Setari Cookie-uri

sa-l iert???

sti ce zic:lasa fata cuminte din tine acasa si joaca si tu asa dur cum a facut ea.daca tipul e indecis atunci ai drepturi egale la sentimentele lui,cum are si ea asa ca nu te lasa,ca prea fraierite suntem noi astea care lasam de la noi.doar nu tu l-ai fortat sa te intalneasca!!!!!nu te lasa!!!chiar de nu vei ramane cu el ,sa nu-l lasi nici pe el in castig.
scuze dar am fost un pic cam mult suparata cand ti-am scris acest mesaj
844
Postat pe 3 August 2008 13:04
adik cum sa mearga cu cealalta in concediu??????pentru ultima data?
draga mea, asta e nesimtire pe fata!iti pierzi timpul cu el,chiar nu merita!viata merge inainte chiar si fara el,iar cand o sa te astepti mai putin va aparea un el care te va merita ..eu cred k ar trebui sa inchei orice conversatie de orice gen cu acest om oricat de tare ar durea doar asa o s iti fie mai bine..sa nu stii ce face ,ce zice..o sa-ti fie mai bine!mult succes!
deiutza_20
Postat pe 3 August 2008 15:51

cu astfel de oameni nici nu ar trebui sa stam de vorba.Au un caracter urat si nu stiu niciodata ce vor...sau stiu mai bine decat oricine?
Poate cu tu,nu ar trebui nici macar sa-l asculti.
ulicatatii
Postat pe 4 August 2008 12:30
Draga mea,
Am trecut si eu prin ce treci tu acum si am suferit enorm si nu merita sa iti pierzi timpul cu un tip care nu stie ce vrea de la viata .Si nu se va trezi pt. mult timp la realitate,crede-ma.
Mi-am pierdut 2 ani asa aiurea din viata pt un individ care alerga nu dupa 2 iepuri ci mai multi,care in final nu a prins nici macar unul.Era cu mine si cu alte doua in acelasi timp,si io credeam ca ma v-a alege pe mine.GRESIT!Asa ca mi-am luat inima-n dinti si am plecat din tara,mi-a fost greu dar dupa un timp am intalnit persoana potrivita cu care m-am si casatorit si cu,care sunt foarte fericita.Super fericita!!!

si sper sa ai puterea sa-l uiti si ''ce e al tau e pus deoparte'',si o sa-l uiti te asigur eu ...cand o sa apara in viata ta persoana potrivita care sa te iubeasca,respecte asa cum meriti.
Asa UITA-L si gata.Ai si tu mandria ta,nu?Azi cu tine maine cu ea???

monix79
Postat pe 4 August 2008 13:36
asa cum a mai spus cineva...persoana potrivita va aparea in viata ta la momentul potrivit,cand u te vei astepta mai putin...stiu k iti va fi greu dar poti sa-l uiti si vei realiza in final k nu-l mai iubesti...eu eram atasata f mult de cineva care imi facea rau si ziceam k il iubesc...ma complaceam in aceasta situatie,pt k aveam niste ideii despre rel noastra care existau doar in mintea mea...am vb cu cineva care mi-a devenit un f bun prieten si mi-am dat seama k nici makr nu-l mai iubesc...l-am parasit si nu am suferit,pt k nu merita sa faci sacrificii pt cineva...acel cineva dc te iubea,nu s-ar mai vb de sacrificii...renunta definitiv la imaginea care ti-ai facut-o l inceput dsp el si pune in balanta cat bine si cat rau ti-a facut...nu te iubeste,dc sta si cu alta si se tot intoarce l ea...
numai bine...pup
Aleys
Postat pe 5 August 2008 01:11
eu am stat 3 ani cu o zdreanta si a descoperit omul ca nu era fericit langa mine:(((si ce puteam sa ii fac sa il tin legat cu un lantz de mine? l-am eliberat pe scumpul meu iubit si am plans o sapt de mi-au iesit ochii din orbite.am mai vb cu el asa pe net si mi-a povestit ca are pe altcineva ca cunoscut o fata pe net care e gata sa il faca fericit si i-am zis sa fie sanatos.dupa 2 sapt m-am trezit cu el la usa ca ma iubeste si ca ma vrea numai pe mine.mi-a facut o scarba super mare si i-am zis ca sunt fete pe net gata sa il cunoasca ..sunt siteurile pline.sa se duca!:(eu nu stiu cum o fii fata aia care a stat 3 ani cu el..dar nu cred ca il tine legat cu un lantz de ea...sta de bunavoie lepra..si ii place sa i se dea si lui atentie:(e o relatie inceputa prost..cum crezi ca va continua?:(e treaba ta ce faci..dar meriti mai mult.t pup si bafta!

Postat pe 5 August 2008 05:27
Va multumesc mult pentru sfaturile voastre, dar am si o noutate pt voi.
Tipul cat a fost in concediu ma tot sunat,dar nu i-am raspuns.In momentul in care sa intors m-am trezit cu el la mine la usa ,i-am deschis, spre surprinderea lui nu eram singura,la mine se afla un prieten si stateam la povesti,a picicat la fix, deoarece la apucat disperarea in acel moment.
La numai 3 zile dupa tipa si-a luat lucrurile de la el ,mai mult fortata chiar daca nu vroia sa plece.Acum stam impreuna in fiecare zi(inca nu m-am mutat cu toate cele),dar fata in disperarea ei tot il mai cauta incercand astfel sa nedesparta cu oricepret,dar voi incerca sa fiu calma si sa imi vad de relatia mea cu el asa cum spune si el.Il simt ca ma iubeste si sper ca totul sa fie ok,poate ca asa a fost sa fie si aceasta telenovela sa se termine cu happyend.
Va voi tine la curent cu ce se va mai intampla.
acum va pup dulce pe toti si va urez sa fiti iubiti si fericiti.
strava
Postat pe 5 August 2008 14:17
te-ai impacat cu el..eu zic ca e o greseala foarte mare...in cateva zile iar va incepe cu figuri..e personajul clasic...si cine a facut o data ceva urat va face mereu...oricum ...iti urez multa fericire...si o relatie cat mai linistita si frumoasa. mult succes!
danutza_pisicel
Postat pe 5 August 2008 16:16
Strava si eu zic ca..."lupul isi schimba parul dar naravul,ba".
Bine ar fi sa fie el o exceptie care sa schimbe regula.Oricum mult noroc si .SUCCES
ulicatatii
Postat pe 6 August 2008 08:58
scumpa mea...daca u vrei sa ramai cu el joaca-te cu el...el inca nu e hotarat cu care din voi doua sa ramna ...pana la urma de ce nu te faci u prietena cu dracu?sa vezi ci u cum e tipa aia si faci o comparatie intre u si ea....si osa ajungi singura la o concluzie.....bafta
dely_andre
Postat pe 7 August 2008 13:52
Buna dragele mele ! Au trecut deja aproape 3 saptamani de cand stam impreuna si tipa a plecat. Totul este ok,deocamdata.
Singura problema este ca eu ajung destul de tarziu acasa din cauza serviciului,ceea ce lui nu-i pica prea bine,dar ma straduiesc cat pot sa impac si capra si varza.
saltex
Postat pe 14 August 2008 07:49

imi pare rau sa spun asta, dar ai facut o mare greseala. Crede-ma ca acum vorbesc din experienta. eu am 3 ani jumate cu prietenul meu, ne-am despartit si impacat de n-shpe mii de ori. locuim in acelasi apartament de 2 ani jumate si m-am mutat cu bagaje de colo-colo de cel putin 10 ori.. m-am saturat si s-au saturat si toti prietenii si familiile noastre de certurile noastre si iar impacari. de cate ori ne certam akm, pritenele nu ma pot consola pt k imi spun: "eehh, va impacati voi!". cel mai rau ne-am certat asta iarna, cand am stat si despartiti vreo luna jumate.el a inceput sa umble cu alta, m-a mintit, pan la urma ne-am despartit si dupa ce mi-am revenit am cunoscut un alt tip,iar fostul era super gelos si a reusit sa ma aduca inapoi. la fel cu faze de genul: plans, deprimat, distrus si psihic, si fizic si sufleteste...era praf, m-a cucerit cu tot felu de cadouri, surprize, cuvinte, locuri frumoase, etc. desi eram hotarata ca nu-l mai pot iubi dupa cate imi facuse, mi-a promis k si-a dat seama si s-a skimbat si k o sa fie f frumos. insa la nici o luna, au inceput iar certurile.acum insa este mult mai grav, se lasa cu certuri grave, cu amenintari, dat afara din casa, alergat dupa mine prin oras cu masina, la noi nu e doar o telenovela, e un film de actiune-love-drama-comedie :( am tot vrut sa ma mut singura, insa s-a intamplat ceva akm 3 sapt cu el,nu stiu ce, si ne intelegem super.totusi, dupa marea ruptura de asta iarna totul s-a skimbat, nu avem incredere unul in celalalt, suntem mereu suspiciosi si gelosi..e greu sa ti o astfet de relatie..dar,nush..puii mei...ink ne iubim :d si poate asta ne leaga si suntem in continuare impreuna.
Dar este greu, eu nu cred k relatia ta va fi ok..la cum este tipul asta, se vor mai intampla multe intre voi din pacate... sper sa fie ok, sa fii fericita si daca te face sa versi o singura lacrima, nu mai sta prea mult la discutii..pleaca de langa el si nu te uita inapoi. eu am plans foarte mult in cei 3 ani jumate..si nu am ajuns prea bine. adik am restante, sunt mereu obosita, cu treaba, de distractii nu am parte desi am doar 22 ani..e greu.
sa fii iubita si ai grija in primul rand de tine!!!!!!
pup dulce!
Nicolletta
Postat pe 27 August 2008 21:22
Parerea mea este asta..... cheamo pe ea si pe el la tine sau intrun loc si punel pe el sa aleaga intre tine si ea.....si daca incepe ca nu stiu ce ca astea sunt jocuri de copii si nu mai stiu ce.....inseamna ca o alege pe ea sau nu e decis si te ridici si pleci....si ii zici sa nu te mai caute...ca pt tine e clar ca a aleso pe ea .... si nu ii mai raspunzi la telefon nu il mai primesti......
rozalia70
Postat pe 21 Octombrie 2008 12:47
buna. Am o intrebare pt tine si nu te supara pe mine... Esti plapuma de vreme rea? Draga eu zic sa iti vezi de drum si sa nu te intorci la el ca asa va face toata viata lui, cand la tine cand la ea. Si sa stii ca lui ii convine tare mult situatia: cand se plictiseste de una hop-top la cealalta si invers pana o sa te trezesti intr-o buna zi ca nu mai esti tanara si atragatoare si el si-a gasit alte 2 femei cu care face acelasi lucru. mi se pare un tip imatur si extrem de complexat. iti spun ceva din inima: MERGI MAI DEPARTE CA ARE \"BALTA\" PESTE. acum e greu dar cu zi ce trece devine tot mai usor si in final ramane undeva in suflet ca un simplu episod din care ai invatat sa fii mai puternica mai verticala.... mai FEMEIE.
betterrr
Postat pe 23 Octombrie 2008 15:30
draga strava tu nu te inveti minte. el nu se v-a obosi sa iti fie fidel niciodata pentru ca dupa cate ti-a facut stie ca tu te intorci la el in secunda 2. daca el a fost in concediu cu ea, atunci nu mai am ce comenta. de ce nu a fost cu tine in concediu???? nu el tine de tine ci tu de el .
ocsa
Postat pe 19 Decembrie 2008 11:44
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 29 Decembrie 2008 21:23
NU TE MERITA...........ASTA E CLAR,NU TE LASA PACALITA DE SCHIMBARILE LUI DE ATITUDINE.TU NU VEZI CA OMUL ASTA NU STIE CE VREA DE LA VIATZA???ESTE CU FUNDUL IN DOUA LUNTRE.DA L NAIBILOR.DACA ACM CAND SE PRESUPUNE CA TE IUBESTE ITI FACE ASA CV,CE TE FACI MAI TARZIU???CU SIGURANTA O SA AI SANSA DE A GASI CV MULT MAI BUN............MULTA BAFTA .
butterfly_sound_of_love
Postat pe 19 Februarie 2009 10:30
Doamne ma dor ochi la cat am citit,si mi-am si pierdut 5 min din viata...aceasi dilema,alti actori...lasa baiatu sa se duca tare cu aia in concediu si tu gaseste un baiat mai cu capu pe umeri...
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 11:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
increderea in sine 5 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:40
"Santajul" sentimental 22 De la: Calandrinon 6 Decembrie 2009 01:11
Am nevoie de un pic de ajutor..logica imi spune sa fac ceva..inima altceva ( Scuze pentru primul post ) 21 De la: freakbabe 9 Decembrie 2009 15:20
Iubesc doar EU... 9 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:51
pentru cei ce sufera dupa o despartire..e cam lung dar sper sa va placa 148 De la: kudika322158 10 August 2013 19:16