Setari Cookie-uri

infidelitatea viitorului sot

buna fetelor! vreau sa va spun povestea mea, pe scurt, k apoi sa va spuneti parerile.L-am cunoscut pe prietenul meu acum 2 ani. parea barbatul perfect,ne-am iubit din prima zi si tot din acea zi ne-am facut mii de planuri.Totul a fost foarte frumos,am calatorit impreuna o lume intreaga, am incercat senzatii alaturi de el,senzatii pe care nu le mai cunoscusem,ne-am ajutat reciproc,ne-am completat si ne-am iubit mult.Ce mai...o poveste desprinsa k din basme!!! Anul trecut am stabilit si data nuntii(in septembrie).Emotii,pregatiri,frenezie...pana acum 2 saptamani cand am aflat ca el, "barbatul perfect", cel care imi jura dragoste vesnica ma inseala.Normal, am suferit, am plans, l-am implorat sa-mi spuna adevarul caci nu stiam nimic concret.Si sa va spun si cum am aflat. Intr-o seara,pe cand dormea, m-am gandit sa-i verific si eu telefonul,cu toate ca nu o mai facusem pana atunci.Era acolo un nr.suspect la care el sunase de foarte multe ori,cca 70.Mi s-a parut foarte ciudat pentru-ca numai nr. meu avea 130 de apeluri,si mi se pare normal( asa memoraza telefonul lui). In fine...au urmat confrutari si cu acea femeie,a negat doar el si mi-a indrugat tot felul de minciuni.Va spuneam mai sus ca nu eram sigura,incepeam sa-l cred dar un prieten comun mi-a confirmat. Si uite asa am pornit de la capat! Acum problema mea este urmatoarea: ce naiba fac cu nunta?I-am spus de nenumarate ori ca vreau sa anulam totul, i-am spus mamei lui acelasi lucru(stie si ea de problema cu "cealalta") si chiar i-am cerut si mamei mele sa faca ceva in aceasta privinta. Dar nimeni nu ma asculta,nimeni nu ma aude,pregatirile se desfasoara in mod normal...ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ciudat,parca acest lucru este ceva normal si parca EU nu mai contez.Toata lumea ma sfatuieste sa dau uitarii totul si sa ne vedem de planurile noastre.Dar cum ramane cu sentimentele mele, cu ceea ce vreau eu? nu-l mai iubesc si cel mai mult ma doare ca timp de 2 ani mi-a declarat intr-una ca sunt femeia ideala pt. el,ca m-a asteptat atat de mult,ca ma iubeste enorm si ca vrea ca eu sa fiu mama copiilor lui si e atat de fericit cu mine... Poate daca mi-ar recunoaste si mi-ar cere iertare,s-ar schimba cat de cat situatia.Eu cred ca macar atat as merita. Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac...mai am atat de putin timp...
serenaD
Postat pe 29 Iulie 2008 12:47
Sicer iti spun:nu te marita.O sa fii inselata mereu.Daca acum a facut-o o sa o mai faca.Urla daca e nevoie fa ce trebuie dar nu te marita pentru ca o sa ai o viata ca in iad.Gandeste-te bine.
alexandraadriana
Postat pe 29 Iulie 2008 13:00
Asta numai tu poti sa decizi, ce e de facut... daca il iubesti si crezi ca nu poti sa traiesti fara el si il consideri jumatatea ta, nimeni nu iti poate spune sa il parasesti... daca tu crezi ca ceea ce a facut a rupt absolut totul intre voi si nu o sa il ierti si nici nu o sa uiti episodul acesta, atunci stii ce ai de facut.. nimeni nu iti poate spune cum sa faci, doar tu stii ce e mai bine pentru tine. imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat dar fiecare om are limitele proprii de toleranta sau propriul sistem de valori. Curaj, indiferent ce decizie vei lua!
verone
Postat pe 30 Iulie 2008 01:42
usor de spus, greu de facut....ganditi-va ca mai are doar o luna si cateva zile si voi ii spuneti sa nu se marite...aveti dreptate pentru ca ea spune ca nu-l mai iubeste, dar totusi ganditi-va ca o nunta nu se face dupa o zi pe alta, la fel cum nici sentimentele nu se schimba de azi pe maine...esti intr-o situatie foarte grea si imi inchipui cat suferi.multa bafta orice ai alege!
gabytza21
Postat pe 30 Iulie 2008 09:47
De la: alexandraadriana, la data 2008-07-29 13:00:24Sicer iti spun:nu te marita.O sa fii inselata mereu.Daca acum a facut-o o sa o mai faca.Urla daca e nevoie fa ce trebuie dar nu te marita pentru ca o sa ai o viata ca in iad.Gandeste-te bine.


hmm... nu stiu ce sa zic.... daca nu mai vrei sa te casatoresti, datorita acelei situatii, (si te inteleg) si cei din jur nu te baga in seama, stringei pe toti cei implicati, (nunta) si spunele sa nu se mai agite...adica simplu; nu te mai casatoresti!!! (daca asta vrei cu adevarat!!!) de fapt tu spui nu sau da!!!..... ceea ce ti-am scris, nu inseamna ca este o chestie valabila,,,,, de fapt tu trebuie sa faci in functie de ceea ce simti!!!

Postat pe 30 Iulie 2008 10:35
upss!!!... am trimis postul altei persoane!!! scuze!!!

Postat pe 30 Iulie 2008 10:36
De la: gabytza21, la data 2008-07-30 09:47:22usor de spus, greu de facut....ganditi-va ca mai are doar o luna si cateva zile si voi ii spuneti sa nu se marite...aveti dreptate pentru ca ea spune ca nu-l mai iubeste, dar totusi ganditi-va ca o nunta nu se face dupa o zi pe alta, la fel cum nici sentimentele nu se schimba de azi pe maine...esti intr-o situatie foarte grea si imi inchipui cat suferi.multa bafta orice ai alege!
serenaD
Postat pe 30 Iulie 2008 16:57
Bine spus. nu e usor sa anulezi o nunta, mai ales in situatia mea cand nimeni nu e deacord.e greu mai ales dupa toate pregatirile care s-au facut.s-au impartit invitatii la prieteni si rude din toata tara.acum ce sa fac? sa le dau tel la fiecare in parte si sa le spun ca.....??? singura mea speranta este ca eu sa pot uita tot ce s-a intamplat si sa merg mai departe pana cand viitorul meu sot va recidiva si..... Va spun ca imi este foarte greu mai ales cand ma intalnesc cu acea femeie peste tot iar ei, cei doi, se prefac ca nici nu se observa.
serenaD
Postat pe 30 Iulie 2008 17:06
ce s-a mai intamplat? mai spune-ne:) eu sunt curioasa. si evident eram de parerea celor care iti zica sa nu o faci pt k vei avea niste cornite de toate frumusetea...si nu merita sa traiesti asa.totusi alegerea e a ta..zi-ne ce s-a mai intamplat.:)
ionica_andreea
Postat pe 5 August 2008 18:47
ce s-a mai intamplat?!? nimic nou.... Totusi,e foarte adevarat k timpul vindeca ranile.Zilele trec una cate una, eu imi amintesc din ce in ce mai rar despre tot ce s-a intamplat si lucrurile intra pe fagasul lor normal.m-am gandit mult si zilele acestea si am ajuns la concluzia ca nimeni nu va fi fericit, nici unul dintre noi nu va avea nimic de castigat daca nunta noastra s-ar anula.Acum poate credeti k am iertat prea usor...nu stiu, poate pe undeva a fost si vina mea,cine stie?!? Ideea e ca nu mai am nici un resentiment fata de tot ce-a fost, asa cred... Stiti, cred ca fiecare dintre noi gresim la un moment dat si ar fi pacat sa nu ni se acorde nici o sansa.Am spune ca viata e prea cruda .Nu stiu dak o gandesc bine sau nu, dar eu las timpul sa le rezolve pe toate.,,OM` TRAI SI OM` VEDEA,, ps: mai astept parerile voastre.
serenaD
Postat pe 5 August 2008 22:53
De la: verone, la data 2008-07-30 01:42:36Asta numai tu poti sa decizi, ce e de facut... daca il iubesti si crezi ca nu poti sa traiesti fara el si il consideri jumatatea ta, nimeni nu iti poate spune sa il parasesti... daca tu crezi ca ceea ce a facut a rupt absolut totul intre voi si nu o sa il ierti si nici nu o sa uiti episodul acesta, atunci stii ce ai de facut.. nimeni nu iti poate spune cum sa faci, doar tu stii ce e mai bine pentru tine. imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat dar fiecare om are limitele proprii de toleranta sau propriul sistem de valori. Curaj, indiferent ce decizie vei lua!
APROPO,eu chiar nu am simtit niciodata in viata mea ca nu pot trai fara "el". eu chiar nu inteleg si nu pot admite k unei femei i se prabuseste intreg universul atunci cand "el" o paraseste. oricat as suferi din cauza unor probleme( aici dau exepmlu situatia mea) cred ca as putea s-o iau oricand de la capat.si cred ca oricare femeie ar putea face asta.
serenaD
Postat pe 5 August 2008 23:03
Eu una nu m-as marita cu el.. cel putin nu acum. Nu zice nimeni sa dai la o parte toate planurile si visele voastre.. Dar cel putin poti sa le amani o perioda, pana puneti la punct totul. Eu asa as proceda.. Iar faza cu ,,eu tot le spun sa anulam nunta dar nimeni nu ma aude si pregatirile continua,,.. e o aberatie. Asa ceva nu exista. O nunta nu are loc fara acordul miresei.. si daca tu ai vrea cu adevarat sa o anulezi, ar fi fost anulata deja.. dureaza 2 minute! E simplu.

Postat pe 5 August 2008 23:12
Si eu cred ca nu are sens sa faci nunta acum...
Pt. ca s-ar putea sa o faci si apoi sa iti dai seama ca a fost o greseala si apoi va trebui sa divortezi si uite asa. Nu are sens sa faci ceva de care nu esti 100% sigura!
Ia-ti un timp sa te gandesti, sa vezi daca el intradevar merita, daca e dispus sa se schimbe si sa nu mai minta. Altfel daca tu acum accepti situatia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat el o sa o faca din nou probabil pt. ca o sa stie ca tu accepti!
Iar ceilalti? La naiba cu ei. E viata ta si depinde de tine daca vrei sa fi fericita sau nu!
Gaby211081
Postat pe 13 Septembrie 2008 10:35
O data ce l-ai prins cu matza in sac,nu mai are rost sa ii spui "viitor sot".Si gandeste-te k e abia inceputul.Ce va face peste 2-3 ani daca acum te inseala?!
Bafta
Stilll_MeG
Postat pe 18 Septembrie 2008 17:55
SA INTELEGEM K TE-AI MARITAT?
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 18 Septembrie 2008 18:47
de ce intrebi!? vrei invitatie la nunta?

Postat pe 18 Septembrie 2008 19:35
da.....m-am maritat.deocamdata e bine. numai lapte si miere ca la inceputul fiecarei casnicii. ieri chiar am implinit o luna. eu una sper sa fie bine in continuare si sa nu mai avem astfel de probleme niciodata(ma cam indoiesc). va puup!!!
serenaD
Postat pe 14 Octombrie 2008 08:59
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 16:55
matracucu
Postat pe 4 Ianuarie 2009 20:52
parerea mea sincera este sa-l ierti, daca il iubesti. cand iubesti poti ierta orice, intr-adevar nu-i frumos ce a facut, dar daca te-a inselat nu inseamna ca nu te iubeste. sexul cu ailalta a fost doar o placere egoista din partea lui. tu esti cea importanta, din moment ce te-a ales sa-i fii sotie si mama copiilor lui. cauta bine in sufletul tau si vei gasi raspuns. multa bafta!
jasmine008
Postat pe 12 Martie 2009 20:38
Draga mea ,asemenea oameni nu merita DRAGOSTEA NOASTRA .PRIN ACEEASI FAZA TREC SI EU ,DAR DIFERENTA ESTE CA EU AM UN COPIL SI AM INCERCAT DIVERSE METODE DE A REZOLVA SITUATIA DAR NU A MERS .ACUM ESTE PLECAT CU NASA COPIULULUI IAR MIE NU MI-A SPUS AM AFLAT DE LA ALTCINEVA.EI NU AU IN PRIM PLAN DECAT FERICIREA LOR,CU DISTRACTIA,LIBERTATEA,IAR NOI PT EI NU REPREZENTAM DECAT FEMEIA DIN CASA LOR,CEA PURA SI PE CARE CREDE CA O PASTREAZA PT RUSINEA LOR FATA DE CEI CARE CUNOSC SITUATIA.NU FACE PASUL ASTA CA REGRETI,GANDESTE-TE BN ANULEAZA NUNTA SI DACA TU CREZI MAI DA-I O SANSA DAR MAI TARZIU.PUP SI AI GRIJA SI DE FERICIREA TA NU DOAR PT EL CA EU AICI AM GRESIT PT CA AM AVUT INCREDERE OARBA IN EL EU AM 13 ANI DECAND SUFAR DAR NU AM UNDE MA DUCE CU COPILUL PT CA NU MAI AM NICI PARINTII.PUUUP SI MULTA BAFTA,PE VIITOR
simona_blonda
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:25
In frane si-n barbati sa nu ai niciodata incredere. .. . .. eu m-am lamurit cu iubirea lui fatza de mine.
Si mi-am dat seama cat de proasta am fost,sunt,si voi fi in continuare.
.
.
Stam la 2 cartiere distanta...dar nu ne-am mai vz de 2sapt..k el e cu bacul bla bla prostii de genu.
si i-am zis : mi-e dor de tine ...si el mi-a dat un " :* " atat. si ii spun daaa.. si tie de mine lalala.. la care el :daca imi era dor de tine te chemam la mine ca sunt singur. . . .. Nu suntem de mult timp impreuna [ 1 an si 3 luni] dar eu tin la el ..si m-am atasat de el.....pentru ca asa suntem noi fetele.punem suflet cand ei pun doar ....................................... . Si sunt multe faze pe care le-am suportat...stiu ca nu merita..dar de fiecare data cand am zis sa numai fiu cu el ,ma suna,cauta... si cedez ..
Gb
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:34
Si referitor cu viitorul tau sot..poate nu sunt in masura sa zic eu vreo ceva.. dar ..ai cerut "sfaturi" parerea mea este : ca nu se merita. gandeste-te ce viata vei avea langa el... si poate nu se va schimba niciodata...acum esti doar TU. dar cand vei avea si un copil? atunci vei spune k induri de dragul lui...Nu stiu..eu zic k parerea parintilor tai ar trebui sa nu conteze pentru ca TU TE CASATORESTI ,TU VEI SUFERI,TU VEI STA MEREU CU GANDUL NU MA INSEALA? NU parintii tai... eu zic ..mai bine acum..cand nu este implicat un copil care va avea nevoie de un tata ...decat mai tarziu.. Nu stiu.asta e parerea mea. TU decizi este viata ta. Cel putin eu stiu prin ce am trecut noi: mama,fratele si eu.
Gb
Postat pe 8 Aprilie 2009 15:42
Inselatul este ceva care m-a facut de multe ori sa ma intreb daca vreau sa ma casatoresc, pentru ca toata lumea inseala cred eu. Acum depinde de fiecare ce simte vis a vis de asta. De cele mai multe ori probabil ca inselam pentru a ne recapata increderea in noi si pentru a ne simti atractivi. Daca el te insela cu aceasta persoana in mod constant, nu te casatorii cu el. Vorbeste cu el, incearca sa afli ce s-a intamplat si de ce si fa-l neaparat sa regrete si sa te implore inainte de a te casatori cu el. Daca nu se simte vinovat si nu are nici un sentiment de regret ca te-a ranit NU TE CASATORII......o va face in continuare fara nici o problema ca si cand e ceva normal........nu merita. Gandeste-te cum sunt femeile tratate si vazute cand inseala......de ce barbatii au voie....
kerigan_ro
Postat pe 8 Aprilie 2009 22:32
fa ceea ce iti dicteaza inima.nu te marita!!!!!! nu face ceva ce nu vrei doar de gura lumii, ca sa scapi.....durerea va ramane in suflet...nu te marita....mai ales ca lui nu i se pare ca a gresit, din moment ce nu ti-a cerut iertare nu i-ai vazut parerea de rau..sigur si dupa nunta te va mai insela muuuult si bine...nu merita!!! atat iti mai zic..Nu e greu sa spui NU !!!!

Postat pe 27 Aprilie 2009 17:25
De la: kerigan_ro, la data 2009-04-08 22:32:18Inselatul este ceva care m-a facut de multe ori sa ma intreb daca vreau sa ma casatoresc, pentru ca toata lumea inseala cred eu. Acum depinde de fiecare ce simte vis a vis de asta. De cele mai multe ori probabil ca inselam pentru a ne recapata increderea in noi si pentru a ne simti atractivi. Daca el te insela cu aceasta persoana in mod constant, nu te casatorii cu el. Vorbeste cu el, incearca sa afli ce s-a intamplat si de ce si fa-l neaparat sa regrete si sa te implore inainte de a te casatori cu el. Daca nu se simte vinovat si nu are nici un sentiment de regret ca te-a ranit NU TE CASATORII......o va face in continuare fara nici o problema ca si cand e ceva normal........nu merita. Gandeste-te cum sunt femeile tratate si vazute cand inseala......de ce barbatii au voie....

Scz ..dar nush dk "toata lumea inseala",eu imi iubesc prietenul din tot sufletul si nici macar nu ma uit dupa cineva pe strada,pt ca pur si simplu n u ma intereseaza,il iubesc doar pe el si e jumatatea mea
Legat de infidelitatea sotului...pt ca inteleg ca a devenit sotul ei intre timp...nush,dk a trisat ink de la inceput oare o iubeste?Eu nu inteleg genul asta de relatii!Sincer eu dk as fi aflat asta...nush ce as fi facut!E f greu,dar mai cunosc un caz si ea a aflat dupa casatorie ca el a inselat-o si relatia lor scartaie si iar scartaie si acum e si nefericita pt ca are un bebe,e monotonie,e cu gandul prin alte parti si uite cum nu stim sa ne punem ordine in viatza si apoi totul se naruie in jur!Succes!!
luyyzz
Postat pe 6 Mai 2009 21:17
asta fu buna cu 'eu le tot spun sa anuleze nunta si ei nu ma baga in seama'.


eu asa i-as fi bagat in seama..........de prin alta tara de pe undeva.
oricum felicitari (sau condoleante?) pentru nunta.

asteptam urmatorul topic despre sotul si noua lui amanta.......
_diana_
Postat pe 6 Mai 2009 21:53
De la: serenaD, la data 2008-10-14 08:59:17da.....m-am maritat.deocamdata e bine. numai lapte si miere ca la inceputul fiecarei casnicii. ieri chiar am implinit o luna. eu una sper sa fie bine in continuare si sa nu mai avem astfel de probleme niciodata(ma cam indoiesc). va puup!!!


nu inteleg cum adica i'am rugat sa anuleze nunta,pey ce se marita rudele,apropriati s'au familia cu el,
ss'au u erai pesa principala?sa fii fericita dar "lupu schimba parul naravu ba"
sa nu ai surprize pe viitor,dar n'ui nimic,u ai spus ca n'ul mai iubesti,nu u te'ai casatorit cu el ci parinti
scorpyoW
Postat pe 6 Mai 2009 22:24
sal fetelor...si eu am o probl asemanatoare...insa nu am dovezi cum sa fac sa aflu concret ce se intampla?poate sunt numai ideile mele sau sunt prea geloasa...dar nu cred ....cred k o femeie cand simte cv e pt k e adevarat...oricum pana nu am o dovada macar nu pot zice nimik....
oricum sunt hotarata ca daca pana in ziua nuntii sau macar aproape de ziua nunti nu se schimba nimik sa renunt la tot.....ceva sfaturi pt mn???ms frumos
myssnatacha
Postat pe 28 Iunie 2009 14:51
Buna!
Pt ca ai nevoie de sfaturi,de sprjin,imi voi spunea parerea.Nu ma intereseaza ce au spus cei de dinaintea mea. O sa ma pun in situatia ta..am un prieten,planuri de nunta etc.,indifelitatea nu o voi accepta in ruptul capului.Dar tu ai nevoie de ajutor.O singura viata ti s'a dat..chiar trebuie sa iti bati joc de ea? De ce vrei sa suferi? Poa' sa zica lumea ce'o vrea.Tu pe omul ala nu il mai iubesti,tradarea lui intrece orice limita,de la respect,bun simt,lasitate (in viziunea mea cine este infidel,este in primul rand las)..nu recunoaste,nu si'a cerut scuze..nu a incercat nimic.NU TE MERITA SI PUNCT..Sa te vorbeasca lumea..ma scuzi,dar da'i draqu..E mai imp fericirea lor,sa te vada maritata sau e mai imp ca, casnicia ta sa fie una fericita?. Eu l'as lasa si daca as avea 10 copii cu el, as merge pana in panzele albe,sa am custodia copiilor. In opinia mea,nu are caracter,a mintit, e ipocrit....si lista continua..Daca tu iti doresti sa traiesti langa un astfel de om,daca nu ai pic de mandrie,orgoliu, te vei marita cu el si iti va veni sa te dai cu capul de pereti cand te va insela din nou. Ar fi mare pakat,sincer...cand unul dintre parteneri ofera mai multa dragoste..se ajunge rau.,mereu se intampla asa....taie raul de radacina cat mai ai timp.
Iti doresc multa intelepciune in luarea deciziei,va conta ff mult.Gandeste'te ce viitor ai avea langa un astfel de om.
lighton
Postat pe 30 Iunie 2009 09:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatii extraconjugale...cu finalizare 371 De la: Silverstar_Bijuterii_Argint_Rodiat 8 Noiembrie 2013 10:58
Curiozitate 50 De la: TALPA_IUTE 11 Ianuarie 2012 21:40
cum fac sa il recuceresc? 47 De la: MitzyMik 28 Iulie 2009 23:50
Cumpar rochie de mireasa! 1 De la: chivutza 22 Ianuarie 2011 18:07
am nevoie de parerile voastre:( 6 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:40