Mai multe
| intr-adevar scorpionii sunt persoane mai dificile. eu convietuiesc cu un scorpion de 8 ani de zile eu fiind din zodia fecioara.se inchid in ei cand au probleme si de aceea uneori au prostul obicei de a se razbuna pe cine le iese in cale. sunt afectuosi dar isi ascund fff bine starile de gelozie. sunt posesivi chiar daca nu o arata intotdeauna (ceea ce este a lor este numai al lor - nu vor sa imparta cu nimeni). k sa te intelegi cat mai bine cu ei trebuie sa ii sustii in tot si in toate. sa le dai in permanenta ideea k esti langa ei. nu spun de foarte multe ori k te iubesc dar le place sa o demonstreze. discutiile cu ei uneori sunt foarte dificile, deoarece atitudinea lor e foarte schimbatoare. nu le place sa stea prea mult la discutii si sa dea explicatii, nu le face deloc placerea sa fie controlati (telefon, haine, timp liber, etc.). sunt in stare sa strice o relatie dintr-o prostie, motivele de cearta fiind de-a dreptul puerile, dar atentie pentru impacare tot noi trebuie sa facem pasul decisiv fiindca ei in ruptul capului nu vor recunoaste k au gresit. intotdeauna vinovatele vom fi noi. cand au probleme se comporta involuntar rece facandu-te sa crezi k relatia nu mai merge si deja au pe altcineva. majoritatea sunt fideli (casa-munca -si calculator). nu le plac spatiile aglomerate si galagiaoase, de distrat merg daca mai e si altcineva cunoscut. in pat au fantezii, pe care incearca sa le puna in aplicare fara un anunt prealabil. cred k totul li se cuvine si devin foarte nervosi si orgoliosi avand simtul proprietatii foarte dezvoltat. deci atentie ei spun despre ei insisi: ca nu gresesc, sunt foarte draguti si finuti si trebuiesc iertati intotdeauna, si au dreptul sa faca orice, pe cand noi daca vrem sa facem ceva trebuie sa avem aprobarea lor. sa nu va speriati atunci cand au momente cand fara motiv nu vor a mai vorbeasca cu voi o perioada, noi negresindule, revenindu-si apoi k si cand nimic nu s-ar fi intamplat. deci intr-un cuvant trebuie sa lasam foarte mult de la noi k relatia sa mearga. nu incercati sa ii schimbati k altfel se vor lasa influentati de prima persoana care le va iesi in cale si aceea va fi sigur mamicaaa. | ||
|
nicoletagheorghe1 Postat pe 25 August 2008 10:16 |
||
|---|---|---|
| scorpionii nu se exteriorizeaza in fata persoanei iubite ci prin gesturi de care e sigur ca a fost remarcat, dar ei pun mult suflet si se dedica in totalitate persoanei iubite se poarta asa ca sa nu creada lumea ca sunt tinuti sub papuc pt ca ei sunt f orgoliosi | ||
|
lorry0si Postat pe 25 August 2008 11:49 |
||
|
eu sunt cu un scorpion de 3 ani.il iubessc f mult, dar pot spune ca inca nu=l cunosc de ajuns.de flirtat nu se pune problema.ei nu fac asta, se lasa agatati |
||
|
|
||
|
dnclili Postat pe 25 August 2008 12:06 |
||
pareri si pareri,ideea pe scurt...din partea unei scorpioance...va spun k scorpionii,si fetele dar si baietii,sunt,asa cum zicea cineva mai jos,fff diferiti,atunci cand sunt singuri fata de mom cand sunt intr-o relatie.Da,ne place sa ne jucam,uneori timizi...dar doar la suuprafata,nu prea ne aratam sentimentele,probabil de frica...ne manifestam mai mult prin gesturi.Sunt misteriosi,plini de viata,gelosi,curiosi,fideli doar cand iubesc...si nu suportam minciuna in rest...ne cam place sa ne jucam dar si cand iubim...paiii iubim cu totu',si nu ne mai e gandu la altii sau altele.Asa ca fetelor va spun.pt ca primul meu prieten era scorpion,dak ajungeti la inima unui scorpion...cam ramane al vostru
|
||
|
pui_mic Postat pe 25 August 2008 14:01 |
||
aaa da si am uitat sa specific,primul prieten a fost scorpion,era cam smecheras,a crezut ca se joaca el cu mine(tot scorpion),i-am intrat cam mult la inimioara,si de fapt cel care a ramas cu ochii in soare a fost el,si se pare ca eu am fost cea care l-am cam jucat.Am tinut la el,dar se pare k nu a stiut sa ma pastreze...2 scorpionio deja prea mult...ies scantei
|
||
|
pui_mic Postat pe 25 August 2008 14:06 |
||
| aoleu!!!fetelor eu sunt rac sh el e scorpion...sh sincer are asha o manie de a ma takina...sh de a ma acuza p mine dupa asta de indiferentza!!!!!!este foarte inkis in sine...sh vrea sa fie laudat .,,dar nu lauda...e un mare egoist...te vrea doar pu el...sh el tot vrea sa fie a tuturor...degeaba uniii nu cred in caracteristika generala a unei zodiii!!!Greshesc amarnik! | ||
|
irsha87 Postat pe 25 August 2008 20:29 |
||
De la: irsha87, la data 2008-08-25 20:29:27.sh vrea sa fie laudat .,,dar nu lauda...e un mare egoist...te vrea doar pu el...sh el tot vrea sa fie a tuturor...degeaba uniii nu cred in caracteristika generala a unei zodiii!!!Greshesc amarnik! si eu sunt rac.cunosc 2 scorpioni diferiti de la cer la pamant.cu unul am avut o relatie, in care nici el nu ma lauda, nu ma asculta, era egoist.Altul cu care a fost dragoste la prima vedere, dar nu am putut ave a o relatie fizica pt ca eram f departe unul d celalalt,dar imi periaza orgoliul si acum, dupa 3 ani de cand ne-am cunoscut, ma sprijina, nu spune ce simte, e orgolios.nu s-a jucat niciodata cu mine,si are un suflet minunat. nu va mai luati dupa caracteristici generale, conteaza omul, conteaza sufletul sau! |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 25 August 2008 21:56 |
||
De la: ena_nicole, la data 2008-08-24 12:14:18 Buna, sunt si eu o scorpioanca si iubesc un scorpion. Pot spune din experienta mea ca un scorpion cand iubeste o face cu totul, dar daca acest scorpion pe care-l iubesti nu mai e interesat de tine inseamna ca intradevar s-a plictisit. Unui scorpion trebuie sa-i trezesti mereu interesul. Daca are ceva pentru tine o sa reactioneze doar atunci cand vei fi indiferenta. Asta mi s-a aplicat si mie chiar de un tip in pesti, tare m-am mai suparat si am suferit....atunci am realizat ca simteam mai mult. Toti scorpionii pe care ii cunosc reactioneaza la indiferenta. Fi increzatoare in tine si lasa-l....daca simte ceva va veni el la tine. Succes :* Buna Nicole Sunt o nativa di zodia Pesti si am avut o relatie cu un scorpion. Da e adevarat sunt iubitori,tandri, increzatori in sine. Crede-ma ca in momentul in care ne-am imprietenit aveam sentimentul ca ne cunoastem de mult timp.Felul cum vorbea, atingerile lui, interesul lui pt mine. insa deodata si inesplicabil nici o reactie. Am cam suferit de pe urma lui,deoarece vorbea si cand era sa se puna in practica mai putin mai bine fuge. E adevarat fug de o anumita responsabilitate? De fapt barbatii din aceasta zodie ce cauta la o partenera? |
||
|
Mihaela2923 Postat pe 25 August 2008 22:34 |
||
| Cine a spus ca intepatura unui Scorpion e otravita ,a avut dreptate...Se supara din orice,te face vinovata fara fundament real,doar pentru a arunca vina pe tine si sa iasa el ok,uneori iti minimalizeaza munca si ceea ce esti ,doar pentru ca e invidios?sau nu suporta sa-ti recunoasca meritele....Cum am mai spus are multe hibe,dar daca treci peste ,o sa gasesti un om deosebit... | ||
|
Postat pe 26 August 2008 02:59 |
||
|
Buna Mihaela2923 Nu pot spune ce vor barbatii scorpion de la partenera. Nu toti barbatii scorpion sunt la fel. Eu am avut relatii cu 2 barbati scorpion. Total diferiti pot spune. Am ajuns sa cred ca depinde mult de educatie si mediul in care cresti si te formezi. Pe scurt am sa spun de fiecare in parte. PRIMUL avea numai obiceiuri proaste: ii placea sa bea,era lipsit de simtul raspnderii(parinii lui nu erau la curent cu faptul ca eu am un copil si nu l-am vazut dornic sa ii anunte), tip coleric (tipa la mine din greselile lui),o groaza de defecte,am renuntat fara nici un raspuns la toate intrebarile lui...pot spune chiar ca am fugit:))). AL 2-LEA nu e din acelasi oras cu mine, dar acum e la un pas de a se muta cu mine, din prima zi a devenit prietenul copilului meu si nu ca o obligatie...o mama simte asta si mai ales copilul :), e un tip calm( eu fiind un scorpion destul de vulcanic.... ma tempereaza mult) si pot spune ca suntem suflete complementare. Nu inteleg de ce multa lume daca au avut o experienta,2 si chiar mai multe generalizeaza despre scorpioni,fie ei: barbati sau femei. Cred ca suntem cu totii meniti sa cautam dragostea si sa alungam singuratatea din noi. Sper ca raspunsurile mele sa te multumeasca. PUPICEI:* |
||
|
ena_nicole Postat pe 26 August 2008 17:33 |
||
| Buna, eu sunt o fata scorpion si recunosc ca sunt ciudata, cateodata nici eu nu ma inteleg. Nu numai barbatii scorpioni sunt ciudati credeti-ma si femeile sunt la fel. Iar eu ma inscriu in aceea categorie. Si recunosc asta. | ||
|
scripcaruFR Postat pe 27 August 2008 17:06 |
||
MOOOOORRRRRRRRR stiu ca sunt rea, iertati-ma dar va roooogggg , va implorrrrr TERMINATI ODATA CU SUBIECTELE ASTEA FARA SENS... ce naiba aveti cu zodiile astea?? si de ce aici?? atatea site-uri astrologice sunt.... Nu inteleg de ce deschideti 1000 de topicuri pe aceeasi tema infantila : "eu sunt rac, el e taur, oare nu ma serveste la cina?" .nu, draga! ca e alergic la crustacee!!! deschideti si voi un topic despre zodii si dezbateti acolo toate aceste framantari sociale! |
||
|
Anissia27 Postat pe 27 August 2008 17:17 |
||
anissia!
|
||
|
alone Postat pe 27 August 2008 17:40 |
||
Offf..Doamne....vesnica problema : scorpionii . Si eu sunt cu un scorpion de 10 ani. Aveam niste probleme in casnicie, iar el nu s-a lasat pana nu m-a despartit. Imediat cum m-a vazut in bratele lui a inceput sa-si bata joc. Sunt cei mai mincinosi oameni, cei mai perversi, cei mai egoisti si cei mai periculosi. Sunt atat de posesivi incat te trateaza ca pe un bun al lui. Nu conteaza ce simti tu, nu conteaza ce vrei tu, conteaza doar ce spune si ce vrea el. Ai putea spune ca daca este gelos inseamna ca te iubeste si ca-i pasa de tine...UITA...E asemeni cainelui satul care primeste un os si n-ar da osul nici altui caine, nici el nu-l mai poate manca, atunci mai bine il ingroapa undeva si cand s-a ajuns la chestia asta uita si unde a ingropat osul. Am incercat anul trecut sa scap de el si sa fug in Italia la munca sa incep o noua viata...Crede-ma a venit in Italia dupa 3 saptamani si m-a luat din varful muntilor de unde lucram...promisiuni, lacrimi...romantism... Dar imediat cum am revenit in tara si-a revenit si a uitat de tot. FUUUGI FATA CAT MAI POTI..MACAR TU SALVEAZA-TE.... |
||
|
irinoi Postat pe 28 August 2008 07:57 |
||
|
DRAGA MEA. dACA NU-TI PLACE SUBIECTUL...NU-L CITI! E FOARTE SIMPLU. DIN MOMENT CE ATATA LUME VORBESTE DESPRE ACEST SUBIECT, INSEAMNA CA S-AU GASIT MAI MULTE FEMEI CARE AU ACEIASI PROBLEMA. e NORMAL SA NU TE INTERESEZE PE TINE CARE ESTI RAC SI SOTUL TAUR....ASA CA LASA OEMENII SA-SI SPUNA OFURILE SI CITESTE DOAR CE TE INTERESEAZA PE TINE! |
||
|
irinoi Postat pe 28 August 2008 08:09 |
||
De la: irinoi, la data 2008-08-28 08:09:08DRAGA MEA. dACA NU-TI PLACE SUBIECTUL...NU-L CITI! E FOARTE SIMPLU. fata.... nu te supara pe mine da' tu nu esti "toata"...zau asa! "problema" voastra e ca voi nu aveti nici o problema, doar asa imi explic interesul vostru deosebit fatza de acest aspect de importanta vitala... iar in ceea ce priveste capacitatea ta de a intelege lucrurile, nu cred ca trebuie sa ma obosesc sa iti explic tie ce inseamna sarcasmul... avand in vedere ca tu ai luat la propriu ceea ce am scris eu, cum ca eu as fi rac iar sotul meu taur... ERA O SIMULARE IMAGINATA A SITUATIEI VOASTRE "super-stresante"!!! dar nah.... asta e un alt aspect pe care nu nu ai cum sa-l intelegi, ca nu poti. iar daca eu, care am 100 de mesaje la activ pe forum si am castigat macar intr-o foarte mica masura prietenia utilizatorilor, am bunul simt sa nu atac personal pe nimeni, explica-mi te rog CUM INDRAZNESTI TU SA FACI ASTA, desi ai doar UN SIGUR MESAJ???!!! cine te crezi? nu am sa-ti dau satisfactie pt ca nu meriti.... oricum nu cred ca ai inteles nimic din ce am scris aici... te limitezi doar la 12 cuvinte: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, sagetator, scorpion, varsator, pesti. la asta am constatat eu ca se rezuma vocabularul tau... sau nah, astea plus alte cateva care sunt oricum niste injurii inteligibile! |
||
|
Anissia27 Postat pe 30 August 2008 11:01 |
||
De la: irinoi, la data 2008-08-28 08:09:08DRAGA MEA. dACA NU-TI PLACE SUBIECTUL...NU-L CITI! E FOARTE SIMPLU. Ai pus punctul pe i , ai mare dreptate ,cea mai mare problema a femeilor consta in compatibilitatea dintre zodii iar tu ai aterizat pe forumul asta cautand un raspuns la intrebarile tale ,cand il gasesesti sa ne spui si noua secretul te roooggg
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 30 August 2008 12:29 |
||
|
Pt Nicol Ce confirmi in ultima fraza e corect spus. Fiecare ne cautam dragostea. Eu in momentul in care l-am cunoscut m-am simtit apreciata iubita, rasfatata. si era tot ceea ce era bun pentru a pune bazele unei relatii de cuplu. Insa e dureros acum cand trec pe langa el si nici macar nu ne mai vorbim, acestea din punctul meu de vedere. El nici in ziua de azi nu a mai dat un semn. A trecut ceva vreme insa eu ma mai gandesc la el si mi-ar placea sa vina la mine din nou insa nu stiu daca acest lucru poate fi realizabil. Spune-mi e posibil sa vizezi o iluzie. Te pup.
|
||
|
Mihaela2923 Postat pe 30 August 2008 18:15 |
||
sunt si eu cu un scorpion de o jumatate de an si un singur lucru am inteles.scorpionilor le place sa se dea ei cei mai buni,chiar dak o fata nu le trezeste deloc interes vor sa stie k e a lor,de fapt k toata lumea e a lor,si asta doar pt k inka nu au gasit o fata care sa le starneasca interes.In momentul in care apare sunt cei mai buni,eu una il iubesc f mult pe prietenul meu scorpion si e super atent cu mine,e cu totu diferit fata de cum l-am cunoscut
|
||
|
miky_boom Postat pe 1 Septembrie 2008 14:30 |
||
|
bai .... da ce cauti aici! te pun la platit chirie. :P |
||
|
elenagheor Postat pe 8 Septembrie 2008 21:14 |
||
| mi-am facut cont special pentru topicul asta...in proportie de 75% ce atzi scris aici este adevarat...un scorpion cauta aventuri in general si mai putin relatii serioase..cel mai mult le plac jocurile, practic oricat de seriosi si misteriosi par sunt doar niste copii...sunt buni actori si nu cred ca sunt atat de gelosi pe cat se spune..oricum recunosc suntem razbunatori,in general iertam dar nu uitam | ||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 10:30 |
||
|
hey ... am mai vazut scorpioni .. dar tu esti tanar .. pare-mi-se . de altfel nici acest raspuns nu l-ai fi postat , cu lumina stinsa si 1 km distanta pana la prima persoana bipeda . ( cred ca si de caine se feresc sa vorbesca) dar si cand incep... frateeeeee. ok .. deci vrei sa devii o exceptie . fara suparare ... vrei sa prinzi pe cineva in plasa ??? si e pe site ??? :) ceva nu-i curat ... iar eu profiler de meserie ( glumesc vadit ) pot sa spun ca scorpionii sunt mai mult decat ok . vorbesc serios .. sunt exact ceea ce poti admira daca vrei sa admiri . adica : mister pana la dzeu si retur ( via un club ) , te poti baza daca e ceva SERIOS ( bine .. sriozitatea se masoara in lucrurile considerate de ei serioase- valabil la toati masculii) , daca te inseala se intorc mereu ( si NU de doua ori cu acceeasi perosna ) ba mai mult , daca ii suni cand te inseala sunt capabili sa arunce subiecta pe geam ca sa iasa in regula , sunt intuitivi si vor sa para de casa ( lucru care pt o femeie abila poate echivala cu "devin voit de casa") . Asa ca fetelor - acum nu ma adresez tie - putin joc si la voi si se rezolva problema lor :) succes De la: nickdaniel, la data 2008-09-11 10:30:24mi-am facut cont special pentru topicul asta...in proportie de 75% ce atzi scris aici este adevarat...un scorpion cauta aventuri in general si mai putin relatii serioase..cel mai mult le plac jocurile, practic oricat de seriosi si misteriosi par sunt doar niste copii...sunt buni actori si nu cred ca sunt atat de gelosi pe cat se spune..oricum recunosc suntem razbunatori,in general iertam dar nu uitam |
||
|
elenagheor Postat pe 12 Septembrie 2008 00:25 |
||
| da foarte tare comentariul tau ...imi lasi impresia ca esti scorpion, in general scorpionii sunt ironici...da sunt tanar, si nu vreau sa prind pe nimeni in plasa, doar ca sunt pasionat de chestiile astea si nu numai, ma rog chiar daca pe sietul asta ma simt ca un intrus in lumea femeilor | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 00:46 |
||
De la: nickdaniel, la data 2008-09-12 00:46:32da foarte tare comentariul tau ...imi lasi impresia ca esti scorpion, in general scorpionii sunt ironici...da sunt tanar, si nu vreau sa prind pe nimeni in plasa, doar ca sunt pasionat de chestiile astea si nu numai, ma rog chiar daca pe sietul asta ma simt ca un intrus in lumea femeilor NU DISPERA!POATE ITI PRINDE BINE SA VEZI PRIN CE TREC FEMEILE IN ASTFEL DE CAZURI SI POATE....TU VEI FI MAI INTELEPT!
|
||
|
agadana2 Postat pe 12 Septembrie 2008 08:52 |
||
hai mai draga...chiar te simti singurel pe un site pentru femei? nu prea cred!in general barbatilor le plac locurile in care sint multe femei! aaaaaaaa! nu-mi spune! tu esti o exceptie...
|
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 08:58 |
||
De la: nickdaniel, la data 2008-09-12 00:46:32da foarte tare comentariul tau ...imi lasi impresia ca esti scorpion, in general scorpionii sunt ironici...da sunt tanar, si nu vreau sa prind pe nimeni in plasa, doar ca sunt pasionat de chestiile astea si nu numai, ma rog chiar daca pe sietul asta ma simt ca un intrus in lumea femeilor Te-ai suparat? :D Uite , asa vad eu lucrurile : pe site-ul asta poti sa ajuti o fem,eie sa inteleaga un scorpion , si exact ca in revistele citite de tine cand treci prin apartamnetul unei fetite poti sa dai tips :ex: 1. u must do that 2. u must do this also ... hi hi hi abia astept sa raspunzi :)) |
||
|
elenagheor Postat pe 13 Septembrie 2008 12:09 |
||
| sa nu crezi ca ma atac sau chestii de genul..chiar imi face placere sa stau de vb cu voi (in special cu tine) nu m-am bagat in seama cu intentia de a jigni pe cineva sau alte chestii de genul.... si daca apreciezi sinceritatea sa stii ca nu sunt genul care sa umble cu reviste, prefer filmele =))) | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 16:26 |
||
wow very interesting subject for me! .Deci eu sunt rac si sunt cu un barbat scorpion de aproape 3 ani.Nu numai ca sunt rac cred ca scorpionii nu sunt chiar atat de rai.Ei sunt numiti asa deoarece nu sunt intelesi.Trebuie mult intuism pt a-i intelege.E adevarat,sunt gelosi,posesivi,le place sa tachineze,sunt directi in critici si multe altele dar toate astea se intampla datorita unui motiv:nesiguranta!le place sa domine dar daca vad ca partenerului ii place sa fie dominat credeti-ma domina intr-un mod extraordinar de placut in asa fel incat crezi ca esti o regina iar el se ocupa de tot doar pt tine.E adevarat, si eu am momente cand as fugi cat mai departe dar imi dau seama ca asta se intampla doar din cauza toanelor mele.
|
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 17:43 |
||
| nu te supara.....uite si eu mi-am facut cont doar datorita acestui subiect.Spui ca esti scorpion dar nu genereliza!faptul ca tie iti plac aventurile nu le baga pe saracutele femei in boala,sa se sperie.Nu toti sunt la fel.poate esti inca la o varsta la care nu esti destul de matur pt o relatie serioasa.Sau in fine depinde asta de multe aspecte ce tin numai de tine si de viata ta.eu cunosc doi barbati nascuti in aceeasi zi si sunt f diferiti. | ||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 17:55 |
||
De la: KTine, la data 2008-08-06 08:51:27.....daca isi aduce aminte ca mai bine sa fiu a lui decat a altuia....asta inseamna ca se poate razbuna nu? de ce nu incerci sa-i spui exact ceea ce simti pt el?asculta sfatul meu te rog daca o sa mai intrii:spune-i printr-un mesaj lipsit de orice egoism din partea ta,un mes.in care sa-l faci sa se simta important, ce simti pt el si nu folosi cuvantul EU..vb-i dar nu-i arata ca esti disperata dupa el arata-i ca are de castigat daca e cu tine si arat-i totodata ce are de pierdut.E posibil sa nu ia mes tau ca fiind unul serios si sa-ti raspunda ofensiv.Arata-i ca nu te intereseaza daca el se supara ,spune-i in continuare ceea ce simti.Scorpionii vor sa para uneori ceea ce nu sunt si de asta devin agresivi,isi arata suferinta numai persoanei in care au incredere ca nu cumva sa devia ei bataie de joc.Daca nu scoti de la el vreun efect de moment retragete dar tot cu vb la fel de frumoase si sincere,pt ca nu uita scorpionii simt totdeauna daca esti sincer sau nu,le sta in firea lor.Deci retrage-te dar lasa un loc de "buna ziua".Lasa-l sa reflecteze la ceea ce i-ai spus si intre timp unh lucru important e sa nu-i dai motive de gelozie.Chiar si fericirea ta poate fi pt el un motiv.Fii stapana pe tine si de fiecare data cand il intalnesti ofera-i un zambet sincer si cu subanteles frumos.Vei deveni o adevarat enigma pt el dar datorita cuv frumoase spuse anterior nu-i va mai fi frica sa faca el un pas spre tine.fii statornica si arata-te iubitoare.Iti garantez ca dupa il vei duce pe degete.Important e sa-i oferi ceea ce-si doreste...multa multa dragoste si atentie.dar asta dupa ce veti rezulva toate problemele voastre.Cnd crezi ca e pregatit invita-l la o cafea....la o discutie despre voi doi. |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 18:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| top | 1 | De la: kudika174095 8 Februarie 2011 09:28 |
| Buna | 18 | De la: kudika032109 20 Septembrie 2009 21:55 |
| Eu pesti si El pesti | 4 | De la: kudika097124 1 Mai 2011 09:20 |
|
|
||
| Barbatii misogini | 84 | De la: kudika377539 24 Mai 2011 23:59 |
| buna | 1 | De la: bbeladona 1 August 2009 21:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.