Mai multe
|
[quote name=\'danut_dom\' date=\'2008-07-28 20:03:24\'] Cand ni ai prejudecati e normal sa te simti bine cand faci sex.[/quote] haideti sa va spun ceva interesant vreti?,si vorbesc la plural pentru ca vad ca se zbate lumea aici , sexul nu se citeste, nu se discuta d, se face pur si simplu!!! asa ca decat ca bati campii aiurea despre sex oral ,mai ales despre a l face sau a nu l face, mai rau ca intreabrea lui Shakeaspeare TO be or not to be, mai bine il practicati! ce i drept, nu inteleg de ce unele persoanele nu l fac, dar na...banuiesc ca inca mai exista timiditati sau idei preconcepute legate de chestia asta. e un lucru absolut normal, mai ales daca aman2 simt placerea! e un lucru mult prea simplu, iar voi l ati complicat ingrozitor! un an nou bun, cu mult sex, si nu oricum, ci oral! |
||
|
D33de Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:11 |
||
|---|---|---|
|
[quote name=\'danut_dom\' date=\'2008-07-28 20:03:24\'] Cand ni ai prejudecati e normal sa te simti bine cand faci sex.[/quote] haideti sa va spun ceva interesant vreti?,si vorbesc la plural pentru ca vad ca se zbate lumea aici , sexul nu se citeste, nu se discuta d, se face pur si simplu!!! asa ca decat ca bati campii aiurea despre sex oral ,mai ales despre a l face sau a nu l face, mai rau ca intreabrea lui Shakeaspeare TO be or not to be, mai bine il practicati! ce i drept, nu inteleg de ce unele persoanele nu l fac, dar na...banuiesc ca inca mai exista timiditati sau idei preconcepute legate de chestia asta. e un lucru absolut normal, mai ales daca aman2 simt placerea! e un lucru mult prea simplu, iar voi l ati complicat ingrozitor! un an nou bun, cu mult sex, si nu oricum, ci oral! |
||
|
D33de Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:11 |
||
De la: D33de, la data 2009-01-03 13:11:13[quote name=\'danut_dom\' date=\'2008-07-28 20:03:24\'] haideti sa va spun ceva interesant vreti?,si vorbesc la plural pentru ca vad ca se zbate lumea aici , sexul nu se citeste, nu se discuta d, se face pur si simplu!!! asa ca decat ca bati campii aiurea despre sex oral ,mai ales despre a l face sau a nu l face, mai rau ca intreabrea lui Shakeaspeare TO be or not to be, mai bine il practicati! ce i drept, nu inteleg de ce unele persoanele nu l fac, dar na...banuiesc ca inca mai exista timiditati sau idei preconcepute legate de chestia asta. e un lucru absolut normal, mai ales daca aman2 simt placerea! e un lucru mult prea simplu, iar voi l ati complicat ingrozitor! un an nou bun, cu mult sex, si nu oricum, ci oral![/quote] de ce zici ca-l complicam draga,cu cateva picanterii crezi ca schimbam vremea la Galati???? bine-ai venit.... ....eu unul..eram curios cum de acest prieten nu cere nimic.... ..ori nu-i place,ori ii e frica de stil.... ce ziceti?????dani...dandanico................
|
||
|
|
||
|
nico1234 Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:21 |
||
|
danuta mama......... daca iti e scarba nu faci sex oral, ca........ cat de prost ar fi cel in cauza se prinde de poanta ca nu iti place......... e un lucru ce se face de comun acord si daca..deci DACA face placere la ambii parteneri...nu o face doar de dragul de a o face....... |
||
|
sun_shine Postat pe 3 Ianuarie 2009 17:53 |
||
| super dana :> sunt atatea topicuri despre sex oral... cum faci fata sa raspunzi la toate? ok, am inteles ca nu-ti place, dar nu ne mai obosi. ar fi mai simplu sa dai copy paste | ||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:04 |
||
De la: nico1234, la data 2009-01-03 13:21:22De la: D33de, la data 2009-01-03 13:11:13[quote name=\'danut_dom\' date=\'2008-07-28 20:03:24\'] de ce zici ca-l complicam draga,cu cateva picanterii crezi ca schimbam vremea la Galati???? bine-ai venit.... ....eu unul..eram curios cum de acest prieten nu cere nimic.... ..ori nu-i place,ori ii e frica de stil.... ce ziceti?????dani...dandanico................ [/quote]vrei parerea mea despre sexul oral????? una buna si santoasa... am auzit eu o vorba taaare faina la vremea ei" o sfanta L A B A facuta la vremea ei face cat o mie de femei....." sti ceva... la fel e si cu sexul oral.... facut la vremea lui (in functie de chef si dispozitie) face cat 10 orgasme in pozitia misionarului.... cat despre faptul ca ne certam.... mie imi place "jucaria danatza la puterea 3" asa ca.... imi permit sa ii dau tarcoale pe unde o vad ca posteaza si sa moara veta de nu cauta cu lumanarea numa' "topicurili" cu sex oral...sau de alte feluri.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:08 |
||
De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:26:54 eu zic ca trebuie inlaturat sexul oral dintr-o relatie daca se poate numi acea relatie serioasa pentru ca a facut multe victime printre barbati si multi au ramas impotenti dupa ce au facut exagerari cu sexul oral si nu vorbesc aberatii ci cazuri concrete cunosc un barbat care a spus ca a ajuns la 46 de ani sa aiba probleme cu ejaculare tarzie din cauza ca a facut prea mult sex oral cu femei versate a facut multe victime, inclusiv pe iubitul tau, care te-a parasit :)) |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:27 |
||
De la: Arsena, la data 2009-01-03 18:27:25De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:26:54 eu zic ca trebuie inlaturat sexul oral dintr-o relatie daca se poate numi acea relatie serioasa pentru ca a facut multe victime printre barbati si multi au ramas impotenti dupa ce au facut exagerari cu sexul oral si nu vorbesc aberatii ci cazuri concrete cunosc un barbat care a spus ca a ajuns la 46 de ani sa aiba probleme cu ejaculare tarzie din cauza ca a facut prea mult sex oral cu femei versate georgia... replica asta cred ca am sarit-o ...dar iti spun ultima bomba...dana a facut revelionul cu un nou iubit care nu ii cere sa faca sex oral.....deocamdata.....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:29 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-03 18:29:25De la: Arsena, la data 2009-01-03 18:27:25De la: dana_3, la data 2009-01-03 12:26:54 eu zic ca trebuie inlaturat sexul oral dintr-o relatie daca se poate numi acea relatie serioasa pentru ca a facut multe victime printre barbati si multi au ramas impotenti dupa ce au facut exagerari cu sexul oral si nu vorbesc aberatii ci cazuri concrete cunosc un barbat care a spus ca a ajuns la 46 de ani sa aiba probleme cu ejaculare tarzie din cauza ca a facut prea mult sex oral cu femei versate normal ca a facut revelionul cu ea, din moment ce l-a sponsorizat :)) |
||
|
Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:31 |
||
|
aaaaah cred ca mi-ai scrtcircuitat neuronu'....deja "tembelovela" asta cu dana ma omoara cu zile... eu am inteles ca ala pe care l-a sponsorizat a lasat-o balta si ea a petrecut cu altul care nu ii cere sex oral..... deocamdata ramane sa studiez problema ca m-am pierdut in amanunte... la dracu' mai dana desi sunt roscata .jur ca acu ma simt ca o blonda..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Ianuarie 2009 18:34 |
||
De la: www_elena_yahoo_ro, la data 2008-12-27 05:43:55De la: acy_mik, la data 2008-07-14 17:22:42nu este necesar,nu te poate obliga nimeni sa-l practici dc nu iti doresti,dar este placut de acord cu tine,iubitului meu ii face placere sa imi faca mie,eu lui nu i-am facut niciodata pur si simplu nu am simtit ca doresc asta iar el nu mi-a cerut sa-i fac probabil asteapta sa-i fac fara sa-mi ceara nu stiu ce sa zic,probabil daca vreodata chiar voi simti ca doresc asta o so fac pt ca il iubesc f mult si am multa incredere in el. |
||
|
adistefi1970 Postat pe 4 Ianuarie 2009 02:36 |
||
Deeeeciiiiii , e sau nu necesar ca nu am chef sa citesc 21 de pagini si tre sa aflu neaparat daca ii dau papucii lu' al meu sau nu .....in functie de raspunsul vostru voi fi single de maine ....sau nu ....da'...va rog , raspundeti-mi la obiect ca sa stiu ce fac de maine ok ? .
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Ianuarie 2009 03:12 |
||
De la: cotidian, la data 2008-12-27 23:47:20De la: dana_3, la data 2008-12-26 20:35:34sexul oral pentru mine este necesar daca partenerului tau ii place sa i se faca asta daca nu iti cere sai faci sex oral nu e necesar mai ales ca barbatii sunt innebuniti dupa sex oral nu prea as crede ca vreounul ar refuza o partida de sex oral mai ales ca preludiu e ceva fantastic pentru ei cum sa le poti refuza o asemenea placere eu ma topesc cand il vad pe al meu cum tremura de placere si cum ma satisface si pe mine cu o partida de sex oral e ceva de nedescris traesc senzatii uimitoare pe care nu le-am mai avutdanuco draga tu suferi de dubla personalitate???ce ai mama?cu o saptamana inainte ne faceai tarfe si acusi cica iti place? Cotidian, stai sa iti explic: mascota incearca sa ne convinga ca ei I SE FACE sex oral. A decis asta (ca i se face, de!) in momentul in care a vazut ca se face misto de ea (adica iou ) ca n-a primit o limba unde trebuie in viata ei Aici vrea sa ne spuna ca ala de nu i-o trage "nu se atinge de ea", (ca sa o citez) nici cu politia de mai bine de un an, ii face sex oral... Cum o fi aia, sex oral fara atingere... numai ea stie Pesemne astea-s dorintele ei pentru 2009... Da' cica nu se epileaza deloc... Iti dai seama ca - daca exista f'unu' atat de imbecilizat sa inecerce sa-i faca ei oral - dupa, poa' sa participe cu toate sansele de reusita la concursul de mancat sobolani morti de doua saptamani
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Ianuarie 2009 09:48 |
||
| Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca. | ||
|
Baiat_Rezervat Postat pe 4 Ianuarie 2009 11:45 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:45:16Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca. .auzi...ori ai boala la oral...tu nu auzi...duce la impotenta,nu mai fii asa rezervat si ia legatura cu dana.. dansa iti poate explica cu putin lux de amanunte..ce si cum... lasa rezervarea deoparte...si i-ati bilet...
|
||
|
nico1234 Postat pe 4 Ianuarie 2009 11:54 |
||
De la: nico1234, la data 2009-01-04 11:54:48De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:45:16Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca. Nico, stai asa! Ideea e ca baiatul nostru rezervat sustine ca doar EL ar face oral, pretentii sa i se faca, nu are... Pentru rest, subscriu: mascota si madam Ratb (ea visa deja) ar putea sa-si... faca REZERVARE la Rezervat
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Ianuarie 2009 12:09 |
||
cateodata da ... nu mereu ca strika apoi. totul e sa ajungeti la placere intensa, sa va simtiti bine, sa va plaka ceea ce faceti , si sa va simtiti voi, sa fiti confortabili unul cu celalat.
|
||
|
Postat pe 4 Ianuarie 2009 12:39 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-04 12:09:38De la: nico1234, la data 2009-01-04 11:54:48De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:45:16Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca. .....ai dreptate dora...si ar mai fi d-na.. OLGA..cred ca o sa-l doara gatul,saracul...rezervat
|
||
|
nico1234 Postat pe 4 Ianuarie 2009 12:49 |
||
| o ho ho ho ho si inca ce necesar este trebuie sa faci de toate sub plapuma ce iti trece prin cap cum iti trece la orice ora gura te cearta ..... te impaca asa ca ,ce sa mai vorbim oricand,oricat oriunde..eu am 26 de ani de casnicie si ma iubesc cu sotul meu la fel ca la 20 de ani poate mai mult asa ca nici varsta nu conteaza vrei sa il ai alaturi de tine pe cel drag trebuie sa faci orice scopulscuza mijloacele | ||
|
lusica Postat pe 4 Ianuarie 2009 15:09 |
||
|
Nico, dar tu ce crezi ca urmarea saracul? Il dureau desthele de cat promitea limba si noi, astea nesimtitoarele... O-ha! DAr toate la randul lor: pana la urma s-a aranjat de-un harem. Trilulilu sau purii, ce mai conteaza? Il iubeste femeile si ie moaarte dupe el? Iestee! Uite ceea ce numesc eu un an bine inceput!
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Ianuarie 2009 15:19 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-04 15:19:46Nico, dar tu ce crezi ca urmarea saracul? Il dureau desthele de cat promitea limba si noi, astea nesimtitoarele... O-ha! DAr toate la randul lor: pana la urma s-a aranjat de-un harem. Trilulilu sau purii, ce mai conteaza? Il iubeste femeile si ie moaarte dupe el? Iestee! ..ce fericite o sa fiti.. ..... e bun de companie stii,vad ca a obosit sau......o fi la sch 2??????
|
||
|
nico1234 Postat pe 4 Ianuarie 2009 15:28 |
||
De la: conico, la data 2008-07-16 09:59:02Oare?! ...dap,sunt de acord cu tine.Ce pot spune este ca in ultimul timp se aude ca cel care nu face sex oral(fie un "el",fie o "ea")nu este "modern"
|
||
|
maya_C Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:38 |
||
|
nu e vb de moda aici...e vb de ce simte fiecare la un moment dat legat de partener/partenera....... |
||
|
sun_shine Postat pe 4 Ianuarie 2009 17:47 |
||
|
Maya, Conico... fetelor, voi ati fost la vreo scoala pana la varsta asta? Ati deschis, asa de curiozitate, o carte? Si daca da, ce palaria mea va invata bai baiete la scoala? La educatie sexuala? La ORICE FEL de educatie? Voi CHIAR credeti ce spuneti? La faza cu internetul si comunicatiile? Ca sexul - de orice fel - se intampla din cauza asta? Si s-a dezvoltat odata cu asta? Pe cuvantul vostru de onoare! Eu nu pot sa imi revin! Dati-mi voie sa va intreb, asa de chestie: ati auzit vreodata de romani? Da' de greci? De incasi? Ati auzit, macar asa, in trecere, despre orgiile din Roma antica? Dar de cat de deschis vorbeau grecii despre sex - orice fel de sex (incluzandu-l pe cel homosexual)? Ati auzit de statuetele incase care reprezinta cupluri facand sex in toate pozitiile (si toate gaurile)? Aveti idee - macar cu aproximatie de secol - cand "se petreceau" aceste imperii? Stiti ce ma uimeste pe mine? Ca aveti acces la atata informatie si tot incredibil de penibil de ignorante ramaneti, ierata-mi fie franceza. Asta dovedeste clar ca net-ul... nu inseamna nici cultura nici educatie, oricat de usor e de accesat... Frate, materie cenusie nu poa' sa-ti dea decat mamica natura. La varsta voastra ar trebui naibii sa cititi cate ceva care nu e revista in loc sa va dati cu parerea pe astfel de topice. |
||
|
Dor_a Postat pe 4 Ianuarie 2009 21:19 |
||
|
desi am zis ca o sa urmaresc deoparte peripetiile sexului oral , ma simt datoare sa-i urez la danuta zero 3 si tov ratb la multi ani , plini de orgasme clitoridiene si vaginale , la cat mai multe limibi in pasarica si cat mai multe si lungi felatii care de care mai fanteziste dora , iris , la multi ani , dandana reloded idem si toti ceilalti , va pup si va doresc numai bine , si fericire maxima in tot corpul tot anul
|
||
|
gabi8ma Postat pe 4 Ianuarie 2009 22:14 |
||
daca sexul oral a ajuns sa fie ceva modern ... eu sunt fata mare .... si nu-s ,poate ai vrut sa zici monden , da nici asa nu merge , eu nu sunt de acord cu sexul de nici un fel facut la comanda sau prestat din obligatie , lasa dora unde nu este nici Dumnezeu nu cere , de aia fetele ajung sa faca primul avort la 15 16 ani , ca si faza cu umerii p$lii : lasa ca ti-o bag pana la umeri ... , nu se invata minte , si pana una alta nu faci cu tot cartierul ci doar cu acel om special langa care te decizi sa ramai mai mult timp , poate o viata intreaga
|
||
|
gabi8ma Postat pe 4 Ianuarie 2009 22:20 |
||
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-04 11:45:16Sexul oral este necesar intr-o relatie.As putea spune ca fara el nu merge relatia asa de bine.Unii spun ca se poate si fara el dar fata nu se excita asa de tare si se simte plictisita.Ba mai mult exista si unele femei care nu l-au descoperit inca. unde-s draga ? poate sunt virgine , ca altfel nu-mi imaginez , da oricat de rezervat esti imi place optica ta
|
||
|
gabi8ma Postat pe 4 Ianuarie 2009 22:22 |
||
| Am auzit ca atunci cind o fata iti suge penisul, si cind il introduce profund in gura, te doare? si anume ce fel de senzatie ar trebuie sa simt atunci cind o fata imi face sex oral? | ||
|
virgin25 Postat pe 5 Ianuarie 2009 15:36 |
||
De la: virgin25, la data 2009-01-05 15:36:07Am auzit ca atunci cind o fata iti suge penisul, si cind il introduce profund in gura, te doare? si anume ce fel de senzatie ar trebuie sa simt atunci cind o fata imi face sex oral? mai baiete esti de groaza.... daca nu stie sa iti faca sigur te doare si risti sa fii si muscat... si inca ceva ........ se face de buna voie cat despre senzatii......... va trebui fie sa incerci fie sa intrebi un barbat
|
||
|
sun_shine Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:25 |
||
pai daca iti iei o fata virgina atunci iti asumi riscurile.
|
||
|
BOMBEIROS Postat pe 5 Ianuarie 2009 18:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| parere | 51 | De la: scorpio67 20 Iulie 2009 14:32 |
| Ce preferati?Un frumos cu p.w.la de 15 cm sau un urat cu 20 cm? | 181 | De la: extravagant 27 Decembrie 2010 13:25 |
| solutii pt ejacularea precoce? | 83 | De la: kudika_1043904 6 Ianuarie 2023 20:06 |
|
|
||
| FACI SEX ORAL UNUI BARBAT SI APOI TE DESPARTI DE EL!!!! | 166 | De la: yupz_ 24 Iunie 2011 16:58 |
| Cum sa-ti faci barbatul sa te vrea mai mult ? | 26 | De la: absolutrelativ 6 Februarie 2011 22:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.