate femeile o sa imi spuna sarutmana si ce mai faci sau orice altceva.Amandoi stim ca asa ceva este de la sine intels ca nu se poate .Din cauza ca asa este construita natura omenirii.te-ai prins ca eu nu le las decat pe femeile care nu ma plac ca doar nu o sa fiu prost sa le las pe alea care ma plac nu?tu ai face asa ceva cu barbatii care te plac?Si eu ca un baiat cumintel ce sunt am sa te las in pace pe tine si pe cine mai doreste.

multumesc draguta.......

nu mi-o lua in nume de rau, nu am nimik cu tine....

numai ca .esti ciudatel tare............ scuze asta e prima impresie ....

e posibil sa ma insel si daca e asa imi cer scuze....... e posibil sa nu............
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:22
Ne-ne-ne! Laura, Monica!
Mie sa imi ziceti de printi si de asternut, lasati pupaciunile pe mai incolo'sha
Dor_a
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:27
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-08 12:22:45
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-08 12:16:36

multumesc draguta.......

nu mi-o lua in nume de rau, nu am nimik cu tine....

numai ca .esti ciudatel tare............ scuze asta e prima impresie ....

e posibil sa ma insel si daca e asa imi cer scuze....... e posibil sa nu............
Ok.multumesc esti foarte draguta.Am inteles.
Baiat_Rezervat
Postat pe 8 Ianuarie 2009 12:29
De la: Dor_a, la data 2009-01-08 12:27:05Ne-ne-ne! Laura, Monica!
Mie sa imi ziceti de printi si de asternut, lasati pupaciunile pe mai incolo'sha

Dor_a mama........... sa-ti ghiceasca fata in ghiocu???
ca laura se pricepe la vise muica.......

si vazui ca iti pica de bine...
cica un printu pe calu albu vine in cale.........

si cum se lasa el asa , mama..............

te vazu si tota fata i so lumina ............ e de bine mama ....

pica la asternut in sara asta

daaaaaaaaaaaaaaaa...............

sii straluce mantia mai mai sa-ti ia ochii.............

pune piedica la cal si atunci ca o fata buna ce esti te oferi sa ii oblojesti ranile...............
daaaaaaaaaa....pica la asternut.......
sun_shine
Postat pe 8 Ianuarie 2009 13:57
Moamaa! Ce-mi placee!!
Stiam eu ca o sa vie el pana la urma!
Dor_a
Postat pe 8 Ianuarie 2009 14:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
FARA ORGASM!!!!!!!!!! 10 De la: kudika514482 20 Mai 2013 22:38
Sex 126 De la: PICCKARD 11 Ianuarie 2012 07:02
Delicat ! 98 De la: xwxwxwx 19 Mai 2014 04:04