Setari Cookie-uri

cum flirteaza un scorpion ?

si............sa stii ca scorpionii par periculosi dar nu e asa.Zici ca iti spune ca are pe altcineva?asta se poate sa fie raspunsul lui fata de tine la toate incercarile de a-l face gelos.Oricum daca nu ai de gand sa te intalnesti cu altcineva, nu te juca cu focul.s-ar putea sa nu mai ai parte de el in veci.pune-te in locul lui.cum tu astepti ceva din partea lui si el asteapta de la tine...chiar daca e razbunator sunt sigura ca o face din gelozie si aceasta gelozie e datorata sentimentelor fata de tine.daca nu ar simti ceva pt tine nu s-ar mai obosi sa te faca geloasa sai sa te tachineze.DEobicei ei sunt foarte calmi cand nu le pasa de cineva.nu se mai complica sa mai si vb despre acea persoana,dar daca spui ca vb despe tine cu cokegii lui asta s-ar putea sa fie un semn bun.Incearva sa-l castigi pt ca ai tu la randul tau de castigat.mai ales ca esti pesti o sa va intelegeti de minune.te va face sa te simti cea mai iubita femeie din lume.oricat de rai ar fi ei toti diferiti intre ei sau nu.Scorpionii detin puterea de a iubi intradevar.trebuie doar calm si intelegere si dupa va veti simti muza lor.

Postat pe 14 Septembrie 2008 18:31
imi cer mii de scuze pentru exprimarea mea...nu generalizez...si eu sunt de parere ca in absolut orice lucru exista exceptii...si nu sunt un aventurier doar ca pana acum nu am gasit persoana potrivita..sufar f.mult la capitolul compatibilitate..dar timp e destul si o sa apara ea

Postat pe 15 Septembrie 2008 11:04
De la: KTine, la data 2008-07-25 13:16:19Eu iubesc un scorpion de cativa ani buni si tot nu- l inteleg. cateodata am impresia ca se joaca cu mine.El mi- a spus ca nu ma place , ca sunt prea timida si retrasa, dar simt acea atractie intre noi.In plus nu inteleg de ce imi spune ca are pe alta cand el sta aproape numai in casa in fata calculatorului, dovada e ca il vad online pe lista mea de mess....Intotdeauna discuta de mine si-si facea griji de mine. Il vedeam vb cu prietenii lui si cum vorbea foarte tare....Va dati seama ca am auzit.Oare asa sunt scorpionii...mai retrasi....mai ciudati....Sau il sperii eu, care sunt in zodia pestilor. Oare cum flirteaza scorpionii ?Va multumesc.


Eu sunt pesti si prietenul meu este scorpion. El a fost cel mai indraznet la inceput, chiar daca eu l-am ignorat pana cand intr-o zi i-am cedat si acum suntem impreuna de 1 an. A fost atractie fizica de la bun inceput, dar l-am facut pe el sa mai dispere dupa mine si acum ca-l cunosc mai bine, uneori vrea sa fie si lasat singur. Chiar daca il sun sau ii dau mesaje, el nu-mi raspunde, uneori devin apatica si eu ca il vad ca nu-mi da nici un semn, alteori plang si uneori il las pana cand se gandeste el sa-mi dea semne de viata. Asta-i scorpionul. In schimb este un bun protector, ma iubeste fff mult, ma rasfata mereu. In fatza lui nu am putut sa plang niciodata, mereu cand sunt langa el sunt cu zambetul pe buze. Il iubesc ff mult.

Postat pe 15 Septembrie 2008 12:35
depinde de fiecare persoana, cuplu, atitudine
miekee
Postat pe 15 Septembrie 2008 16:49
stai linistit....stiu ca voi scorpionii astia visati mult la o persoana perfecta pt voi.si ca iubiti mult si suferiti.Sfatul meu....fii tu si arata-ti adevaratele calitati...sa nu-ti ascunzi romantismul de care dai dovada si bunul simt si intr-o buna zi cineva va remarca ca esti special.Poate nu toate fetele merita bunatatea ta dar nu ai nimic de pierdut daca oferi.nu e asa?

Postat pe 15 Septembrie 2008 21:12
si inca un sfat ....cauta-ti un rac sau un pesti...pt ca te vei intelege de minune

Postat pe 15 Septembrie 2008 21:21
buna! nu vreau sa supar pe nimeni de aici....tott ce vr sa spun e ca poate daca ar fi una sau doua femei care si-ar pune intrebari despre BARBATUL LOR SCORPIONdar de fapt sunt multe aici...si asta ar trebui sa te faca sa intelegi ca intradevar scorpionii sunt cei mai dificili barbati,si nu vb aici despre zodii.... cred ca toate discutia si toate parerile fiecaruia se rezuma la atitudinea barbatului fata de femeie.............DAR SUNT MULTE FEMEI CARE ISI PUN INTREBARI SI SE CONFRUNTA CU ACEASTA PROBLEMA.poate esti o femeie mult prea independenta ca sa ii suporti pretentiile unui astfel de barbat si tocamai de aici s-au pornit discutiile,cred eu:cine rezista si cine nu ,cine il intelege si cine nu,care femeie il poate tine fidel si care nu.PAREREA MEA!

Postat pe 15 Septembrie 2008 21:46
multzumesc pentru sfaturi...mi-a facut placere sa vb cu voi..papa

Postat pe 16 Septembrie 2008 06:29
De la: claudya2u, la data 2008-08-19 21:44:53

...EU SUNT CU UN SCORPION DE 3ANI DE ZILE,SUNT IN ZODIA GEMENI,DELOC COMPATATIBILA CU EL.....DECI E O RELATIE DESTUL DE TENSIONATA SI NABADAIOASA....EU MAI DISTRATA,EL MAI MIATERIOS,POSESIV SI RETRAS.SUNT PERSOANE DIFICIL DE ABORDAT,DE INTRAT IN GRATII,DAR FOATRE PASIONALE SI PLINE DE EROTISM.PROBABIL CA ASTA NE TINE IMPREUNA DE ATATA TIMP...IN FINE,SUNT GENUL DE PERSOANE CARE ATUNCI CAND TI-E LUMEA MAI DRAGA TE INTEAPA...ASCUND BINE CE SIMT DE FAPT SI STAPANESC CU SUCCES ARTA PREFACATORIEI.MINT CU USURINTA ATUNCI CAND E CAZUL DAR POT FI SI FIDELI DACA SIMT CA PERSOANA MERITA.SI INCA CEVA...NICIODATA NU FAC CEVA GRATIS...ASA CA MULTA BAFTA!E NEVOIE....:)



si eu sunt tot in cazul tau cu un scorpion si eu gemeni si avem parte doar de o dragoste cu nabadai...e o persoana geloasa,posesiva etc...pe cand eu sunt mai cu capul in nori mai visatoare el e mereu pesimist

Postat pe 16 Septembrie 2008 09:47
sunt mai multe tipuri de scorpion..unii agresivi altii blanzi si calzi ca painea calda...asa cum e si scorpionul meu ..si chiar ma consider norocoasa. si inca ceva..nu mai cred in horoscop.dupa cele citite intre gemeni si scorpion nu exista compatibilitate. aiurea...eu sunt gemeni.si ne intelegem bine pe toate planurile..infara de micile scantei care ne condimenteaza relatia . inca un exemplu demn de luat in seama e relatia parintilor mei:gemeni-scorpion. din cate mi-am dat seama, au nevoie de o persoana hotarata care sa-i surprinda prin personalitate bine conturata..lucrul asta le taie aleanul si celor mai agresivi scorpioni ps:tot de 3 ani suntem impreuna si noi

Postat pe 22 Septembrie 2008 18:30
Intradevar sunt mai posesivi,mai gelosi dar noi ii iubim oricum ar fi ei intr-o relatie nu conteaza zodia

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:25
Eu sunt scorpioana ;si casatorita cu un peste.Ne intelegem foarte bine
Nu vrem sa recunoastem unele lucruri
dar suntem cei mai pasionali,cand ne imprietenim cu cineva suntem loiali, iubim intens'suntem grijuli' dar avem si scapari;trebuie sa recunoastem ca ne place noul si devenim uneori prea posesivi .mult noroc in dragoste
alinapoali
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:30
Esti mult prea slaba pentru un scorpion.si lor le place asta pentru ca te pot manipula usor. sunt scorpion,ador sa vad ca pot manipula pe cineva,sau cand am ultimul cuvant intr-o discutie contradictorie. ador sa stiu ca primul barbat din viata mea, de langa care eu am plecat,dar nu pt altul, ci din motive familiale, inca ma iubeste.dupa 6 ani inca ma iubeste. si nici acum nu stiu cum am reusit sa obtin dragostea lui.pentru ca eu l-am cautat, eu l-am ales, eu l-am cucerit. el fugea de mine,teoretic...ne-am cunoscut in 99, pana in 2001 am fost doar prieteni.si ce mai prieteni...uitam sa mai plec de la el.dar eram minora. a fost pur, frumos,am devenit majora, inca mergeam pe la el,povesteam de gasca, ce baiat s-a mai indragostit d emine, sau eu de el,apoi dormeam impreuna. dormea, putin spus. cata vointa, si ce caracter.in ziua de azi,citin toate porcariile ce au loc in lumea asta, realizzez ca barbat ca el nu mai exista.m-a respectat pna in varful ultimului fir de par.l-am facut sa ma iubeasca,fara a avea aceasta intentie. nici azi nu pot sa cred cum am reusit."am venit,am vazut,am cucerit". si am plecat.si e o minune faptul ca,intorcandu-ma acasa,in orasul meu,dupa 5ani,la inca un an sa ma trezesc ca ma cauta.logic, nicioadta nu am incetat sa-l caut, macar o data pe an.si nici acum nu stiu ce vreau. un scorpion niciodata nu va sti.va avea impresia ca stie, v aface totul pt a obtine, unii nu chiar totul, si apoi se va intreba de ce avea el nevoie de acel ceva. dar NICIODATA, daca ai fost a lui, nu te va uita, niciodata. si nu va suporta sa te stie cu alta. ceva va face pt a fi in preajma ta..asta daca te-a iubit.si ai dat ceva sau ai facut ceva atat de interesant sau atat de rar ,sau romantic,incat sa i se imprime pe creier. sa nu poata fi sters nici de timp, nici de alte amintiri.

Postat pe 26 Septembrie 2008 09:53
ajutati-am va rog...sunt capricon, am fost cu un scorpion, ff scurt timp..la inceput m-a izbit cu tel, msg, eram din alte orase, ...ne-am intalnit...a fost superb, dupa ce am plecat de la el s-a racit si eu am zis ca nu mai vreau si ca il las liber sa cunoasca si alte fete, desi el din bun simt nu s-ar fii despartit de mine, cred... ce vreau? sa il fac sa vina la mine....mai vb prin msg dar generalitati, nimik despre noi, pe mess, dar sec....cum fac sa il aduc inapoi...vreau sa se indragosteasca, sunt ff frumoasa dar nu stiu...el este fff inchis in el...el mi-a zis ca nu se poate atasa de cineva, nu poate sa se indragosteasca pt ca a suferit ff mult dintr-o relatie anterioara, dar este interesat de altele fete ca toti barbatii....deci cum fac sa se intoarca, cum ii trezesc interesul? imi place de el f mult, dar este si furia aia in mine ca el nu mai vrea....cum fac?
anca2008anca
Postat pe 26 Septembrie 2008 10:36
E posibil sa fie inca intr-o relatie ....daca sp ca sunteti din orase diferite.SAu poate intradevar sufera inca....Incearca sa ii gasesti punctele sensibile care il impresioneaza.S-ar putea din cauza ca esti frumoasa sa nu aiba incredere in tine.incearca sa-i afisezi mai mult decat frumusetea ta.Cstiga-i increderea.Un scorpion nu poate trai doar cu frumusetea unei fete pt a fi fericit....asta ii poate provoca poate doar gelozie.intelegi?are nevoie de afectiune, incredere intelegere....

Postat pe 26 Septembrie 2008 16:55
Crede-ma ca am trecut prin chestia asta.ce spune majoritatea e adevarat. nu te iubeste.ii place doar sa te chinuie ca sa se simta el important.
e foarte greu sa scapi de razbunarea lor pt ca au impresia ca ei sunt mereu cei indreptatiti sa se razbune, chiar daca ei sunt de fapt cei care ranesc.nu merita.
iti spun sincer. o sa te minta mereu, o sa se prefaca -sunt foarte buni actori- doar ca sa vada ce reactii starneste. poate ajunge foarte departe pt ca nu se da inapoi de la nimic.
daca poti sa te indepartezi de el,fa-o. sunt si alti baieti.si unii chiar merita.

Postat pe 29 Septembrie 2008 13:07
nu ma lasa sa il cunosc, este fff inchis in el, nu stiu cum sa fac sa nu mai fie asa...ce subiect sa abordez, ce sa ii spun..habar nu am sincer...parca ar trai pe alta lume..
anca2008anca
Postat pe 30 Septembrie 2008 16:32
Multe lucruri s-au spus aici despre scorpioni... Si eu am fost cu unul timp de 5 ani (eu sunt capricorn) si l-am cunoscut mai bine decat si cel mai apropiat prieten, desi nu ar fi recunoscut asta nici in ruptul capului.Concluzia la care am ajuns e ca atunci cand iubeste pai iubeste cu adevarat si face orice pentru persoana respectiva, dar daca l-ai tradat - chiar si cu o miciuna- foarte greu iti va fi sa ii mai recapeti increderea. Sunt in toate felurile cum s-au scris mai sus, dar cele mai mari defecte pe care le vad la ei sunt posesivitatea -bine zicea cineva, chiar daca nu mai esti a lui si dupa mult timp va innebuni cand te va vedea cu altcineva, dar nu-ti va arata asta sub nici o forma-, gelozia ii face sa innebuneasca chiar si fara un motiv real , iar de razbunarea unui scorpion nu vei scapa niciodata. Si dupa 10 ani va gasi momentul sa ti-o intoarca -si asta e un lucru pe care mi l-a spus cu gura lui-. In schimb ei sunt in interior o mare de sentimente pe care nu stiu sa o controleze si se poate isca o furtuna, sau poate fi cea mai limpede apa albastra pe care ai vazut-o. L-am iubit enorm si a stiut sa ma faca sa-l iubesc , si invers. Cat despre faptul ca minte si insala, cu regret trebuie sa spun ca este foarte adevarat, in schimb eu am aflat aceste lucruri numai dupa ce ne-am despartit, si asta pentru ca unul este cel pe care il afiseaza exact ca o masca si numai el se cunoaste in interior cu adevarat. Nu-l vei sti niciodata intru totul. Continui sa cred ca daca reusesti sa-l atragi va fi al tau pentru totdeauna pentru ca este un iubit devotat, care va fi de fiecare data langa tine si extrem de loial relatiei voastre
otipa
Postat pe 2 Octombrie 2008 15:30
mai dragilor, ma uimiti! sincer, exagerati pe seama zodiilor astora! nu zic ca nu exista asemanari intre persoanele nascute in aceeasi perioada, dar totusi....

Postat pe 2 Octombrie 2008 15:45
De la: KTine, la data 2008-07-25 13:16:19Eu iubesc un scorpion de cativa ani buni si tot nu- l inteleg. cateodata am impresia ca se joaca cu mine.El mi- a spus ca nu ma place , ca sunt prea timida si retrasa, dar simt acea atractie intre noi.In plus nu inteleg de ce imi spune ca are pe alta cand el sta aproape numai in casa in fata calculatorului, dovada e ca il vad online pe lista mea de mess....Intotdeauna discuta de mine si-si facea griji de mine. Il vedeam vb cu prietenii lui si cum vorbea foarte tare....Va dati seama ca am auzit.Oare asa sunt scorpionii...mai retrasi....mai ciudati....Sau il sperii eu, care sunt in zodia pestilor. Oare cum flirteaza scorpionii ?Va multumesc.



Ma bucur ca iubesti, felicitarile mele! dar sincer iti spun sunt peste 100 de site-uri in care poti gasi multeeee lucruri despre zodii.
alexutzab
Postat pe 2 Octombrie 2008 16:23
am citit toate articolele care s-au scris pentru problema ta.e ffff greu sa atragi un scorpion.si eu ma confrunt cu aceasta problema.eu sunt capricorn.ei cauta o iubire ravasitoare care le aduce echilibru.nu stiu cum sa te porti dar fii tu insati.nu te da mare in fata lui,fii cat mai naturala si spontana.depinde si de persoana.al meu dupa ce i-am dat un msg in care ii scriam ca-l iubesc si voi fi aici pt el m-a sunat.asta dupa 3 zile.arata-i ca esti de cuvant.tine-te intotdeauna de cuvant.dc ii spui ca nu-l mai cauti apoi ia-ti gandul de la el vreo 4-5 zile chiar daca te macina intrebari si dorul de al vedea.ei trec repede de la o stare la alta.eu il tot stresam cu telefoane si nu mi-a mai rasp 2 zile la tel pana nu l-am mai cautat eu 4 zile.i-am trimis msg acela si atat.apoi m-a sunat si mi-a spus ca nu mai e suparat pe mine.sunt fff dificili.dar intai ei tatoneaza terenul.apoi dupa ce au strans informatii destule trec la atac.ai rabdare si il vei avea.multa bafta
roscatika23
Postat pe 4 Octombrie 2008 00:05
daca esti atat de documentata da-ne si noua acele site-uri.n-o spun cu rautate.
roscatika23
Postat pe 4 Octombrie 2008 00:08
alexutzab Data: 2008-10-02 16:23:18
Ma bucur ca iubesti, felicitarile mele! dar sincer iti spun sunt peste 100 de site-uri in care poti gasi multeeee lucruri despre zodii.




iubirea te face sa-ti pui mii de intrebari iar aici e un refugiu ca sa afli raspunsul la ele.
roscatika23
Postat pe 4 Octombrie 2008 00:12
ai dreptate....chiar de nu am avut o relatie cu un "scorpion"...pot sa spun ka am avut o idila..si ink o mai am....el este mai mare ca mine..este cv mai sensibil intradevar..."povestea mea "..dar asta e.....e este foarte grijuliu. ...si isi face griji ptr mn...si are prietena ....vorbea ku mn in secret.....aveam pana si slabiciunea lui :ochii albastri .....am avut clipe frumoase...vorbe frumoase...dar acum cred a se teme de ceva...de nu am mai pastrat legatura...sper sa fie totul bine.....ptr ka eu pot spune ka tzin ffff mult la el ...stiti la ce ma refer ...pana ca a spus ka lui ii place situatia dar imi face mie rau.....este perfect pot spune ....mia spus el..ka....atunci kand el era de varsta mea ....era foarte obraznic ku fetele...ii placea sa le necajeasca. ..dar acum e total schimbat .....sper sa imi indeplinesc ceea ce vreau...
mi_andre05
Postat pe 5 Octombrie 2008 11:13
hmmm...baietii scorpioni...
eu sunt cu prietenul meu de mai bine de un an de zile, este scorpion.
acum nu pot sa generalizez dar as putea sa iti dau exemplu pe el ca fiind probabil unul dintre baietii cei mai atenti si indragostiti posibil...
chiar daca se spune ca scorpionii nu sunt cum ar trebui sa fie, exista si exceptii.
iubitul meu este unul dintre cei mai atenti baieti, este romantic, iubeste cu pasiune...un defect intr-adevar il are si incerc din rasputeri sa i-l schimb. este foarte posesiv si prin posesivitatea lui devine gelos, cateodata mai mult decat ar trebui.
scorpionii sunt foarte pretentiosi, cauta perfectiunea in orice fac iar atunci cand o gasesc sunt cei mai fericiti si fac ca si persoana deosebita de langa ei, in care au gasit perfectiunea sa se simta la fel de fericita, poate chiar mai mult.
scorpionii sunt interesanti, deosebiti, dificili, dar odata gasiti, de neinlocuit!
ciocan_andreea
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:45
draguta_belea are dreptate deplina.
si eu sunt capricorn, el scorpion.
a folosit bine expresia "tatoneaza terenul", pt ca, chiar asta fac...
dar cum am spus si in mesajul anterior...dupa ce l-ai prins, cam greu este sa scapi de el.
multa bafta :*
ciocan_andreea
Postat pe 13 Octombrie 2008 16:47
Buna..TARE asa avea nevoie de un sfat referitor la barb SCORPION pt ca simt ca o iau razna. De vreun an si jumatate nu mai am ochi pt altcineva, nu mai am liniste zi si noapte. Totul bine si frumos la inceput(cu restrictii ce-i drept pt ca noi nu avem voie sa fim vazuti in public) pana s-a racit usor usor dar nu ne-am despartit pt ca stiu ca tine la mine, dar nici nu-mi da pace. Ma admira tot timpul dar parca il simt ca nu e hotarat ce vrea, mi-a si zis-o de fapt. In acelasi timp, cand suntem impreuna il simt ca ma place enorm, si se simte f bine cand e cu mine, tine la mine,si nu neaprata doar pe partea sexuala.Dar nici nu face mai mult de atat. Se joaca efectiv cu psihicul meu, cand e totul bine si frumos, cand nu mai da absolut niciun semn. cand e f dulce, cand e extrem de rece. POveste e mai lunga...Cum sa procedez? Eu sunt ssagetatoare. Merci anticipat.
justwater
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:42
fugi cat mai poti nu cadea in capcana lui...ca scorpionii asa fac tot ce pot ca sa te cucereasca ...cu atentii sau indiferenta...si dupa se joaca cu sentimentele tale...la tot e o sfida si trebuie sa castige cu orice pret si nu se lasa pana nu ating telul...lasa-l si cauta in jur pe cineva care sa te faca fericita...bafta
nelly83
Postat pe 28 Octombrie 2008 21:51
sincer eu sunt scoprioanca si ma doare mintea ce am citit aici si nam citit decat cateva comentarii..nu poti sa vb de un scorpion generalizand..e o zodie buna..e o zodie care ti poate oferi ce n ai visat vreodata..e o zodie care te poate iubi asa cum nimeni niciodata nu o va face,e un om care se implica care ofera daca simte ca meriti..e un bun prieten,un bun parinte..nu i place sa l minti sau sa l duci de nas..de fapt nici nu poti pt ca te simte intr o secunda..e adevarat ca se razbuna dar se razbuna pt ca l ai dezamagit pt ca a investit ceva in tine si tu ti ai batut joc sau nu ai apreciat..citeam k o fata a scris k nu oferim nimic gratis!draga mea daca un scopion simte ca meriti e in stare sa ti dea si pielea de pe el crede ma nu da ca sa astepte in schimb..pt ca oricum un scorpion e un luptator si poate avea tot ce si doreste crede ma!poate innebuni pe oricine daca isi propune asta iar daca u insisti si el nu te vrea inseamna k nu i ai trezit atentia iar daca te a parasit crede ma k nu l mai poti intoarce inapoi nu ca daca nu mai e cu tine sa nu mai fie cu nimeni..sunt multe de zis despre zodia asta,difera de la om la om..trebuie sa i cunosti asta doar daca au suficienta incredere in tine incat sa ti ofere prietenia lor:)asa ca mai bine sa pastran comentariile pt noi..toti aveam defecte nu exista unu mai bun ca celalat..eu una sunt mandra ca sunt scopioanca:)
annne22
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:12
buna!iubesc un scorpion de10ani si cred ca am fost foarte interesanta daca a stat atat langa mine si eu sunt in aceias situatie,un timp destul de lung a fost ok sau poate cred ca a fost asa din cauza ca ne-am vazut mai rar.Totul s-a schimbat in dupa ce ne-am mutat impreuna,are schimbari foarte dese de temperament,cand e foarte dulce,cand e f rece cand e nervos, cand e vesel(mai rar cu veselia de o bucata buna de timp parca poarta doliu).Eu una am obosit desi sunt o fire puternica nu am reusit sa-i fac fata,nu are un fel a lui de a fi,e foarte imprevizibil.
Uffffffff.......scorpioni astia
bitzascumpik
Postat pe 31 Octombrie 2008 16:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu sagetator ... el balanta ... functioneaza? 18 De la: _dulcik_ 9 Martie 2009 20:42
CASTIGA BANI FARA NICI UN EFORT!!! 3 De la: amagire 2 Aprilie 2012 20:59
CEL MAI TARE ZODIAC-BERBEC 100 De la: KarasCristina 13 Februarie 2014 17:55
Eu balanta autentica el sagetator?? 7 De la: kudika052895 17 Iulie 2009 22:07
de ce nu inteleg barbatii ca i iubesti 18 De la: kudika330764 22 Ianuarie 2011 10:59