Mai multe
nu consider necesar semnele de punctuatie important e intrebarea topicului .Eu cred ca exista si relatii fara sex atunci cand intre parteneri nu mai exista nici o atractie sexuala ci alte interse materiale care ii leaga mai mult decat sexul
|
||
|
ilyescorina Postat pe 26 Februarie 2009 20:40 |
||
|---|---|---|
|
Fetelor, cum de nu a l-a raportat nimeni pe acest Geo32 cu abuzuri de limbaj si atitudine, pana acum? Atitudinea lui este revoltatoare si tocmai de aceea cred ca ar trebui ignorat, i-ati hranit prea multnevoia de importanta. Trebuie sa ne consolam cu ideea ca exista pe lume si oameni ca el, si sa fugim de ei cat mai departe cand ii recunoastem. |
||
|
alice_stefania Postat pe 3 Martie 2009 07:41 |
||
nu exista niciun motiv pentru care sa avetzi certuri intre voi sau alte chestii de genul pentru ca va incepeti viata sexuala... si eu cu prietenul meu neam inceput relatia sexuala cand aveam 11 luni de relatie (fiind amandoi virgini) si acum avem 1 an si jumatate impreuna si ne intelegem super ... asa ca dupa parerea mea... nu ai de ce sa iti faci griji
|
||
|
|
||
|
my_lipps_are_yours Postat pe 3 Martie 2009 09:28 |
||
mai............daca ma uit la data cand ai scris topicul asta......nuj nici daca m ai ete vlabil. oricum.....poate a meritat sa ast atat de mult .............si felicitari pt constatare.INCA M AI AVEM VIRGINE PRINTRE NOI.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 3 Martie 2009 11:51 |
||
| Iata si rasp la intrebare.O relatie nu se bazeaza numai si numai pe sex ci si pe incredere comunicare etc etc. Sexul parerea mea este doar un fel de ati arata increderea in partener dar totusi si o placere . | ||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 3 Martie 2009 11:53 |
||
| sexul vine la timpul lui.... important e sa fie intelegere, comunicare....sexul+dragoste= placere maxima | ||
|
_dulcik_ Postat pe 3 Martie 2009 20:58 |
||
e si normal ca sexul sa vina numai atunci cand e momentul potrivit adica ambii parteneri sa fie pregatiti pentru asta
|
||
|
ilyescorina Postat pe 4 Martie 2009 20:12 |
||
nu ve-ti avea nici o problema... e mai frumos ca sexul sa fie ceva de moment decat sa il planificati cand il ve-ti face.... oricum stai linistita ai destul timp
|
||
|
_dulcik_ Postat pe 5 Martie 2009 17:37 |
||
| nu mi se pare corect sa ajungi la 26 de ani inca virgin/virgina.. viata e atat de scurta, profitati de ea din plin.. daca nu a venit momentul, doriti-va acest moment | ||
|
Sweet_Rodica Postat pe 6 Martie 2009 19:58 |
||
nu mi se pare deloc normal sa faci sex cu oricine numai de dragul de a nu mai fi virgina decat sa o faci cu unu numai pentru a nu fi virgina mai bine nu o faci daca nu ai gasit omul iubit
|
||
|
ilyescorina Postat pe 6 Martie 2009 22:01 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-06 22:01:30nu mi se pare deloc normal sa faci sex cu oricine numai de dragul de a nu mai fi virgina. (decat sa o faci cu unu numai pentru a nu fi virgina) Mai bine nu o faci daca nu ai gasit omul iubit Pur si simplu o faci si gata, fara prea multe intrebari existentiale
|
||
|
Iradiatu_ Postat pe 7 Martie 2009 09:40 |
||
nu as fi de acord sa fac sex cu cineva fata de care nu simt nimic sau nu ma atrage mai bine stau deoparte ca nu se termina lumea
|
||
|
ilyescorina Postat pe 7 Martie 2009 17:24 |
||
pai mai bine o faci din iubire decat din dorinta de a scapa de virginitate.... atunci cand o faci cu pers pe care o iubesti totul pare mai frumos...
|
||
|
_dulcik_ Postat pe 8 Martie 2009 22:44 |
||
e si normal sa faci sex din iubire nu din obligatie si cu persoana pe care o iubesti
|
||
|
ilyescorina Postat pe 9 Martie 2009 19:22 |
||
De la: ilyescorina, la data 2009-03-09 19:22:26e si normal sa faci sex din iubire nu din obligatie si cu persoana pe care o iubesti Exista si cazuri in care persoanele fac sex din obligatie... pustoaice de 14 ani fac sex din cauza ca le obliga iubitu sau o ameninta ca se desparte de ea daca nu se culca cu el... |
||
|
_dulcik_ Postat pe 10 Martie 2009 20:16 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-03-10 20:16:15De la: ilyescorina, la data 2009-03-09 19:22:26e si normal sa faci sex din iubire nu din obligatie si cu persoana pe care o iubesti Fetelor, buna seara interesant topic...mie una imi place sa cred ca fac dragoste cu iubitul meu si nu sex...si cred ca fac lucrul acesta din placere si pentru ca il iubesc...
|
||
|
saby_pufuletz_2005 Postat pe 10 Martie 2009 20:22 |
||
|
Salut fetelor.vreau sa va spun ca am 24 de ani si eu si prietenul meu si amandoi suntem virgini. Suntem de 2 ani impreuna. Daca se vrea se poate avea si o relatie fara sex pana la casatorie. Cand il iubesti pe celalalt cu adevarat, nu tii cont de pat....pt ca poate te potrivesti la pat perfect dar in realitate sa fie un badaran/o proasta. Pe de alta parte...o data cu trecerea timpului pasiunea si atractia carnala dispare si ramane doar relatia dintre cei doi( comunicarea, intelegerea) si daca ei nu isi construiesc relatia pe asemenea temelii ce se va alege cu timpul din casatoria lor? Stiu este greu sa rezisti impulsurilor..pasiunii..dar cu putina vointa si multa dragoste adevarata se paote trece. Asta e parerea mea. Si nu cred(asa cum au spus unii/unele pe acest topic) ca el are o problema ca inca e virgin. Problema lor e ca nu tin cont ca mai sunt si unele exceptii care au alte conceptii si caractere. Daca el a considerat ca vrea sa fie asa..foarte bine. Il respect si il admir pt ca are aceasta tarie si ca se respecta. Aceasta nepotrivire la pat..nu cred ca exista...de ce? pentru ca daca se comunica se poate evita asta...partenenrii trebuie sa discute cum le place, ce le place...sa se moledeze unul pe celalalt ca sa se potriveasca la pat...dar daca nu exista comunicare... Si daca nimeni nu lasa de la sine( gen:" mie asa imi place..nu vreau altceva!" etc) in mod sigur => nepotrivire..pt ca nu lasa de la sine, nu vrea sa il inteleaga pe celalalt. Asa ca..pentru deschizatoarea acestui topic...faceti cum credeti de cuviinta insa parerea mea e ca nu veti avea rpobleme daca veti discuta pe parcurs pentru a sti ceea ce ii place celuilalt. Numai bine! |
||
|
arcctg90 Postat pe 13 Martie 2009 13:07 |
||
D-nu geo .Mai fetelor fiti sincere cate dintre voi ar sta cu un barbat de care te rogi ptr putina actiune sau care dupa 2 sec e deja K.O.Eu nu spun ca sexul e totul intr-o relatie dar are si el rostul lui
|
||
|
ali_cia101 Postat pe 13 Martie 2009 13:29 |
||
| pai si sexul are un procentaj destul de mare intr-o relatie pe langa celelalte lucruri importante... | ||
|
_dulcik_ Postat pe 13 Martie 2009 17:21 |
||
De la: MuresanValentina, la data 2008-07-20 08:36:08Eu si prietenul meu suntem impreuna de un an si jumatate, si amandoi suntem virgini. Ne iubim foarte mult, si din ce in ce mai mult. Petrecem foarte mult timp impreuna, iesim tot timpul si ne bucuram de dragostea noastra. Ne intelegem super dar pur si simplu nu a fost inca momentul sa o facem. Credeti ca vom avea probleme dupa ce ne vom incepe viata sexuala? o relatie se bazeaza pe intelegere, prietenie si incredere nu vad de ce relatia voastra ar avea de suferit ........... |
||
|
everything_for_you Postat pe 26 Martie 2009 15:26 |
||
De la: ali_cia101, la data 2009-03-13 13:29:14 D-nu geo ai dreptate sexul nu e totul int-o relatie dar conteaza destul de mult |
||
|
everything_for_you Postat pe 26 Martie 2009 15:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despre prieteniile adevarate | 51 | De la: negrul_de_serviciu 14 August 2010 15:27 |
| OMG-help | 7 | De la: ella_c 9 Aprilie 2009 21:07 |
| Ce ar fi drept,corect si intelept sa fac? | 24 | De la: Pulbere-de-stele 7 Aprilie 2015 14:10 |
|
|
||
| marirea sanilor cu calciu cu d2 | 16 | De la: geo_reincarcat_iara 21 Iulie 2010 22:49 |
| mai exista ceva intre noi? | 8 | De la: Elyaa 8 Iulie 2011 11:13 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.