Setari Cookie-uri

Prostie sau iubire?

Nu stiu daca voi reusi sa spun in cuvinte ce sentimente ma incearca acum dar sper sa ma inteleaga cineva si poate ma va ajuta sa trec peste asta.
Totul a inceput la facultate in urma cu 11 ani cand fara falsa modestie eram un Don Juan dar m-am indragostit de o colega de grupa cand eram in anul III care nu era nici pe departe o tipa dupa care sa intorci capul dar asa a fost sa fie. Provenea dintr-o familie instarita iar tatal sau era unul foarte sever(uneori dus la extrem). Dupa o relatie de 3 ani ne-am casatorit, au fost poate cei mai frumosi din intreaga relatie de 11 ani.
Eu am crezut intodeauna ca dragostea inseamna libertate si deaceea nu mi-am dorit o relatie bazata pe respect si pe niste cutume invechite ca femeia trebuie sa faca de mancare, sa spele si toate celelate. Pentru ca sotia mea nu beneficiase de libertatea necesara varstei din liceu sau facultate, am hotarat sa o las sa se bucure si sa vada viata cu alti ochi sa se bucure de viata si am inceput sa ii arat viata asa cum este ea, frumoasa.
Eu sunt un tip putin mai selectiv in ceea ce privesc oamenii, imi place sa vorbesc despre muzica despre politica despre viata ceea nu era comun cu anturajul prietenilor ei care erau toti niste intrtinuti de parinti asa ca nu eram prea incantat de discutiile prietenilor ei si ai fratelui ei.Am decis sa o las sa se duca si sa se bucure cu ei de nesfarsitele lor discutii despre masini, telefoane si alte "smecherii", bineinteles ca uneori mai mergeam si eu cu ei dar nu imi facea deosebita placere. Ea nu muncea pentru ca eu castigam destul de bine, parintii ei o sustineau adica pe noi si dormea pana tarziu ziua, apoi incerca sa-si omoare timpul pana veneam eu de la servici ca sa poata pleca.Am ascuns acest lucru parintilor ei care asa cum am zis erau foarte severi si locuiau in aceeasi curte.
Acest lucru a dus la o instrainare a relatiei noastre si era tot mai rece cu mine, am incercat in repetate randuri sa port o discutie dar nu puteam sa o fac sa renunte la anturaj, devenise ca un drog pentru ea, ajunsese sa faca dragoste cu mine drept rasplata ca o lasam sa iasa. Totul a culminat cu o perioada cand o prietena de-a iei avea probleme pari de ordin psihic si a fost o perioada cam de 2 saptamani cand nu a mai venit acasa. Am fost la avocat si am discutat conditiile de divort si atunci a fost de acord sa mergem la un psiholog sa salvam relatia. Totul a fost bine, ba mai mult am reusit sa o concepem si pe fetita noastra care in urma nasterii a lasat traume asupra psihicului sotiei mele.
Dupa nastere sotia mea, asa cum am zis, a suferit cred ca o trauma, ca nu se mai considera frumoasa, iubita si toate astea, cu toate ca eu incercam sa o fac sa inteleaga ca o iubesc la fel de mult si pe ea si pe fetita dar nu reuseam, relatii intime nu mai aveam, m-am lasat de servici si m-am angajat in alta parte ca sa fiu mai putin timp plecat si sa stau mai mult cu ea dupa care ulterior am renuntat de tot ca sa pornim o afacere in care sa fim implicati amandoi, dar salvarea pentru ea nu a fost nici unul dintre aceste lucruri ci reluarea realtiei cu vechii ei prieteni si a vechilor obiceiuri timp in care eu stateam cu fetita noaptea pana dimineata cand venea acasa. Acest lucru a continuat pana intr-o seara cand am iesit in balcon sa fumez o tigara moment in care am vazut-o cum era in masina unui prieten de-al ei cu care se saruta. Cand a urcat in casa am intrebat-o cine a adus-o(nestiind ca fusese vazuta)si mi-a zis ca o prietena,apoi i-am zis ca am vazut-o cu tipul si ca ce are de zis.
A inceput sa planga si sa-mi spuna ca nu este nimic intre ea si tipul respectiv doar ca el o intelege mai bine decat o fac eu si nu s-a culcat cu el decat din greseala intr-o singura seara. Nu vreau ca nimeni din lumea asta sa simta ce am simtit eu atunci si acum cand scriu incep sa tremur gandindu-ma la acel moment.
Am incercat sa trec peste acel moment gandindu-ma la cea mica dar dupa cateva luni nu am mai rezistat si i-am zis ca nu mai suport viata mea si ca intentez divort si asa am facut cu toate ca i-am zis ca in cazul in care se duce la psiholog ii mai dau o sansa de dragul celei mici dar a refuzat sa se duca la doctor.
Am divortat, am plecat fara a avea nici o pretentie materiala fara a lua nimic decat hainele mele. Am cazut de comun acord sa le spunem parintilor ei si prietenilor ei ca eu am plecat pentru cineva, asta ca sa nu fie trimisa cu tot cu fetita si bagaj dupa mine de catre parintii ei care sunt impotriva divortului si sunt mai traditionalisti si sa fie nevoita sa stea cu mine impotriva vointei ei.
Am vazut-o pe cea mica in perioada de dupa plecarea mea fara ca sa stie cineva din anturajul ei deoarece ma cosiderau un iresponsabil si un parinte denaturat care isi lasa familia pentru altcineva. Acest lucru a durat cam doua luni dupa care a inceput sa-mi spuna plangand ca nu poate trai fara mine si ca isi doreste sa fim din nou o familie si sa luptam amandoi petru asta. Imi revenise speranta, ne sunam in fiecare noapte, ne vedeam pe ascuns aproape zilnic , eram din nou indragostiti era frumos...
Intr-o zi mi-a zis ca o sa plece la mare cu pritenii ei dar ca o sa ii fie dor de mine ca o sa-mi trimita mesaje, ca o sa vorbim noaptea la telefon si sa fiu cuminte ca si ea va fi.Dar aici vine partea pe care nu o inteleg. Intamplarea a facut sa apara un tip la mare, in acest grup de priteni,un tip cu bani, cu masina de care S-A INDRAGOSTIT???
Intrerup brusc pentru ca aici sunt in momentul de fata, nu stiu ce sa fac, fetita n-am mai vazut-o de doua saptamani, imi e foarte greu.Nu ma astept sa primesc sfaturi pentru ca nimeni in afara de mine nu ma poate scoate din situatia asta, atat ma rog la Dumnezeu sa iau decizia cea mai inteleapta. Sunteti pe aici cei care intelegeti ce vrea femeia pe care o iubesc de la mine, de la viata, o mai pot aduce inapoi sau nu e de dorit acest lucru?
Nu stiu cum sa termin povestea vietii mele decat tot cum am inceput:sunt prost sau indragostit de cine nu trebuie. Nu stiu cum sa procedez, iau calmante, plang,ma doare dar ma rog la Dumnezeu sa trec mai departe.
P.S. Este adevarat tot ce am scris nu este o fictiune.

Postat pe 24 Iulie 2008 18:40
ms pentru mesaj,imi pare rau ca nu pot tocmai eu sa iti dau un sfat.
doar te inteleg.ai grija ce hotarare ei,nu te grabi.

Postat pe 24 Iulie 2008 20:03
nu stiu ce sa-ti spun; banuiesc ca ea te-a inselat din prea multa trandavie si plictiseala, iar de cate ori primeste ori va primi un sut in spate de la vreunul din "prietenii" ei va reveni bocind la tine pt ca tu esti gardul de care se va sprijini mareu. In conditiile astea, chiar daca o lasi, va fi teribil de greu sa iti refaci viata, in primul rand pt ca o iubesti si probabil vei mai fi legat sufleteste de ea mult timp, in al II-lea rand pt ca ea la fiecare esec sentimental se va prinde din nou de tine, ca raia. Nu vad nici o femeie care sa accepte sa-i bata la usa fosta.
Tu singur iei hotararile pt ca tu singur iti vei trai viata cum vei crede de cuviinta. Noi, chiar daca stim care e solutia, nu avem voie sa indrumam intr-o directie sau alta
amme22
Postat pe 24 Iulie 2008 20:14
Iti multumesc ca mi-ai raspuns imi face mai mult bine decat credeam mai ales ca vine din partea unei persoane necunoscute si impartiale, mi-a placut chestia cu raia.
Chiar mai mult decat pertinent raspunsul tau, dar nu am inteles ultima fraza, cu "Noi, chiar daca stim care e solutia, nu avem voie sa indrumam intr-o directie sau alta".
Black_White
Postat pe 24 Iulie 2008 23:48
adica: cea mai mare parte din noi, cei de pe forum, chiar daca stim care e solutia, nu avem voie sa te indrumam intr-o directie sau alta. Noi doar ne putem da cu parerea insa tu singur alegi, tocmai pentru ca sa nu spui ca urmand sfatul unuia sau altuia ai gresit. Mult noroc!
amme22
Postat pe 25 Iulie 2008 06:36
Stii..."cel mai trist lucru in dragoste e ca uneori sufletul ti-l ia cine nu are nevoie de el"( este un citat de N Iorga)....poate nu e persoana potrivita pt tine...mai incearca sa vorbesti cu ea,sa vezi de ce se poarta asa cu tine,dar daca iti da raspunsuri confuze...nu are rost...tu i-ai dat o sansa...ar trebui sa profite si sa indrepte lucrurile...dar cine stie poate o discutie serioasa o va aduce la realitate...totusi aveti un copil...ar trebui sa se gandeasca cu mai multa maturitate la acest aspect...si mai ales incearca sa vezi daca te mai iubeste,pt ca daca ea nu te iubeste nu are rost sa continui un drum care nu duce la nimic...tu ai vrut sa-i arati ca viata e frumoasa...dar trebuie si tu sa vezi acest lucru...mai vorbeste cu ea,apoi vei trage singur concluzia,daca ea nu vede cat de mult o iubesti...uneori ca sa vedem cat de mult ne iubeste o persoana ne trebuie un"dus rece"...acum tu esti singurul care poate sa-si faca viata asa cum trebuie,tu stii cum e mai bine pt tine si ceea ce-ti doresti
onuta81
Postat pe 25 Iulie 2008 09:54
Buna, nu vreau sa fie un sablon dar iti multumesc pentru felul cum mi-ai raspuns, cred ca nu ma mai iubeste si nu cred ca m-a iubit vreodata dar asa suntem noi oamenii ne dorim tot timpul ceva ce nu putem avea. Stau si ma gandesc cum as reactiona daca intr-adevar ar veni la mine cu fetita sa o luam de la capat, cineva zicea ca o ata rupta si innodata asa va ramane nimic nu va mai fi cum a mai fost.
Multumesc inca o data, comentariile sunt peste asteptari, vad ca mai sunt oameni cu suflet care stiu ce e iubirea.
Black_White
Postat pe 25 Iulie 2008 20:19
Tu singur ai spus ca alaturi de parinti nu a stiut ce este viata , ca parintii ei ,,va '' ajutau financiar ( defapt o ajutau pe ea )si ca a dat de gustul vietii alaturi de tine.

E femeia pe care o iubesti si mama copilului tau dar in acest timp tu nu ai observat cat de iresponsabila este ?

Ma scuzi daca sunt prea directa dar asta este opinia mea.
Nu este normal ca o femeie casatorita sa-si lase sotul in casa sa aibe grija de copil si ea sa iasa in oras cu prietenii .
Ok, nu a avut prieteni cat a copilarit dar de ce s-a casatorit cu tine ?

Ca sa scape de tirania parintilor ? tu ai fost fat frumos care a venit sa o salveze din ghearele lor si tot tu ai de suferit acum.

Suferi acum pentru ca nu ai stiut sa spui NU la momentul potrivit,pentru ca din prea multa dragoste ai fost prea orb sa vezi ce se intampla in realitate.

Sotia ta a descoperit placerea de a trai alaturi de tine iar acum vrea sa traisca si din pacate nu cu tine.

Serile in care vorbeati la telefon si zilele in care va intalneati pe ascuns ......au fost doar pentru ca nu era nimic altceva interesant la orizont , pentru ca a vrut sa vada daca mai are putere de seductie asupra ta sau nu stiu ce o fi fost in capul ei dar tind sa cred ca dragoste sigur nu a fost :(

Daca te iubea NU pleca cu prietenii la mare , NU ar fi fost capabila sa se indragosteasca de altcineva.

Cand iubesti pe cineva ,orice alt barbat ai cunoaste nu inseamna nimic pentru tine , nici macar nu observi cat de bine arata pentru ca iubind cel mai frumos om din lume este cel pe care-l iubesti.

I-ai permis PREA MULTE !
iris_4_ever
Postat pe 25 Iulie 2008 21:28
Citind comentariile facute imi dau seama cat de perfida este viata, ma gandesc la faptul ca sunt multi barbati care isi iubesc femeia nepotrivita si multe femei care iubesc pe cineva care nu merita.
Dar asa suntem noi oamenii,poate asta se datoreaza evolutiei, nu pot sa cred ca la niste oameni simpli ca parintii mei, bunicii mei, ideea de fi cu altcineva intra in discutie. Nu stiu daca e bine daca e rau asa sau asa......
Black_White
Postat pe 25 Iulie 2008 22:24
Totusi mai incearca sa vorbesti cu ea...poate din cauza parintilor ei care au fost prea exigenti cu ea se poarta asa...era o libertate care si-o dorea...dar daca stai sa te gandesti...aveti un copil...sunteti casatoriti...ar trebui sa constientizeze lucrul asta...si mai ales ca o iubesti asa mult...nu multi isi dau semama decat dupa ce au pierdut persoana respectiva...daca totusi nu ajungeti la o rezolvare...si nu intelegi de ce se poarta asa....e mai bine sa o ia fiecare pe drumul lui...totusi...poate isi va da seama cat de mult o iubesti...sunt multe persoana pe lumea asta care sunt singure...altii au si nu-si dau seama decat dupa ce pierd...
onuta81
Postat pe 26 Iulie 2008 14:43
Doua palme vrea sotia ..scuze doar glumeam

Inca este imatura ...nici ea nu stie ce vrea si pe ce lume traieste.Ziceai ca a fost tinuta din scurt de catre parinti ...ea abia acum descopera lumea... abia acum invata ... ii trebuie timp sa se maturizeze dar ceea ce ma intriga pe mine este un singur lucru "fetitza cu cine sta cand ea e cu prietenii? Cine are grija de copilash?"
Copilul ar fi trebuit sa o izbeasca de realitate dar se pare ca la ea nu a avut nici un efect.
Stie ca tu o iubesti si stie ca e de ajuns sa faca doar un gest ca tu esti imediat langa ea... e prea sigura de tine si de faptul ca te poate avea oricand doreste. Parerea mea incearca sa o provoci ..sa ii demonstrezi ca poate sa te piarda ...chiar si cea mai puternica dragoste se poate sfarsi.Poate abia atunci o sa ii vina mintea la cap si o sa realizeze ce are.
Oamenii inteleg valoarea celor din viata lor abia dupa ce i-au pierdut ...nu valoram cand un om e in viata noastra ci abia dupa ce vedem golul lasat in urma de acea persoana.
seiyra
Postat pe 26 Iulie 2008 15:01
In seara asta am aflat de la ea ca are o relatie de 6 ani cu un tip si acela isi revendica fetita.Credeti-ma ca nu sunt chiar atat de prost pe cat par si am simtit ca ma inseala dar am refuzat sa cred, dar ca cea mica sa nu fie copilul meu nu stiu ce sa zic.
Black_White
Postat pe 26 Iulie 2008 22:48
copilul nu are nici o vina. daca mama e iresponsabila, copilul nu e vinovat. E in curtea ta, creste-l (doar in cazul in care legea ti-l va incredinta)
amme22
Postat pe 26 Iulie 2008 22:57
nu te cunosc dar pot sa te sun, am nevoie sa vorbesc cu cineva
Black_White
Postat pe 26 Iulie 2008 23:01
nu imi vine sa cred ce citesc...eu cred ca ar trebui sa mergi acasa la ea...sa vorbesti cu fostii socri...sa vada unde adus "tinutul din scurt"...sa discute serios cu ea...nu iti mai asuma toate greselile ei...du.te sa vorbesti cu ea...cere.i explicatii...fa test de paternitate...este o mama iresponsabila...daca este fetita ta o vei castiga prin procese...angajeaza.te si vezi.ti de viata ta...e plina lume de femei...femei ce merita iubirea ta...trezeste.te...orice nu te doboara te face mai putenic si orice sut in fund e un pas inainte...deschide.ti ochii si mintea...
bibisi19
Postat pe 29 Iulie 2008 01:43
Nu merita sa-ti pierzi timpul cu ea. Fa testul de paternitate sa vezi daca este copilul tau. Mergi la parintii ei si spune-le absolut totul nu iti mai asuma nici o vina din cauza ei. Farerea mea, fa si partajul, nu merita sa-i lasi totul mai ales ca tu ai muncit (ea doar s-a distrat) Sa munceasca daca vrea sa aibe lucruri, muncind va sti sa le pretuiasca. Iar tu ar fi cazul sa-ti refaci viata, timpul trece pe langa tine si iti va pare rau ca a trecut degeaba. Pe lume sunt si fiinte care merita iubite insa sotia ta nu merita asa ceva. .... Cauta o persoana compatibila cu care sa incepi o relatie. CURAJ! Iti dau acest sfat pt. ca eu insami am trecut prin ceea ce treci tu, mi-am ratat cei mai frumosi ani tanjind dupa un individ care nu a meritat dragostea mea. Eu am asteptat vremeuri mai bune, am sperat sa ne crestem copilul impreuna, timp in care el si-a trait din plin viata si nu l-a interesat nici macar copilul care l-a abandonat (si ii seamana perfect)Deci nu mai pierde timpul. Te rog deschide ochii mari si continua drumul alaturi de altcineva. Multa bafta!

Postat pe 29 Iulie 2008 09:06
In felul ei...te iubeste...insa , ca pe un frate din cate se vede....in bratele caruia sa se adaposteasca dupa fiecare 'prostioara', nu crezi ca ar cam fi timpul sa te scuturi putin ...tu ce vrei defapt ?iti place rolul de martir ?
aglaia
Postat pe 29 Iulie 2008 11:07
Uffff Doamne, prin ce momente grele treci acum :( sincer imi pare rau, dar nu cred ca de pareri de rau ai nevoie acum... Asa cum s-a spus si mai sus, testul de paternitate poti sa il faci, iar daca e fata ta, (stiu suna urat, suna dur, normal ca e fata ta, pt ca a fost crescuta de tine), poti vb cu un avocat sa vezi cate sanse ai sa o \"castigi\" in instanta.
Iar sotia ta... nu stiu, eu daca asa fi in locul tau, nu m-ar mai interesa de ea. Mai ales ca \"juca la dublu\".
Ai toate sansele sa iti refaci viata, femei sunt destule pe pamantul asta, iar viata iti va da si tie sansa de a fi fericit.
O zi cat mai frumoasa in continuare si multa bafta in viata :)
sheeva
Postat pe 29 Iulie 2008 14:22
Eu cred ca femeia asta isi bate joc de tine!
Gaby211081
Postat pe 29 Iulie 2008 15:12
oooff...Doamne....fugi omule cat mai ai timp.....nu te lasa induplecat de rugamintile ei...de lacrimile ei....va reveni de fiecare data cand ii va fi greu....si iti va face viata un cosmar.... ...cred ca e labila psihic.....da...se prea poate ca e vina parintilor...dar stii ceva..?...sa traiasca cu ei in continuare...sa le arate ce au crescut ..si mai ales cum au crescut....!!!!!...si vorba ''predecesorilor ''mei.....nu iti asuma tu pacatele ei...nu te mai invinovati ....las-o..
C_osteaileana
Postat pe 29 Iulie 2008 15:44
hmm! interesanta ar fi si varianta sotiei...pan una alta...se pare ca povestea aceasta va atrage lacrimi si suspine din partea multor femei care nu pot sa inteleaga cum de alte femei pot face asha ceva!!!Of , of..mai ,mai!
marianciko
Postat pe 29 Iulie 2008 18:09
eu nu inteleg ceva: daca parintii ei erau atat de severi si ea a inceput sa "traiasca" doar dupa ce te-a cunoscut pe tine si in urma deciziei tale de a-i arata ce este viata, de unde are prietenii astia de care vorbeai???????
ceva, undeva scartaie. Daca ar fi fost absolut corect ce spui, si ea n-ar fi iesit in lume pana atunci, singurii prieteni pe care si-i putea face erau ai tai. Avusese deci si inainte un cerc de prieteni, si stii cum e...spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti!
pustie
Postat pe 31 Iulie 2008 09:37
iar in privinta sacrificiului tau, care ii face pe socri sa te vada intr-o lumina proasta, cred ca e cea mai proasta idee pe care ai putut-o avea, dar inteleg ca dragostea e de vina.
Da, dragostea seamana foarte tare cu prostia...Inca mai am momente in care tac in fata unei anumite persoane, si nu ca sa par inteleapta, ci pentru ca intr-adevar nu am niciun gand in prezenta acesteia...
Oricum, adevarul va iesi in cele din urma la lumina, nu cred ca e nevoie sa faci acum pe justitiarul, du-ti generozitatea, caci asta e de fapt, pana la capat, lasa-i pe socri sa afle singuri. Sau ajuta-i sa afle , asta ar fi o dovada ca intelegenta ta nu e moarta, nu?
pustie
Postat pe 31 Iulie 2008 09:44
Stii ce se intampla cu un copil rasfatat? Ajunge sa dea cu piciorul in cel ce-i face poftele. Dintr-un copil "necajit" a ajuns unul care abuzeaza de cei din jur. Un om egoist. Nu te judec ca ai vrut sa recupereze timpurile in care nu s-a distrat. Dar pari mai degraba ca ai fost manipulat si nu ca te-ar fi luat de barbat ci de "bilet la discoteca".
Daca spui ca la inceput era minunata, afla ca inima ne inseala in primul rand pe noi. A cazut in cealalta extrema si acum platiti cu totii.
Eu as fugi de ea mancand pamantul. Doar ca exista si copilul. Tu decizi ce vrei sa faci in privinta asta, e normal sa tii la copil.
Dar vorba ceea raul merge inspre mai rau. Sotia ta nu va ajunge bine.
Nu o mai lasa sa te manipuleze!

Postat pe 1 August 2008 14:02
De la: , la data 2008-07-24 18:40:22 Nu stiu daca voi reusi sa spun in cuvinte ce sentimente ma incearca acum dar sper sa ma inteleaga cineva si poate ma va ajuta sa trec peste asta.
Totul a inceput la facultate in urma cu 11ani cand fara falsa modestie eram un Don Juan dar m-a indragostit de o colega de grupa cand eram in anul III care nu era nici pe departe o tipa dupa care sa intorci capul dar asa a fost sa fie. Provenea dintr-o familie instarita iar tatal sau era unul foarte sever(uneori dus la extrem). Dupa o relatie de 3 ani ne-am casatorit, au fost poate cei mai frumosi din intreaga relatie de 11 ani.
Eu am crezut intodeauna ca dragostea inseamna libertate si deaceea nu mi-am dorit o relatie bazata pe respect si pe niste cutume invechite ca femeia trebuie sa faca de mancare, sa spele si toate celelate. Pentru ca sotia mea nu beneficiase de libertatea necesara varstei din liceu sau facultate, am hotarat sa o las sa se bucure si sa vada viata cu alti ochi sa se bucure de viata si am inceput sa ii arat viata asa cum este ea, frumoasa.
Eu sunt un tip putin mai selectiv in ceea ce privesc oamenii, imi place sa vorbesc despre muzica despre politica despre viata ceea nu era comun cu anturajul prietenilor ei care erau toti niste intrtinuti de parinti asa ca nu eram prea incantat de discutiile prietenilor ei si ai fratelui ei.Am decis sa o las sa se duca si sa se bucure cu ei de nesfarsitele lor discutii despre masini, telefoane si alte "smecherii", bineinteles ca uneori mai mergeam si eu cu ei dar nu imi facea deosebita placere. Ea nu muncea pentru ca eu castigam destul de bine, parintii ei o sustineau adica pe noi si dormea pana tarziu ziua, apoi incerca sa-si omoare timpul pana veneam eu de la servici ca sa poata pleca.Am ascuns acest lucru parintilor ei care asa cum am zis erau foarte severi si locuiau in aceeasi curte.
Acest lucru a dus la o instrainare a relatiei noastre si era tot mai rece cu mine, am incercat in repetate randuri sa port o discutie dar nu puteam sa o fac sa renunte la anturaj, devenise ca un drog pentru ea, ajunsese sa faca dragoste cu mine drept rasplata ca o lasam sa iasa. Totul a culminat cu o perioada cand o prietena de-a iei avea probleme pari de ordin psihic si a fost o perioada cam de 2 saptamani cand nu a mai venit acasa. Am fost la avocat si am discutat conditiile de divort si atunci a fost de acord sa mergem la un psiholog sa salvam relatia. Totul a fost bine, ba mai mult am reusit sa o concepem si pe fetita noastra care in urma nasterii a lasat traume asupra psihicului sotiei mele.
Dupa nastere sotia mea, asa cum am zis, a suferit cred ca o trauma, ca nu se mai considera frumoasa, iubita si toate astea, cu toate ca eu incercam sa o fac sa inteleaga ca o iubesc la fel de mult si pe ea si pe fetita dar nu reuseam, relatii intime nu mai aveam, m-am lasat de servici si m-am angajat in alta parte ca sa fiu mai putin timp plecat si sa stau mai mult cu ea dupa care ulterior am renuntat de tot ca sa pornim o afacere in care sa fim implicati amandoi, dar salvarea pentru ea nu a fost nici unul dintre aceste lucruri ci reluarea realtiei cu vechii ei prieteni si a vechilor obiceiuri timp in care eu stateam cu fetita noaptea pana dimineata cand venea acasa. Acest lucru a continuat pana intr-o seara cand am iesit in balcon sa fumez o tigara moment in care am vazut-o cum era in masina unui prieten de-al ei cu care se saruta. Cand a urcat in casa am intrebat-o cine a adus-o(nestiind ca fusese vazuta)si mi-a zis ca o prietena,apoi i-am zis ca am vazut-o cu tipul si ca ce are de zis.
A inceput sa planga si sa-mi spuna ca nu este nimic intre ea si tipul respectiv doar ca el o intelege mai bine decat o fac eu si nu s-a culcat cu el decat din greseala intr-o singura seara. Nu vreau ca nimeni din lumea asta sa simta ce am simtit eu atunci si acum cand scriu incep sa tremur gandindu-ma la acel moment.
Am incercat sa trec peste acel moment gandindu-ma la cea mica dar dupa cateva luni nu am mai rezistat si i-am zis ca nu mai suport viata mea si ca intentez divort si asa am facut cu toate ca i-am zis ca in cazul in care se duce la psiholog ii mai dau o sansa de dragul celei mici dar a refuzat sa se duca la doctor.
Am divortat, am plecat fara a avea nici o pretentie materiala fara a lua nimic decat hainele mele. Am cazut de comun acord sa le spunem parintilor ei si prietenilor ei ca eu am plecat pentru cineva, asta ca sa nu fie trimisa cu tot cu fetita si bagaj dupa mine de catre parintii ei care sunt impotriva divortului si sunt mai traditionalisti si sa fie nevoita sa stea cu mine impotriva vointei ei.
Am vazut-o pe cea mica in perioada de dupa plecarea mea fara ca sa stie cineva din anturajul ei deoarece ma cosiderau un iresponsabil si un parinte denaturat care isi lasa familia pentru altcineva. Acest lucru a durat cam doua luni dupa care a inceput sa-mi spuna plangand ca nu poate trai fara mine si ca isi doreste sa fim din nou o familie si sa luptam amandoi petru asta. Imi revenise speranta, ne sunam in fiecare noapte, ne vedeam pe ascuns aproape zilnic , eram din nou indragostiti era frumos...
Intr-o zi mi-a zis ca o sa plece la mare cu pritenii ei dar ca o sa ii fie dor de mine ca o sa-mi trimita mesaje, ca o sa vorbim noaptea la telefon si sa fiu cuminte ca si ea va fi.Dar aici vine partea pe care nu o inteleg. Intamplarea a facut sa apara un tip la mare, in acest grup de priteni,un tip cu bani, cu masina de care S-A INDRAGOSTIT???
Intrerup brusc pentru ca aici sunt in momentul de fata, nu stiu ce sa fac, fetita n-am mai vazut-o de doua saptamani, imi e foarte greu.Nu ma astept sa primesc sfaturi pentru ca nimeni in afara de mine nu ma poate scoate din situatia asta, atat ma rog la Dumnezeu sa iau decizia cea mai inteleapta. Sunteti pe aici cei care intelegeti ce vrea femeia pe care o iubesc de la mine, de la viata, o mai pot aduce inapoi sau nu e de dorit acest lucru?
Nu stiu cum sa termin povestea vietii mele decat tot cum am inceput:sunt prost sau indragostit de cine nu trebuie. Nu stiu cum sa procedez, iau calmante, plang,ma doare dar ma rog la Dumnezeu sa trec mai departe.
P.S. Este adevarat tot ce am scris nu este o fictiune.
iami
Postat pe 1 August 2008 20:35
nu esti singurul care trece prin situatii de genul asta si nu este usor dar nu trebuie sa te lasi invins de sentimente!dragostea cum vine asa se poate duce daca tu vrei.scapa de acest cosmar si fugi departe pentru ca se va tine de tine ca raia de capra !incearca sa construiesti ceva cu altcineva si vei trece astfel mai usor iar in privinta copilului este nevinovat ca sa nascut din o mama denaturata!daca este fiica ta fii responsabil si scoate copilul din acel anturaj dubios!OAMENII AU NEVOIE DE LIBERTATE DAR LIBERTYATEA ARE O LIMITA!multa bafta!

Postat pe 1 August 2008 21:14
asa e francia, oamenii au nevoie de libertate, insa e necesar ca ei sa fie constienti ca libertatea inseamna in primul rand responsabilitate.
amme22
Postat pe 1 August 2008 21:18
da,dom'ne..s'a indragostit fata da' ii e greu sa spuie? ce mama drecu' suntem noi? In cazul meu,eu personal,banuiam ceva,insa cand intrebam era o mare abureala,mari boceli,lacrimi de crocodil...si cand a plecat,plecat a fost.Intrebat de ce n'a zis nimica a raspuns asa in doru'lelii..ca sa nu sufar eu. De parca e mai usor sa aflii ca trei ani au fost o minciuna :))Spunea direct ba nu te mai vreau,nu mai simt nimic! jesus people...unii sunt cu capu' serios.Nu sunt sanatosi.
andreees
Postat pe 2 August 2008 00:28
Buna,cand ne-am cunoscut ea nu avea prieteni pentru ca fratele ei avea doar 18 ani, apoi dupa ce au trecut anii si el a mai crescut a inceput sa aiba acesti prieteni, ea fiind foarte apropiata de fratele ei, a inceput sa ii accepte si pe acestia si modul lor de a vedea viata. Si incet incet a inceput sa ii dea la o parte pe cei din anturajul nostru in mare parte fosti colegi de facultate, deoarece in viziunea ei acestia nu vedeau altceva decat familia si nu doar distractia cum o vedeau ceilalati.
Black_White
Postat pe 2 August 2008 17:27
M-a sunat zilele trecute prietena de 15 ani a amantului fostei mele sotii sa-mi spuna ca de ce nu am facut nimic daca am stiut si ca fosta mea sotie este cea care i-a distrus iubirea vietii ei. Acum fosta se foloseste de copil spunandu-i acesteia ca defapt copilul este rodul dragostei ei intre ea si el si ca aceasta trebuie sa-i lase in pace si sa nu se mai amestece.
Eu cred ca defapt fosta mea traieste cu amantul aceeasi drama care am trait-o eu cu ea, iubeste pe cineva care nu o iubeste si acum se foloseste de copil sa-l aduca langa ea. Eu cred ca intr-un final el si-a dat seama cine sete fosta mea sotie si isi doreste sa se intoarca la prietena lui.
Marea mea dilema este legata de cea mica.Daca se dovedeste in urma testului de paternitate ca ea nu e fetita mea, eu cu ce drept o mai pot vizita? La testul de paternitate cea mica va trece prin niste teste de sange sau ceva si aici si la Bucuresti (nu stiu de ce trebuie sa sufere), numele celei mici nu va putea fi schimbat in nici un caz decat doar daca fosta sotie se va casatori si eu voi fi de acord ca cea mica sa-si schimbe numele. O iubesc mult tare pe cea mica pentru ca o consider COPILUL MEU, ce-i voi spune eu cand va creste si ovoi vedea pe strada? "Stii eu sunt tatal tau din acte. Stii eu sunt tatal tau moral. Stii... Ma gandesc sa nu o parasesc pe cea mica pentru ca e nevinovata dar nu cred ca as putea trai impacat cu ideea ca este sau nu fetita mea.
Credeti-ma ca ma cred ca intr-un "MATRIX" nu stiu daca e realitate eu imi pun semnele astea dar voi cei care cititi...? Nu va condamn daca nu ma credeti ca poate nici eu nu as crede. Dar daca putei sa-mi spuneti parerile voastre va multumesc.
Black_White
Postat pe 2 August 2008 17:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cred ca nu stie ce vrea acum... 8 De la: kudika052198 6 Mai 2010 11:43
ma cert cu el pt una de 21 de ani? 80 De la: De_Nereprosat 19 Septembrie 2009 02:34
De cate ori poti incerca intr-o relatie? 20 De la: geo_xx 3 Ianuarie 2010 23:41
Cum sa-l recuceresc!!! 63 De la: kudika193913 29 Noiembrie 2010 17:08
vreau si eu un sfat..... 6 De la: alexa923 18 Noiembrie 2009 19:01